סדרות

LemonLimeLilach

New member
ריבנג'

כל כך איבדו את הצפון.... עלילות שלמות סביב לואיס, מרגו, ואנה אספינוזה. וואט דה פאק הקשר שלהם לנושא??????????
&nbsp
אולי בגלל שדיוויד קלארק כזה פרווה...
&nbsp
לפחות נפתרנו מעוד דמות מפגרת שלא קשורה כלום- מלקולם בלק.
&nbsp
הסדרה הזאת מבוטלת בסוף העונה נכון?

כל מה שנשאר זה לקוות

לפי טיויליין זה בינתיים could go either way (אני בודקת מדי שבוע).
&nbsp
הסדרה הזאת כבר כל כך משעממת אותי שזה באמת לא הגיוני. לפני כמה פרקים היה פרק כל כך מגוחך שדווקא ממש נהניתי כי לא הפסקתי לצחוק (קצת כמו הפרק האחרון של גלי שראיתי, שכולם שוכבים עם כולם בפעם הראשונה), אבל אז הוא נגמר וזה חזר להיות השממה הגדולה ביותר בטלויזיה.
לאף אחד לא אכפת מלואיז ומכל עלילות המשנה המפגרות שהם הקריצו מכל מקום, אפילו מהעלילה המרכזית כבר לא אכפת, והם רק מדרדרים את זה עוד כי הכל צפוי עד כאב. לא ייאמן שיש עוד איזה 7 פרקים לעונה. איזה בזבוז של זמן.

LemonLimeLilach

New member
בלש אמיתי- מישהו ראה?!

ראיתי עד פרק 5. עד פרק 4 זה די משעמם... בפרק 5 סוף סוף מבינים את הפואנטה... אבל זה עדיין לא משהו ש"יווווווו אני חייבת לראות!!!". לא הבנתי את ההתלהבות העולמית.

LemonLimeLilach

New member
ו... ג'יין הבתולה

שעלתה ביס שנייה אחרי שהיא זכתה בגלובוס הזהב אז אמרתי יאללה נראה... ראיתי עד פרק 3, הוספתי למי אפיזודס וקלטתי שיש לה רק 11 פרקים!? עכשיו?! איך היא זכתה בפרסים?
כאילו השחקנית טובה והכל אבל...

בדיוק מה שרציתי לומר
אין לי מושג איך סדרה שיצאה לפני שניה כבר זכתה בגולדן גלוב... מעבר לעובדה שזאת נראת אחת הסדרות הסתמיות (יכול להיות שאני סתם שופט מראש, אבל ככה זה נראה. אולי צריך לנסות).
ממש מוזר לי.

Rachel47

New member
סוויצ'ד

טוב מה עכשיו ביי בוגדת?
אני קצת שונאת שהם כללל הזמן הולכים לשם
כל הזמן!
&nbsp
ביי ואמט רבים
אמט שוכב עם מישהי ראנדומלית
&nbsp
מאט וביי בלונג דיסטנס
הפעם הוא שומר על עצמו ולא מנשק את זאתי
ביי רבה איתו ושוכבת עם ההוא..
&nbsp
אולי די?

RenanaD

New member
ייקח לי עוד כמה ימים טובים (אם לא שבועות בודדים) להגיע לפרק

הזה...

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל דבר שרציתי להגיד כבר לא חשוב
כי אמבר! עם סקוט פורטר!!!!!!
אההההה

Rachel47

New member
היו באמת דברים שרציתי להגיד

אבל בתכלס הסוף באמת היה די מקסים
בדרך כלל סופים של סדרות הם בעיתיים אבל אני ממש אהבתי מה שהם עשו שם
הכל היה חמוד ומחמם לב ומשפחתי ונהדר

RenanaD

New member
סיימתי את "Drop Dead Diva"

איזו סדרה כיפית, יואו! נהניתי מכל רגע

מי עוד ראה אותה פה?
עכשיו אפשר לחזור ללו"ז הסדרות הרגיל שלי

ליאורה ראתה,
רק שהפסיקה בשלב מסוים, ואני לא זוכר אם חזרה לסוף....
&nbsp
איזה כיף שנהנת! חששתי שימאס לך באיזשהו שלב. גם אני ראיתי את זה עוד בהפרשים, לא במרתון...

RenanaD

New member
לא, נהניתי מהכל

חוץ משני דברים:
1. קו העלילה שסטייסי פתאום החליטה שנמאס לה לאפות פאי/עוגות, נפטרה מהחנות שהיא עבדה כ"כ קשה בשבילה, ושניה אחרי זה חשפה שמה שהיא באמת באמת רוצה בחיים זה ילד. ואז פצחה במסע חיפוש אחר תורם זרע. ואז החליטה שהתורם יהיה אואן, האקס-ארוס של ג'יין. ואז הוא גם הסכים. ואז הם התאהבו. ואז גם התארסו. מגוחך!!! לא אמין בשיט, אפילו הסיפור הבסיסי של למות/לחזור לכדור הארץ כבר עושה יותר שכל מהשטות הזאת, שהם אנסו לתוך העלילה.
2. השחקן שגילם את האסיר שהנשמה של גרייסון נכנסה לתוכו. כאילו, הסוף הזה היה ברור מאליו עוד מהעונה הראשונה. כל מהלך הסדרה היה צפוי מראש: ג'יין מאוהבת בגרייסון וזה חד-צדדי. גרייסון מתאהב בג'יין וזה חד-צדדי. חתול ועכבר במשך כמה עונות. גרייסון ימות ויחזור לכדור הארץ כמו דב, כמובן בתור אסיר שהיא תצטרך להציל כי היא עו"ד מושלמת, ושניהם יחיו הפילי אבר אפטר בגוף החדש שלהם. מובן מאליו, צפוי מראש, בכל זאת עדיין מאוד מאוד כיפי. אבל! מי. זה. השחקן. המכוער. הזה. שהביאו. במקום. גרייסון?!? היה לו משהו לא בסדר בשפה העליונה, זה חרפן אותי. איזה חבל שגרייסון היה כ"כ חתיך וברגע האחרון דפקו שחקן כזה מעפן במקומו

&nbsp
חוץ מזה, הסדרה נהדרת! אהבתי מאוד

העובדה שזה לא היה גרייסון בסוף בהחלט היה מבאס קצת, גם העובדה שכל הסביבה שלה לא הבינה מה קורה.
אבל לא הבנתי מה הבעיה עם השחקן
הוא שיחק גם ב"אנשי המחר", הוא סבבה

&nbsp
וכן, סטייסי הזויה
זה איכשהו כן מסתדר עם הדמות שלה

למעלה