סדרות

RenanaD

New member
"שקרניות"

זה יפה שמי שמנחם את אלה ואומר לה "מי שלא מעריך אותך לא שווה אותך"... זה הגבר שבגד בה. בעודם נשואים. מקסים
אגב, השחקנית בהיריון? כשהיא שילבה ידיים הבטן שלה נראתה עגולה במיוחד

ומה לעזאזל הקטע עם החדש שטוען שהוא חטף את אלי.

LemonLimeLilach

New member

חשבתי אותו דבר על ביירון הבוגדני החוצפן. זבל!
&nbsp
היא לא בהריון, יש לה מחלה כלשהי ששכחתי את שמה. לא משהו מסוכן אבל שגורם לה להיות שמנה

&nbsp
החדש נשלח על ידי A, לא הבנת?

&nbsp
היה פרק חביב ואף מעניין להפתעתי!

RenanaD

New member
מה. את. אומרת.

באמת, מזל שאמרת שזה A, לא הבנתי לבד בכלל בכלל
התכוונתי שלא ברור לי למה הכניסו את קו העלילה הזה, הוא לא מעניין בשיט. כל חקירת המשטרה והחוקרת הזאת (שהיתה בכלל אחות ב-"ניפ/טאק") לא מעניינים אותי בשום צורה...
ביירון עצבן ברמות בסצינה הזו. ומעניין מה יש לה

אותי הפרק די שעמם... אבל שמחתי שאריה והאנה השלימו מהר יחסית. האנה יכולה להפסיק להשתכר עכשיו בבקשה? זה מגוחך. כפו על הדמות שלה התדרדרות ממש מהירה, זה לא הגיוני בשום צורה. היא כבר עברה דברים גרועים מאלה ושם זה לא נגמר בשום התמכרות. ואגב, אני לא זוכרת, ראית בסוף את הספינאוף או לא? למה כיילב חזר משם כ"כ שפוך ו-"עזבו אותי באמ'שכם, עברתי דברים נוראיים"?

LemonLimeLilach

New member

כי היו שם רוחות וכל מיני דברים כאלה והוא היה מאוהב באיזה מישהי והיא מתה והאבות המייסדים שלהם היו ביחד אז הם meant to be וזה הגורל שלהם והיא מתה והיה איזה כוח שהחזיר אותם אחורה בשנים לראות את הסיפור אהבה הזה ואיזה ברית שנחתמה שאומרת שהם כולם ימותו. קיצר משהו הזוי. האמת זה די מגוחך שהחזירו אותו בכלל לשקרניות כשהספין אוף היה בעולם מדע בדיוני לחלוטין!
&nbsp
אבל בתכל'ס כן, ההשתכרויות שלהם הזויות ולא קשורות. שיסתמו כבר.

RenanaD

New member
נו, וזה מה שדוחף אותו

לבקבוק? מגוחך

אני אוהבת אותו ואין לי בעיה שחזר לסדרה המקורית (למרות שטראביס גם היה חמוד
), אבל העלילה הזו מטומטמת ומיותרת.

שומרי הגלקסיה!!!!! איילת

איזה סרט מעולה! רוצו לראות!! שילוב מושלם של הומור ואקשן ומודעות עצמית. הסרט הכי טוב של מארוול עד כה, לדעתי. ככה ציפיתי שהנוקמים יהיה, כי זה לגמרי הסגנון של ג'וס ווידון, אבל הוא היה ממוסחר מדי.

&nbsp
ועכשיו לOMG האמיתי- פאקינג קירק!!!!!!

צחקתי המון במהלך הסרט, אבל הכי חזק צחקתי כשזיהיתי פתאום את קירק כsidekick של יונדו. הייתי היחידה באולם שצחקה באותו הרגע
וכמה קל היה לדמיין שזה באשכרה קירק עצמו, בעוד אחת מהעבודות הזמניות שלו

Rachel47

New member
סרט נהדר!

נהניתי בטירוף ואני ממש ממליצה!!
&nbsp
I am Groot

o0Invisible0o

New member
!!!!

האמת? זיהיתי את השם שלו עוד מהקרדיטים אז רק חיכיתי לרגע שהוא יופיע! והוא עושה את הופעת חייו בעיני בסדרה האינטרנטית H+, בכלל לא קירק-י, זה מדהים.
&nbsp
אני חושבת שאני אוהבת את הנוקמים יותר..!
שומרי הגלקסיה היה מוצלח באמת בקטע של אנחנו מודעים לעצמנו וזה קורע מצחוק, ההומור מעולה, אבל אין באמת סיפור או לב..זה...בעיקר קומדית מטא אבל בלי עומק, לדעתי. לא? ודווקא שם ג'וס הצליח יותר, גם מצחיק אבל גם סיפורים אמיתיים, יותר מרגשים ואנושיים...
מה שכן, כריס פראט כוכב..ואוו הוא הולך להיות עצום עכשיו, אחרי לגו ושומרי הגלקסיה ומתישהו פארק היורה? ואוו. הוא הולך להיות household name! כ"כ שמחה בשבילו, ממש מגיע לו!
אה וכן, הקטע עם הקלטת היה מעולה אבל גם זה, כל הפתיח היה קצרצר וממש לא ממצה, you know?
בקיצור, הסרט בעיני היה ממש כיפי, מפתיע ובעל הומור משובח אבל לא....סרט טוב.
עם זאת, לגמרי מצפה לסרט הבא!!!
&nbsp
וכן, גרוט הוא הכוכב האמיתי, ה scene stealer הזה!!

RenanaD

New member
גם אני הלכתי לראות, אתמול!

עד היום ראיתי איזה 2.5 סרטים של מארוול אז אני לא באמת במקום להשוות... אבל היה כיף!
ידעתי שהמתנה שהאמא נתנה לו תהיה קלטת vol. 2

ומי יהיה האבא המסתורי שלו, ת'אנוס הזה (או איך שלא קראו לו)? הגיוני, לא?
I am Groot
איך אהבתי אותו קטן ורוקד

וסדרות נוספות שהשלמתי החודש...

אורפן בלאק- מרתון של עונה 2. עדיין כיף. עדיין ממכר. טטיאנה מדהימה (הסצינה של הריקוד בסלון העיפה לי את המוח- איך כל אחת עם שפת גוף כל כך שונה), והשחקנים של קירה ממש מעצבנת.
&nbsp
סקס והעיר הגדולה- מתחילה עונה 4. קארי מעצבנת אותי ממש. שמישהו יסביר לי אותה, כי אני לא מבינה למה היא עשתה ככה לאיידן. ואני עדיין מירנדה, אין לי ספק.
&nbsp
עמוק באדמה- סיימתי הכל!!! איזו סדרה! היה לי עצוב להיפרד מהדמויות. גיליתי שאהבתי את כולם, אבל גיליתי את זה רק בסוף. זה הרגיש קצת כמו להיפרד ממשפחה. והסיום שלה- וואו. מדהים. גרם לי להבין

&nbsp
עד כמה אנחנו לא רוצים להתמודד עם הרעיון הזה של המוות. הרי הם 5 עונות מבהירים לנו בכל דרך אפשרית שמוות זה משהו בלתי נמנע, שכולם מתים. הסדרה מתחילה במוות של אב המשפחה, וכל פרק מתחיל במוות. אף אחד לא חסין מפניו.
ואז בסצינה האחרונה הם מראים לנו שחור על גבי לבן שכ-ו-ל-ם מתים. מראים לנו את המיתות של כל משפחת פישר (חלקן טבעיות, חלקן לא נעימות). אבל הנה. 5 שנים הם מנסים להכניס לנו את זה, ואנחנו לא רוצים לקלוט.
&nbsp

RenanaD

New member
היי, את

מה קורה איתך?!
"אורפן בלאק" - מסכימה על הכל. קירה כ"כ מעצבנת

אני לא מעריצת מארוול, וכשאני כן רואה סרט שלהם פה ושם המכורים צריכים להסביר לי לפעמים את הרקע, אבל כנראה שאלך עם חברים ל-"שומרי הגלקסיה" ביום ראשון...

היי

היו שבועות מטורפים בזמן האחרון... אחותי ילדה בן (והייתי איתה בחדר לידה. ראיתי הכל. זה היה היום הכי מרגש בחיי
) והיה מלא מה לעשות וברית וכו'...
ועוד 3 שבועות בעז"ה דפי ואני טסות לאירלנד!!!!!!!

RenanaD

New member
מזל"ט!

אכן מרגש ועמוס
שיהיה בשעה טובה!
ויא, חדר לידה... מי עוד היה שם?
&nbsp
אירלנד
הייתי מקנאת בכן ממש אם לא בדיוק היום חברה שלי העלתה שוב את נושא הטיסה שלנו ללונדון! דיברנו על זה כבר מזמן, וכשהעניין נהיה רציני התחיל הבלגן בעזה ושני אחים שלה נכנסו והכל עבר להמתנה... אבל היום חודש. אז אני אשמח לטיפים, במיוחד על לינה וכאלה
מי כמוכן מומחיות!

LemonLimeLilach

New member
דיברנו על השכר של כוכבי המפץ?

שירוויחו מיליון דולר לעונה?! שזה כמו חברים, רק להרבה יותר זמן כי חידשו אותם כבר ל3 עונות קדימה?!
&nbsp
פאק. 72 מיליון דולר רק שכר. עכשיו תחשבו תמלוגים משידורים חוזרים שיש כל הזמן. פרסומת פה ושם. ועוד דברים. הם לא צריכים לעבוד יותר באף מקום אחר בחיים!

ראיתי את זה
וחשבתי: מה נראה להם
סדרה כזאת בינונית לטעמי....
איך אפשר להשוות לחברים (גם מבחינת קאסט).

RenanaD

New member

בהתחלה עוד היה הומור מדעי שהרס אותי מצחוק ופיצה על הכל, אבל הוא דעך עם הזמן והעונות... אז מה נשאר?

Rachel47

New member
כן גם על זה חשבתי

זה הכי לא חברים
אפילו הפתיע אותי כל העניין שזרמו איתם..

כי מבחינת רייטינג
הם מפציצים... הם רק עולים במספרים עם הזמן, שזה כבר נדיר. נתונים שמדהימים מבחינתי (כלומר, אין לי הסבר לזה
)
הם התחילו ממש נמוך ועכשיו הם במקומות הראשונים מבחינת רייטינג. באמת שלא ברור לי.... כזה בינוני ולא משהו. עצוב על הסדרות שכן מגיע להם!
כנראה שהשחקנים הבינו את זה והחליטו שמגיע להם...?

(ד.א אצל חברים לפי מה שקראתי הרייטינג היה יציב וגבוה למשך כל העונות והם ביקשו מיליון לפרק רק בעונה 9! ובעונות 1-6 הם קיבלו משכורות פח)

Rachel47

New member
אני בכלל הבנתי

שאמרו לרוס לבקש את זה רק הוא כי הוא תמיד היה נחשב זה שהיה מפורסם עוד לפני והוא התעקש שכולם יבקשו יחד או שלא בכלל

למעלה