סדרות

LemonLimeLilach

New member
ורוניקה מארס

נרכשה על ידי יס! מעכשיו בVOD ועוד כמה שבועות תצא לשידור.

מישהו חיכה?

בכל מקרה אני אצפה שוב...

o0Invisible0o

New member
לא נראה לי שמישהי חיכתה..

גם לי יש יס עכשיו! אולי אני גם אראה שוב? תגידי לי מתי זה כשיש תאריך.

o0Invisible0o

New member
אעאעה איזה תזמון. רננה תמחקי אותי!

כלומר את שרשור הסדרות הנוסף שפתחתי.

o0Invisible0o

New member
פרייז'ר פרק 3.

דפני וניילס נפגשו פעם ראשונה וזה היה ממש מצחיק.
הסדרה עד כה קצת מוזרה לי, אני לא רגילה למעבר של פרייז'ר לדמות ראשית (וזה מוזר כי ככה הכרתי אותו לראשונה!!) אבל זה מרגיש כאילו הוא חזר להיות פרייז'ר של עונה 4 בצ'ירס, הבחור המנותק מהמציאות הזה שמרוויח יותר מדי כסף, מנתח את כולם ואת הכל ואוהב רק תרבות גבוהה, שיחד עם דיאן הוא היה הגיוני לחלוטין ושניהם יחדיו היו נטע זר בתוך הבר...אבל מאז עברו שנים, הוא הפך להיות אחד מהחבר'ה...הוא התחיל לראות את עצמו כאחד מפשוטי הבר (עדיין חכם מהם אבל אחד מהם) והכי לא אנין טעם מתנשא וזו שהייתה מנותקת מהמציאות הפכה להיות לילית' שפתאום עליה הם צחקו...ועכשיו אין לילית' והוא חזר לדרכו. ומי שבצ'ירס היה יכול להיות אחד מהחבר'ה, אבא שלו, הוא פתאום פשוט העם שהוא לא יכול לתקשר איתו בכלל.
זה מוזר.
במיוחד הקטע עם אבא שלו שבאמת ביחד הם היו יכולים לשבת בבר, לראות ספורט ולשתות בירה. פתאום הוא לא שותה בירה? נו באמת.

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

זה היה ממש גרוע.

עוד אחות למרדית'? בת של ריצ'רד? בעע.

ועד הרגע האחרון פחדתי ששונדה הולכת להרוג את כריסטינה. ברגע שהיה את הפיצוץ הייתי בטוחה שהולכים לפצוע אותה כמו עם ג'ורג'. ואז בסוף פחדתי שהמטוס שלה יתרסק. שונדה הרסה לי האמון בבני אדם. ובאסה לי שהפרק האחרון של כריסטינה היה מפגר.

o0Invisible0o

New member
מה.

כאילו, מסכימה לגבי הטמטום של עוד אחות למרדית' ובת של ריצ'ארד זה ממש מפגר וכמובן שהפיצוץ במלון היה מפגר אבל ממש אהבתי את כל מה שקרה עם כריסטינה.
אהבתי את הפרידות שלה מכולן, אהבתי שהפרידה מאוון הייתה כזו מרוחקת שהוא חצי חשב שהוא הוזה אותה..
ואהבתי את כל מה שהיה עם מר'...גם כשהיא הייתה במונית ומר' הייתה כזה "מה? אני רוצה שאני אגיד שאני אוהבת אותך או משהו?" *כריסטינה שותקת ומביטה בה* "בסדר, אני אוהבת אותך!"

ואז הריקוד ומה שהיא אמרה על דרק שהיה מושלם ונכון וצודק וכל מה שהוא גרר...שהוא חושב שהקריירה שלו יותר חשובה ושהוא תמיד יחשוב ככה. זה היה עצוב ויפה ואמיתי ו..כן!! אהבתי!
אריזונה וקאלי והאמא פונדקאית היה סתם מפגר, אין מצב שהתינוקת נולדה במצב כזה טוב, אין מצב שליולדת לא אכפת מחייה שלה יותר מאשר לתינוקת הזו וגם אם המקרה האחד הזה היה מאוד חריג זה לא אומר שהפונדקאות שלהן תצלח (ויש את כל הנושא האתי של הפונדקאות שיש לדבר עליו...).
ואלכס והדרך שהשאירו אותו בביה"ח הייתה חמודה, קצת עקומה וברגע האחרון וכואב על ביילי אבל בסדר.
זאתי המתמחה שעזבה זה היה נחמד גם אם מאולץ, הכינו מראש והעיפו אותה לפני שבוע ועכשיו החזירו אותה להסביר למה היא באמת צריכה לעזוב, זה היה בסדר..שלא כמו שיין שהיה פשוט מגוחך ומפגר ומופרך ואז עוד הראו אותו בביה"ח החדש עם כריסטינה? הצחיקו אותי. מדהים ששלוש דמויות עזבו ואף לא אחת מהן מתה. לילך, שונדה ממש מנסה להחזיר את האמון!! וידעתי שלא יקרה כלום לכריסטינה כי סנדרה הבהירה שהיא רוצה להשאיר את האופציה לחזור בסוף הסדרה (כאילו לפרק האחרון או משהו..) למרות שבתכלס אפשר לעשות את זה בתור רוח רפאים או משהו.
אהבתי גם שהזכירו מלא אסונות עבר, זה נחמד לי תמיד שהם זוכרים כמה ההיסטוריה שלהם מופרכת ומגוחכת.
בכל מקרה, היה חביב פלוס (מינוס האחות הנוספות, ממש אופרת סבון).

יאאו כל הסדרות מסתיימות. לא יאומן.
יש מה לדבר על ריבנג', או שכולכן נטשתן?

LemonLimeLilach

New member
האמת שאני לא יודעת מה להגיד

מעבר ל: אלנה מעצבנת, צפוי שימצאו דרך להחזיר את דיימון, ו... זהו

Rachel47

New member

אלנה אכן מעצבנת אבל הקטעים האחרונים ש"נפרדים" מדיימון כן היו מרגשים

חברה שלי החליטה להודיע לי בבוקר שאני בטוח אבכה בסוף

ואין לי כוח להכנס איתה לויכוח שאם היא אומרת את זה זה ספוילר טהור וזה מעצבן אותי רצח
מזל שאני מסיימת עוד חודשים ובעונות הבאות היא לא תוכל לספיילר לי דברים
ג'יזס זה מעצבן כל כך!!

בסופו של דבר לא בכיתי
כי הכל היה נראה לי כל כך מפגר
סירייסלי?
ככה?!

וסוג של חשבתי שיקרה משהו לדיימון כי בשבועות האחרונים כל האינסטגרם שלו מלא בפיירוולים הזויים ליומני הערפד..בלי לספר שהוא עוזב אבל מלא זכרונות ומלא "תודה על חמשת השנים האלה..."
קיצר זזה טיפה הרגיש כמו פרידה

מה שכן..די נו אין מצב שעונה הבאה לא יהיה דיימון
ימצאו דרך להחזיר אותו

או שהוא באמת באמת עזב?

מקווה מאוד שלא..

אז תגובתי
יומני אני חשבתי שהיה פרק אחרון מאוד לא "אפי" יחסית לסופים שיומני הערפד מספקת בד"כ.
היה קצת מוזר. הם החזירו כמה אנשי עבר, אבל לאף אחד לא באמת היה אכפת.

- אז אלאריק חזר? לתמיד? הוא כזה... לא רלוונטי. אבל היה מצחיק לי שאף אחד לא שם עליו.
- היה כ"כ נוח שסילאס בא בדיוק ללמד את ה'כישוף' ואז נשאב למוות, אה?
- טיילר לא הייבריד?! אז מה הוא שווה?!
- לקסי נשמה טובה שמוכנה להקריב את עצמה. קצת מוזר.

סה"כ הרעיון שבו ניסו להציל את סטפן ואז יצא שדיימון נתקע בחוץ היה יפה. למרות שברור שהסדרה הזאת לא שווה כלום בלעדיו, אז מה נראה להם?
כאילו, לי זה ברור. כשסטפן "מת" זה היה מילא. אבל דיימון?... זה כבר מוגזם

אוקיייי הבכי של אלנה היה מזה מציק. בד"כ היא לא כזאת נוראית
אבל זה היה ממש מוגזם.
כל הסצינה הזאת הייתה צריכה להיות מושלמת. והיא לא הייתה.

הרגע של בוני ודיימון היה מוצלח
("כמה אלפים לפחות"..)

לסיכום, מעניין איך הם יתמודדו עם זה....
כאילו, אני מנסה לחשוב על דרך שבה אני לא אגיד "זה מופרך לגמרי" ואני באמת לא יודע :/
כי דיי סחטנו את כל הרעיונות והאפשרויות, ודיי, אין 'צד שני' יותר.... אבל זה כנראה קשור למה שסבתא של בוני אמרה. "דאגתי לך". אווקיי.
נחכה ונראה....

Rachel47

New member
כן

מה שאמרתי לחברה שלי שמתעקשת שסופית אין דיימון זה שיש את ההבטחה של הסבתא ויהיה בסדר
ברור שהסדרה לא שווה בלי דיימון

עדיין כשאני רואה סצינות פרידה כאלה בין דיימון לאלנה אני חושבת על איך השחקנים שיחקו את זה לאור הריל לייף
נראה לי שאפילו הם לא חושבים על זה הרבה כמוני

אבל אתה צודק..אני לא רואה שום דרך בה זה לא יהיה מופרך לחלוטין

וכן הרגע של בוני ודיימון היה נהדר ואחד הרגעים היחידים הטובים של בוני מבחינתי..
לקסי- זה היה אאוט אוף קרקטר אבל תכלס הגיוני שלא החזירו אותה
אלאריק- אין לי תשובה..אני מתה עליו..אבל מה הוא קשור עכשיו בדיוק?

כל העונה הזאת הייתה מלאה ברגעי דיימון/אלנה, גם אני הייתי מופתע מזה, תהיתי אם הפרידה שלהם תשפיע על היחסים שלהם בסדרה...
אבל ממש כיף לראות שזה לא ככה.

אגב לשחקן של אלאריק אין סדרה חדשה? זכור לי משהו כזה.

Rachel47

New member
cult

אפילו ראיתי אותה
היא הייתה בכלל לא רעה
אבל אין לי מושג מה קורה איתה
כנראה בוטלה?

למעלה