סדרות

o0Invisible0o

New member
ראיתי עד הסוף, לא נראה לי חוזרת לעונה הבאה...

דווקא אהבתי ממש כמעט את כל ההחלטות שעשו עד...אתה יודע, הסוף המטומטם הזה.

וד"א הרסתי לעצמי ממש, היו לי שלושה פרקים להשלים ואז בטעות פתחתי את השני לפני הסוף, במקום השלישי, וראיתי את ה"בפרקים הקודמים" ולא הבנתי למה אני לא מזהה כלום עד הספוילר העצום שהיה שם ואז הייתי כזה "אוי לא, דילגתי על פרק!"

פשוט בשעות האחרונות אני מנסה לעשות כאילו אני מבין משהו מהפסיכומטרי.

לא נראה מבטיח... אני בניסיונות להדביק את הפער שנוצר לי מהכיתה... כי בהתחלה לא עשיתי בערך כלום.
אבל באמת זה לא ריאלי. המבחן הזה, זה כמו איזו בדיחה. "בוא נראה אם הם יצליחו לפתור תרגילים ב-20 שניות". מישהו ממש מבודר מהעניין

ועדיין נרשמתי היום לבחינה. הזוי שלא כולל הקורס - רק כל ההוצאות מסביב (בחינה, נסיעות) יצאו לי איזה 1000 ש"ח.

RenanaD

New member
תשמע, אגיד לך דוגרי. כשתגמור את הקורס אתה לא

תהיה מסוגל לפתור את כלללללל התרגילים ב-20 שניות. רק פסיכים מסוגלים, כלומר אנשים חכמים מדי, אבל אז זה בא על חשבון יחסי האנוש שלהם ואתה לא רוצה להיות אחד כזה.
בקיצור, אתה בקבוצה טובה, ויהיה בסדר! להשוות את עצמך לאחרים רק יתסכל אותך. כל עוד אתה מתמיד ועובד קשה ומתעלה על עצמך, זה מה שחשוב. וההצלחות יגיעו עם הזמן, זה רק עניין של למידה ותרגול

ברור לי אני לא מתיימר ל-800 או משהו, אבל שיהיה ציון נורמלי... רוב האנשים לפחות מעל 600 ויש הרבה שגם מעל 700 והם לא ווירדוז או משהו חח
פשוט בנתיים זה לא מצטייר ממש כאפשרי. אבל נראה, יש לי עוד לאן ללכת. אגב, זה לא שאני משווה לאחרים, אני באמת מרגיש פיגור בחומר כי לא תירגלתי כמו שצריך ולא עשיתי ש.ב.
אם הייתי מתמיד ועובד קשה אז המצב היה כנראה יותר טוב
פשוט רוב הזמן אין לי כח לזה.

בכל מקרה, תודה

בערך המוטו שלי בחיים (נזרום ונקווה לטוב..
), אני דווקא לא ממש מרוצה ממנו חח

limors2

Well-known member
יואו, פורום טלווזיה

מישהו שמפרסם ידיעות טלווזיוניות פתח הודעה שהנושא שלה הוא "ספוילר קאסט לעונה 6", אז נכנסתי לקרוא. לפני שראיתי את הפרק. כי לא אכפת לי מספוילרי קאסט. אבל בהודעה הוא כתב "הטוויסט הגדול של סוף עונה 5 נחשף", וכתב על שחקן כלשהוא שעוזב/נשאר. והוא לא מבין מה הבעיה בזה ושזה גם ספוילר עלילתי וזה מעצבן אותי

ראיתי את זה, אבל לא פתחתי את ההודעה שלו אז אין לי מושג על מה אתם מדברים... אם הוא כתב פרט עלילתי ולא קאסט טהור אז לא לעניין :S

Rachel47

New member
החץ!

אופיר!
ראית את זה?!?!?!?!!!

אז כל הפרק הקודם וגם בזה היה מלא אוליסטי

ואז הסצינה בבית שלו!!!!!!!!!!!!
שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה!
תקשיב! קפצתי מהכסא!
ובכיתי!
באמת הייתי בעננים!!!!!!!!!!

ואז הטוויסט הזה!!!

אני כועסת!!!!!!!!!!!!

לא חברה של אף אחד!

דרך אגב ראית את הטריילר לפלאש?
נראה אדיר
אני עדיין שונאת את השחקן אבל זה נראה טוב
ואני שמחה שהביאו את השחקנית שהייתה שנייה וחצי בחץ וקוראים לה משהו פאנבייקר (נראלי) ואני די מחבבת אותה

אבל אוליסטי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rachel47

New member
כן!

אוי גאד אל תקרא לפני שאתה רואה

ואיך שאתה רואה תבוא להגיב

על הסדרה הזו אין לי באמת עם מי לדבר חוץ ממך
והוא רואה איתי אז מיצינו את העניין

RenanaD

New member
ראיתם את הטריילר ל-"פלאש"?!

לא, אל תדאגו, עדיין אין לי שמץ על מה מדובר ועדיין זה לא מעניין אותי