סדרות

BlueBird47

New member
חחחחחח

זה אכן הספוילר!! אבל יש לו המשך שקשור גם למאחורי הקלעים..

בספיישל 200 היו גם קטעים שחתכו כמו הריב שהיה לשחקנים עם השחקן ששחק את בעלה השני של קרלה (הספורטאי הזה.. שכחתי את השם) בגלל שהוא אמר באיזה ראיון כל מיני הערות לא לעניין על זה שהוא נגעל מלנשק את זאת ריאה פרלמן וזה..

ד"א, וודי וטד דנסון חברים מאוד טובים, הסיבה שהסדרה נגמרה בעונה 11 היא בגלל שטד רצה לסיים, אנביסי רצו להפוך את וודי לבעל הבר אבל וודי השחקן לא רצה לעשות את הסדרה בלי טד..

o0Invisible0o

New member
אממ

יש מקום שבו אפשר לראות את כל הראיון של פרק 200?? היה לי ברור שזה ערוך אבל יש מקום עם הגרסא המלאה? אני אצפה בזה, גם אם זה 3 שעות!!

אדי לבאק היא הדמות, לא זוכרת איך קוראים לשחקן..ואיזה אפס יואו. מה הוא נגעל לנשק אותה? מעפן. מגיע לו הסוף שהוא קיבל בסדרה!
[אגב, את יודעת למה עשו את זה? זה היה בגלל זה? אילוצי לו"ז? משהו אחר?]

ידעתי שטד רצה לסיים ושאנביסי רצו להמשיך עם וודי..אבל לא ידעתי שזה וודי שלא רצה, חכם. תכלס, בעונה 10 אני כבר די מתקשה...ואני ממש אוהבת את סאם, לא חושבת שהייתי ממשיכה בלעדיו, אני עדיין לא מאמינה שאני ממשיכה בלי דיאן.

גם קריסטי אלי בטח לא הייתה נשארת עוד הרבה..זה לא היה עובד.
אה יואו ואם יש משהו שהספיישל פרק 200 הזה ממש הדגיש זה כמה הם הזדקנו!! ואוו!! מהעונה הראשונה עד עונה 9..אשכרה 9 שנים מחייהם.
[כאילו, זה ברור אבל לא מרגישים את זה כשרואים את הכל בשלושה שבועות...
]

העלילה זזה כ"כ לאט אני עוד תוהה מה יהיה ההמשך עם הספוילר ומאחורי הקלעים... טוב אני אמשיך לצפות פשוט, לא נשאר לי עוד הרבה..אני כבר באמצע עונה 10.

o0Invisible0o

New member
אה וגם..

כבר בצ'ירס רואים שהמשקל של קריסטי אלי כל הזמן יוצא מאיזון והיא עולה ויורדת בקיצוניות ו..כאילו, מי כמוני מבין בעיות משקל..אבל דווקא בגלל זה אני ממש ממש שונאת שהם מכניסים את זה לעלילה..כל הזמן! היא בדיאטות, הם צוחקים עליה..אני לא אוהבת את זה וזה רק מדגיש את הירידה ברמה של הסדרה, כשלוקחים קושי של השחקנית, משליכים על הדמות והופכים את זה לפאנץ' ליין.
וזה לא אותו הדבר עם נורם, שלוהק מלכתחילה בתור השמן שיושב על הבר כל היום (וגם הוא, הם לא צחקו על המשקל שלו עד העונות היותר מאוחרות..מטופש).

BlueBird47

New member
יותר גרוע בעיני שהם לא מתייחסים לבעיית השתייה

הברורה של נורם.. והבדיחות על ורה ממש לא אהבתי אף פעם (ושראו אותה בעונה ה5, עם עוגה על הפנים והכל, היא דווקא נראית בסדר..). הדבר הפמיניסטי היחידי שהיה שם זה דיאן (חוץ מהעונה ה5, עם התקיפה המזויפת זה היה פשוט מיותר).

בקשר למשקל, אני בעד שיהיה את זה יותר בסדרות כמובן שלא בתור פאנץ' ליין.. נראה לי הייתי בין האנשים הבודדים שאהבו את איך שפרייז'ר התמודדו עם העלייה במשקל/הריון של דפני. או במקרה אחר עם קריסטי אלי, במותק הילדות התחלפו, היא ממש לא רזה שם , ואין לזה התייחסות וגם לא היה צריך היא הייתה ממש יפה... מעבר לזה אני לא מצליחה להזכר בהרבה סדרות עם התייחסות למשקל של דמות נשית.. (בוויל גרייס קצת צחקו על גרייס שהיא השמינה, כשדברה הייתה בהריון)

לא הצלחתי למצוא את הגרסה המלאה של הספיישל, אני חושבת שהיא שודרה מלא בזמן הפרק, ובדיוידי חתכו.

את ראית את הסוף האלטרנטיבי לעונה ה5? עם החתונה של דיאן וסם? הם צלמו את זה בשביל לעבוד על הקהל.. ולשמור על איך שדיאן עוזבת בהפתעה

עשו מה שעשו לאדי בגלל שהוא העליב אותה.. היה איזה ראיון ברדיו ולא ששמעתי אותו אבל הבנתי שהוא ממש לכלך עליה ואמר דברים משפילים על זה שהוא צריך לנשק אותה וזה.. מגיע לו. כששמעו על זה בהפקה הם החליטו להעיף אותו, בגלל זה המוות שלו נכתב ככה, זה היה סוג של "נקמה" בשחקן.. והוא כעס על זה ובגלל זה היה את הריב בספיישל 200.

זה שהם הזדקנו זה הכי בלט בפרק איחוד בפרייז'ר! (שהיה די מיותר בעיני)..

את ממש בסוף!!

o0Invisible0o

New member
אמממ

מתייחסים קצת לאלכוהוליזם של נורם באיזשהי נקודה, אבל כאילו אני לא יודעת אם הוא באמת אלכוהוליסט שדורש התייחסות רצינית.
בתכלס, הראו לנו איך סאם כשהוא שותה וזה הקטע של אלכוהוליזם, איבוד שליטה, התנהגות אגרסיבית..נורם הוא בנאדם לא מתפקד אבל לא הייתי אומרת שהאלכוהוליזם גורם לזה ולא הייתי קוראת לזה אלכוהוליזם כי הוא שותה רק בירה, המון בירה ומהבוקר עד הערב..אבל הוא תמיד פיכח. את מבינה? לא יודעת.

שונאת שונאת שונאת את בדיחות וירה, זה הדבר הכי שנוא עלי בערך מהפרק הראשון. איכ. וכן, הראו אותה והיא נראית מצוין!! במיוחד בהשוואה אליו! וגם שמעו אותה (עכשיו באיזה פרק רנדומלי בעונה העשירית) והיא נשמעת סבבה, אני ממש לא מבינה מה כ"כ רע לו בנישואים אליה.

מסכימה לגמרי לגבי דיאן והכי לגבי התקיפה! נראה לי כתבתי על זה פה..ולגמרי כתבתי על זה בקפה+טלוויזיה, זה כ"כ הכעיס אותי! אני פשוט לא מאמינה שהם עשו את זה..ועוד לדמות הכי פמיניסטית שלהם, להפוך אותה למתלוננת שווא.
וכל ההשוואה של נישואים לכלא, איכ. ממש שנאתי את עלילות סאם ודיאן בעונה החמישית. אוף.

ולא ראיתי את הסוף האלטרנטיבי!!! מהההההההההה!!! יש ביוטיוב?? אני אחפש!!

אני לא זוכרת מה קרה עם דפני בפרייז'ר וכן, אין מספיק דיון במשקל אבל אני שונאת את זה בתור פאנץ' ליין. אני צריכה לראות שוב מותק הילדות התחלפו..
הייתי אובססיבית לסרט בתור ילדה.

כ"כ מגיע לשחקן של אדי. מעפן. גם שם אגב, שנאתי את עלילת האישה האחרת אבל נו מילא, אם זה היה נקמה בשחקן אני אקבל את זה.

הווו אני צריכה לראות את פרק האיחוד בפרייז'ר!
גם אם הוא מיותר, אני בטוחה שאני אתרגש..

וכן, ממש ממש בסוף.

BlueBird47

New member
(אולי
לפרק האיחוד של צ'ירס בפרייז'ר)

אבל נורם תכלס יושב שם כנראה כל יום, ממתי שהוא מסיים לעבוד, לפחות עד 12 בלילה ושותה בלי הפסקה, במשך שנים! תחשבי שכאילו הוא היה בצ'ירס עוד לפני שהסדרה התחילה, ועוד 11 שנים של הסדרה ועוד 9 שנים אחריה לפי האיחוד בפרייז'ר..

לגבי וירה, הייתה פעם אחת בעונות הראשונות שהוא אמר שחבר'ה שיושבים בבר לא רוצים לשמוע על marriage bliss ובגלל זה הוא מספר בדיחות.. אבל יש בהמשך הסדרה (עוד לא הגעת) התייחסות שלמה לזה..
גם בפרייז'ר דברו מלא על מאריס ולא ראינו אותה

הפמיניזם של דיאן נהרס כמעט בעונה ה5 עם כל הקטע של להגיד לסם "אתה אוהב אותי אתה תתחתן איתי" כל 5 חמש שניות, כאילו איפה הכבוד העצמי והחדות שהייתה לדמות בעונה ה1? והתלונת שווא? אני לא האמנתי שזה קורה כשראיתי את זה.

דפני התחילה להשמין מאוד אחרי שהיא וניילס התחילו לצאת עד שהיא הלכה למן ספא כזה (=השחקנית בחופשת לידה) וחזרה רזה ואז התחילו להתייחס לנושא הזה של היא התחילה לאכול מלחץ כי ניילס היה מאוהב בה 7 שנים והיא פחדה מהציפיות שלו ואז הוא הבין שכל הזמן הזה הוא היה מאוהב באידיאל.. פרק מדהים, אחד האהובים עליי של פרייז'ר, קוראים לו daphne returns ויש בו את אחד הקטע הזה:

Niles: Help me understand. Why is everyone acting like I've done something wrong? The only thing I am guilty of is loving Daphne, and that's all I've ever done.

Dr. Frasier Crane: Yes, and how did you love her? From afar. You were never in love *with* her, you were in love *at* her. Now, you've been given a chance to experience her in a real relationship and yet for some reason, you're resisting it. Rather than see her as she really is, you keep holding on to the memory.

והסוף האלטרנטיבי.. https://www.youtube.com/watch?v=SWjOiNx-WXkv=SWjOiNx-WXk

o0Invisible0o

New member
רגע אז איזה פרק זה האיחוד בפרייז'ר?

אני פשוט מתכחשת לכל מה שקרה עם דיאן בעונה החמישית. נורא נורא נורא וכ"כ לא הדמות שלה.

בתכלס, גם כל הסירובים שלה זה מחוץ לדמות, היא לא באמת הייתה עושה את זה לסאם.
נשמע יפה דפני וניילס, אוף. אני שוקלת להשלים מחדש פרייז'ר ג'יזס. אין לי זמן לזה!!!

והסוף האלטרנטיבי מוזר.
כאילו מצחיק והכל אבל מוזר...
יואו. מה היה קורה אם שלי לונג לא הייתה עוזבת את הסדרה? אני לא יכולה לדמיין את זה עכשיו בכלל.

BlueBird47

New member
תמיד חשבתי על סם ודיאן כלא מתאימים אחד לשני

אבל באותו זמן גם לא מתאימים לאף אחד אחר..

פרק האיחוד - 921

וחובה להשלים פרייז'ר, כל פרק בשמונה העונות הראשונות בעיניי הוא גאונות

RenanaD

New member
טוב טוב, מצטערת להתקע לכן פה באמצע השיחה

אבל אני חייבת לשאול משהו... ובהתחשב בעובדה שאני ככה"נ האדם הכי סנילי שכולכם מכירים, אנא סלחי לי מראש

כבר כמה ימים שאני שוברת את הראש כי הכינוי שלך ממש מוכר לי, אבל לא מהתקופה האחרונה. אז... אנחנו מכירות?!

BlueBird47

New member
יש לך זכרון טוב

בתקופה שזוב"י (זוכרת?
) הייתה משודרת בטלעד (!
) הייתי מגיבה בפורום.. פה ושם..

RenanaD

New member
בטח זוכרת! בשימוש עד היום

טלעד. יואו, איזה עתיק זה!
ותעני למסר

LemonLimeLilach

New member
איפה מורידים שירים ישראליים????????????

תרשמו לי בפרטי/פייסבוק/טוויטר/משהוווווווו

o0Invisible0o

New member
צ'ירס סוף 10.

יש שני דברים שסוף העונה הזה המחיש- כמה הסדרה היא על טוהרת הסלפסטיק (אני יודעת שאני חוזרת על עצמי) וכמה סאם הוא לב הסדרה.
החתונה של וודי וקלי הייתה לחלוטין בשליטתו והוא הפעיל את כל החברים, שלא ערערו לרגע..אפילו קרלה נכנסה למעלית זבל בלי יותר מדי מלחמה, כדי לגרום לחתונה הזו לקרות. התוכן עצמו היה יותר מבדר ויזואלית מכל דבר אחר- החברים מסתירים מאבא של קלי את הכומר המת, סאם מוציא גרביון מהאישה הנשואה, מול הבעל שלה...וודי וקלי לא מצליחים להוריד את הידיים אחד מהשני וכו' וכו'..אבל העלילה? כלום. וודי וקלי אמורים להתחתן וכל מה שאמור להשתבש, משתבש.
אפילו את עלילת ההריון ביטלו בצורה הכי מטופשת שאפשר- אנחנו לא אוהבים אחד את השני. נו באמת. תהיו יותר אמיצים ותשברו את התא המשפחתי הקונבנציונאלי. אני תוהה אם היה להחלטה של ביטול העלילה תקדימים תקשרותיים או רייטינגיים כלשהם (כלומר, האם הסדרה סבלה מהעלילה הזו או שהם סתם החליטו לבטל?).
והרסו את רבקה מבחינתי, זה אפילו יותר גרוע מכשהרסו את דיאן כי במקרה של דיאן זה היה לחלוטין מכוון, במקרה של רבקה לא נראה לי שהם מנסים להשניא אותה, נראה לי שזה פשוט קורה יחד עם הירידה ברמה של כל הסדרה..
זה שכל החתונה של וודי וקלי היא דיברה על החתונה שהייתה אמורה להיות איתה ועם רובין..? Are you kidding me? את ביטלת את החתונה!! את ביטלת כי לא אהבת אותו!! את ביטלת כי..הסיבה היחידה שרצית להתחתן איתו היא בשביל הכסף שלו..וכבר לא היה לו כסף. על מה את מדברת?

אה כן, אור אחד בקצה המנהרה- יחס להומואים! בעונות המוקדמות זה היה כזה אישיו וצריך להתרחק מהם והם יהרסו את הבר אם הם יהיו לקוחות בו וכו' וכו'...בעונה העשירית כבר יש לרבקה ידיד הומו, היא בכלל לא יודעת שהוא הומו וכמובן שהוא קצת שובר לה את הלב אבל..היחס אליו הוא כמו לבן אדם. מזל טוב, קידמה!

בקיצור, יאללה. עוד עונה אחתתתתתתתתתת.
ג'יזס, סדרה ארוכה. אני רק רוצה להגיע לפרק האחרון כדי לפגוש את דיאן שוב.
אה, כן..עדיין מדברים עליה!! ורציני, ברמה שסאם אומר שהוא היחידה שהוא חשב ברצינות להתחתן איתה והוא עדיין חושב שהיא הייתה האחת (לצד בדיחת- הייתי מתחתן איתה או רוצח אותה או מתחתן איתה ואז רוצח אותה...).

BlueBird47

New member
זה הדבר שרציתי לספר לך מקודם

הם רצו להכניס את רבקה להריון, כי גם קריסטי אלי נכנסה להריון מבעלה דאז וממש תכננו את הסיפר הזה אבל הייתה לה הפלה טבעית אז הם החליטו לא להמשיך עם הסטוריליין של הריון..

o0Invisible0o

New member
אוי.

קודם כל- איזה מסכנה, כמה נורא זה לבנות קו עלילה סביב זה ואז שזה יקרה.
עכשיו הכל ברור- האילוץ של העלילה הזו והביטול הממש מפגר של העלילה, הכל נסלח.
וגם.

היו צריכים לעשות מה שעשו עם שלי לונג, לתקוע אותה מאחורי הבר כל העונה.

רגע, אז כל הניסיונות של רבקה להכנס להריון, קירסטי הייתה בהריון?

o0Invisible0o

New member
יואו אני פשוט שונאת את הסיפורים האלה..

את מכירה את הסיפור של האמא מ"נשואים פלוס"?
פג! קיצר השחקנית נכנסה להריון והכניסו את זה לעלילה ואז בחודש שביעי השחקנית ילדה תינוק.ת מת.ה והם הפכו את עלילת ההריון של פג לחלום...
את ההריונות הבאים שלה פשוט לא כתבו לתוך הסדרה. זה מסוכן העסק הזה..כי אי אפשר לדעת מה יהיה וזה מקרב את הדמות והשחקנית יותר מדי בעיני אם שתיהן בהריון.

BlueBird47

New member
שמעתי על זה.. זה עדיף ככה..

יש מקרה הפוך אבל, השחקנית ממרפאה פרטית הייתה בהריון והדמות שלה, אמליה (אחות של דרק) ילדה תינוק מת, וזה היה מזעזע בעיני, בייחוד שההריון קיים במציאות..

למעלה