צ'ירס סוף 9 תחילת 10
טוב, לא כתבתי מסוף עונה 6 ויש סיבה>> לא קרה כלום.
ועכשיו אני ממש עצבנית על עלילת התינוק המטופשת הזו.
הנה, הגעתי לספוילר- סאם רוצה תינוק. אהבתי איך שהם בנו את זה אבל שנאתי את השיחה שלו ושל רבקה ואת ההחלטה להביא תינוק ביחד.
הפאנגירל שבי רוצה שההשלכה מכך תהיה שרבקה וסאם יהיו ביחד עכשיו אבל הפמיניסטית שבי חושבת שזה יהיה יותר חזק וחתרני ומרשים אם הם יהיו ידידים טובים, בקשר אפלטוני שמגדלים ילד ביחד.
בכל מקרה, אני בכללי לא אוהבת שמכניסים ילדים לסדרות...במיוחד לבר ובסיטקום כמו צ'ירס אבל נחיה ונראה.
עוד הערות רנדומליות:
מסוף עונה 6 הסדרה הפכה להיות על טוהרת הסלפסטיק והעלילה הפכה להיות משנית עד ל-לא קיימת.
הדמות של רבקה הפכה להיות יותר מדי כלומניקית שכל הזמן מפשלת, אני לא אוהבת את זה. הם נסחפו, במיוחד בכל העלילות עם העשיר שהפך לאסיר. לעומת זאת, אני ממש ממש אוהבת את וודי וקלי ומערכת היחסים שלהם, הם ממש נועדו אחד לשני.
פרק 200! ואוו. היה ממש כיף הספיישל וקפצתי משמחה ממש כשראיתי Special Guest: Shelley Long אבל כמובן שהם לא נתנו לה להוציא מילה! בכלל לא הציגו את הדמות שלה, כמו כל שאר הדמויות..
עדיין היה מעולה. נראה שוודי הארלסון וטד דנסון ממש נהנו אחד מהשני וחגגו על הסט.
ונראה שקריסטי אלי שמרה על צניעות והרגישה אסירת תודה על היותה בסדרה, עד העונה האחרונה.
אבל כשהמנחה אמר שנפגש בחגיגות עוד 200 פרקים, חגיגות 400, הפרצוף שהיא עשתה היה פרייסלס.
טוב, קשה לי להתרכז עם פסטיבל על הראש ואחייניות בחדר. יאללה עכשיו אני בשלב שקצת סתם בא לי לסיים את הכל and get it over with.
אה רק דבר אחרון- לילית' היא series regular העונה!! סופסוף!! יש!!!!
אני כ"כ אוהבת את הדמות שלה! וגם בעד שיתנו לה לשיר עוד הרבה העונה...וגם לפרייז'ר, אני בעד ששניהם ישירו, זה נפלא.