צ'ירס עונה 11 פרק 6
זה חלק א' אז יש עוד מה לראות אבל אעהאאעההה!!!! לילית' בגדה בפרייז'ר!! בטוח ידעתי את זה מפרייז'ר אבל מי זכר...רק זכרתי שהם גרושים.
היא כאילו עזבה אותו עכשיו (אבל יש לי עוד חלק לראות והיא עדיין קבועה בסדרה אז לא נראה לי שהיא תעזוב..).
הדבר החיובי בכל העלילה הזו היא שסופסוף קורה משהו שאכפת לי ממנו, יש רגשות אמיתיים ועלילה עם עומק...כ"כ הרבה זמן זה לא קרה והמרכז היה הפאנץ' ליין. סיפור אמיתי, סופסוף!!
אגב, הרגע שרבקה האיטית הזו מחברת את פיסות המידע ביחד כ"כ הזכיר לי את הסצינה שג'ואי מבין שצ'נדלר ומוניקה ביחד בחברים!! זה היה מעולה!
בכל מקרה, זו הייתה הגרסא המתונה של הסצינה המאוחרת יותר בחברים.
תהיות מסביב- אני יודעת שהשחקנית של לילית' בחרה לא להמשיך לספינאוף בגלל שהיא רצתה לחזור לבמות ברודווי, השאלה היא- האם הם ידעו את זה בכתיבת העונה האחרונה? האם בגלל זה הם לקחו את הכיוון הזה? בכל מקרה, תהיה הסיבה אשר תהיה, עם כמה שזה מעציב אותי זה כיוון הגיוני לגמרי. לילית' באמת איבדה אותו לבר יותר ויותר ככל שהשנים עברו..והם רבו הרבה..וטרחו העונה להזכיר את הבדלי הדת שגם יצרו מתחים בקשר אז..כן.
קצת על תחילת העונה-
קודם כל בכללי אני חייבת להודות שאני פשוט שונאת את ה bar wars ואהבתי רק את הפרק הראשון (עונה 5?) עם דיאן והבאולינג, מאז כל עונה זה רק נהיה יותר ויותר מופרך, מטופש ומוגזם..ובעונות האחרונות זו סתם נקמה שלהם נגד עצמם (שהם כולם עבדו על סאם שגארי מת, שסאם עבד על כולם..לא זוכרת כבר על מה..ושלח אותם באוטובוס לאמצע שומקום).
עם זאת, כשהוא נכנס לבר השרוף וחשב שזו עוד מתיחה של גארי זה היה מצחיק כי...הם באמת הגיעו לנקודת ה-הכל אפשרי..אז להכנס ולראות את הבר שרוף לחלוטין? ברור שזו מתיחה.
בכל מקרה, כ"כ שמחתי שפתחו את העונה האחרונה ככה- הבר שרוף עד הקרקע, הלך לחלוטין, מת..אבל אז הוא מכר את המכונית ותוך פרק הבר חזר? כ"כ מעפן!! חשבתי שהעונה תעסוק בזה יותר לעומק, בנייה מחדש- סימבוליות מושלמת, כולם עובדים ביחד למען המטרה..אפילו נורם העדיף להשאר ולעזור מאשר ללכת לגארי (בערך.
).
ד"א- רק אני או שכבר היה סיפור לפני כמה עונות טובות שהוא היה צריך כסף אז הוא מכר את המכונית שלו ואז כאילו משומקום המכונית נשארה גם נוכחת וגם שמרה על הילתה, ועכשיו שנים אח"כ הוא מכר אותה שוב? אני לא אתפלא אם היא תחזור בדרך מסתורית לחייו שוב.
ושוב, אני לא אוהבת כמה שלומיאלית עושים את רבקה, היא לא התחילה כזו גרועה, היא ידעה מה היא עושה..אבל היא הפכה ליותר ויותר קריקטורה עם העונות- היא שרפה לו את הבר. וכמובן שהוא השאיר אותה (למרות שזה הנפיק שתי סצינות ממש מרגשות-מצחיקות-עצובות אז מילא).
וסצינה פרק אחרי, כשהיא הולכת למכון גמילה מעישון, גאוני!!! כ"כ אהבתי את העלילה הזו ואני תוהה אם אי פעם היה מכון גמילה מעישון שבאמת עבד ככה..
זה נראה לי מטופש להפליא.
אה, היה עוד פרק חביב העונה (נראה שהתסריטאים מתאמצים שוב, כמו בעונה השישית..וכל ה-4 עונות ראשונות..) שסאם מתחרה בהנרי הצרפתי על מספרי טלפון של בחורות- הפמיניסטית שבי רצתה למות כל הפרק אבל הוא היה מבריק מבחינה תסריטאית- הסיבה שסאם מצטרף למירוץ (כבוד המדינה), ה- babe kit (שכחתי מהקולון המטופש שלו!! ומראת היד!! הוא באמת השתנה בעונות המאוחרות!) וכמובן ההפסד המספרי של סאם אך ניצחון מוחץ בשורה התחתונה (יצא מהבר עם 3 בחורות והבטחה שהן עושות הכל ביחד..
).
אני נהנית מהעונה האחרונה. כל הכבוד להם, שימשיכו ככה!
אה ואני די בטוחה שעוד לא הגעתי לסצינה המפורסמת שהם יורדים על שלי לונג (לשם שינוי לא דיאן צ'יימברס, אלא אשכרה שלי לונג...) עם בדיחת ה- למה ששחקנית תעזור סדרה מצליחה? נראה לי שעוד לא הייתה סצינת דרייב אין? או אולי בגלל שראיתי את זה ביוטיוב כ"כ הרבה פעמים כבר שכחתי שגם ראיתי את זה בפרק? אמ. נראה.