סדרות

תדווחי איך הספר!!

אני תמיד באובססיה ללורן גרהם
ושמעתי על הספר רק ביקורות טובות!.

ואגב, התחלתי גם אני שוב גילמור מההתחלה. וזה תענוג! כ"כ כיף לקבל אישור מחודש לאהבה שלי לסדרה הזאת

וזה שטויות שהם לא ידעו שמבטלים את הסדרה. אני זוכרת המון כתבות בתחילת העונה השביעית שדיברו על זה שזאת תהיה העונה האחרונה ולורן/ אלכסיס (לא זוכרת מי מהן...) הודיעה שהיא לא ממשיכה יותר, ואז היה ברור שאין סדרה בלעדיה וכו'...

o0Invisible0o

New member
אז זהו...

ראיתי ראיון של לורן גרהם, נראה לי אצל אלן דג'נרס..שהיא אמרה לה "שמעתי שיש לך חדשות..קצת עצובות" ואז היא כזה "לא עצובות..בנות גילמור בוטלה" וכל הקהל כזה "אווווווו" והיא כזה "לא, זה בסדר..באמת.." והיא רק אמרה שהם חשבו שזו אפשרות אבל שהפרק צולם כפרק סוף עונה ויכול לשמש כסוף סדרה.
אם זה באמת נכון אז זה מסביר את כל עלילות לורליי-לוק של סוף העונה ולמה זה נמתח כמו מסטיק ממש עד הפרק האחרון אבל אמ. מוזר כי הסצינה האחרונה בדיינר וזה..?
טוב נו. היה טוב וטוב שהיה ובא לי גילמור.

וגם אני תמיד באובססיית לורן גרהם אבל היא כאילו התעוררה מחדש עם הצפייה הזו.

רגע שרי, את רואה פרנטהוד?

רואה פרנטהוד..למרות שאני בפיגור

התחלתי בגלל לורן, אבל הדמות שלה כ"כ לא מה שמחזיק אותי שם. זאת סדרה נהדרת! תתחילי, את תיהני!

LemonLimeLilach

New member
שקרניות

יא בנזונהההה תוריד תמסיכהההההההההההההההה

בקיצור
זאת לא אלי או עזרא
לא ההורים של ספנסר או מליסה כי הם היו בתחנת משטרה
טובי בלונדון כביכול
ג'נה עיוורת
מי נשאר?- נואל, פייג', אחד ההורים האחרים (אבא של אריה)
או שהם הולכים על הקטע של הספרים

RenanaD

New member
יואווווו

איזו קריזה חטפתי

למה היא לא ירתה בו? למה היא לא ירתה בו?! מותר לך להחזיר לו אחרי כל מה שהוא העביר אותך, תירי כבר יא סתומה!
איזה ברור היה שעזרא חטף כדור
יאללה ביי.
מליסה לחשה משהו באוזן לאבא שלה והוא היה כולו שוקיסט, לא יכול להיות שזה "אני דפקתי לאלי אבן בראש"?
הלוואי שהם יילכו על הקטע של הספרים. זה הדבר היחיד שיציל את הסדרה הזאת מבחינתי.
"A זה לתשובות", עאלק. נבלות.

Rachel47

New member
לא יודע מה קרה בספרים

אבל חשבתי אולי על...ג'ייסון?

הקטע שאמא שלה קברה אותה הי ברור שהיא מגנה על מישהו
ומי יותר הגיוני מהבן שלה?
וואלה אין לי מושג...
פרק הזוי
אבל טוב...
למרות שזה מרגיש כאילו גילינו מלא דברים
אבל בעצם לא גילינו כלום

ומסכן עזרא
או בעצם מסכנה אריה

LemonLimeLilach

New member
ריבנג'

איזו התדרדרות של סדרה... אני משוטטת באינטרנט תוך כדי שזה מתנגן לי ברקע.. כי למי אכפת מג'ק והאמא הצצה לרגע הזאת שלו... מאיידן... מפטריק... בעעע

Rachel47

New member

כשזה מגיע למצב שאני משוטטת באינטרנט תוך כדי ניגון הסדרה זה כבר סימן לא טוב

o0Invisible0o

New member
האמת

שלפני שצפיתי בפרק רציתי לשאול אותך אם זה עוד פעם עם בלאקאאוטס כי אם כן אני מפסיקה לצפות (כ"כ סבלתי בפרק הקודם!! ואוו.) אבל אז לא היו.
מה שכן, אכן נהיה ממש ממש גרוע.
כ"כ. אפילו מנולאן כבר לא אכפת לי כי הוא כולו בקטע של פטריק [שעזב? הלוואי].
והסיפור של אמילי נמרח בקטע דוחה ומשעמם ובלתי נסבל. אני נראה לי מפסיקה.
נו במת, היא פתרה את הבלקאאוטס עם הזיכרון ילדות הזה? זה מה שגרם להם? חחח. בסדר.

LemonLimeLilach

New member
חחח כן הא????

ועוד הזיכרון ילדות הזה היה שווה לתחת... מה בדיוק בזה גרם למה? מה היה מוזר בזיכרון? ידענו את זה תמיד לא?????

o0Invisible0o

New member
תכלס. לא הבנתי.

חוצמזה שהיא אשכרה ראתה אותם שוכבים...אז...?
כאילו הם עשו את זה שהיא כועסת עליו בעצם ולא על ויקטוריה כי הוא לא הקשיב לה אבל נו באמתתתתתת.... את מי היא רוצה לרצוח? את ויקטוריה. את מי איבדה? אותו. די, לא מבינה למה היה צריך להתעלל בנו כ"כ הרבה זמן ואז להטביע אותה בשביל לחזור לאותה המסקנה.
והאיש של דניאל שריגל אחריה- חחח אהבתי איך באלגנטיות הוא לא מצא אותה כל משך ההטבעו החוזרות של איידן ואז רק ראה אותם מתנשקים אז הנה לדניאל, היא בוגדת בו. פחח.
סדרה מפגרת.
היא לא הייתה ככה פעם. עצוב.

limors2

Well-known member
גלי, פרק 100 (חלק ראשון?)

לא אכפת לי מהעלילה. רק מהשירים.
הריבוט שעשו לכולם היה ממש טוב! אפילו אהבתי את defying gravity

וצ'ייס קרופורד התכער? לא הייתה בטוחה בהתחלה שזה הוא

Rachel47

New member
האמת

לא נפלתי
חמוד שעשו ריבוט אבל שומדבר לא ממש ריגש אותי...
שזה די חריג בהתחשב בזה שזו אני

חשבתי לראות כי זה פרק 100 והכל.
בע. עדיין נורא.
הם לא יכולים להתעלות על עצמם וליצור עלילה חדשה שבה רייצ'ל לא בתחרות עם מישהו אחר? ואז כמובן מתפייסת איתו באיחוד כוחות מרגש....
דיייייי! באמת, לא מיצינו את הרעיון? רייצ'ל מגעילה וחושבת שהיא הכי טובה, מתפקחת, ואז מבינה שהיא אוהבת את כולם. כמה פרקים אחרי זה אותו דבר עם מישהו אחר (או עם אותו אחד).

פרק 100, טרחו להביא את כולם, יכלו לעשות את זה כ"כ הרבה יותר טוב. אבל זה היה כ"כ סתמי.

לפחות הם התמקדו רק בדמויות הישנות. ואהבתי לראות את קריסטן צ'נוות' (הייתי שמח לראות את אידינה- אגב, אני תוהה מתי הם יבצעו את Let It Go).
מעניין שלא היה ברור אם דיאנה תחזור לפרק ובסוף נתנו לה הרבה מקום בעלילה..

לא התלהבתי גם מהשירים.... דיפיינג גראביטי, שוב? באותו תצורה? עם שלושה אנשים??

Rachel47

New member
זה מה אני חשבתי

על דיפיינג גרביטי

גמני רציתי לראות את אידינה
ואני חושבת שבאמת יהיה מתאים שרייצ'ל תעשה בקרוב את לט איט גו..
נקווה

זה באמת היה הזוי שדיאנה קיבלה די את כל העלילה
ובקשר לרייצ'ל אתה צודק בהכל חוץ מהמשפט שהיא אמרה למרסדס שעכשיו בגלל סנטנה כל יום הוא בדיוק כמו בתיכון..זה מאוד נכון ואני מאוד כועסת על מה שסנטנה עשתה אז בזה אני כן מסכימה עם רייצ'ל

אבל גם זה מעצבן
סנטנה יום אחד חמודה ויום אחרי זה שוב ביצ'... ואז הן חברות ואז כבר לא... וככה כל שניה

Rachel47

New member
כן סנטנה תחת וזהו

אפילו כשחשבתי שאני מתחילה לחבב אותה
לא...

RenanaD

New member
לא ראיתי עדיין את הפרק, אבל יצא לי להתקל

באינסטגרם של נאיה ו... למה היא עושה את זה לעצמה?! תראו את התמונות האחרונות יחסית. היתה יפה וכוסית גם לפני, אז למה בכח?

מתחילה ככה ובסוף תגמור כמו לינדזי לוהאן, חבל

למעלה