שילד!!
אז לא מזמן שמעתי שהם יוציאו פרק שיקרה אחרי העלילה של הסרט ת'ור ואמרתי לעצמי שזה כל כך מארוול!
אני צריכה לעשות שיעורים לפני שאני רואה דברים שלהם
בכל מקרה אהבתי את הפרק ממש
גם את ההתחלה שמתמרמרים שצריך לנקות אחריהם (כל כך נכון וכל כך לא מתייחסים לזה בסרטים מהסוג הזה ש..אוקיי..הצלתם את האנושות..אבל ניו יורק נמחקה! וואט דה פאק?!)
וגם את השאר
כשהראו את המורה וראיתי שזה שחקן בכזאת רמה הבנתי שהוא לא סתם בא להסביר את הסיפור ושהוא עוד יחזור
כמובן שגם הנחתי שהוא ילך לחפש את העניין
טיפה הפתיעו אותי עם זה שהוא אסגרדי
אבל, אכן, סיפור שמתאים למימדים של השחקן שהביאו לשחק אותו
מיליון פעמים אומרים ת'ור
זה היה נהדר
זה כזה כיף שבדיוק אותה חברה מחזיקה את הזכויות ומותר להגיד את השם כמה שרוצים (לא כמו בעונות האחרונות של אנג'ל שאסור היה להגיד באפי!!)
עלילה חמודה
גילינו עוד טיפונת על וורד
אבל לא באמת שומדבר מיוחד או משהו שלא ידענו קודם (שיש לו איזה טראומה עם אחיו)
לגבי הסוף
קודם כל אהבתי את הסצינה במלון שסקיי מציעה את עצמה בתור כתף (וול..גם כתף) וזו הייתה סצינה מקסימה ומתוקה ורואים שתכלס גם הוא מאוד רוצה וזה יהיה סיפור אהבה שיהיה יפה לראות (אם וכאשר)
ומצד שני מה היא יכולה להגיד? איך היא יכולה להבין?
לעומת מירנדה מיי שאנחנו לא יודעים עליה כלוווווווווום!! גאד! מתחילת הסדרה רק יודעים שהיא אגדה! אני עד עכשיו לא הבנתי אם השם אמור להיות לי מוכר מאיזה קומיקס
בכל מקרה..היא..קומבט רדי..עשתה עבודה מצויינת עם השרביט הזו..ובעצם מאוד מאוד תבין את מה שהוא עבר..אז עם מי הוא עוד יכול לדבר? (או יותר מלדבר..אני מניחה שזה מה שניסו לרמוז לנו)
ו.....
הדבר שאולי הכי ריגש אותי!
רפרנססססססססססססס!!! למשהו שהוא לאו דווקא מארוול
מי מכן שראתה דולהאוס יודעת שכשהם קמו מהכסא מהמחיקה של הזכרונות הם תמיד שאלו "did I fall asleep?"
אומייגאד!!! זה היה מעולה שהוא שאל את זה!
הלוווווווו!!!! ג'וס ווידון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והיה מין הסתם ברור שזה מין חלום או זכרון וכבר ברור לכולנו שטהיטי זה סתם כיסוי ושמשהו קרה שם והוא רוצה לדעת (אוף גם אנחנו)
ואז כשהוא העתורר בבהלה זה היה נהדר!!!!
ואו! סצינה מעולה!!! הצטמררתי קלות!