סדרות

LemonLimeLilach

New member
ריבנג'

דניאל החוצפן, מי נראה לך שאתה בכלל שאתה יכול לבטל חתונות? אין לך מילה, שב ותהיה יפה!

מרגו הזאת מעצבנת... הייתי צריכה לדעת ברגע שקונראד הזכיר את לידיה שהיא תצוץ, אבל אני לא זוכרת איך נגמר הסיפור איתה. אני זוכרת שויקטוריה הביאה אותה אליהם הביתה, מה היה אחרי?

היא כיביכול מתה עם המטוס.
ראיתי שוב את העונה הראשונה וכ"כ התגעגעתי אליה!
מעניין אם היא תזכור נכון את התמונה של אמילי.

כל הקטע של המסיבה היה מעולה!
והפרצוף של אמילי כשנולן שאל את רוהאן מה הייתה המשימה שלו, מעולה

נולן שהציע את השעון

ומה אם לא ויקטוריה תירה בה??
ברור שהיא תצטרך לחזור, מעניין איך היא תתרץ את זה...

אני כ"כ אוהבת את העונה הזאת!!

o0Invisible0o

New member
אממ..

היא לא מתה?
הוא גם אמר בפרק ז"ל...
אני חושבת שפרנק? זה שהיה 'מנקה את הלכלוך שלהם' רצח אותה, לא? כחלק מהתוכנית של אמילי..? אני כ"כ מבולבלת.
היא מהעונה הראשונה נכון? החברה של ויקטוריה שקונרד בגד בה איתה.

חחח שב ותהיה יפה. די דניאל כזה מעפן.

אני אוהבת את מרגו אבל רואה כבר כמה פרקים איך היא הולכת לאכזב אותי.
אני לא מבינה איך ג'ק עדיין מאוהב באמילי, עזוב..וותר.
ומה עובר על השיער של איידן?

פרנק העיף אותה מהמרפסת של הדירה שלה, היא שרדה איכשהו ואז ויקטוריה הביאה אותה לאחוזה להחלים, ובהמשך היא מתה עם המטוס...

אני מאוד מאוד מקווה שאת לא מדברת על מה שאני חושב

באמת, למה לא
?

מעניין מי הוריד אותה מהמטוס לפני ההתרסקות...

אז בסוף אלו שמתו היו רק סוכני FBI??

Rachel47

New member
שילד!!

אז לא מזמן שמעתי שהם יוציאו פרק שיקרה אחרי העלילה של הסרט ת'ור ואמרתי לעצמי שזה כל כך מארוול!
אני צריכה לעשות שיעורים לפני שאני רואה דברים שלהם

בכל מקרה אהבתי את הפרק ממש
גם את ההתחלה שמתמרמרים שצריך לנקות אחריהם (כל כך נכון וכל כך לא מתייחסים לזה בסרטים מהסוג הזה ש..אוקיי..הצלתם את האנושות..אבל ניו יורק נמחקה! וואט דה פאק?!)

וגם את השאר
כשהראו את המורה וראיתי שזה שחקן בכזאת רמה הבנתי שהוא לא סתם בא להסביר את הסיפור ושהוא עוד יחזור
כמובן שגם הנחתי שהוא ילך לחפש את העניין
טיפה הפתיעו אותי עם זה שהוא אסגרדי
אבל, אכן, סיפור שמתאים למימדים של השחקן שהביאו לשחק אותו

מיליון פעמים אומרים ת'ור
זה היה נהדר
זה כזה כיף שבדיוק אותה חברה מחזיקה את הזכויות ומותר להגיד את השם כמה שרוצים (לא כמו בעונות האחרונות של אנג'ל שאסור היה להגיד באפי!!)

עלילה חמודה
גילינו עוד טיפונת על וורד
אבל לא באמת שומדבר מיוחד או משהו שלא ידענו קודם (שיש לו איזה טראומה עם אחיו)

לגבי הסוף
קודם כל אהבתי את הסצינה במלון שסקיי מציעה את עצמה בתור כתף (וול..גם כתף) וזו הייתה סצינה מקסימה ומתוקה ורואים שתכלס גם הוא מאוד רוצה וזה יהיה סיפור אהבה שיהיה יפה לראות (אם וכאשר)
ומצד שני מה היא יכולה להגיד? איך היא יכולה להבין?
לעומת מירנדה מיי שאנחנו לא יודעים עליה כלוווווווווום!! גאד! מתחילת הסדרה רק יודעים שהיא אגדה! אני עד עכשיו לא הבנתי אם השם אמור להיות לי מוכר מאיזה קומיקס

בכל מקרה..היא..קומבט רדי..עשתה עבודה מצויינת עם השרביט הזו..ובעצם מאוד מאוד תבין את מה שהוא עבר..אז עם מי הוא עוד יכול לדבר? (או יותר מלדבר..אני מניחה שזה מה שניסו לרמוז לנו)

ו.....
הדבר שאולי הכי ריגש אותי!
רפרנססססססססססססס!!! למשהו שהוא לאו דווקא מארוול
מי מכן שראתה דולהאוס יודעת שכשהם קמו מהכסא מהמחיקה של הזכרונות הם תמיד שאלו "did I fall asleep?"
אומייגאד!!! זה היה מעולה שהוא שאל את זה!
הלוווווווו!!!! ג'וס ווידון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
והיה מין הסתם ברור שזה מין חלום או זכרון וכבר ברור לכולנו שטהיטי זה סתם כיסוי ושמשהו קרה שם והוא רוצה לדעת (אוף גם אנחנו)
ואז כשהוא העתורר בבהלה זה היה נהדר!!!!
ואו! סצינה מעולה!!! הצטמררתי קלות!

limors2

Well-known member

הרפרנס היה הקטע האהוב עלי בכל הפרק

וגם הבאד-אסיות של מיי. אני רוצה כבר לדעת מה הקטע שלה!

ואני מתה שמתישהו בנוקמים 2 (או אפילו קפטן אמריקה, אם הם הספיקו) נראה בסצינה כלשהי את האנשים משילד מתרוצצים ברקע ועושים את העבודה שלהם. הם חייבים לעשות את זה!

Rachel47

New member
ביג באנג

אני קצת מרגישה מחוללת אחרי הפרק הזה
לא יודעת....שומדבר לא זרם לי...בעיקר כל ההתנהגות של שלדון

מעט בדיחות לגבי החתונה של פני היו משעשעות
אבל לא יותר מזה

o0Invisible0o

New member
יאפ.

היה די מזעזע. כאילו, ממתי שלדון ישתה בירה ככה? ובכלל כל מה שקרה בעקבות זה.. ממש ממש קשה לי עם זה שפתאום כשהוא שיכור הוא נהיה מיני כלפי איימי והיא כ"כ מסופקת מחבטה בישבן?? איכס די נו. רציתי להקיא עליהם.
חלק מבדיחות פני והחתונה היו בסדר, חצי כוח.
מאסתי גם בירידות על אמא של האוורד ואני כבר לא זוכרת מה עוד היה אבל הכל עצבן אותי. ><

למעלה