סדרות

RenanaD

New member
מה ז"א? תיקיית "פסקול גלי"

Rachel47

New member
הכל אצלי הרי בפלייליסטים

אז יש פלייליסט לכל עונה אצלי, וזה מסודר לפי באיזה פרק זה שודר

RenanaD

New member
אצלי הארטיסט הוא תמיד "גלי קאסט", והאלבום

הוא "גלי סאונטראק, פרק X"...

Rachel47

New member
אצלי באלבום

זה מספר פרק והשם של הפרק
וכן הארטיסט הוא גלי קאסט

RenanaD

New member
אה. אז אצלי שם הפרק לא חשוב

העיקר שיש מספר, למקרה שארצה מתישהו לבדוק משהו בנוגע לזה... וזה לא קרה עד היום.

Rachel47

New member
דווקא לפעמים השם חוסך לי בדיקות

(שגם לא היו יותר מידי) אבל יש פרקים שהשמות שלהם כן מעלים איזשהו זכרון, אז זה כיף
בתור אחת שגם מרכיבה פסקולים לסדרות שהן לא מחזמר אני ממש אוהבת לדעת לשייך את זה לסצינות
בצ'אק ויומני הערפד יש שירים ספציפיים שאני זוכרת על איזה סצינה בדיוק מדובר
יש שיר אחד שהיה ביומני הערפד שאני לא מסוגלת לשמוע אותו (את הגרסא הזאת לפחות) בלי לבכות כי הוא היה בסצינה ממש טעונה ועצובה..אפילו שאם אני מנסה להתנתק מהסצינה ממש ולשכוח מזה אני מצליחה לשמוע אותו עד הסוף בלי לבכות...אבל זה לוקח ממני מאמץ לנסות להתרכז בשיר בלי קשר לפרק (כשהצלחתי זה היה כשראיתי את הקליפ אז התעניינתי בו קצת)

RenanaD

New member
כן, את ממש נקשרת לשירים ופסקולים!

אני זוכרת עוד מ-"צ'אק" וזה

RenanaD

New member

הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שיש דברים שגם אני לא מוכנה להכניס לפלאפון. אחרי זה עשיתי מיון מקיף, מלא בהחלטות קשות, אבל אני גאה בתוצאה

Rachel47

New member
אז לגבי האוריג'ינאלס - לא ממש

כל מה שאני אומרת אני כותבת אחרי שדיברתי עם חברה שרואה יומני הערפד ועוקבת גם אחרי האוריג'ינאלס ומחלק מפרק שראיתי איתה

אז ככה
כבר יצא לי לראות סדרות שיצאו מהם סדרות בת
נכון, לא את כל סדרות הבת בעולם יצא לי לדגום
אבל אני חושבת שאנג'ל ומרפאה פרטית הן דוגמאות טובות שניתן לקחת אותן כהשוואה

אז אני אגיד מה מוזר לי בסדרה הזו
אין, ולא הייתה (נבדק עם הבחורה הזו) הקדמה נורמלית, או הצגה של הדמויות.
יש הרבה דמויות שאנחנו מכירים מיומני, הרי על זה מדובר
ויש את השחור ההוא שהראו בפרק שנשתל ביומני כדי להקדים את היציאה לספין אוף
וכמובן שמצטרפים עניינים חדשים כי השחור הזה (מרסל) הוא די מיסתורי וכמובן שיש לו סודות
העניין הוא, שמדברים המון על כל מיני דברים שהם בין הדמויות
ומזכירים את הדמויות מיומני
אבל אפחד לא הסביר שומדבר מעולם
ויש המון רפרנסים!

במילים אחרות, מי שלא עקב באדיקות אחרי יומני, לא יוכל להבין מילה מהסדרה הזו!
זה לא ספין אוף! זה כאילו לקחו חלק מהדמויות שמו בעיר אחרת וזה חלק מהסדרה עצמה (שלמזלנו לא חשוב באמת לראות בשביל יומני, אבל לא להפך!)
הם מסתמכים על כל מה שאנחנו יודעים וגילינו ביומני

אם מישהו מחר מדליק את הטלוויזיה בשעה הזו
הוא לא יכול לראות את הסדרה!
יודעים מה, סבבה, לפעמים גם כשפותחים בפרק 5 זה כבר מאוחר מידי
מישהו התיישב מול הטלוויזיה ביום של פרק הבכורה, התחיל לראות
וקלט שחסרות לו 5 עונות של ידע!
וואט זה פאק?!
איך יכול להיות שנותנים לזה להתרחש?
הבחורה כן אמרה שיש מלא דברים שהם כן אומרים בקול, מין משפטי הסבר כזה שמין הסתם כולנו יודעים כי ראינו יומני, וזה הגיוני כי זה מסביר למי שלא ראה
אבל בכללי הסדרה הזו כאילו לא נפרדה מהמקורית אפפעם
היא לא עומדת לבדה
זה פשוט מאוד מוזר

מה שכן הכל נשאר אותו דבר- הגופן של הכתב
הפתיח הוא כמו של יומני הערפד (עם הקו האדום שמסתלסל) רק עם הלוגו של האוריג'ינאלס
זה כאילו לראות את אותה סדרה!

קיצר הזוי לחלוטין
ואני חושבת שאולי מתישהו אני אתחיל לנסות לעקוב אחריה
כי הקטע שראיתי היה דווקא די מעניין והשאיר אותי עם הרצון לדעת מה הלאה...

Rachel47

New member
אנטומיה

איזה פרק מדכא
כל המשפט הזה היה ממש עצוב

אני שמחה שהיא יצאה לא אשמה

אהבתי שהביאו את אבא שלה
והיה ברור שיהיה משהו עם בגידה גם אצלו

כשהיא הלכה למלון שלה חשבתי שהיא תראה את מרפי!
מזל שלא

אני כן שמחה שהם לפחות ינסו לעבוד על זה

בעניין אחר,
איך אנחנו שומעים על עניין התינוק רק עכשיו?!?!?
אנחנו הרגשנו שהבגידה הגיעה משום מקום ושהן היו מאושרות
וזה לא נכון!
איך לא קיבלנו את המידע הזה קודם
לא שאני מצדיקה את אריזונה, אני עדיין כועסת ואני חושבת שבמקום קאלי לא בטוח שהייתי מנסה לסלוח אפילו עכשיו
אבל המידע על העניין עם אובדן העובר היה מידע חשוב!
אני מרגישה מרומה!

LemonLimeLilach

New member

אני בטוחה במיליון אחוז שזה משהו שהם המציאו עכשיו רק כדי שהם יוכלו להחזיר אותן להיות ביחד ואני ל-א-ר-ו-צ-ה אוף!!! קאלי כל כך שווה כשהיא בלי אריזונה ההורסת שמחות הזאת
ובכלל איך הן יחזרו עכשיו כשאנחנו יודעים שלאריזונה היה קטע עם מרפי??????? ואם היא תספר לקאלי, קאלי תיעלב נורא נכון??? אז אוף סתמו כבר עם הזוג הזה פשוט ותרו עליו ולכו לכיוון אחר כבר!!!

ואגב זה בכלל לא משנה... זה לא גורם לזה להיות נסלח... לפני זה חשבנו שאריזונה פשוט עשתה את זה כסוג של כעס/נקמה על זה שקאלי חתכה לה את הרגל ועכשיו אנחנו יודעים שזה בגלל שהן איבדו תינוק? שזה כאב משותף של שתיהן? אם כבר אז זה שקאלי חתכה לה רגל זה אולי טיפונת נותן לה לגיטימציה אבל לא ויכוח על האם לנסות שוב להיכנס להריון או לא, מה פה לעזאזל נותן לה אישור לבגוד ושזה יהיה יותר נסלח?!

Rachel47

New member
זה לא גורם לזה

להיות נסלח וכמובן שגם אני חשבתי שהם המציאו את זה אחר כך אבל אנימאוד עצבנית על זה
אם אין לכם תוכנית מראש, או שלא תעשו את זה
או שלא תמציאו לנו שטויות אחר כך
וזהו!

ונחזור לעניין הנסלח
אומייגאד שומדבר בעולם הזה לא נחשב בעיניי משהו שיכול לעשות את זה לנסלח
אניחושבת שאת יודעת מה אני חושבת על בגידות ואני לא הייתי נותנת הזדמנות שנייה (הרבה פעמים לאחרונה אני שומעת את המילים "אל תגידי אף פעם" אבל תכלס בגידה זה משהו שהוא ביונד הזדמנות שנייה)
ואני חושב תשאפילו העניין עם הרגל לא היה תירוץ מספיק
אז ברור שגם לא עניין ההריון אבל זה שאתם ממציאים משהו ודוחפים לנו את זה
וזה משהו שאמור! לשנות את מה שאנחנו חושבים
זה כבר ברמת המעצבן
ואני רק אומרת שאם נניח היינו יודעים על כל העניין הזה
לפחות הבגידה עצמה לא הייתה כל כך מפתיעה
כי אותי היא מאוד הפתיעה ורק אחר כך אמרו שהן כאילו היו במקום לא טוב..וזה לא נכון כי הראו לנו סוג של שיקום ביניהן ואחרי כל הקטע הזה גם קאלי עצמה אמרה "ואני חשבתי שאנחנו כבר במגמת עליה ושיקום אבל מסתבר שטעיתי!!"
כל הסיפור עם התינוק היה מציג אותן באור של זוג עם בעיות בנישואין ולא הייתי סולחת אבל לא הייתי לוקחת את זה כל כך בהפתעה גמורה

o0Invisible0o

New member
פרק מעצבן.

אני בדר"כ אוהבת שמשחקים עם הזמנים ומראים לי צדדים בסיפור שלא הכרתי אבל גם כל הסיפור על המתחרה האולימפי וגם כל הסיפור עם ההריון זה יותר מדי..הרגיש לי כאילו הם רצו לעשות פרק שיתמקד בקאלי ולא קרה איתה יותר מדי אז זרקו מלא עלילות מומצאות אבל כדי שלא יראה יותר מדי ופרשו אותם על 4 חודשים.
והכי עצבן אותי שאני בכלל לא מבינה איך היא זכתה במשפט. מה, זה לגמרי אשמתה? עזבו שאם כבר הוא מתחרה אולימפי ומדובר במשפט כזה מתוקשר בטח המחקר ההוא שנפסק היה יוצר קשר עם התביעה/התביעה הייתה פונה אליהם כדי לברר סיכונים וסיבוכים של המפרק הזה...
כל הפרק הזה הראה את כל הסיבות שהיא כן אשמה - כן, ברור שאם יש סיכון לחייו עדיף לסגור ולהשאיר את הספוג אבל ברור שלאבד ספוג זה כן אשמתה, ברור שהיא הייתה צריכה להודיע לכריסטינה עוד בניתוח הראשון על הסיבוכים שהיו בסוף וכשהרגל התחילה להרקב זאת באמת החלטה קשה אבל נראה לי שהתוצאות מראות שהיה עדיף הניתוח של כריסטינה קודם, לפחות היה מציל את הרגל השנייה, לא?
בכל מקרה, לא הבנתי איך האולימפי בלי הרגליים הפסיד אם הם אפילו לא דיברו במשפט על הלחץ שהוא הפעיל עליה לעשות את הניתוח. איך הוא הפסיד? כי היא בכתה על ההתנצלות ואמרה שזו לא הודאה באשמה? לא הבנתי וזה הציק לי ממש.

וכן לילך, ברור עכשיו שיהיה בלאגן עם מרפי-קאלי-אריזונה ואפילו יותר מזה שהן סתם יחזרו וקאלי תגלה ובלהבלה, נראה לי שלאריזונה אולי יש רגשות כלפי מרפי אז... ><

Rachel47

New member
לגמרי

היו מלא חורים בעלילה של המשפט
זה היה אפילו די מטופש
ובתור אנשים שגם רואים סדרות משפטים, אפילו באמה של משפט מפוברק בסדרה זה לא היה מקצועי בכלל
גם לי לא ברור איך היא זכתה זה לא היה הגיוני והקטע עם ליצור קשר עם המחקר ההוא שיגידו שהם שלחו את המכתב! גאד זה בסיסי!

ובקטע של רגשות
אני לא חושבת שלאריזונה יש רגשות מיוחדים למרפי
אני חושבת שכיף לה איתה והיא לא אוהבת לישון לבד וזה נחמד וחדש
אבל די ריבאונדי
לא נראה כאילו היא הרגישה יותר מידי רע להעיף אותה מהחדר..
אני תכלס הייתי משוכנעת שהיא תצא לראות מי בדלת ואז קאלי תראה אותה ועצם זה שהם לא עשו את זה גורמת לי לחשוב שאו שיש להם תוכנית יותר טובה ויותר דרמטית או שהם הולכים לטאטא את זה בהפגנתיות מתחת לשטיח ולהתעלם מכל העלילה הזו ולהחזיר אותן להיות יחד וזהו נו הרם (שזה אגב יעצבן אותי מאוד!!!)

ודרך אגב לא הצלחתי להבין את הטיימליין של הפרק
4 חודשים את אומרת? איפה אמרו את זה?
זה לא היה 3 חודשים? או 3 שבועות? או שפשוט לא קראתי נכון כי תכלס הייתי קצת מנומנמת.

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

אומייגאד ג'אבר רוקד בלט כל כך גרוע

אני ממש שמחה שקריסטינה לא אמרה את מה שהיא התכוונה להגיד במסיבת עיתונאים ולא בגלל שאני חושבת שהיא לא צריכה ללכת נגטיבי אלא בגלל שוואטדהפאק? לא ככה אמורים לעשות את זה! לא שהיא ישירות אומרת את זה, זה צריך להיות מודלף ורחוק מהשם שלה- בוב ליטל שוכב עם קטינות ביחסי מרות אליו כותרת ראשית בעיתון ולא מהפה שלה. אוחחח ירד לי כל הכבוד להת'ר, איזה גרועה

ג'ואל בקטע שהוא אמר "אני אהיה שם בשביל הבן שלי" הייתה לזה תחושה של "אני הולך להתגרש ממך אבל אני אמשיך להיות שם בשביל הבן שלי" ואם הוא מרחיק אותה בצורה כזאת... אני לא יודעת מה לחשוב...

לוק ואמבר מלחיצים אותי, זה כל הזמן נראה כאילו היא מפחדת ממנו וכל דבר קטן יכול לגרום לו להתפוצץ וזה נראה ממש רע אני לא מבינה למה הם עושים את זה ככה? זה מכוון? או שאני אמורה לחשוב פשוט שאמבר נורא מתחשבת? ולא שהיא הולכת להיות אישה מוכה תוך פרק-שניים? כי כל פעם שהוא על המסך אני פוחדת שהוא ירביץ לה. והקטע עם הטבעת נורא צלצל לי בקטע של שימי את ההוכחת בעלות הזאת עלייך כדי שכל הגברים שאת מסתובבת סביבם בעבודה שלך כל היום ידעו שאת שייכת לי, וממש לא בקטע טוב של אני רוצה שתרגישי מיוחדת

Rachel47

New member
מסכימה עם הכל

זה בדיוק מה שאני חשבתי על כל עניין אמבר ראיין גם בקשר לטבעת שמסמלת בעלות בשניה שמישהו חיבק אותה
וגם בקטע של האישה המוכה שזה מלחיץ אותי בטירוף וזה נראה שהם הולכים לשם
בערך לפחות
גם אם לא מוכה פיזית, אז כזה, לא מאושרת או משהו כזה

ירד לך מדמות בסדרת טלוויזיה, כשהסדרה מעולם לא עסקה בפוליטיקה, ושכותבים לה את התסריט?
ברווווווווור שזה ממש לא הולך ככה וזה לא אמור לצאת מהפה שלה (אפילו שספציפית במקרה הזה מדובר בקרובת משפחה) וזה אמור להיות "מודלף" ואם היו הולכים על זה בסוף אני מקווה שהיו עושים את זה ככה
אבל הם רצו פשוט להראות לנו את העימות הפנימי אצלה
אני לא כזה כועסת שהם עשו את זה ככה כי היה ברור שהיא לא תגיד את זה בסוף..

ג'ואל וג'וליה מעציבים אותייייייייייייייייייייייייייייי
כל הקטע עם ג'וליה וההוא...אוף! אין מצב שיעשו שהיא בוגדת נכון??!!?!
ואומייגאד אם ג'ואל יעזוב זה יהיה נוראי!

למעלה