סדרות

Rachel47

New member
יומני

היה פרק ממש טוב!

קת'רין

כמה עוד דמויות נינה תצטרך לשחק עד סוף הסדרה? באמת מסקרן אותי
"קרייזי פנטס"

תכלס אני לא מצליחה להבין כלום מבחינת סילאס והנוסעים האלה..לא מבינה למה קרייזי פנטס רצתה למות
אבל זה כן גאוני שהיא העוגן
(שאגב זה היה ברור מתחילת הפרק כשטסה לא רצתה לגלות לנו מה העוגן..חשבתי שאולי זה יהיה רק הלב שלה או משהו כזה..אבל לשים אותה חיה ונושמת בתור העוגן זה אכן גאוני)
אבל תכלס עכשיו שניהם יכולים להיות ביחד
פשוט בעולם הזה
מה הבעיה שלהם?

LemonLimeLilach

New member

מה שלא הבנתי בקשר לעוגן זה... אם היא עשתה עוגן בכדי להפריד ביניהם, ובעצם היא חיה, אז- WHAT?

בדיוק!!!!
היא יצרה את כל ה"צד השני" הזה בשביל שסילאס ימות לשם ולא לעולם הבא עם אמרה,
אבל אמרה חיה!!!! אז גם אם הוא מת לעולם הבא הוא היה בלעדיה! ואז לא צריך בכלל את הצד השני! ואם לא היה את הצד השני אז סילאס היה הורג את עצמו כבר מזמן!
אני לא מבין את הרעיון!!!

Rachel47

New member

הם כאילו הפסיקו להקשיב לעצמם בעצמם
קודם עם העניין של הדופלגנגר שעדיין לא פתרנו אם צריך בלאד ליין או שלא צריך ואם לא צריך אז וואט דה פאק ולמה האמנו שצריך כל הזמן הזה ומה נסגר איתכם?

ועכשיו הקטע הזה
הרי לא משנה מה הוא היה מפספס אותה
כי היא לא בצד השני
ולא בעולם הבא
וואט דה פאק!??!?

אני יכולה אולי אולי להבין את העניין שהיא יצרה את הצד השני כדי שהיא תעבור לשם והוא יעבור לשם והיא תוכל למכור לו את המעשיה שהוא תקוע שם איתה
וכאילו גם כדי שיהיה לה יותר קל למצוא אותו..היא יצרה עולם שלם ויהיה לה יותר קל למצוא אותו בין קמצוץ האננטורל מאשר למצוא אותו בעולם הבא (לא? יכול להיות |חבול)
אבל אז מה כל כך חכם בלהפוך את אמרה לעוגן? זה סתם דבילי... והם ספציפית אמרו ש"וואו היא גאונה"
פחח אין שומדבר גאוני בזה
אלא אם יש גאונות שנבין יותר מאוחר...

קיצר
לא הבנתי

והם מתישים אותי....

Rachel47

New member
גלי

פחח מה זה היה?
הסצינה שהם רצים במסדרון עם התלבושות המזעזעות האלה היה פשוט מטופש

מצד שני השירים היו סבבה הפרק

ואדם למברט חמוד
והייתי צריכה לחכות כל הפרק כדי לראות את דמי עושה את החצי שורה סולו שלה..אבל זה היה שווה

מתי עושים שיר שלה כבר?!

limors2

Well-known member
הדבר היחיד שעניין אותי

היה אדם. ואיזה ביצוע

o0Invisible0o

New member
שילד של שבוע שעבר?

נו בואו נדבר על זה.
אז, הסדרה הזו משעממת אותי ממש אבל כשג'מה כמעט מתה היה לי עצוב.
חוצמזה שקולסון חמוד ואני שמחה שהוא מתחיל להתחבר למציאות של השינוי שהוא עבר בעקבות המוות שלו.
אהבתי שהכירו בשטחיות והטיפשיות של הסוכן השטחי ופתאום היה נראה שהפרק הם ממש מודעים לדמויות שלהם ומאפיינים אותם היטב, אני מקווה שזה ימשיך כי הסיפורים הפרקיים ממש ממש גרועים והדמויות היו די פלקטיות אבל אם משקיעים בדמויות עכשיו אני אשרוד את הסיפורים.
אני בפיגור בהכל, יש לי ניו גירל להשלים, תוצאות אקס פקטור, שילד של השבוע...נראה לי שזהו.

Rachel47

New member
אותי היא דווקא לא כל כך משעממת

אבל הקטע עם ג'מה היה מאוד מאוד עצוב וכמעט בכיתי
האמת שכן תכלס אני נהנית כי הכל די נחמדי וחמוד אבל אין באמת עומק
וקצת בא לי עומק
אז כן
שישקיעו בדמויות

LemonLimeLilach

New member
האישה הטובה

אויייייייייייייי אוון!!!!!!!
כזה חמודדדד. ממש אהבתי את הקטע שהוא נפגש עם וויל באוניברסיטה! הקטע הוא שוויל כל הזמן חמוד לכל מי שקשור לאלישיה (טוב, חוץ מפיטר). הוא אוהב אותה ממש
לפחות עכשיו אחרי שאוון אמר לו את זה... אז הוא יחשוב על זה קצת וזה יאכל אותו מבפנים.

אפילו שתכל'ס לגנוב לו את כל הלקוחות רק כדי לא להתאהב בו זאת לא בדיוק שיטה טובה. אהמ.

למעלה