סדרות!

limors2

Well-known member
המפץ

השיר של האוורד היה נפלא
זה הדבר הכי טוב שהוא עשה לכל אורך הסדרה.

והZONE של איימי בסוף

LemonLimeLilach

New member

וואו השיר היה אדיר!!!!!!!!!!!!

אגב, בגרסאות שאני מורידה מתחילת העונה, תמיד יש בסוף on the next episode of the big bang theory: ואז אין כלום. זה גם אצלכן????

o0Invisible0o

New member
גם אצלי, ממש מוזר.

השיר היה נפלא אבל רק לי היו חסרים כל כלי הנגינה שדובר עליהם לאורך הפרק?

ואגב, רק לי הסצינה בין פני ללאונרד הזכירה את רייצ'ל ורוס בקטע מעצבן? רייצ' ורוס זה היה כשרוס גילה שהיא החליפה את כל המתנות שהוא אי פעם הביא לה אבל אז היא הראתה קופסא עם כל הדברים האחרים שהיא שמרה..פני ולאונרד היה..בערך ככה. היא לא רומנטית ואז היא מראה לו קופסא עם כל הדברים שהיא שמרה.
אפילו הדוגמאות קצת הזכירו לי אחת את השנייה..

Rachel47

New member
לגמרי מזכיר

היו חסרים לי הכלים שהם דיברו עליהם אבל ניחא יש מצב שלא הרשו להם להביא את זה או משהו כזה
השיר היה באמת באמת מקסים
התרגשתי כמעט עד דמעות והמטאפורות היו מעולות..הצחיק אותי זאת של ג'וס ווידון..כי..וול..מויסט!!!

RenanaD

New member
רוצה לראות

הגעתי בינתיים לפרק 9 בעונה השניה
וכן, לא טרחתי לראות עדיין את הפרק של "שקרניות" השבוע.

o0Invisible0o

New member

בדקתי בשבילך ואחרי פרק 14 בעונה 5 את יכולה לראות!
יש לך רק עוד מיליון פרקים..
סתם, פרקים קצרים ואת משלימה מהר אז זה יגיע בקרוב!

RenanaD

New member
ראיתי - במיליון חלקים

תקשיבי, אני כבר לא זוכרת כלום ממה שהולך בסדרה הזאת... לא זכרתי אפילו את כל הסיפור החדש עם עזרא. הסניליות
בא לך לעשות סיכום של מה שהולך?

רייבנסווד - מה! מכניסים לך דמות חדשה בחצי פרק, ומצפים ממך להתחיל לראות סדרה חדשה לגמרי רק בגללה? ומשלחים דמות שלמה מהסדרה שקיימת, רק עם נשיקה ובקשה מהאנה שיעזור לזאתי?

מה שכן, העיירה הזאת קריפית. לגמרי. ולאנשים שם יש קטע עם העיניים, זה ממש לא היה כיף

אה! שמתן לב להבדלים בשיר הפתיחה? שבניגוד לפתיח הרגיל, במקום לסגור את ארון המתים והעיניים (שוב קריפיות... ומה זה פה, "דמדומים"?!
) של אלי הן דווקא פתחו אותם, וזה היה בעצם רמז למה שהולך לקרות בסוף הפרק? כה נחמד.

ספרים

ספרים

רייצ'ל לא תגיע עד לכאן בטעות, נכון?

מההה נסגררר עם התאומות! בבקשה תסבירי לי. הם כן משלבים את העלילה הזאת מהספרים? כי היתה התייחסות לתאומות עוד בפרק ההאלווין הראשון (או השני? לא זוכרת), אבל במשך כל העונות הם מורחים שטויות וממציאים מלא דברים חדשים ומשנים הכל. אז הם הולכים על זה או לא? הלוואי שכן, זה דווקא מגניב...

LemonLimeLilach

New member
אממ

אלי חיה. היא הייתה מעל אדום אחד, וסיסי הייתה מעיל אדום שני. הן היו עושות כאילו הן אחיות ומחליפות זהויות ביניהן.

עזרא A.

מה עוד את צריכה לדעת כי אין לי כוח לסכם את כל הסדרה

RenanaD

New member
וכל הקטעים

שסיסי דיברה עם הבנות על אלי והציגה אותה באור שלילי וזה, הכל היה סתם הצגה? היא בעצם לטובתה?

עזרא סופית A? כי A ירד לחייהן של הבנות ועשה להן ולקרובים שלהן את המוות - כולל לו עצמו! או ככה אני זוכרת לפחות... אז מה הקטע לפגוע בעצמך? ועוד משהו. אם A ידע הכל, כל הזמן, ותמיד היו לו אמצעים אינסופיים לברר את כל המידע שבעולם, איך הוא לא הצליח לגלות שהבן לא היה באמת שלו?

Rachel47

New member
היית ימחפשת לך את ההודעה

שבה כתבתי את המשפט האחרון שלך מילה במילה בעצמי..אבל זה מזמן ואין לי כוח

למעלה