שילד!!!
תשמעו אני פשוט נהנית! ממש אבל ממש נהנית מהסדרה הזו
ויש גם מלא דברים שאני רוצה לכתוב
אוקיי אז אני אתחיל בכמה דברים שעלו כשראיתי את שני הפרקים הראשונים עם תומר
קודם כל הסכמנו שהסדרה עושה רושם ממש טוב, כל הקטעים הקטנים שצריכים להצחיק, שהם חמודים זה פשוט מושלם ומוסיף המון וג'וס וכל השאר פשוט גאונים וכולם מושלמים
אז אחד הדברים הכי הזויים שקרו בסדרה הזו, וזה משהו שחשבתי גם בצפייה הראשונה, זה שהם פשוט מצאו איזה מישהי בתוך וואן ברחוב ופשוט צירפו אותה לטאסק פורס מיוחד ומטורף וטופ סיקרט ומה לעזאזל??!?
אחד הלא הגיוניים...
תומר ישר התעצבן
אני ישר אמרתי שמתישהו יהיה לזה הסבר הגיוני בטוח ואנחנו נראה שהכל בסדר
עקרונית הוא צודק לחלוטין וגם אותי זה חירפן ..אבל אני יותר טולרנטית לדברים כאלה וגם יש לי המון אמון ביוצרים כרגע
כשסיימנו את הפרק ממש הרהרנו בכל העניין (לא קורה לי כמעט בכלל עם תומר להגיע לשיחות עמוקות על דברים כאלה...אלא אם מחשיבים את זה שאני אוכלת לו את הראש והוא מנסה להשאר ער כשיחות עמוקות) והגענו למסקנה שכן היא עצמה בהחלט תוספת מוזרה אבל תכלס כל הצוות עצמו בנוי מעט מוזר
יש רק שלושה אנשים שמוכנים לקומבט (החשבנו גם את קולטון מין הסתם אבל תכלס..כמה הוא קומבט רדי באמת? בהנחה שיש לנו רק את המידע של הפרק הראשון אבל נניח ששלושה במקרה הטוב) וכשהוסיפו אותה יש עוד 3!! שהם לא, שהם פשוט סוג של דד וויט (שוב, ברטרוספקטיב של הפרק הראשון).
הוא גם אמר ש"יש 3!! בנות"
שזה לא בקטע שוביניסטי בכלל אובייסלי
אבל זה נכון לחלוטין..ממתי יש בצוותים האלה כל כך הרבה בחורות?! בעיקר כשכרגע ההרגשה היא שהכניסו את סקיי רק כי יש לה בובז...
ואז קלטנו שתכלס זה די מוזר שאת ספוט ה"חכם-גופי" תופסים שני אנשים. אני אמרתי שאני דווקא אוהבת את זה..ושיש המון בדיחות שאפשר להעביר בדיאלוג וזה הרבה יותר כיף מסתם חכמולוג שמדבר עם עצמו
בסופו של דבר הגעתי למסקנה שהיו לנו המוווווווון סדרות שכל הצוות בהם הורכב רק מהקומבט רדי עם טיפונת חכמולוג וגופי (ניקיטה, אליאס..יו ניים איט...וכמובן צ'אק האגדית שאני באמת חושבת שבה תואר לפנינו אחד הצוותים המושלמים) ואפילו הייתה לנו סדרה שכל הצוות בה מורכב רק מהגופים החכמים (בונז...ודייוויד בוריאנז אחד..אבל זה כי חייב אחד כזה...)
אבל הם צוות קצת יותר מורחב, ולכל אחד יש את הקטע שלו ואני דווקא כן אוהבת שזה קאסט קצת יותר גדול ויש יותר אינטראקציות להבין וללמוד..
ואחד הדברים שהכי אהבתי בכל העניין זה שכשפתחנו את הפרק השני הסצינה הראשונה היה ששני ה"שרירים" צועקים על קולטון שהוא הביא להם עוד לייאביליטי אחד אחרי שכבר יש שניים...אחח..כותבים שיודעים מה אנחנו חושבים ואומרים את זה בזמן שאנחנו חושבים את זה...
בכל מקרה עד כה אני באמת אוהבת את הקונספט ולאן הם לוקחים אותו
וכמובן שכל הפרק השלישי היה מושלם ברמות ופשוט מתתי עליו ואומייגאד על הכל בערך!