סדרות

LemonLimeLilach

New member
גלי

קודם ראיתי את הפרומו לפרק הבא ואז את הפרק הזה וזה פשוט נוראי עדיין שהם עשו את שני הפרקים האלה לפני... ושהפרק הזה מסתיים ברייצ'ל כל כך שמחה

יש מצב שסנטנה ודמי לובאטו נהיו זוג רק אחרי peck קטנטן בשפתיים ושיר של ביטלס? וואאאט? כאילו, זוג ילדים בני 18 מתחתנים וזוג ילדות בנות 19 נהיות זוג אחרי שתי שיחות
אוקיי גלי.

את כל השאר העברתי, הספקתי לראות שטינה פרום קווין (איך???) ושפיבי סטרול המושלמת היא מושא אהבתו החדש של סאם? בעע שלחו אותה לניו יורק לשיר עם הדמויות המעניינות.

מי מתנדבת לראות איתי את הפרק של שבוע הבא כי אני לא יכולה לבד?

לא הבנתי, חזרת לראות גלי?
כי זכור לי משפטים כמו "אני בחיים לא חוזרת לראות את זה"

הפרקים אצלי אבל אין לי כח לראות.

LemonLimeLilach

New member
רק עד הפרק הבא

ואני רואה רק את הקטעים של ניו יורק.

עשיתי את זה בכדי להבין קצת מה קורה בפרק הבא מבחינת דמויות והכל ולא להיות אבודה. אבל בעוד שבוע גלי חוזרת לאיגנור.

אהה לכבוד קורי.. החדשים ממש מעצבנים. חבל באמת שלא פיצלו את הסדרה כבר לספין אוף של ניו יורק.

Rachel47

New member

הכי לא הגיוני בעולם שהפרק הסתיים ברייצ'ל כל כך שמחה

דמי

מעצבן שהיא לא שרה בבשיר האחרון
וחשבתי על זה שאולי לדמי עצמה לא היה נוח אם הייתה סצינה לסבית קצת יותר רצינית מהנשיקה המביכה הזו..מצד שני, באת לשחק בסדרה...טאן אגיין..היא לא שחקנית
הו וול
גם ככה לא באמת נראה אותה שוב בטח..

הפרק הבא הולך להיות נוראי!

LemonLimeLilach

New member

1. היא כן, ובראש ובראשונה, שחקנית
2. היא הייתה כל כך נלהבת על הסיפור הלסבי הזה את לא מבינה בכלל

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

אז ריצ'רד הולך או לא הולך למות? חשבתי שזה יהיה כמו מארק אבל בסוף הפרק הייתה הרגשה שהוא יחיה.

אריזונה עדיין מעצבנת. כן, ברור שהזמן הכי מתאים לשאול את קאלי אם היא באה לפסיכולוג בערב זה באמצע מקרה טראומה. אה אה.

o0Invisible0o

New member
זה לא כאילו

קאלי משאירה לה הרבה ברירות ומדברת איתה בהזדמנויות אחרות..

אני די בטוחה שהוא לא ימות, הרגו את המתמחה, לא מספיק?

LemonLimeLilach

New member

היא צריכה לתת לה כמה ימים לעצמה, איזו קרציה. תני לבנאדם לפחות לנשום ולנסות להרגיע את הכעס.

מספיק, אולי, אפילו שלא אכפת לנו היה ממנה... פשוט כשהראו את ריצ'רד הוא היה נראה על סף מוות. וגם הרגו את לקסי ומארק ביחד! יש מלא דמויות אז מסיבת מוות לכולם!

למעלה