סדרות

dans girl

New member
פרנטהוד כמה טוב שחזרררר

אמבר וריאן (ריאן? אני עדיין בעיקר זוכרת שקוראים לו לוק
)
. אני כל כך שמחה שהם מתחתנים הם כאלה מאממים ואני כל כך אוהבת אותםםם
.
אני גם ממש אוהבת שכריסטינה רצה לרשות העיריה!
והעלילה עם מקס והאנק גם ממש טובה בעיני, אני שמחה ששרה נפרדה ממנו רק חבל שהיא הייתה טיפשה ועשתה את זה אחרי שהיא זרקה את מארק, שזה דבר שאני לעולם אסלח לה עליו
.
אני כן מודאגת מג'ואל וג'וליה וג'סמין וקרוסבי. הבחורה הזאת שג'ואל עובד איתה והתינוקת החדשה של קרוסבי וג'סמין לא גורמים לי לחשוב בכיוונים משמחים.

dans girl

New member
פרומו להמשך העונה
הבחורה שמנהלת את הקמפיין של כריסטינה זו ההיא מהאנטומיה ומFNL.
וכמובן ששרה מטומטמת ומגיבה לאירוסין של אמבר וריאן (?
) בספקנות. אני שונאת אותה. אני לא מבינה איך היא בכלל יכולה להשוות בינה לבין אמבר ובין ריאן(?) לבין איידן (סורי, הוא לנצח יהיה איידן ולא משנה מה עוד הוא יישחק
). ריאן הוא הכי גוד גאי, וכן אישיוז של צבא וזה אבל הם ממש אוהבים אחד את השניה, וממש שמחים אחד בשניה ומעריכים אחד את השניה, למה את חייבת להיות כלבה ולהרוס
.
לגבי שאר הדברים - כאמור, ג'ואל וג'וליה וקרוסבי וג'סמין מדאיגים אותי ממש, בעיקר ג'ואל וג'וליה כי אני מתה עליהם. ואני ממש שמחה שחזר אבל הפרומו הזה קצת הדאיג אותי מאוד כי הוא היה נורא שלילי וכולם כועסים שם
.

LemonLimeLilach

New member

אני כן מבינה את הדאגה של שרה כי אמבר ולוק (חה, לגמרי) ביחד לא הרבה זמן בכלל וכל הזמן שהם היו ביחד היה מלא בדרמות על החבר שלו שהתאבד ואז הוא שוב הלך ל(מקום שהוא לא יכל להגיד לה) והם אף פעם לא היו סתם זוג נורמלי... אז כן זה מדאיג וגם יש לו מלא בעיות וPTSD וברור שזה מדאיג את שרה. מי יודע אם הם יכולים לחיות ביחד כזוג ולמה להתחתן כל כך צעירים? למה לא לעבור לגור ביחד לאיזה שנה קודם וכאלה.

זאת רק אני או שלא היה בפרומו שוב דבר שקשור לשרה וגברים? פליז פליז פליז.

dans girl

New member
אירוסין זה לא חתונה - אמריקאים מתארסים לאיזה שנתיים וברור שהם יגורו ביחד לפני. וכן, היו מלא דרמות וPTSD וכאלה וזה הגיוני שזה מדאיג את שרה אבל אולי לפני שהיא עפה על אמבר ב'אל תעשי את הטעויות שאני עשיתי' שתשמח בשבילה ותטפטף את הדאגות שלה לאט ובקטנה. גם ככה עכשיו כשריאן חזר אם יהיו בעיות הן יצופו, בעיקר עם יש חתונה לתכנן שזה הדבר שהכי שם לחץ על קשר שיש (באופן אירוני למדי). הדאגה מוצדקת, ההוצאה לפועל שעוברת מ'קחו את הזמן שלכם בלהכיר אחד את השניה וללמוד אחד על השניה' ל'אני לא רוצה שתעשי את הטעויות שאני עשיתי' מוגזמת

וכן, אמן שלא יהיה שרה וגברים, היא את הטעות שלה כבר עשתה ואמן תהיה לבד לנצח

LemonLimeLilach

New member

בסדרות בדר"כ אין אירוסים לשנתיים אלא שני ילדים בני 19 מתארסים ובסוף העונה זה כבר החתונה
אז בגלל זה, זה לא מפריע לי.

אין לי ספק ששרה תהיה עם האנק, הוא הרי שם
אבל שפשוט זה לא יהיה ר-ק סביבו. ובלי עוד משולש אהבה.

LemonLimeLilach

New member
גאאאאד

מה יהיה עם הקטע שלהם לגרום לי לבכות בכל סוף פרק!!!!!!!!!

בזה שג'וליה אמרה "השנה הזאת תהיה טובה" חחחחח זה היה גזר דין מוות לג'וליה וג'ואל.

את ג'סמין כרגיל אני לא אוהבת. למה היא מכריחה את קרוסבי לקום לכל ההאכלות, זה הזוי?! אמורים להתחלק בזה ולא שכולם יהיו ערים כל הזמן

dans girl

New member
דברים + רייטינג אוף אסור שהם ייפרדו, הם כאלה מאממים והם רק אימצו את ויקטור
. אם הם חייבים, אני בסדר עם זה שהם ייפרדו בחצי הראשון של העונה עד כדי ג'ואל-עוזב-את-הבית ואז לקראת סוף העונה יחזרו. משהו מוחלט אני לא מוכנה לקבל.
וכן הרעיון ששניהם קמים להאכלות לא סופר חכם. מה גם שזה משעמם טיכו וכשעייפים ובאמצע הלילה אז בכלל. אני לא אתפלא אם יעשו לג'סמין דיכאון אחרי לידה. אני רק מקווה שזה לא יהרוס לה ולקרוסבי את החיים.

ואוף הרייטינג היה יותר נמוך מפתיחת העונה הקודמת
. בא לי שלא יבטלו אותה, היא עדיין ממש טובה!!

LemonLimeLilach

New member
האמת ש5 עונות זה מכובד ביותר

אני לא אכעס אם יודיעו להם מראש והם יוכלו לסיים בצורה טובה והכל.

Rachel47

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

ואו התגעגעתי
ראית את ה"טריילר" לשאר העונה?

העניין עם האנק ומקס היה מקסים ודווקא אפילו ממש אהבתי את זה שזה קורה בלי שהוא ושרה ביחד
לא כל כך הבנתי מה היא עושה עכשיו..היא סופר? של בניין? היא לא אמורה לדעת לתקן דברים בשביל זה?
ודרך אגב ברור לך שהעלילה עם מקס תזרוק אותם ישר להיות יחד שוב נכון?

ג'ואל וג'וליה
הו! למה?!
גם לי הייתה הרגשה ממש רעה שם ואני לא אוהבת את זה

והעניין עם התינוקת גם הלחיץ אותי
למרות שבסוף הפרק הייתה מעט התרגשות אז לכי תדעי..

dans girl

New member
פארקס
כנ"ל - איזה כיף שחזר

היה מושלם ואני חושבת שכל מילה שאני אוסיף על זה תהיה מיותרת

limors2

Well-known member
וואו

אנדי נראה ממש טוב מתחת לכל המשקל העודף הזה

זו הייתה החתונה המושלמת ביקום
רק חבל שעמוד הפייסבוק שלהם ספיילר לי. אני שוקלת לבטל את הלייקים לכל הסדרות כי גם משפחה מודרנית הרסו לי.
בדיחת התמי של דיאן

dans girl

New member
זו הייתה החתונה הכי טובה בעולם

והתמי

אין, פרקים מושלמים

o0Invisible0o

New member

רק לא הבנתי מה אמרת על אנדי? שהוא נראה טוב אחרי שהוא הוריד את כל המשקל? ראיתי אותו שירטלס? זה מדהים.

וכן, אני גם שוקלת לעשות אנלייק כי האנטומיה ופארקס ספויילרו לי. מצד שני הצעת הנישואים הייתה ממש בתחילת הפרק..?
לא יודעת.

limors2

Well-known member
אנטומיה

אני לא יכולה לא לאהוב את הסדרה, לא משנה מה הם עושים.

קיוויתי שנפטרנו מוובר, אבל לא נורא שלא. באסה על ברוקס.
וממש באסה על אוון וכריסטינה שלא מסוגלים להיפרד

מזל שקאלי יותר חזקה ממני, כי אני לא יכולה לשנוא את אריזונה

והבונדינג השיכור של החדשים

LemonLimeLilach

New member

אוי אוון וכריסטינה כל כך פתטיים, אבל זה בערך הדבר היחיד שהפריע לי הפרק. היה ממש טוב!

היה לי דזה וו מלראות את מרדית' במיטה וכולם סביבה פועלים. זה קרה כבר פעם?

הבונדינג השיכור של האינטרנס היה כל כך מעולה!!!!! האשמה העצמית של ההוא לא מזיזה לי כל כך...

אני כן שונאת את אריזונה, אבל קאלי הגזימה בסוף. והיא גם יכלה להשאיר פתק שהיא הולכת.

היו מעברים קצת מבולבלים בפרק. נגיד, רגע אחד קאלי השאירה את סופיה בחדר של מרדית ואמרה אני כבר באה ומרדית וכריסטינה דיברו על לא לתת לה לישון במלון, ובסצינה הבאה דרק נכנס לבית שלו וקאלי כבר הייתה שיכורה על הספה, כשבהיגיון הוא היה אמור לפחות להגיע לפניה, לא? וזה קרה עוד כמה פעמים. זה הטריד אותי מאוד.

o0Invisible0o

New member
מסכימה.

גם לי המעברים הלא הגיוניים הפריעו אבל לא נורא, זה בקטנה.
כריסטינה ואוון הרבה יותר מייאשים אותי.

אני team arizona אם חייבים לבחור! אני יודעת, אני יודעת שהיא בגדה אבל אני לא אוהבת את הנטייה של שתיהן במקום לדבר פשוט לשתוק, אתן יודעות? זה קרה גם כשאריזונה איבדה רגל והיה יותר מובן אבל גם עכשיו, קאלי עושה ומסרבת לדבר..לא יודעת, כאילו, איך זה יותר הגיוני לעשות טראומה לבת שלך והתקף לב לאישה שלך מאשר לנהל שיחה אחת? אבל אני מניחה שההגיון לא פועל במצב כזה. בעע.

האינטרנט ספיילר לי שהאדם הלא נכון ימות אז ידעתי שזאת תהיה ברוק, אני לא מצליחה להזכר אם היא לוהקה לסדרה אחרת או מה, אבל אני חושבת שהיה משהו. בכל מקרה כן, היה נחמד שהמתמחים התחברו ואין לי כוח לאשמה של שיין. ><

היו כ"כ הרבה דברים, קשה לי להגיב, אבל אהבתי. אה, הרגע היחיד שממש שנאתי היה אופרת הסבון של אפריל באה לאייברי ואז חברה שלו באה אז הוא מסתובב לחבק אותה ואז אפריל חוזרת מאוכזבת וארוס שלה פשוט עומד שם מאחורה, רואה הכל ומבין. נו באמת. כמו בחיים.

Rachel47

New member
מרדית עשתה ניתוח

היא תרמה משהו לאבא שלה...כליה? כבד?
ואז שכבה במיטה וכולם התרוצצו סביבה והיה לה מאוד קשה ככה לשבת ולנוח
זה היה אחרי הלידה האמיתית של השחקנית אם אני זוכרת נכון

למעלה