סדרות

always be me mc

New member
כן. בקרוב ישדרו שוב את כל העונות

חח סליחה על הצילום המזעזע אבל הנה

יש

dans girl

New member
הפרויקט של מינדי 2.01
אני שמחה שחזר ושאני ממשיכה לראות
.
ג'יימס פרנקו איפה היית כל חיי
, אני ממש מקווה שהוא יישאר כי הוא נראה לי תוספת מעולה לסדרה.
ואני בעיקר תוהה כמה זמן הם הולכים למשוך את כל המתח המיני בין מינדי לדני, כי יש סיכוי שמתישהו זה יתחיל לעצבן אותי. אני בעיקר שמחה שהוא נפרד מקלואי סביני (איך מבטאים את השם שלה בכלל? אני מכירה אותה רק מגו פאג
).

RenanaD

New member
איילת! ראיתי Catfish סוף סוף

איזו אישה פסיכית
ועצובה! אבל פסיכית

RenanaD

New member
סרט
היא אמרה לי לראות כבר מזמן, אבל רק

הערב יצא לי... נו, אחד מהסרטים ששוכבים שנה במחשב ומעלים אבק

אה
כי אני לא ראיתי את הסרט אבל אני רואה את הסדרה.. מדיי פעם.

הסיפור הוא שניב (זה מהסרט) מקבל מכתבים מאנשים שנמצאים במצב דומה למה שהיה לו - מערכת יחסים וירטואלית במשך הרבה זמן שלא מתקדמת והם רוצים עזרה.
אז כל פעם הוא בוחר מישהו שנמצא במערכת יחסית וירטואלית כזאת ודולה ממנו כמה שיותר פרטים על הדמות איתו הוא בקשר,
אח"כ הוא "חוקר" עליו בכל מיני אמצעים כדי לברר אם הוא באמת מי שהוא אומר שהוא, ובסופו של דבר מנסה להפגיש ביניהם.
הרבה פעמים מגלים שהדמות היא בעצם משהו אחר לחלוטין, AKA קאטפיש. ולפעמים זה גם אמיתי...
לפעמים יש קטעים מטורפים כאילו חח אני מניח שזה קצת מבוים וידוע מראש, אחרת לא היה סיפורים ממש מעניינים (הקאטפיש הוא בעצם האקסית של האקס שלה, שרצתה להתנקם בה כי היא גנבה לה את החבר.... וואט?! דברים כאלה)

התחלתי לראות את זה כי בצבא אנחנו רואים לפעמים שטויות ב-MTV אז משם

RenanaD

New member
חחחח אוקיי

בוויקיפדיה ראיתי שיש כאלה שמאשימים את ניב ושני החברים שלו בזיוף של הסרט! שהוא לא באמת דוקומנטרי, כאילו...

o0Invisible0o

New member
היו האשמות כאלה אבל אז נכנסים

לנושא המורכב של מה זה באמת דוקומנטרי. אני מאמינה שזה משהו שבאמת קרה להם אבל שברור שביימו ושיחקו חלק מהסצינות שהם לא חשבו מראש לצלם, שהם שחזרו דברים והפכו אותם למוגזמים יותר ועדיין..זה לא אומר שזה לא סרט דוקומנטרי.
אם הכל מומצא מהראש והדיאלוגים שלהם מתוסרטים אז זה באמת לא דוקומנטרי ואני בספק שזה המצב. ><

LemonLimeLilach

New member
סיכום כל העונה של כתום

ווהו! סיימתי. אז ככה.

החצי הראשון של העונה היה הרבה יותר טוב ומעניין מהחצי השני, לצערי.

אלכס ופייפר הן בערך הדמויות הכי פחות מעניינות בסדרה
ואיתן, גם המשולש אהבים עם לארי. ובגלל שאני לא יכולה לסבול אנשים טיפשים אני לא סובלת את לארי. לאלכס אין כל כך אישיות או סיפור או חיים מחוץ לפייפר, שזה משהו שלכל שאר הדמויות כן יש וחבל. ניסו לעשות לה משהו עם ניקולס אבל זה הרגיש forced. אין לה שום סיבה לכעוס על פייפר EVER בכל המהלך של הסדרה, ככה אני רואה את זה לפחות. לא על איך שהם נפרדו אז, לא מספיק בשביל להלשין עליה, ולא אחרי שהיא "בוחרת" בלארי.

טיפני, מה לעשות, תמיד תהיה מבחינתי הבחורה עם הקול המטומטם שהייתה בסרט של בריטני. ואני לא יכולה לקחת אותה ברצינות. וחוץ מזה, וויי טו מאצ' על הסיפור שלה והאמונה המטורפת. בהגזמה. אם היו חותכים את הזמן מסך שלה בחצי יש מצב שזה היה עדיין יותר מדי. והיא לחלוטין פסיכית מבחינה קלינית ולא היה שום סיבה להוציא אותה מהפסיכיאטריה.

קרייזי אייז מבחינתי גם לא הייתה צריכה כל כך הרבה זמן מסך. בעיקר אחרי הראיון של לארי ברדיו שהיא כל כך נעלבה כאילו שהוא אמר משהו שהוא שקר?

המקסיקניות הכי מעניינות, בעיקר הקשר בין דאיה לאמא שלה, שחבל שהעלימו את זה... בהתחלה הן אפילו לא דיברו אחת עם השנייה ועכשיו הכל בסדר
הקשר עם בנט חמוד.

רד והמטבח גם מעניינים. אהבתי שבסוף האילמת כעסה עליה ממש, זה הגיע לה, אפילו שברור שהיא צודקת שהמטבח צריך להישאר שלה. אין סיבה להוציא את זה על המקסיקניות (הן מקסיקניות, נכון? או משהו אחר- קובניות/?)

אמממממממממממ נראה לי שזהו. מה שכחתי?

o0Invisible0o

New member
תפקיד אורח?

לא כתבתי על זה כשהודיעו בפייסבוק? טוב נו, אני בקושי זוכרת מה שאני מפרסמת שם.

LemonLimeLilach

New member
יו פתאום קלטתי (מעבר לזה שאני סתומה)

שהוא בעלה של שרה מישל גלר. ועכשיו אני אחלום בלילה על ריוניון של באפי ואנג'ל. אפילו רק תמונה קטנה. פלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

o0Invisible0o

New member

אל תצפי יותר מדי, קשה לי להאמין שזה יקרה!!
אמממ כמה פרקים בטוח, אבל נראה לי קצת כמו בפרק הזה...

LemonLimeLilach

New member

אגב הקול שלו בפרק היה נשמע לי נורא מוזר בגלל זה בהתחלה לא קלטתי אפילו שזה הוא
סטייל שיין ווסט בניקיטה. הוא תמיד הוא ככה?
(הוא עשה משהו בחיים מאז she's all that?
)

***שאלות רטוריות***

אני לא שוכחת שלפני איזה שנתיים הם פרסמו תמונה של בוריאנז עם אליסון הניגן ואיך שקוראים לו בעלה באיזה טקס פרסים! פרדי תתגעגע לילדים ותגיד לאשתך לבוא לביקור בסט טנקס ביי

Rachel47

New member
אם אכן תהיה תמונה פרסמי אותה

כאן עם מלה סימני קריאה שאני לא אפספס

o0Invisible0o

New member
מי רואה דה ווייס האמריקאי?

רננה?
אם אני אבקש שתגידי לי מתי מישהי משתתפת, זה יהיה לך ספוילר? זאת שחקנית שאת לא מכירה!
בכל מקרה
אפשרי אחרי הרווח.

קוראים לה ברי קווקו, היא שחקנית בעצמה אבל בטח יעשו הרבה יותר עניין מזה שהיא אחותה של קיילי קווקו, השחקנית מהמפץ הגדול.
בכל מקרה, תוכלי להגיד לי באיזה פרק האודישן שלה? ואם היא טובה? בא לי לראות אותה, אבל לא את כל העונה.
תודה!

למעלה