סיכום כל העונה של כתום
ווהו! סיימתי. אז ככה.
החצי הראשון של העונה היה הרבה יותר טוב ומעניין מהחצי השני, לצערי.
אלכס ופייפר הן בערך הדמויות הכי פחות מעניינות בסדרה
ואיתן, גם המשולש אהבים עם לארי. ובגלל שאני לא יכולה לסבול אנשים טיפשים אני לא סובלת את לארי. לאלכס אין כל כך אישיות או סיפור או חיים מחוץ לפייפר, שזה משהו שלכל שאר הדמויות כן יש וחבל. ניסו לעשות לה משהו עם ניקולס אבל זה הרגיש forced. אין לה שום סיבה לכעוס על פייפר EVER בכל המהלך של הסדרה, ככה אני רואה את זה לפחות. לא על איך שהם נפרדו אז, לא מספיק בשביל להלשין עליה, ולא אחרי שהיא "בוחרת" בלארי.
טיפני, מה לעשות, תמיד תהיה מבחינתי הבחורה עם הקול המטומטם שהייתה בסרט של בריטני. ואני לא יכולה לקחת אותה ברצינות. וחוץ מזה, וויי טו מאצ' על הסיפור שלה והאמונה המטורפת. בהגזמה. אם היו חותכים את הזמן מסך שלה בחצי יש מצב שזה היה עדיין יותר מדי. והיא לחלוטין פסיכית מבחינה קלינית ולא היה שום סיבה להוציא אותה מהפסיכיאטריה.
קרייזי אייז מבחינתי גם לא הייתה צריכה כל כך הרבה זמן מסך. בעיקר אחרי הראיון של לארי ברדיו שהיא כל כך נעלבה כאילו שהוא אמר משהו שהוא שקר?
המקסיקניות הכי מעניינות, בעיקר הקשר בין דאיה לאמא שלה, שחבל שהעלימו את זה... בהתחלה הן אפילו לא דיברו אחת עם השנייה ועכשיו הכל בסדר
הקשר עם בנט חמוד.
רד והמטבח גם מעניינים. אהבתי שבסוף האילמת כעסה עליה ממש, זה הגיע לה, אפילו שברור שהיא צודקת שהמטבח צריך להישאר שלה. אין סיבה להוציא את זה על המקסיקניות (הן מקסיקניות, נכון? או משהו אחר- קובניות/?)
אמממממממממממ נראה לי שזהו. מה שכחתי?