סדרות

LemonLimeLilach

New member
סדרות

http://www.justjared.com/2013/09/18/glee-beatles-songs-listen-to-every-track-right-here/#more-890957
כל השירים משני הפרקים הראשונים של גלי. יש מלאן. וחלק מהם לא טובים מבחינה הפקתית... אני לא יודעת אם להאשים את אנשי המוזיקה או את העובדה שהם הקליטו את זה בתקופה ממש רעה

dans girl

New member
הבית הלבן סופונה 4
אחרי בערך 5 חודשים של התברברות עם העונה הזאת סיימתי אותה, והולי שיט. התחלתי ישר את החמישית (למרות שעדיין אין לי את הדיוידי שלה ואני רואה אונליין באיכות ממש גרועה) כי אמג והכל עדיין עצוב ומעפן ואני ממש רוצה שיחזירו כבר את זואי ושג'ון גודמן יפסיק להיות הנשיא

dans girl

New member
כי לנועה יש את כל הסדרה בדיוידי והיא עוברת לגור איתי שבוע הבא

dans girl

New member
דקסטר הפרק של יום ראשון
איכ. איכ על כל העונה הזאת. איכ על כל מי שחשב שלהמשיך את הסדרה הזאת זה רעיון טוב. הרסתם הכל, אני מקווה שאתם מרוצים.
זה כבר מספר לא מבוטל של פרקים שאני פשוט רואה בחצי עין, וגם מה שאני רואה גורם לי לרצות להפסיק לבזבז את הזמן שלי על הסדרה הזאת. אני אוהבת את איבון אבל אם הדמות שלה הייתה מעניינת במידה מסוימת בעונה הקודמת היא איבדה את כל היופי שלה, והלוואי ובזה היו נגמרות הבעיות.
כל העונה הזאת נראית כמו טלנובלה אחת גדולה. אמו הרוחנית האבודה של דקסטר שבה ומדריכה אותו ואת דב נפשית בתהליך משמים, לא מעניין ומלא קלישאות. הבן האובד שלה חוזר מהמתים, כמו בכל אופרת סבון שמכבדת את עצמה, רק עם קצת יותר דם (ואפילו לא *כל כך* הרבה יותר דם), ועד שדקסטר מצא את אימו האבודה וחשב שהוא סוף סוף הולך לחיות כמו בנאדם (באמת??), אחיו החורג האבוד רוצח אותה אל מול עיני ומשאיר אותו ריק ומלא תחושות נקמניות.
אבל ברגע האמת דקסטר מבין שהוא לא צריך לרצוח יותר (?????) כי יש לו את האנה והוא רק רוצה לעזוב איתה ולהתחיל חיים חדשים (?????) ו-וואו איזה שיעור לחיים כל העניין הזה עם האנה הוא, היא ממש עשתה אותו אדם חדש ונורמלי. איכ.

תסלחו לי בזמן שאני מגלגלת את העיניים והולכת לראות (ליטרלי) סרטונים של רחוב סומסום. לפחות פה לא נותנים לי דאבל סטנדרט ולא צבועים ולא מעפנים, אלא מביאים את האמת הכי תמימה של סנטה והחיים הורודים והשמחים, כמו שהם היו רוצים לראות את העולם. כי אם כבר, אז כבר. מסדרה על רוצח סדרתי שהייתה כלכך מתגרה וכלכך חדשנית ולא מתפשרת בתוכן שלה, הייתי מצפה שמוסר ההשכל יהיה טיפה יותר מ'האהבה תציל את נשמתך, אהוב את העולם והוא יאהב אותך בחזרה'. סירייסלי. who are you kidding? למה אתם חושבים שזו הדרך הנכונה לקחת את הדמות הזאת אחרי כל כך הרבה עונות ואחרי שכל כך ברור שזו לא דרך שהיא בחיים הייתה לוקחת. ברור שדקסטר תמיד רצה מצפון ותמיד לא מצא את המקום שלו בחברה. גם אם בעונות הראשונות הוא חיפש מקום בשביל לאפשר לו לרצוח, היו פעמים שזה אולי הרגיש מעבר לכך. אבל זה מעולם לא שינה את הצורך שלו לרצוח. זה תמיד היה הדבר הקבוע בחייו שבגללו, גם אם הוא רוצה, הוא לא יכול אף פעם להיות *באמת* חלק מהחברה. ופתאום עכשיו באמצע העונה החברה שלו לשעבר חוזרת והוא רואה את האור?? מישהו באמת חשב שזה רעיון טוב??

בשלב זה אני רואה שתי דרכים מקובלות שבהן אני אסכים לקבל את הסוף של הסדרה הזאת , ולא אתכחש לקיומו כמו שהתכחשתי לאפילוג של הארי פוטר -
1. דקסטר מת בניסיון לסיים את הבלאגן שהוא הכניס את עצמו אליו. בעדיפות לבלי הארה מגוכחת כמו בסוף הפרק של היום כי תחסכו לנו.
2. דקסטר עוזב אבל בסופו של דבר בלי משפחה שמחה ומאושרת עם האנה והריסון.

למעשה, אני אשמח לקבל כל וריאציה של הנ"ל והסנריו היחיד שאני לא אהיה מוכנה לקבל כסוף הגיוני סדרה הוא שהם עוזבים לארגנטינה והכל טוב ויפה ונפלא. All was well מה שנקרא. *דופקת את הראש בקיר*. אם זה קורה הכותבים באמת יכולים לפרוש וללכת לכתוב סיפורי ילדים, כי הם העיפו את כל האומץ וההעזה שלהם לזבל בעוד קלישאה אמריקאית זולה ובא לי לצעוק ממש חזק על כל אחד ואחד מהם באופן פרטני וביחד. ועצם העובדה שאני נמצאת כרגע במצב שבו אני חושבת שזה סוף לחלוטין הגיוני בהתחשב בקו העלילה המסתמן של הסדרה, רק מוכיח כמה המצב שלה גרוע.

סליחה, הrant הזה היה ארוך מהצפוי, אבל לא כתבתי פוסט על דקסטר כבר הרבה זמן וזה הצטבר

LemonLimeLilach

New member
אוח כן

כבר כל העונה אני מתארת לעצמי איך בפרק האחרון דקסטר עוזב עם האריסון והאנה והכל טוב ויפה והם הולכים לאכול מלא סטייקים ודולסה דה לצ'ה בארגנטינה. ואני לגמרי מבינה אותו שזה מה שהוא רוצה.

רק שלאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! הסוף שהיה צריך להיות לסדרה ומה שתמיד חשבתי שצריך לקרות זה שתופסים אותו וכולם מגלים והוא הולך לכסא החשמלי או מינימום לכלא לכל החיים. אבל הגילוי! והconsequences!!

אני מבינה ש8 עונות הוא היה הגיבור וכביכול אנחנו צריכים להיות בעדו אבל... אם לא קורה כלום אז בשביל מה ראינו את כל הסדרה? אני הכי בעדו, הייתי בעדו 7 עונות שלא יתפסו אותו, אבל פאק- בעונה האחרונה היו צריכים להוביל לאט לאט את כולם (את קווין! אנג'ל! לגוורטה!!!!!!!!!!!!!!) לגילוי עליו ולתפיסה שלו ומבחינתי שהסדרה הייתה נגמרת בהקראה של פסק דין שאומרת שהמושבעים מוצאים אותו GUILTY. זה היה יותר מועיל.

אוף. גם הסופים שאמרת לא יהיו מספיק טובים מבחינתי.

האפילוג של הארי פוטר היה כמו פאנפיק. זה יותר טוב מלהיות טלנובלה מקסיקנית גרועה

dans girl

New member
פאנפיק גרוע. שנמצא בתוך דפי הספר.
אני יודעת שג'יי קיי רולינג הייתה בתפקיד סופרת ילדים באותו שלב אבל מכאן ועד הצורך לדחוף לכולם happily ever after יש פער שהייתי שמחה לא לגשר עליו.

dans girl

New member
וגם
אפילו לא היה אכפת לי שלא היו תופסים אותו, ולא היו מעמידים אותו לדין. במקום כלשהו זה אפילו היה הדבר האמיץ יותר לעשות, כי המחשבה שאנשים כאלה חיים בינינו ואף אחד מאיתנו לא יודע על זה היא מאוד אמיתית והרבה יותר מפחידה מהאפשרות שכולם נתפסים ומובאים לדין. אבל אם היה סנריו שלא הייתי מעלה על דעתי ולא הייתי רוצה לחשוב עליו הוא שדקסטר מתאהב בהאנה כל כך עד שהוא לא צריך לרצוח יותר. כי זה בולשיט שאי אפשר לתאר. פסיכופט נשאר פסיכופט, והם בילו כמה וכמה עונות בלנסות להבהיר לנו את זה. את זה שלא חשוב כמה היא יטמיע את עצמו בתוך החברה והנורמה, הוא אף פעם לא יהיה החברה והנורמה. הוא תמיד יישאר הבנאדם הקר והמחושב שהוא. ברור שיש אספקטים אנושיים יותר ואנושיים פחות, זה מה שעשה את הסדרה כל כך יפה ואת הדמות כל כך מורכבת - המאבק שלו ומערכת היחסים שלו עם דב ועם ריטה ועם הריסון ואסטר וקודי. הוא כלכך עובר כבנאדם רגיש ואוהב שלרגע אפשר להאמין לו, ולרגע גם הוא שוכח ומאמין לעצמו. ואולם הוא גם באמת היה איש כזה ברגעים מסויימים. אבל זה לא גרע לרגע מהאני הרצחני שלו. הדארק פסנג'ר תמיד היה שם. ובאמת שלא היה אכפת לי אם היו מוצאים עוד רוצח שהוא רודף אחריו העונה כרגיל ומסיימים את זה ככה. אבל המפנה 180 מעלות הזה ב-6 פרקים האחרונים של הסדרה הוא מופרך לחלוטין. אני לא צריכה יותר מדי צדק או עונש לסוף הסדרה הזאת. אני בעיקר צריכה שלא יקחו את הדמות הראשית שעשתה את הסדרה במשך 7 העונות האלה ויחרבו אותה עם הצטדקות פתאומית והארה לגבי אהבה. כי זה פשוט חוסר כבוד כלפי האינטילגנציה של הצופים ופחדנות לשמה, וכל זה מרשת שעל בסיס הרקורד שלה לא הייתי מצפה ממנה ליותר מדי פחדנות.

LemonLimeLilach

New member
ארר כן

ברור שהעניין שאהבה אמיתית מצילה אותו זה מגוחך (למרות שאני כן די שמחה שאני לא צריכה לשמוע יותר את המילים "דארק פסנג'ר" *צמרמורת*). מובן מאליו. זה לא דיסני פה!!

נראה לי(!) שמה שהם מנסים להראות לנו זה שדקסטר לאו דווקא היה אמור להיות פסיכופת ופשוט ווגל ואבא שלו תכנתו אותו להיות כזה במקום באמת לטפל בו.

רק שזה לא מצליח להם כי הם דחפו לשם את האנה. דווקא הוא לא היה במשך השנים 100% פסיכופת, היו לו רגעים יפים וטובים, עם ריטה, עם דב בעיקר, עם האריסון. אבל לסדרה שרואים כל כך הרבה שנים צריך שיהיה איזה סוף, קליימקס כזה, שנרגיש שעברנו טיול מסויים וזה מגיע לסוף- אז שזה נגמר כשהוא ממשיך ברגיל בלי שום שינוי לא היה גם מספק מבחינתי, חייב לקרות משהו. ומבחינתי זה שיגלו שהוא רוצח סדרתי מטורף. וגם ראינו את כל הדמויות האלה כל כך הרבה שנים אני רוצה לראות מה עובר עליהם כשהם מגלים! ג'יימי שליטרלי חיה אצלו בבית. אנג'ל. קווין. איך קוראים לו הבוס שלהם שהיה חבר של האבא. מסוקה! ולא רק שהוא רוצח אלא הכל, שדואקס לא היה רוצח, שהאח שלו היה רוצח שהם רדפו אחריו, שלגוורטה גילתה ומתה גם כן בגלל זה. הכל הכל.

במקום זה בזבזו לי את הזמן עם דב ואלוויי והמסומם ההוא שהיא הרגה. עם קווין וג'יימי. עם הבת של מסוקה. עם ווגל והבן שלה. כל העונה הייתה בזבוז זמן, לא קרה בה כ-ל-ו-ם. זה מה שהכי מרגיז.

dans girl

New member
[לגבי המשפט האחרון]
אני מסכימה שהיה מאכזב במידה מסוימת אם זו הייתה עוד עונה 'סטנדרטית', אבל זה היה מאכזב אותי פחות מהכיוון שהם לוקחים עכשיו, כי זה היה הרבה יותר אמין בעיני.
וגילוי אכן היה יכול לספק קליימקס די מעולה אבל גם הוא היה קצת שקרני כי דברים כאלה קורים ואנשים כאלה חיים בתוכנו והולכים לאיבוד במערכת וגם זה היה יכול להיות סיום קצת אמריקאי של 'הצדק יצא לאור'. אבל בהסתמך על עונות קודמות אני יודעת שהם היו יכולים להוציא אותו כל כך טוב שזה לא היה מורגש וזה לא היה עובר כקלישאה. חבל שבמקום זה הם החליטו להרוס את דקסטר ועל הדרך להרוס לכולנו את הסדרה.

RenanaD

New member
אין לי כח לחפור

(מאוחר ואני צריכה לקום מוקדם
)
אבל מסכימה! ומבחינת הסוף - יותר עם לילך, גם אני הייתי רוצה שזה מה שיקרה בסוף הסדרה...

always be me mc

New member
היי. אני חושבת לפני מס' דקות

כשבונז הסתיימה בהוט זון ראיתי פרסומת של זהות בדויה. אני חושבת. אני ממש חושבת.
נחכה לפרק של NCIS: LA תסיים לפני שבאמת אכריז.
אין מצב דמיינתי את ג'ניפר גרנר פתאום נכון?

always be me mc

New member
יו דונט סיי

אני לא כל כך בתפוז האמת לכן זה דיי הוזנח ונשכח. אולי אני אעדכן נראה

always be me mc

New member
חחח תודה!! *הקלה*

באותו ערב בו רשמתי את ההודעה "ישבתי" על ערוץ 5/HOT ZONE כל הערב וחיפשתי שוב את הפרסומת. לא מצאתי כלום
אז כבר באמת חשבתי שהזיתי את זה

יאי לאליאס

למעלה