דקסטר הפרק של יום ראשון
איכ. איכ על כל העונה הזאת. איכ על כל מי שחשב שלהמשיך את הסדרה הזאת זה רעיון טוב. הרסתם הכל, אני מקווה שאתם מרוצים.
זה כבר מספר לא מבוטל של פרקים שאני פשוט רואה בחצי עין, וגם מה שאני רואה גורם לי לרצות להפסיק לבזבז את הזמן שלי על הסדרה הזאת. אני אוהבת את איבון אבל אם הדמות שלה הייתה מעניינת במידה מסוימת בעונה הקודמת היא איבדה את כל היופי שלה, והלוואי ובזה היו נגמרות הבעיות.
כל העונה הזאת נראית כמו טלנובלה אחת גדולה. אמו הרוחנית האבודה של דקסטר שבה ומדריכה אותו ואת דב נפשית בתהליך משמים, לא מעניין ומלא קלישאות. הבן האובד שלה חוזר מהמתים, כמו בכל אופרת סבון שמכבדת את עצמה, רק עם קצת יותר דם (ואפילו לא *כל כך* הרבה יותר דם), ועד שדקסטר מצא את אימו האבודה וחשב שהוא סוף סוף הולך לחיות כמו בנאדם (באמת??), אחיו החורג האבוד רוצח אותה אל מול עיני ומשאיר אותו ריק ומלא תחושות נקמניות.
אבל ברגע האמת דקסטר מבין שהוא לא צריך לרצוח יותר (?????) כי יש לו את האנה והוא רק רוצה לעזוב איתה ולהתחיל חיים חדשים (?????) ו-וואו איזה שיעור לחיים כל העניין הזה עם האנה הוא, היא ממש עשתה אותו אדם חדש ונורמלי. איכ.
תסלחו לי בזמן שאני מגלגלת את העיניים והולכת לראות (ליטרלי) סרטונים של רחוב סומסום. לפחות פה לא נותנים לי דאבל סטנדרט ולא צבועים ולא מעפנים, אלא מביאים את האמת הכי תמימה של סנטה והחיים הורודים והשמחים, כמו שהם היו רוצים לראות את העולם. כי אם כבר, אז כבר. מסדרה על רוצח סדרתי שהייתה כלכך מתגרה וכלכך חדשנית ולא מתפשרת בתוכן שלה, הייתי מצפה שמוסר ההשכל יהיה טיפה יותר מ'האהבה תציל את נשמתך, אהוב את העולם והוא יאהב אותך בחזרה'. סירייסלי. who are you kidding? למה אתם חושבים שזו הדרך הנכונה לקחת את הדמות הזאת אחרי כל כך הרבה עונות ואחרי שכל כך ברור שזו לא דרך שהיא בחיים הייתה לוקחת. ברור שדקסטר תמיד רצה מצפון ותמיד לא מצא את המקום שלו בחברה. גם אם בעונות הראשונות הוא חיפש מקום בשביל לאפשר לו לרצוח, היו פעמים שזה אולי הרגיש מעבר לכך. אבל זה מעולם לא שינה את הצורך שלו לרצוח. זה תמיד היה הדבר הקבוע בחייו שבגללו, גם אם הוא רוצה, הוא לא יכול אף פעם להיות *באמת* חלק מהחברה. ופתאום עכשיו באמצע העונה החברה שלו לשעבר חוזרת והוא רואה את האור?? מישהו באמת חשב שזה רעיון טוב??
בשלב זה אני רואה שתי דרכים מקובלות שבהן אני אסכים לקבל את הסוף של הסדרה הזאת , ולא אתכחש לקיומו כמו שהתכחשתי לאפילוג של הארי פוטר -
1. דקסטר מת בניסיון לסיים את הבלאגן שהוא הכניס את עצמו אליו. בעדיפות לבלי הארה מגוכחת כמו בסוף הפרק של היום כי תחסכו לנו.
2. דקסטר עוזב אבל בסופו של דבר בלי משפחה שמחה ומאושרת עם האנה והריסון.
למעשה, אני אשמח לקבל כל וריאציה של הנ"ל והסנריו היחיד שאני לא אהיה מוכנה לקבל כסוף הגיוני סדרה הוא שהם עוזבים לארגנטינה והכל טוב ויפה ונפלא. All was well מה שנקרא. *דופקת את הראש בקיר*. אם זה קורה הכותבים באמת יכולים לפרוש וללכת לכתוב סיפורי ילדים, כי הם העיפו את כל האומץ וההעזה שלהם לזבל בעוד קלישאה אמריקאית זולה ובא לי לצעוק ממש חזק על כל אחד ואחד מהם באופן פרטני וביחד. ועצם העובדה שאני נמצאת כרגע במצב שבו אני חושבת שזה סוף לחלוטין הגיוני בהתחשב בקו העלילה המסתמן של הסדרה, רק מוכיח כמה המצב שלה גרוע.
סליחה, הrant הזה היה ארוך מהצפוי, אבל לא כתבתי פוסט על דקסטר כבר הרבה זמן וזה הצטבר