סדרות!

o0Invisible0o

New member
אורפן בלאק בלי ספוילרים.

טוב, התחלתי היום וראיתי כבר ארבעה פרקים ולא מדובר ביצירת מופת או משהו כזה אבל כן מד"ב-אקשן מוצלח..אני נהנית!
אני ממש בטוחה שליאורה ובת-אל יאהבו את זה..סביר להניח שגם רייצ', לילך ודפי.
אין לי מושג לגבי שרי והדס.
אולי?
ורננה לא תראה אז אני אפילו לא מנסה.

בקיצור, מישהי מתחילה? עונה אחת בינתיים עם 10 פרקים של 45 דק' ולילך, זה קנדי אז אפשר לחרוג מכלל 3 העונות?

נראה לי שגם מובטחת עונה שנייה אבל אני לא באמת יודעת.

limors2

Well-known member
בדיוק צייצתי לך על זה

אני ממש נהנית ממנה! וזו בטח עבודה קשה לשחקנית הראשית

לפי מייאפיסודס תהיה לה עונה שניה.

והיא לא אמריקאית? כתוב בהתחלה שזו הפקה מקורית של ביביסי אמריקה

LemonLimeLilach

New member
נראה לך שאני אוותר על הכלל בלי שתכתבי אפילו

על מה זה??????????

לא כרגע בכל אופן! לפחות שאני אסיים את העונה של מד מן. ואעבור את המבחנים. תזכירי לי באוגוסט...

o0Invisible0o

New member
הבעיה היא שלספר מה זה

לפיה התקציר הרשמי זה לספיילר איזה שלושה פרקים ו..זה לא כיף! אז אני אספר איך הסדרה נפתחת - פרק ראשון ככה.
שרה מנסה לברוח מהחיים של עצמה. כשהיא מחכה בתחנת הרכבת היא רואה אישה משליכה את זהותה מעליה (תיק, נעליים וכו') וניגשת לראות אותה. כשהן עומדות פנים מול פנים שרה רואה שהאישה נראית בדיוק כמוהה ואז הרכבת מתקרבת והאישה קופצת לפסים ונדרסת למוות.
שרה, שניסתה לברוח גם ככה, מחליטה לקחת את הזהות שלה, בשביל באמת לברוח מהחיים של עצמה וגם לנצל את כל מה שהיה לבת' (הבחורה שהתאבדה)...
אז..זאת ההתחלה אבל זה הולך ומסתבך משם...כשהחיים הישנים של שרה רודפים אותה, כשהחיים של בת' מוכיחים להיות יותר מורכבים ממה ששרה חשבה, כשהזהות המוחלטת ביניהן מתגלה כלא מקרית וכו'....!

נו, שכנעתי?

o0Invisible0o

New member
ברינגר הן אחיות, לא?

בכל מקרה, זה לא אותו דבר.
יש סיפור מסגרת הרבה יותר גדול שמתגלה לאורך הפרקים ואני לא רוצה להרוס..

Rachel47

New member
בחיים לא ראיתי סדרה קנדית

זה מה שמטריד אותי בעיקר..אבל יש מצב שאתחיל אותה כשיהיה לי כוח
כרגע אין לי כוח לחיות
וזה לא מעודף עשייה או משהו כזה
סתם בעע כזה, אין לי כוח לשומדבר, כולל ללמוד
וחם פה
אלוהים אדירים חם לי

dans girl

New member
דקסטר העונה החדשה
ראיתי שיש שרשור למטה וגם קראתי את חלקו, אבל הוא כבר לא קופץ
, ואני חייבת לעשות משהו שלא קשור למיקרוביולוגיה כי נמאס לי.

אני בינתיים חושבת שיש פוטנציאל. אני מבינה את החשש מהדמות החדשה שפתאום יודעת הכל על דקסטר אבל אני חושבת שזה לא בהכרח רע, ושאם יבנו את העלילה שלה טוב מספיק (כמו הרעיון של רננה שהיא קשורה בפיתוח של הקוד מההתחלה) זה יכול להיות טוויסט ממש מעניין. לגבי הציורים - גם אני תהיתי וחשבתי שהם של הריסון בהתחלה אבל אז כשהיה כתוב דקסטר נרגעתי והבנתי שהוא צייר.
מה שכן אני ממש אוהבת זה את קו העלילה של דב - הוא כאילו מאפשר לה למצד אחד להיות הכי הגוד גיי ונלחמת בפשע ומצד שני להתמכר לסמים ולאלכוהול ולברוח מהכל. זה נראה כמו כיוון ממש סביר בשבילה ללכת אליו. בעונה הקודמת כל פרק היא התפוררה יותר עד השיא שבסוף, והיה ממש הזוי אם היו משאירים אותה בתפקיד במשטרה ולא מוציאים לה כיוון אחר. ממש התלהבתי ממה שעשו איתה, אני ממש סקרנית לראות לאן זה יתפתח, גם עם דקסטר. אני ממש אוהבת את כל הדברים שהיא הטיחה בו, ואת זה שלמרות הכל היא עדיין לא דיווחה עליו למשטרה כשהוא הרג את הבחור. היא כאילו נקרעת בכל דבר ומנצלת את העבודה שלה אנדרקאבר כדי לברוח מהמציאות. זה התפתחות מעולה והכי נכונה לדעתי לדמות שלה.

בקיצור אני מקווה לטוב ואופטימית לקראת העונה הזאת, בעיקר כי היא האחרונה ואני רוצה שהם יסיימו את הסדרה כמו שצריך.
עכשיו אני הולכת לראות פרק או שניים של מדמן.

Girls עד סוף עונה 2

מארני-
הבחורה פשוט הפכה לבלתי נסבלת! קשה לי להאמין איך הזדהיתי איתה בתחילת הסדרה.. החיים הכריחו אותה לעזוב הכל ולחפש את עצמה, אבל היא הלכה לכיוונים הכי לא נכונים בשבילה. היא בחרה בחירות לפי השיקול של 'מה נראה מגניב', וזה הוביל לבחירות כ"כ שגויות בשבילה!!!. ועכשיו היא רצה חזרה לצ'ארלי כי היא ראתה שהוא דווקא כן הצליח (סוג של) בתהליך שהיא נכשלה בו. טיפשה.

האנה-
יכול להיות שאני לא מבינה בזה כלום, אבל אני משייכת את זה לכתיבה הגרועה של הסדרה-
האנה הייתה בהמון מצבי לחץ וחרדה ב2 העונות של הסדרה, אבל מעולם, מעולם לא היה ולו אפילו רמז לעובדה שיש לה ocd (ועוד ocd די חמור). ocd זה לא משהו שפשוט נעלם לגמרי ואז חוזר ותוקף במלוא העוצמה. זה משהו שצריך להתמודד איתו כל פעם שקצת קשה. עם כל חרדה צריך להילחם בו שלא ישתלט. ולא ראינו את זה בכלל.
למרות הבעיה הזאת, אהבתי את הקו הזה. סוף סוף הזדהיתי איתה קצת.
והשכן הנרקומן אמר לה את מה שכולנו חושבים כל הזמן! נהדר!.

לגבי הסוף- מעצבן ומרגיז. לא ראיתי בזה שום דבר רומנטי. אפילו לא קצת. מדובר כאן ב2 דמויות שהקשר ביניהם היה הרסני לשניהם, ועכשיו הם חוזרים לדפוס ההרסני הזה. בווו.

שושנה- נהדרת!

o0Invisible0o

New member
השאלה היא

האם לדעתך זאת הייתה פארודיה/ביקורת על כל האפי אנדינגס בקטע של תראו כמה הכל דפוק ואני מציגה את זה כמושלם, זה מה שכל הקומדיות הרומנטיות מנסות להסתיר (ככה אני לקחתי את זה!) או כ- תראו, זה באמת הכי רומנטי ומושלם שיכול להיות לדמויות האלה (ככה לנה דנאהם טוענת שהיא התכוונה!
)
כאילו, כשמארני אומרת לצ'ארלי שהיא רוצה להיות איתו וזה לא הכסף זה כזה גלגול עיניים, ברור הדבר היחיד שמושך אותה בו זה שהוא עכשיו עשיר..וכאילו, דנאהם אשכרה אמרה שזאת ממה לא הכוונה, שמארני באמת אוהבת אותו!!!

מסכימה לגבי האוסידי אבל לא יודעת מספיק בשביל להגיד אם הגיוני או לא, אבל כן אהבתי שזה גרם להזדהות איתה.
אני עדיין שומרת מקום בלב למארני, אני מבינה למה היא אבודה וכמה היא אבודה אבל הסוף עם צ'ארלי ממש הרס לי.

אדם. :S אני לא אוהבת כמה שהוא אלים ואם הסוף הזה אמור לקחת את עצמו ברצינות אז זה מאוד מאכזב, אני אוהבת אותו פארודי. ><

שושנה.

limors2

Well-known member
ביקורת בוויינט הזכירה לי-

אמא שלי אמרה לאחותי שבשבת היה כתוב בעיתון כלשהו שיש סדרה חדשה, "מתחת לבועה", שממש דומה לסימפסונים. והם חצופים כי אני אמרתי את זה קודם!

Rachel47

New member
אורפן בלאק לא ספויילר

הגעתי בינתיים לפרק 8
וזה מושלם!!!

אבל
למה כל המוזיקה שם היא משנות ה-90?
זה רציני שהמוזיקה מגיעה לקנדה באיחור של עשור וחצי
?

Rachel47

New member
וכן ספוילר

קירה

לא מבינה את הילדה הזו
היא לא הייתה מוכנה אפילו לחבק את אליסון
אבל מגיעה הרוצחת ואיתה היא הולכת ברחוב?!

limors2

Well-known member
כן משהו היה מוזר שם

אני חושדת שלא הכל בה תקין.

o0Invisible0o

New member
אני פשוט חשבתי

שאחרי שהיא הכירה את אליסון, שאגב היא לא חיבקה רק כי היא הציגה את עצמה כשרה והיא ידעה שזאת לא אמא שלה, אלא מישהו שמשקרת לה, היא נהייתה יותר פתוחה לרעיון שיש עוד נשים כמו אמא שלה..ואז כשהלנה הגיעה היה מאוד קל ללכת איתה.

וכן, תגידו רגע..אליסון היא המקורית אם היא היחידה שיכולה ללדת? כי הפרק הם כבר ממש רמזו בגסות שזה יוצא דופן שמישהי מהן ילדה.

מותו של אוליביה היה צפוי להחריד, אבל בסדר. הזנב היה כזה מזעזע שנסלח להם.

עכשיו קצת עצוב לי על קאסימה, מצלנים אותה. אבל לפחות דאלפי לא מוסרת את כל האינפו'..

איזה כיף שמיסז אס יודעת, אני ממש אוהבת אותה!

מסכן פליקס.

הייתה לי הרגשה שמכל הדברים הרעים שיכולים לקרות מכך שקירה יצאה מהבית עם הלנה, זה שהיא תדרס הכי הגיוני..אבל אני לא מאמינה שהם באמת הלכו על זה, כל הכבוד להם.
יאללה, מזה לילה? עוד פרקקקקקק.

למעלה