סדרות????????????!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member

אל דאגה, רוב הסימנים מעידים שאני הולכת למלצר בקיץ או משהו...אז מצבך יותר טוב.

Rachel47

New member
אני הולכת למכור חזיות

שזה בערך באותה רמה
ואני כן הייתי צריכה ללמוד חומר מגעיל

LemonLimeLilach

New member
סתמו כולכן

אני צריכה להכין מצגת על החברה בישראל וזה הולך להשפיע על כל החיים שלי ואין לי מושג על מה לדבר ובא לי למות!!!

ובינתיים אני משגיחה על בגרויות של תיכוניסטים מעצבנים!!!!!!!!

Rachel47

New member
המצגת לא נשמעה רע

עד שאמרת שזה ישפיע על כל החיים שלך

מאמינה בך

LemonLimeLilach

New member
מה מאמינה? תביאי רעיונות על מה לדבר

ושכחתי לציין שזה באנגלית
ומול שגרירים
ופסיכולוגים
ומול מתמודדים אחרים כמוני שלא אכפת לי תכל'ס אבל ^^^^^^^^

LemonLimeLilach

New member
דקסטר

לא הבנתי את הסוף. ציורים של מי זה אמור להיות? של האריסון? מאיפה שהאריסון ידע את הצורה שדקסטר הורג בה עם השולחן והכל, ומאיפה הקריפית ההיא יכולה להשיג את הציורים?

אין לי כוח לעונה שלמה של סלף דסטרקשן של דב

Rachel47

New member

אני גם בהתחלה חשבתי שזה של האריסון (זה בכלל הגיוני שבחצי שנה הוא נהיה כזה גדול, עונה קודמת אני חושבת שהוא בקושי דיבר ועכשיו הוא כבר עולה לתיכון בערך
)
אבל לא נראה לי
אני חושבת שאלה ציורים שדקסטר צייר כשהוא היה קטן (וגם אז אני שואלת מאיפה יש לה אותם?! אבל אולי זה איזה קלסר שהארי שמר או משהו כזה)
והקריפית הזאת ידעה על הקוד!!!!!!!
והשיחה שלהם בחדר מתים!!!!!

גם לי אין כוח לדברה וזה מאוד חבל מה שקורה איתה

היה פרק מאוד מבלבל אבל הסוף מצא חן בעיניי
ממש מעניין אותי מה יהיה עם הקריפית...

LemonLimeLilach

New member

איך כשדקסטר היה קטן (וזה ציור של ילד בן 4...) הוא ידע כבר איך הוא יהרוג בגיל מבוגר?! הוא לא הרג ככה עד שהם עשו את הקוד וזה היה בשנות הטינאייג'ריות המאוחרות שלו! אז זה הזויייי

Rachel47

New member
אני מסכימה עם זה שזה הזוי

מצד שני דקסטר היה דפוק מגיל מאוד צעיר
אז אולי תכלס הוא כן דמיין דברים כאלה
איך הוא הורג אנשים
וזה נשפך לתוך הציורים שלו
והוא עשה עם זה משהו רק יותר מאוחר בגלל שהארי כפרעליו עלה על זה מספיק מוקדם (אולי גם מלהסתכל על הציורים? למרות שהיא דיבר איתו רק אחרי שהוא הרג את הכלב) ועצר אותו כל השנים
אולי היו לו סיוטים בלילה עם תמונות כאלה של אנשים מתים
שהוא הרג
נו
הוא פסיכופת..אין הגיון
אבל גם לא הגיוני שהאריסון צייר את זה

limors2

Well-known member
זה באמת

נורא מוזר, אבל זה יותר הגיוני שאלה הציורים שלו משאלה הציורים של הריסון.

והקטע איתה קצת איכזב אותי. חשבתי בהתחלה שהיא סתם נורא נורא חכמה ושהיא עלתה עליו ובאה כדי לחקור אותו או משהו, זה שהיא מכירה את הקוד קצת הורס.
אבל נחכה להמשך כדי להתבאס באמת

Rachel47

New member
גם אני חשבתי

שזה כזה אומייגאד היא עלתה עליו לבד
אבל את לא באמת יודעת אם היא כן עלתה עליו לבד לפני כמה שנים (אחרי דואקס בערך) ומאז חוקרת אותו מקרוב ורק אז עלתה על כל הדברים האלה
אם זה יהיה ככה זה ישמח אותי
אם היא יודעת על הכל מראש איכשהו זה יהיה מבאס

LemonLimeLilach

New member

אני בדיוק ההיפך, אם היא עלתה עליו לבד ובאה לבדוק אותו מקרוב זה בכלל ממש מגוחך ופחדני בעיניי מבחינת הסדרה. פשוט אין לזה שום משמעות. והאמת שגם אם היא הייתה החברה הכי טובה של הארי וידעה זה גם מעצבן. אז אני לא אוהבת את הסיפור הזה. הרבה יותר מעניין בעיניי היה לראות את דב מתלבטת אם לדווח או לא, או שמישהו שמכיר אותו פתאום יתחיל לחבר דברים ולעלות על העניין. אבל הרגו את מריה
זה שמוסיפים פתאום דמות מבחוץ וזה כזה "הא-הא אני יודעת הכל עליך" זה כל כך מעפן!!!!!!

Rachel47

New member
פשוט גורם לי לתהות איך הם עומדים

לסיים את הסדרה

ותכלס כן מישהו שמכיר אותו ומתחיל לחבר (אנג'ל? היחיד שנשאר שהגיוני שיעשה...אולי מסוקה) היה הרבה יותר סביר כמו העניין עם מריה
להביא מישהו מבחוץ זה באמת תחת אבל זה מה יש בואי ננסה לחיות עם זה

RenanaD

New member
אוקיי אוקיי אוקיי, מה נסגר אתכן

על הציור האחרון היה כתוב DEXTER בגדול! בשניות הראשונות עוד חשדתי שהקריפית הביאה אותם מהגן של האריסון, אבל אז ראו את חתימת השם ונרגעתי. ונלחצתי מכיוון אחר לגמרי

מעניין אם היא סתם אחת שעלתה על דקסטר מרחוק, או מישהי שהארי שיתף מההתחלה בכל העניין. אולי היא זו שפיתחה בכלל את הקוד? לכו תדעו.
ועוד משהו בנוגע לציור - זה לאו דווקא תיעוד של דרך ההריגה שלו! באותה מידה זה יכול להיות גם סתם מישהו שמתבוסס בדמו עם סכין בלב, רצח רגיל להחריד

חוץ ממנה, יש את אנג'ל עם הארגזים של לאגוורטה בבית, זה לא יהיה מפתיע במיוחד אם הוא יקרא את חומר החקירה ויחליט להמשיך מאיפה שהיא הפסיקה...

ודב המסוממת! הלוואי שתתאפס על עצמה מהר. אני לא אוהבת שהיא כועסת על דקסטר

Rachel47

New member
נו כן את זה ראיתי

אבל זה לא מה שגרם לי לחשוב שזה של דקסטר כי ילדים אוהבים לכתוב שמות לא רק שלהם על הציורים
ברור שזה הזוי שכתוב שם דקסטר וזה כאילו הלוו ברור שזה שלו.. אבל היה לי ברור עוד לפני שהראו את השם שזה של דקס ולא האריסון

ואי את חושבת שיש מצב שיעשו שהיא הייתה חלק מפיתוח הקוד?
לא יודעת כרגע קיבלתי ממנה וויב לא מי יודע מה תומך
היא מתגרה בו ומציקה ויש לה ערמומיות רשעית כזאת
אז לחשוב שכל השנים האלה היא הייתה חלק מהתוכנית
מה גם שהארי (שבראש של דקסטר) כל הזמן אומר לו לא להשאיר קצוות פתוחים (הוא כעס עליו על כל עניין לומן וזה שהיא משוחררת וחופשיה..גם על האנה...למרות שהוא כעס גם שהוא רצה להרוג את לגווארטה אז זה מוזר..) קיצר לא חושבת שהארי היה נותן לבחורה שיודעת הכל סתם ככה להסתובב חופשיה בעולם ולדעת על העניין הזה..

ומה שאמרת על הציור זה מה שאני חשבתי...סתם ציור גנרי של רצח...
יכול להיות מאוד שהוא תמיד רוצח בצורה הזו כי כשהוא היה ילד ככה הוא דמיין לעצמו שזה יראה

דווקא מאוד הגיוני לטעון שלכל פסיכופת יש את דרך הרציחה המועדפת עליו ושהיא מופיעה בשנייה שהבנאדם אכן מתגלה כפסיכופת

כל הפרק הזה קצת גרם לי לחשוב
הרי כל הזמן אנחנו עובדים תחת ההנחה שדקסטר חווה חוויה נוראית בילדות ונעשה פסיכופת
מה אם..הוא..נולד ככה?
לאפחד אין את הלב להגיד שהילד נולד ככה? שהוא דפוק? חייב להיות לזה קשר לזה שחייו היו קשים?

RenanaD

New member
אין לי מושג, זו כבר שאלה לפסיכולוגים

או פסיכיאטרים, אנא עארף... אם אפשר באמת להיוולד דפוק או שזו תוצאה של אירועים שחווית. הדרך הכי טובה להוכיח את התיאוריה הזו (במציאות) היא למצוא איזה קייס סטאדי של פסיכופת שעבר ילדות דבש וחיים שפויים ונורמליים, משפחה וסביבה תומכות וכו', אבל בכל זאת הפגין אופי מחורבן. בואי נמצא עכשיו אחד כזה

בקיצור, הסיפור עם החדשה דווקא מעניין אותי מאוד. גם אם היא פיתחה את הקוד יחד עם הארי וגם אם לא.
ואגב הארי בראש של דקסטר - כבר היו כמה מקרים בעבר שהוא אמר משהו, דקסטר עשה הפוך, התברר שהוא צודק והארי הודה בטעות שלו. אז לא תמיד צריך לקחת אותו כתורה מסיני...

Rachel47

New member
ברור שקייס סטאדי לא נמצא

גם מי ישמע כל הפורום פה פסיכולוגיה-פסיכיאטריה
אני יכולה לעשות קייס סטאדי מקסימום מקסימום על המיטוכונדריה של הבחור
אבל אם היא עצמה פסיכופתית אני אדע

מה שגרם לי לחשוב על זה היה כל הדברים שהם אמרו כמו זה שלפסיכופתים אין אמפתיה
עכשיו ברור, זה רגש, אבל זה מגיע מאיפשהו לא?
זה מראה על איזה חיווט לא כל כך טוב במוח..לא?
וזה נשמע כמו משהו שנולדים איתו- חיווט דפוק
ולא משהו שקורה במהלך החיים..בטח לא מדברים "רגשיים" ולא פיזיים (כמו תאונה שתחתוך את הנוירון לכיוון הזה...תאונה מאוד ספציפית
)
מצד שני אם החוסר באמפתיה הוא דווקא כן משהו פסיכולוגי והמוח עצמו נראה ומתפקד אותו דבר
אולי באמת זה כן משהו נרכש בגלל חוויות
ואז..האם יש פרומולה? את מעבירה ילד ככה וככה טראומה בככה וככה טווח גילאים ויוצרת פסיכופת?

קיצר מעניין רצח
(חחח רצח
)

גם אותי מעניין לאן יקחו את היספור איתה בעיקר בגלל שהרבה מאוד זמן (כמה עונות טובות) לא היו קטעים בסדרה שגרמו לחשוב לפתוח אינטרנט ולחפש מאמרים על דברים...ועכשיו נניח בא לי ממש למצוא חומר על מחקרי פסיכופתים וניתוחים פסיכולוגים ופסיכאטריים של העניין...והסדרה הזאת כן הייתה בעיניי אחת הסדרות שהכי גרמה לי לחשוב..אז הדמות הזאת גורמת לי לחשוב..אני אוהבת את זה

ובסדר ברור שזו לא תורה מסיני אבל תכלס זה דמות בראש שלו...
ואני מנסה לחשוב על הארי האמיתי
האם הוא היה סומך על מישהי ברמה הזאת..של לספר לה דבר כזה ולבטוח בה שהיא לא תסגיר אותו למשטרה אף פעם
לא נשמע כמוהו כל כך...

ואז אני גם חושבת שאם כן
היא ישבה כל השנים האלה, קראה עיתונים
ראתה טלוויזיה.. עבדה ע םהמשטרה
היא ידעה על כל בנאדם שנעלם והיא ידעה בדיוק לאן הוא נעלם
היא ראתה את הפרשה של הביי הארבור בוצ'ר וידעה שזה הוא בטוח
אז:
1- היא ישבה מנגד ולאעשתה כלום בקשר לכל המקרים האלה וידעה בתוך תוכה מה קורה והייתה סבבה עם זה (פסיכופתית?
)
2- היא נתנה לסיפור להתגלגל ולמישהו חף מפשע להיות מופלל בעניין
3- היא ראתה את הפרשה מתגלגלת ולא באה לעזור לדקס? (בהנחה שהיא באמת הייתה מין הסתם בצד שלו וידעה הכל, מעט סיוע היה עוזר, תודה)

בקיצור יש המון בעיות עם הקו הזה
ואני באמת ובתמים מסוקרנת מה הולך להיות הסיפור שלה
אני כל כך מקווה שזה יהיה שווה כמו שאני חושבת (מקווה) שזה יהיה

למעלה