סדרות????????????!!!!!!!!!!

LemonLimeLilach

New member
התחלתי לקרוא שוב את הספרים של שקרניות

ויש קטע שספנסר מתקשרת לוורן כל היום ומשאירה לו 12 הודעות במענה הקולי וזה הרג אותי מצחוק. הוא כזה "מה קרה?" והיא "לא ענית לי הייתי מודאגת!!"
איזה מזל שבסדרה היא לא פוסטמה.

o0Invisible0o

New member
מי רואה הוחלפו בלידתן?

לילך רואה, נכון? גם רייצ'?
לילך..את חייבת לראות ליזי בנט!! ורייצ' אם את רואה אז ללורה ספנסר (ג'יין) הולך להיות תפקיד חוזר לאורך העונה הקרובהההההה!! יאאאאא...זה ממש משמח אותי כל פעם שאחת מהשחקניות הנהדרות האלה מקבלת תפקיד במשהו.
בכל מקרה, אם את רואה בטח יהיה לך ממש כיפי ומגניב וחבל שאני לא רואה גם.

Rachel47

New member
אני רואה

בדיוק הורדתי את הפרק השבועי

יאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!! לורה ספנסררררררררררר!!!!!
היא לא שיחקה שם כבר איזה משהו קטן? או שאני זוכרת את זה על סדרה אחרת?

Rachel47

New member
עצרתי את הפרק

היא הופיעה עכשיו!!!
הו!!! היא כה חמודה!!!!!

Rachel47

New member
למה באמת את לא רואה גם?

אני חושבת שאת עלולה לאהוב את הסדרה
אני מאוד אוהבת

ומעניין איך ימשיכו את התפקיד שלה עכשיו לאורך העונה
כי זה היה נשמע כאילו היא באה, אמרה את שני המשפטים שלה וזה די זהו..

o0Invisible0o

New member
אין לי כוח לסדרות טינאייג'רים כ"כ..><

אני בתקופה כזו. אולי כשיעבור לי..

limors2

Well-known member
דרופ דד דיוה פרק 2

ממש אהבתי את ג'יין/בריטני
היא מעולה
אני מקווה שהיא תישאר.

מממ
ציפיתי ליותר.
בתור ג'יין האמיתית, הכי הגיוני שהיו עושים כאילו היא לובשת סחבות ולא מאופרת ושיער אסוף עוזרת-בית כזה.
ואז היו עושים שדב-ג'יין מראה לה והיא מבינה שזה כיף. אבל ישר הביאו אותה פצצה, שזה לא הסתדר עם מה שהם ניסו לשדר. לובשת שמלות מיני ומחשופים ומה לא.
בנוסף, סגרו את זה סופר-מהר וזה היה דיי מוזר. חשבתי שזה סוגשל עלילה עונתית חח

אבל עדיין כיף.
השלמת בכלל את עונה קודמת?

limors2

Well-known member
אני דווקא בסדר עם זה

כי היא נחתה בבום לגוף הזה וראתה כמה קל בו, במיוחד כשיש לה את המוח המקורי של בריטני שאומר לה מה לעשות, כמו שהיה לג'יין!

ובדיוק חשבתי בדרך הביתה אולי להשלים את העונה הקודמת, כי התבאסתי שאין לי עוד פרק לראות.

o0Invisible0o

New member
טובבבבבב

החלטתי שהסדרה הבאה שאני משלימה לא קשורה לכל הדברים שאמרתי שאני אשלים/אראה/אתחיל/אסיים.
אני הולכת לראות orphan black כי אני לא יכולה לשמוע על זה יותר...!!!
שומעת עליה רק דברים טובים! ממש אבל רק דברים טובים..מאנשים טובים.
זהו, זה הוחלט.

Rachel47

New member
על מה זה?

והתחלתי under the dome
בינתיים זה נראה נחמד ומסקרן

o0Invisible0o

New member
אני רוצה להיות מופתעת כשאתחיל לצפות

אז....

Orphan Black is a Canadian science fiction television series that stars Tatiana Maslany as several identical women who are revealed to be clones. The series focuses on Sarah Manning, a woman who assumes the identity of her clone, Elizabeth Childs, after the latter commits suicide. The series raises issues about the moral and ethical implications of human cloning and its impact on issues of personal identity.[2] The show premiered at WonderCon in Anaheim, California on March 29, 2013.[3][4] The television premiere of the first 10-episode season was on March 30, 2013.[1][5][6] On May 2, 2013 BBC America renewed Orphan Black for a 10-episode second season to air in 2014.[7]

למעלה