סדרות

LemonLimeLilach

New member
סדרות

LemonLimeLilach

New member
סמאש- הסוף

אהבתי הכל (וממש שמחתי שאייבי לקחה את הטוני!!!
) חוץ מהסוף העלוב!!! השיחה בין דרק לאייבי בלי סאונד, והשיר המטומטם הזה של אייבי וקארן, WTF? ומעבר לרעיון המפגר עצמו של השיר הזה בסוף, המילים שלו- "תנו להם סוף גדול והם ישכחו את כל מה שהיה עד אז" אממממ לא סמאש, לא נשכח את כל הדפקטים שהיו לכם בדרך, והיו מלא

אבל טוב, היה ממש נחמד לראות את אייבי לוקחת את הפרס החשוב ואת טום וג'וליה ביחד שמחים (ואפילו את החזרה של מייקל סוויפט, מעניין אם הוא ודברה מסינג עדיין ביחד
), את קארן לא זוכה בכלום כי היא מעצבנת. היה מגוחך שקייל זכה בפרס על הספר, כי אני לא שכחתי שלפני כמה פרקים הם רק דיברו על כמה הספר גרוע
נחמד שדרק יצא סבבה בסוף, רק לא הבנתי אם כל העניין התפרסם אך דייזי זכתה במשהו עכשיו כשכולם יודעים איך היא קיבלה את התפקיד?

ביי סמאש!

לא חושב שהיה פרקי סיום מוצלחים...

מסכים לגבי הסוף המוזר.. איך לא ראינו את השיחה שלהם על ההריון?

כאילו, אם זה תוכנן להיות סוף עונה אז אני מבין. להשאיר מסתוריות לעונה הבאה....
אבל במקרה שלנו, שזה סוף סדרה, זה דיי מדכא להשאיר את זה ככה.

גם בגזרת השירים לא התלהבתי - השיר בסוף לא היה ממש מוצלח וגם השירים האחרים במשך הפרק (כמו הקטע שכולם שרים על הבמה... לא עבד כ"כ)
אני עודדתי את היט ליסט
ואני דיי רציתי שקרן תזכה
אני אוהב גם את אייבי אבל קרןן!

בת'כלס אני הרבה יותר חורש על השירים בומבשל וכנראה אוהב אותו יותר אבל מבחינה סיפורית הם התרכזו הרבה יותר בהיט ליסט בעונה הזאת, אז קשה לי שלא לעודד אותם

מאיפה הסיפור פרנק-ג'וליה הזה הגיע? וזה רק אני או שלא היה טוני על "הבמאי הכי טוב"? איך זה נעלם?
ולגמרי על הקטע של השחקנית בפרשיית דרק- לא הבנתי איך כל הסיפור הזה לא השפיע עליה והיא המשיכה כרגיל

LemonLimeLilach

New member

כן, לא הראו את הטוני לבמאי.

ממה שאני הבנתי הם כן ידעו שזה סוף סדרה ושינו דברים בשביל זה, הדבר היחיד שנשאר "לעונה הבאה" היה הבחור בשביל טום (זה שלא ידע אם הוא הומו או לא). שתכל'ס היו צריכים להוריד את זה בשביל לפנות זמן לדברים המתאימים.

זה בכלליות היה פתטי שקארן קיבלה מועמדות והיט ליסט קיבלו כל כך הרבה כי זה היה נראה לפי הסדרה לפחות שהם היו שבוע באוף ברודוויי ועוד שנייה וחצי בברודוויי וזה סתם מגוחך!

LemonLimeLilach

New member
אגב, חזרתי לראות מד מן

אני ב204
כנראה שזה ממש עניין של תזמון כי אני הרבה יותר נהנית עכשיו מהסדרה. היה לי מצב רוח מתאים אליה

The Big C הסדרה הנהדרת הזאת הסתיימה שבוע שעבר ולא מצאתי שום תגובות או אזכורים ברשת! מה קורה פה?
גורם לי להאמין שהיא ממש אנדר-רייטד. מישהו מפה רואה?

אני אגיד בכלליות שהסדרה הזאת גורמת לי לבכות ולצחוק ביחד באופן שעשוי ממש טוב. אני ממש אוהב את השחקנית הראשית, לורה ליני, וגם שאר הקאסט מוצלח.
חייב לציין שיחסית לסדרה של Showtime אני שמח שהם שמרו על מינימום של עירום/גסויות ולא כמו ברוב הסדרות שלהם.

בקיצור, הייתה סדרה מיוחדת ומוצלחת. אהבתי.

o0Invisible0o

New member
אמממ

נכון! אני רואה אבל עוד לא התחלתי את העונה אפילו. המבנה השונה והעומס הכללי שיש לי גרמו לכך שהיה קל לדחות את הצפייה בה.
בקרוב יהיה לי משעמם ואני אסיים...
היא הייתה טובה אבל המבנה המוזר של הסוף קצת מרתיע אותי וגם העונה הקודמת קצת הרגישה לי מבולגנת מדי ולא אחידה.
מוזר אבל שבאמת לא ראיתי שום כתבה סביבה, שום באזז סביב הסוף, שום כיסוי כלשהו/כתבה/משהו ממש דממה.
מוזר.
טוב, גם טארה הלכה בשקט יחסי...וגם על האחות ג'קי לא מדברים כמעט בכלל..זה פשוט הדרמות הקומיות האלה של שואוטיים נראה לי.
הן מצוינות אך לא זוכות לתשומת לב.

במבנה מוזר, את מתכוונת לפורמט של שעה לפרק, או מה?
אני מבין איך זה יהיה יותר קשה להכניס ללו"ז, אבל עדיין...

אני שמח שזה לא סתם דמיינתי, כי באמת הייתי מצפה לראות אפילו איזה ראיון באיזה טוק שואו, או לא יודע מה.
ולא רק רעש תקשורתי, גם תגובות על הסוף בפורומים וכו', בקושי ראיתי..
זה קצת מבאס כי הסדרה טובה והעונה האחרונה ממש טובה. לורה ליני במיוחד (כתמיד).
ולא ראיתי טארה/האחות ג'קי, אז לא יודע. מרגיש לי שאני שומע עליהם יותר, אולי מפה.

תראי!

ארסטד עונה חדשה (!) פרקים 1-3

טוב, אני לא רוצה להגיב בהרחבה עד שאראה את כל הפרקים (וזה בטח ייקח עוד יומיים-שלושה..) כי זאת בהחלט יצירה אחת שלמה שאפשר להבין רק אחרי צפייה מלאה.

אבל בינתיים-
הטוב: קריסטין וויג עושה את לוסיל הצעירה בצורה מושלמת

אומייגאד ג'ון סלאטרי

ההשקעה. רואים שנעשתה בעלילה ממש מלאכת מחשבת. כל פרק הוא חתיכת פאזל וביחד תתקבל תמונה שלמה.

הרע: הפאה של לינדזי, מייקל, הסצינה המעיקה של ההצבעה במעונות של ג'ורג' מייקל, האווירה- זה בכלל לא מרגיש כמו ארסטד. יש "יותר מדי" עלילה. כל מה שאהבתי בארסטד זה שהכל כל הזמן נקטע באמצע ודמויות נכנסו אחד לדברי השני. זה מרגיש לי "מסודר" מדי...
אבל הבנתי שזה משתפר החל מפרק 4

פרקים 4-5

וואו, הרבה יותר טוב

האזכורים של 'להיות ג'ון מלקוביץ', וג'ון קרסינסקי, יאי!!!
ובאופן לא מפתיע, הפרק של טוביאס פשוט נפלא!!

o0Invisible0o

New member
וואי וואי.

הפרק של טוביאס כולו הוא פשוט הדבר הכי נפלא שקרה עד עכשיו.
אני גם נהנית לראות את הדברים מתחילים להתחבר...כאילו הפרק של טוביאס בהקשר של הפרק של לינדזי? אומג.

כל מילה מהפה של טוביאס.
וגם anustart.

וגם -
"I'm here to see my little girl, I wanted to show her daddy's thing"
והכל.
כל מה שקשור לטוביאס.
תכלס גם פרק 4 היה מעולה פשוט ראיתי אותו כבר לפני כמה שעות אבל אני שמחה לעוד מייקל וקצת פחות באסה-דכאון-הבן-שלי-שונא-אותי-זה-מאוד-מביך כמו בפרק הראשון.

יאיי. הלאה לפרק 6!

o0Invisible0o

New member
בדיוק באתי לכתוב!

אוקיי.
אני חייבת להודות שאני ממש לא אוהבת את קריסטין וויג בתור לוסיל הצעירה. לא ידעתי שזה מה שהיא הולכת לשחק וזה..אממ..לא מוצא חן בעיני.
כאילו, זה מרגיש לי כמו חיקוי, חיקוי טוב אבל עדיין...חיקוי. שלא נדבר על ג'ורג' סניור הצעיר..

ג'ון סלטארי עשה לי מלא טוב בלב.

אני לא אוהבת את הפאזל וזה בדיוק מתקשר לי למה שאמרת אח"כ - האווירה/עלילה/הדמויות לא נכנסות אחת לדברי השנייה.
הבנתי שהפוקוס על דמות אחת כל פעם נעשה בגלל אילוצי לו"ז של השחקנים? וזה גורם לך לאבד את הקסם..גם אם החיבור שיקרה אח"כ יהיה נהדר, אנחנו מפספסים הרבה מהסדרה בינתיים וזה מבאס.
כן, ההצבעה עם מייקל במעונות הייתה ארוכה, מייגעת וכ"כ עצובה ולא קומית שלא רציתי להמשיך בכלל לפרק השני - הפרק הזה היה כ"כ כבד ונטול בדיחות!! למעט ג'וב לא היה שם שומדבר מצחיק.
כבר מהשני מתחיל להשתפר וכן, כולם אומרים שמ4-5 כזה מתחיל להיות יותר טוב אז אני מקווה.
3 היה כבר לא רע אבל שוב, יותר מדי רק לינדזי - קשה לי. והפאה הייתה מזעזעת והיא נראית כאילו היא עברה מתיחת פנים רעה...אני לא יודעת אם זה נכון או לא אבל היא לא נראתה טוב במיוחד.
וצדקת, טוביאס השמין ממש.

מייבי שהייתה שם במשרד הייתה משעשעת אבל אני מבולבלת לגבי הטיימליין כי משומה אצל הדמויות האחרות חשבתי שהגענו לימינו אנו אבל לא הגענו, אה? אנחנו ב2006-2007?
אגב, הסצינה של קניית הבית הייתה קורעת בעיני.
ממש אבל.

בקיצור, אני מחכה להתקדם עוד...בתקווה מחר.

o0Invisible0o

New member
רגע.

מייקל כן היה עתיד מתקדם יותר, לא? מייבי הייתה שם עם תספורת, ג'ורג' מייקל היה בקולג'...יש לי בלאגן בזמנים.

וואי, לא חשבתי על זה במונחים האלה...

אני לא עוקבת אחרי השנים, את זה אני מקווה לעשות בצפייה השניה.
ואוף, אני ממש רוצה לראות הרבה פרקים ביום, אבל אני מגיעה מאוחר ממש ולא מספיקה כלום

כן שמחתי שלמרות שראיתי אתמול את פרק 6 באמצע הלילה כשדקה אח"כ נרדמתי (!) מול המחשב, הצלחתי לשים לב ל-

לעובדה שברי קנה סולם בחנות

מה שאומר שהוא לא "נמוך מדי" כדי להגיע לידית מבפנים! הוריי!!
ועכשיו אני תוהה עוד כמה דברים כאלה פספסתי ויתגלו רק בצפייה שנייה.. אז בעצם אני די מרוצה מהמבנה של העונה הזאת. נכון, זאת לא אותה אווירה, אבל ברגע שמפסיקים להשוות אותה למה שהיה, יש לנו תוצר נהדר בפני עצמו!! הוא גורם לנו לחשוב ולקשר את כל החוטים. אני מרוצה

למעלה