בדיוק באתי לכתוב!
אוקיי.
אני חייבת להודות שאני ממש לא אוהבת את קריסטין וויג בתור לוסיל הצעירה. לא ידעתי שזה מה שהיא הולכת לשחק וזה..אממ..לא מוצא חן בעיני.
כאילו, זה מרגיש לי כמו חיקוי, חיקוי טוב אבל עדיין...חיקוי. שלא נדבר על ג'ורג' סניור הצעיר..
ג'ון סלטארי עשה לי מלא טוב בלב.
אני לא אוהבת את הפאזל וזה בדיוק מתקשר לי למה שאמרת אח"כ - האווירה/עלילה/הדמויות לא נכנסות אחת לדברי השנייה.
הבנתי שהפוקוס על דמות אחת כל פעם נעשה בגלל אילוצי לו"ז של השחקנים? וזה גורם לך לאבד את הקסם..גם אם החיבור שיקרה אח"כ יהיה נהדר, אנחנו מפספסים הרבה מהסדרה בינתיים וזה מבאס.
כן, ההצבעה עם מייקל במעונות הייתה ארוכה, מייגעת וכ"כ עצובה ולא קומית שלא רציתי להמשיך בכלל לפרק השני - הפרק הזה היה כ"כ כבד ונטול בדיחות!! למעט ג'וב לא היה שם שומדבר מצחיק.
כבר מהשני מתחיל להשתפר וכן, כולם אומרים שמ4-5 כזה מתחיל להיות יותר טוב אז אני מקווה.
3 היה כבר לא רע אבל שוב, יותר מדי רק לינדזי - קשה לי. והפאה הייתה מזעזעת והיא נראית כאילו היא עברה מתיחת פנים רעה...אני לא יודעת אם זה נכון או לא אבל היא לא נראתה טוב במיוחד.
וצדקת, טוביאס השמין ממש.
מייבי שהייתה שם במשרד הייתה משעשעת אבל אני מבולבלת לגבי הטיימליין כי משומה אצל הדמויות האחרות חשבתי שהגענו לימינו אנו אבל לא הגענו, אה? אנחנו ב2006-2007?
אגב, הסצינה של קניית הבית הייתה קורעת בעיני.
ממש אבל.
בקיצור, אני מחכה להתקדם עוד...בתקווה מחר.