כן
אבל חבר של אפריל לא כזה מפתיע אותי..כי..אני מכירה אמריקאים כאלה.
אלה ששומרים את עצמם ואז כשהם מוציאים מישהי 'מספיק רצינית' הם מתחתנים.
ובלי קשר, הסצינה הזאת הייתה הזויה מדי בשבילי. כאילו, יותר מדי. הקטע האהוב עלי היה הפרצוף הכמעט נגעל של כריסטינה שמרדית' מצביעה עליו וצוחקת.
וכמובן שהם לא יתחתנו וכמובן שאייברי ישמור את הסוד על כך שאוון הוציא אותה מהניתוח בגלל זה ובהלבהלבלה.
אריזונה אכזבה. מה שיותר אכזב מאריזונה בוגדת זה עד כמה צפוי עד כדי כאב זה היה. כאילו, can you take me to the on-call room? באמת?
הן היו כאלה פלרטטניות לכל אורך הפרק [ובכלל מאז שהיא הגיעה] עד לרמת הלהקיא, די.
והפסקת החשמל, נו.
למרבה ההפתעה, אני קצת בעד אלכס וג'ו עכשיו יותר משהייתי קודם.
חלק בי עדיין ממש רוצה שהם יהיו רק ידידים אבל אין כזה דבר בסדרה הזו. יש חלונות מתנפצים עם עץ שנופל באמצע הסלון, אין רק ידידים.
[סתם, אלכס-מר-כריסטינה הם רק ידידים!
]
בכל מקרה, איכשהו הדפיקות שלה, כשהיא לא במונולוג הזוי לא קשור לחיים, אלא מסבירה את ההתנפלות עד כמעט מוות על החבר, עכשיו אקס, שלה הופכת אותם ליותר מתאימים בעיני.
וכן, לא אהבתי את הסחטנות של אלכס כלפי הבחור, הם תיקנו את זה בכך שדרק שמע והעביר עליו ביקורת. זה לא שינה כלום, אלכס ניצח..אבל עדיין.
אוון - *פיהוק*.
אני לא מבינה למה ממשיכים למתוח את מערכת היחסים עם כריסטינה כשאין עתיד. אעהעה זה כמו החיים האמיתיים ולא כמו סדרה! זה מייגע!! חחחח
מרדית' - תקשיבו, הפרק הזה התיש אותי. כאילו, אם היא הולכת לגסוס בלידה שלה בסוף העונה בגלל הסופה או בגלל כל דבר אחר אני מה זה ממצה. כאילו, אפשר דבר אחד בלי דרמה over the top? תנו לה רק ללדת בשקט..תתעללו בכל השאר, תיצרו מתח בכל תחום אחר, תנו ללידה שלה פשוט לעבור.
די, זה כבר מגעיל...זה לא כיף, זה לא עובד, זה מוגזם מ-ד-י.
למרות כל התלונות די נהניתי מהפרק.
לא מזה שאריזונה בגדה.
אבל כן מהפרק.