סדרות

Rachel47

New member

Rachel47

New member
אני רק רוצה לשתף

שסופסוף יש לי מעט אומץ לסיים את הפסקול של צ'אק
אני עדיין קצת מתקשה ממש להקשיב לו אבל שיהיה מסודר זה גם צעד, מתישהו יהיה לי גם אומץ אשכרה לשים אותו על האייפון
איפשהו בקצה הדרך אני גם אפעיל אותו..
מה שכן הקשבתי שוב לשיר האחרון של הסדרה..אי אפשר להגיד שהיוצרים לא יודעים לבחור שירים

Rachel47

New member
דחיתי את זה הרבה זמן

ואז לפני כמה זמן עשיתי מרתון מההתחלה עד הסוף וככה אני עושה פסקול אני רואה פרק ומורידה שירים ממנו (לפעמים בצ'אנקים של 2-3) אז את כל השירים כבר היו לי מסודרים
אבל היה לי עצוב לשמוע אותם

אז לא הכנסתי לאייטונז- וכשאני מכניסה לאייטונז אני עורכת הכל ומוסיפה תמונות (OCD שכזה) אז דחיתי ודחיתי למרות שהשירים כאן ואפשר לזוז עם זה...היה לי ממש עצוב....
ואתמול הייתי צריכה להתחמק מללמוד לבוחן..אז אין זמן טוב יותר
בכל מקרה עשיתי את זה תוך השמעת שירים אחרים לגמרי כדי לא להתמודד (שמעתי את השיר האחרון ופרצתי בבכי אז שמתי את השירים הכי שמחים שמצאתי והמשכתי בעבודה)
והיום בדרך לבצפר כבר שמעתי 2-3 שירים מהפלייליסט...לאט לאט זה יקרה ואני אוכל לשמוע גם את העצובים!!

o0Invisible0o

New member
מד מן בקטנה.

הייתה התחלה קשה לעונה הזאת, מאוד מאוד צולעת אבל אני שמחה לראות שדברים השתנו.
פרק 5 היה מעולה [לא מעולה רמת עונות 3+4 אבל בהחלט מעולה לעונה]
והפרק של השבוע אפילו היה יותר טוב בעיני!
אומנם קראו מלא דברים ובנוסף לכל נפילותיו של פיט הוא גם מילולית מעד במדרגות אבל היה..מרענן!
רוג'ר במיטבו, דון נהנה מהעבודה, פגי במשברים נהדרים [כאילו, אני יודעת שכולנו לא רוצים שהיא תהיה עם טד שואו ועכשיו עם המיזוג בכלל...אבל הפרק הזה קצת גרם לי להבין כמה לטווח הארוך היא ואייב לא יעבדו, היא בכל זאת מאנשי החליפות והוא מאנשי השוליים המרדניים] וג'ואן..אחח ג'ואן!
רציתי לבכות בשבילי כשהיא רבה עם דון אבל זה טוב, זה טוב שהרב עף משם, גם אם היא לא רואה את זה עכשיו.
בכל מקרה, מיזוג!! מיזוג!!! מסכנה פגי, שוב חוזרת לדון שניסתה לברוח ממנו ושוב חוזרת לכל האנשים, בטח יהיה מוזר [סטן שונא אותה עכשיו!]
אה וגם מרענן לראות את מייגן ככה, מנסה. רק חשבתי אחרי השיחה שלה עם אמא שלה, על דון..על כמה שונה מערכת היחסים שלהם מפגי ואמא שלה, למשל.

טוב, יש לי עוד הרבה מילים אבל אני צריכה לחזור למאמרים. יאיי.
אהבתי, סופסוף מתחילה להנות מהעונה וממש לא רציתי שהפרק יגמר!

limors2

Well-known member
קומיוניטי

הקטע של הדמויות מהדארקסט טיימליין היה טוב וממש אהבתי אותו (עד הקיטש הדביק שבו עאבד אמר לג'ף שזה הכל בראש שלו), אבל לכל אורך הפרק הייתה לי הרגשה של "עם דן הרמון זה היה הרבה יותר טוב".
אז אני קצת כן מקווה שהסדרה לא תקבל עוד עונה, כי היא בטח לא תהיה טובה יותר

dans girl

New member
לא אהבתי.
זה כאילו הם מנסים להשתמש בדברים שהצחיקו בעונות הקודמות כדי להלהיב את הצופים, אבל במקום להשתמש בהם בהומור ובצורה המוצלחת שהם השתמשו בהם בעבר, הם משתמשים בהם ברצינות תהומית של "השינוי שעברתי" ו"we have one thing voldemort doesn't have - love". איכ, תפסיקו להיות אמריקאים. זה מגעיל ומעצבן. כאילו כן, אם זה היה הרעיון הכללי וזו לא הייתה העונה הרגשנית והעלובה הזאת, אז כן, זה היה נהדר. אבל זה לא. אוף.

limors2

Well-known member

יש לי פחות בעיה עם אלכס, אבל כן עם כל השאר.

אוון טיפש, ואני לא אוהבת אותו ואת כריסטינה יותר. כשהם חזרו זה היה בסדר אבל הוא מקלקל אותה שוב והגיע זמנו ללכת.

חבר של אפריל היה חמודי אבל הוא ממש לא מעניין כי אני רוצה שהיא תהיה עם אייבורי, אז חבל על המאמץ

ולשניה אחת בסוף הפרק כשחשבתי שמרדית' מרגישה דימום פתאומי היה לי התקף זעם מהיר של "מה לעזאזל הבעיה שלך שונדה למה את צריכה להרוס את כולם!!!!!!", אבל מזלה שהיא לא הרסה הכל.

רק את אריזונה. איכס. אם היא הייתה מנשקת את ההיא ויוצאת מהחדר הייתי יכולה לסלוח לה. אבל עכשיו לא. היא קולקלה לנצח
ובפרק הבא היא תספר לקאלי ואז בעונה הבאה הן יפרדו וירצו לחזור ובלה בלה בלה לא רוצה שזה יקרה.
אבל אוף

LemonLimeLilach

New member

קאלי הייתה נשואה פעמיים ופעמיים בגדו בה! זה נורא. אני לא מאמינה שהם הלכו לשם עם אריזונה בכלל.

החבר של אפריל היה קריפי... מה הם, יומיים ביחד? אמא.

o0Invisible0o

New member
כן

אבל חבר של אפריל לא כזה מפתיע אותי..כי..אני מכירה אמריקאים כאלה.
אלה ששומרים את עצמם ואז כשהם מוציאים מישהי 'מספיק רצינית' הם מתחתנים.
ובלי קשר, הסצינה הזאת הייתה הזויה מדי בשבילי. כאילו, יותר מדי. הקטע האהוב עלי היה הפרצוף הכמעט נגעל של כריסטינה שמרדית' מצביעה עליו וצוחקת.

וכמובן שהם לא יתחתנו וכמובן שאייברי ישמור את הסוד על כך שאוון הוציא אותה מהניתוח בגלל זה ובהלבהלבלה.

אריזונה אכזבה. מה שיותר אכזב מאריזונה בוגדת זה עד כמה צפוי עד כדי כאב זה היה. כאילו, can you take me to the on-call room? באמת?
הן היו כאלה פלרטטניות לכל אורך הפרק [ובכלל מאז שהיא הגיעה] עד לרמת הלהקיא, די.

והפסקת החשמל, נו.

למרבה ההפתעה, אני קצת בעד אלכס וג'ו עכשיו יותר משהייתי קודם.
חלק בי עדיין ממש רוצה שהם יהיו רק ידידים אבל אין כזה דבר בסדרה הזו. יש חלונות מתנפצים עם עץ שנופל באמצע הסלון, אין רק ידידים.
[סתם, אלכס-מר-כריסטינה הם רק ידידים!
]
בכל מקרה, איכשהו הדפיקות שלה, כשהיא לא במונולוג הזוי לא קשור לחיים, אלא מסבירה את ההתנפלות עד כמעט מוות על החבר, עכשיו אקס, שלה הופכת אותם ליותר מתאימים בעיני.
וכן, לא אהבתי את הסחטנות של אלכס כלפי הבחור, הם תיקנו את זה בכך שדרק שמע והעביר עליו ביקורת. זה לא שינה כלום, אלכס ניצח..אבל עדיין.

אוון - *פיהוק*.
אני לא מבינה למה ממשיכים למתוח את מערכת היחסים עם כריסטינה כשאין עתיד. אעהעה זה כמו החיים האמיתיים ולא כמו סדרה! זה מייגע!! חחחח

מרדית' - תקשיבו, הפרק הזה התיש אותי. כאילו, אם היא הולכת לגסוס בלידה שלה בסוף העונה בגלל הסופה או בגלל כל דבר אחר אני מה זה ממצה. כאילו, אפשר דבר אחד בלי דרמה over the top? תנו לה רק ללדת בשקט..תתעללו בכל השאר, תיצרו מתח בכל תחום אחר, תנו ללידה שלה פשוט לעבור.
די, זה כבר מגעיל...זה לא כיף, זה לא עובד, זה מוגזם מ-ד-י.

למרות כל התלונות די נהניתי מהפרק.
לא מזה שאריזונה בגדה.
אבל כן מהפרק.

LemonLimeLilach

New member

דווקא חשבתי שהבגידה לא הייתה צפויה בכלל, וממש אאוט אוף דה בלו, כי לא היה שום סימן לבעיות בין קאלי לאריזונה!! להיפך, הכל היה סבבה איתן לגמרייייייייי ופתאום זה? זה כאילו סתם, פשוט כי היא ראתה בחורה יפה שקרצה לה במסדרון או משהו וזה כל מה שצריך בשביל לגרום לזה? בעעעע. זה גם רע מבחינה טלוויזיונית כי איך אמורים לכפר על זה? בדר"כ כשבוגדים (אפילו שבשום מקרה אין לזה מחילה) עושים שלפחות יש בעיות בזוגיות והחצי השני עושה משהו רע, אבל פה- כלום. וואי זה מרגיז אותי.

o0Invisible0o

New member
אבל אני חושבת שזה היה הקטע

חוצמזה זה לא שאין בעיות בזוגיות, המצב כרגע טוב אבל איפה העונה התחילה?
אריזונה עוברת משבר אובדן רגל לכל אורך העונה והבטחון העצמי שלה והאפשרות שלה לאהוב ולחשוף את גופה ירדו עד לרמה של לא להראות את הרגל שלה לקאלי ולאט לאט עלו עד שהיא חזרה לעבוד, נפתחה חזרה בפני קאלי והן חזרו לחיי מין תקינים [וזה לקח הרבה זמן!] ועכשיו כשהיא שלמה עם עצמה היא מרשה לעצמה להשתחרר...יותר מדי.
לא יודעת, אני שונאת שזה קרה וזה באמת היה על כלום מהבחינה של - הן סתם פלרטטו וזה לא שיש לה סיבה לברוח מקאלי, אלא להפך - כל מה שהיא הייתה זה תמיכה אינסופית העונה אבל יש רקע ויהיה מעניין לראות מה הם יעשו איתו.
אבל זה מעצבן כי...אריזונה בגדה בקאלי.

Rachel47

New member
זה חסר מחילה לחלוטין בכל מצב

ואני כמובן נגד כל בגידה שהיא אי פעם
אוף אריזונה למה נו?!?!

וברור שאני כועסת שזה נעשה כשאין שום בעיות וזוגיות והיא אפילו די פורחת אחרי התאוששות קשה מההתרסקות
אבל תכלס מראים לך פה סוג מסויים של בגידה שקורה לגמרי בחיים האמיתיים..לפעמים בחיים צריך רק את הקריצה הזאת בלי שיהיו בעיות בזוגיות
זה נוראי, זה הסוג הכי שפל ועצוב ומגעיל
אבל זה גם סוג
וזה דווקא עוד יותר הגיוני כאן כי הם מציגים את זה בתור וואן נייט סטנד לגמרי ואם נניח יש בעיות קשות בזוגיות ואחד מבני הזוג מוצא מישהו אחר ומכניס אותו לחיים שלו באופן ממושך ואז יוצר איתו מערכת יחסים זה אחרת לגמרי ממעידה חד פעמית- שגם יכולה לקרות על רקע קשיים בזוגיות כמובן..אבל כפי שאני רואים כאן להלן..לא חובה..אני הייתי פחות מאמינה לזה אם היו מכניסים אותה עכשיו לאיזה עשרה פרקים ואז זה היה קורה..סיפור ה"איזה מדהימה היא בא לי לנשק אותה" יותר אמין בסיטואציה הזו.. בעיניי לפחות
תכלס לא תמיד חייבים לבנות קרקע שממנה הצופה יכול להסיק שהמצב הנפשי של הדמות בשל לבגידה.
חוצמזה ששני פרקים היא מפלרטטת איתה ולי זה כן היה ברור שזה יקרה פשוט התפללתי שאני טועה..
ואני לא בסדר עם זה ולא חברה של אף אחד אף פעם

ואומייגאד שיתנו למרדית' ללדת בשקט
גם נמאס לי ששונדה כזאת מעצבנת שכל פעם שמרדית' נושפת קצת בחוזקה אני כמעט מתעלפת מרוב פחד שקרה משהו
כוסומו!!!!!!!!

Rachel47

New member
תכלססססססס

כל כך מסכנה

ושכחתי באמת להגיב על הפלאש מוב המטופשששששש הזה!!!!!! גוד לורד זה היה מוזר ולא מחובר לשומדבר ולא הגיוני בשום רצף זמן כרונולוגי ופשוט תלוש...כמו כל הסצינות של הפרק הזה בערך...

Rachel47

New member
התגובה שלי במהלך כל הצפייה-"פרק מוזר"

לא, באמת..הוא היה
ממש מוזר

ממש אבל
הכל היה מוזר נורא

אממממ מסכימה איתך על ה"רציני?!"

מאוון וכריסטינה לא אכפת לי

היה צפוי שזה לא אלכס עשה אבל ווו היא בהחלט משוגעת
ולא הבנתי למה היא רמזה שהוא "גראבד הר" הם היו ביחד מותר לו למזמז אותה...או שלא הבנתי מה שהלך שם?

ואריזונה
הו
אני כועסת ועצובה

למעלה