מרג'ורי
אבל כרגע באמת לא מעניין אותי מה שמה...מעניין אם אמור לעניין אותי
קשה לדעת בסדרה הזו!
וגמני אהבתי את הסבתא! כל הזמן אמרתי לתומר שהיא מגניבה כזאת
היא גם חלק מהזמן דיברה כזה..שונה מכולם..כאילו השחקנית לא לגמרי נכנסה לדיאלקט ימי הביניים שלהם
וגמני חשבתי ככה על מרג'ורי,אני פשוט מקווה שזו לא רדיפה מפגרת אחרי כוח אלא רדיפה מעצם היותה אישה חזקה שתגדיר את עצמה ולא תוגדר ע"פ בעלה (או בקיצור, רק רוצה להיות "מלכה" לעומת רוצה להיות מלכה ולשלוט ביד רמת ולעשות החלטות ולשבת בישיבות, תכלס כמו סרסיי- לא סובלת את הבחורה, אבל לפחות היא מנסה להיות מלכה מעורבת, מכופכפת על ידי אבא שלה, ובכל זאת)
שיי חיים שלי!
טיריון
(איך שנאתי אותו כשקראתי את הספר הראשון...הזוי)
לגמרי מסקרן הקטע עם ברן
כשאמרו שהוא ווארג (?) שרואה דרך עיניים של חיות, שזה סוג של כישרון מאוד מוערך אם קלטתי נכון את העניין ממש שמחתי. כי הוא כאילו מה זה אחלה ובאמת דמות סבבה ותכלס גם די היה חייב להתבגר בטרם עת לעומת הילד שבנפשו שזה היה לי עצוב וכל עניין הלא יכול ללכת ממש ביאס אותי, אז לתת לו את זה, שזה שווה למדי, זה יפה בעיניי
עוד משהו- הבחורה הפראית שאיתם- כפרעליה! מלכתחילה חשבתי שכפרעליה אבל עכשיו תכלס מה מונע ממנה להפקיר אותם וללכת חזרה לחברים שלה (אלה שנשארו בחיים) ואל תגידו לי נאמנות כי היא הייתה אסירה, וגם לא חמלה כי לא הייתה לה שום חמלה כשהיא וחברים שלה תקפו אותם. קיצר, פשוט כפרעליה!
אני גם לא מצליחה להבין לאן לוקחים את העניין עם ג'יימי (אני אפילו טיפה שמחה שלא קראתי את הספר- ואח"כ אני מתבאסת שזה ספיילר לי את הספר
) אבל הסצינה עם היד הייתה טובבבבבבבבבבבבבבבבבה!!!!!! כל כך אמרתי את זה בקול רם ברגע ששמו אותו על השולחן אבל לראות את זה היה נהדר! וגם אומייפאקינגגאד! ג'יימי לאניסטר! המופת לצורת המושלמת של האדם! פאק!
ובקשר לתיאון (רציתי לכתוב את זה עוד לפני שקראתי את מה שכתבת)
אתמול נפגשתי עם זוג שהכרתי בב"ש והם משוגעים על הספרים ועל הסדרה (מזל שהשלמתי לפני) ודיברנו ואז הבחור צחק ואמר שלפחות בפרק השלישי היו ציצים (שזה הצחיק אותי מאוד) ואז הבחורה הסבירה שכשהם צפו בסדרה הוא אמר "אם יש מלא אלימות וסקס, למה עד עכשיו היה רק אלימות, איפה הסקס?"
ואז אני עניתי "אלימות? דווקא היה ממש מתון...מה העינוי של תיאון? זה היה כמעט מהנה אפילו"
ולשמוע את זה ממני זה בהחלט אכזרי..אבל פאקינג מגיע לו!! תחת אחד
למרות ש...כשכשצפינו והיה את הקטע שהבחור הזה משחרר אותו..התפלק לי "מסכן"
אהה אההה!!!
דאינריז מכרה דרקון!!! וואט דה פאק?!
ידעתי שזה מה שהיא תגיד ואמרתי לעצמי לא אין מצב היא לא תעשה את זה
פאק! את לא רצינית איתי!
אני מקווה שיש לה מאסטר פלאן כלשהיא..