סדרות

dans girl

New member
|כןן|

Rachel47

New member
גאד היא מושלמת

הזוי לראות אותה עם שיער כהה
כבר דמיינתי שככה היא נראית

o0Invisible0o

New member
אנטומיה של שבוע שעבר...

לא הבנתי משהו. כאילו, חשבו שהמתמחה הזו גרמה לזיהום ונתנו לה להסתובב חופשי ולמצוא את המטופלים שלה וכו'..אבל ברגע שזו ביילי הם סופר אגרסיביים איתה והיא צריכה לא לצאת מהחדר וכו'...פספסתי משהו? זה היה בקטע שהם צריכה להוציא ממנה וידויי שהיא הייתה חולה? בחיי שלא הבנתי.
גם כאילו ישר להביא את המחלקה המשפטית? למה עם המתמחה הכל היה יותר רגוע? לא..הבנתי..בכלל.
חוצמזה ממש אהבתי את הפרק וגם הקודם היה לא רע בכלל אז יאיי..הפסקנו עם חפירות בית חולים כלכליות!

אני גם מחבבת את ברוקס המתמחה ורוצה לראות עוד מהדינמיקה שלה עם דרק, הם משעשעים.
אפריל היא הדמות הכי לא מוסברת ביקום בעיני, זה היה מפגר שהיא גנבה מביה"ח את כל הציוד היקר...כאילו, האנט גם ככה עם חולשה לשני הבחורים הסורים האלה, הוא בטח היה מאשר דברים יותר גמישים או מחשב מחדש מה מביאים..וגם אם לא, אז...עדיין, מה את חושבת שיקרה? שלא ישימו לב שחסר? >< לא יודעת, זה היה לא קשור בעיני.
היא אולי הקתולית הכי צבועה אי פעם.
סתם, אבל זה דרש.
סה"כ חיבבתי +.

dans girl

New member
טוב השלמתי הכל. 'משחקי הכס'
היה פרק נחמד.
היה אריה
.
אהבתי את סבתא של המרגרט הזאת (מרגרט? ההיא שהייתה נשואה לרנלי. השמות בסדרה הזאת מתבלבלים לי
), והיא וג'ופרי מתאימים אחד לשניה בטירוף. אם כי אליה יש לי חיבה מסוימת כי היא דמות נשית די חזקה אבל בצורה שונה מדני ואריה - היא מניפולטיבית ואופורטיניסטית ולא בוחלת באמצעים כדי להשיג את מה שהיא רוצה, בפרט כוח, אבל היא לא מסתירה את זה. היא לא מסתירה מסנסה שהיא הולכת להתחתן עם ג'ופרי והיא לא מסתירה למה והיא רוצה לדעת עם מי יש לה עסק בכל מקרה. בקיצור, כלבה ככל שתהיה, אני ממש בסדר איתה.
אני אוהבת את שיי
.
הקטע עם ברן והילדון השני שנורא מוכר לי מאיפשהו מסקרן למדי.
אני לא מבינה לאן הולך הקטע עם ג'יימי והבחורה שלוקחת אותו לקינגס לנדינג.
אני יודעת שזה אכזרי, אני רוצה שיענו את תיאון עוד קצת.

בסה"כ פרקים נחמדים עד כה.

limors2

Well-known member
מרג'רי.

וזה לא אכזרי בכלל לראות שיענו את תיאון יותר. זה כמו לרצות שג'ופרי ימות מוות מטופש מפגר ומלא ייסורים! מגיע להם

LemonLimeLilach

New member
אגב

זה כבר שני פרקים בלי שמישהו יוריד כאפה לג'ופרי. אני מרגישה מרומה.

(אני היחידה שאוהבת את תיאון?
אולי זה השחקן)

LemonLimeLilach

New member
מרג'רי

ואני לא חושבת בכלל שהיא כלבה, היא גאונית, היא מסובבת את ג'ופרי על האצבע הקטנה שלה

Rachel47

New member
מרג'ורי

אבל כרגע באמת לא מעניין אותי מה שמה...מעניין אם אמור לעניין אותי
קשה לדעת בסדרה הזו!
וגמני אהבתי את הסבתא! כל הזמן אמרתי לתומר שהיא מגניבה כזאת
היא גם חלק מהזמן דיברה כזה..שונה מכולם..כאילו השחקנית לא לגמרי נכנסה לדיאלקט ימי הביניים שלהם

וגמני חשבתי ככה על מרג'ורי,אני פשוט מקווה שזו לא רדיפה מפגרת אחרי כוח אלא רדיפה מעצם היותה אישה חזקה שתגדיר את עצמה ולא תוגדר ע"פ בעלה (או בקיצור, רק רוצה להיות "מלכה" לעומת רוצה להיות מלכה ולשלוט ביד רמת ולעשות החלטות ולשבת בישיבות, תכלס כמו סרסיי- לא סובלת את הבחורה, אבל לפחות היא מנסה להיות מלכה מעורבת, מכופכפת על ידי אבא שלה, ובכל זאת)

שיי חיים שלי!
טיריון
(איך שנאתי אותו כשקראתי את הספר הראשון...הזוי)

לגמרי מסקרן הקטע עם ברן
כשאמרו שהוא ווארג (?) שרואה דרך עיניים של חיות, שזה סוג של כישרון מאוד מוערך אם קלטתי נכון את העניין ממש שמחתי. כי הוא כאילו מה זה אחלה ובאמת דמות סבבה ותכלס גם די היה חייב להתבגר בטרם עת לעומת הילד שבנפשו שזה היה לי עצוב וכל עניין הלא יכול ללכת ממש ביאס אותי, אז לתת לו את זה, שזה שווה למדי, זה יפה בעיניי

עוד משהו- הבחורה הפראית שאיתם- כפרעליה! מלכתחילה חשבתי שכפרעליה אבל עכשיו תכלס מה מונע ממנה להפקיר אותם וללכת חזרה לחברים שלה (אלה שנשארו בחיים) ואל תגידו לי נאמנות כי היא הייתה אסירה, וגם לא חמלה כי לא הייתה לה שום חמלה כשהיא וחברים שלה תקפו אותם. קיצר, פשוט כפרעליה!

אני גם לא מצליחה להבין לאן לוקחים את העניין עם ג'יימי (אני אפילו טיפה שמחה שלא קראתי את הספר- ואח"כ אני מתבאסת שזה ספיילר לי את הספר
) אבל הסצינה עם היד הייתה טובבבבבבבבבבבבבבבבבה!!!!!! כל כך אמרתי את זה בקול רם ברגע ששמו אותו על השולחן אבל לראות את זה היה נהדר! וגם אומייפאקינגגאד! ג'יימי לאניסטר! המופת לצורת המושלמת של האדם! פאק!

ובקשר לתיאון (רציתי לכתוב את זה עוד לפני שקראתי את מה שכתבת)
אתמול נפגשתי עם זוג שהכרתי בב"ש והם משוגעים על הספרים ועל הסדרה (מזל שהשלמתי לפני) ודיברנו ואז הבחור צחק ואמר שלפחות בפרק השלישי היו ציצים (שזה הצחיק אותי מאוד) ואז הבחורה הסבירה שכשהם צפו בסדרה הוא אמר "אם יש מלא אלימות וסקס, למה עד עכשיו היה רק אלימות, איפה הסקס?"
ואז אני עניתי "אלימות? דווקא היה ממש מתון...מה העינוי של תיאון? זה היה כמעט מהנה אפילו"

ולשמוע את זה ממני זה בהחלט אכזרי..אבל פאקינג מגיע לו!! תחת אחד
למרות ש...כשכשצפינו והיה את הקטע שהבחור הזה משחרר אותו..התפלק לי "מסכן"

אהה אההה!!!
דאינריז מכרה דרקון!!! וואט דה פאק?!
ידעתי שזה מה שהיא תגיד ואמרתי לעצמי לא אין מצב היא לא תעשה את זה
פאק! את לא רצינית איתי!
אני מקווה שיש לה מאסטר פלאן כלשהיא..

LemonLimeLilach

New member

מה הסיכוי שהדרקון לא פשוט יחזור ל"אמא" שלו ברגע שהיא תשאיר אותו שם...??

Rachel47

New member
אני חשבתי על זה

שזה גם הגיוני שנחשוב ככה (כמו כלב) וגם אולי היא יודעת את זה ותכננה את זה מראש
מצד שני זה קטע לא כל כך טוב שהתשלום שהיא משאירה בורח וזאת תהיה בעיה
לא יודעת, אני לא קיבלתי מדאינריז רושם של אחת שתעבוד על מישהו
מצד שני, מדובר בדרקון שלה
אוף לא יודעת!
אני מקווה שהפיתרון של זה יהיה טוב
בעצם אני בטוחה שהוא יהיה טוב.

dans girl

New member
הארט אוף דיקסי
רק לי זה ברור שבריק משקר? או שזה היה אמור להיראות ככה?

הייתי רוצה שג'ונה יישאר עוד קצת. אהבתי את זה שהוא וג'ורג' לא מסתדרים. אבל לא אהבתי את זה שקצת עוררו את ג'ורג' וזואי מהמתים. הוא עם טנזי. כולנו מרוצים מזה. היא מגניבה. תניחו לזואי. בקטע של לבון אני לא בטוחה - אני שמחה מאוד שרובי עזבה, לא היו צריכים להחזיר אותה מלכתחילה (אני מבינה למה הם עשו את זה אבל הייתי שמחה יותר אם למון לא הייתה צריכה כזאת דחיפה חזקה כדי לאפשר לא"ב להיות איתו), אבל קשה לי להיות לגמרי בעד לבון וא"ב כשאני קצת מעדיפה אותו עם למון. אני אוהבת את זה שלמון עוברת שינוי וזה נחמד ומאוד נחוץ כי היא הייתה בלתי נסבלת בעונה הראשונה, אבל דווקא בגלל זה אני רוצה שהיא תמצא את המקום שלה ונראה לי שהיא צריכה את זה יותר מא"ב. אז נחמד שלבון וא"ב ביחד אבל הייתי מעדיפה לבון ולמון.
עוד בנושא למון - ממש אהבתי את זה שוויד ולמון קונים את הראמר ג'אמר ביחד. יש לזה פוטנציאל להיות מצחיק ונפלא. אני רק לא רוצה שיגרמו להם להתאהב זה בזו או משהו כזה, כי זה יהיה ממש ממש גרוע.
בקיצור, פרק בסדר, הספרינג ברייק הזה לא היה משמעותי כל כך עלילתית, סתם ברקע כזה. בפרומו עשו את זה הרבה יותר פרוע משזה היה בפועל
.

LemonLimeLilach

New member

לגמרי ברור שבריק משקר!

אני אוהבת את אנהבת' ולבון ביחד, כי אבד הקלח קצת עליו ועל למון ואנהבת כזאת חמודההההההה

רובי

וייד ולמון??????????????

dans girl

New member
פארקס
כל כך הרבה אפריל ורוןןן
.
שניהם צריכים ספינאופים משלהם
.

הרעיון של אפריל היה מדהים והקטע עם כל הanimal control היה ממש מצחיק
.

הקטע עם בן וטום ואנדי והתרומות היה קצת פחות מצחיק, אבל עדיין נחמד. חוץ מהקטע שבן אמר לו "you're a major dick" או משהו וכולם ברחו בהיסטריה
.

dans girl

New member
הבית הלבן סוף עונה 3 [
?] לא נראה לי שיכול היה להיות פרק סוף עונה יותר מדכא מזה. כאילו, בעולם.
סיג'יי הכי מדהימה בעולם. למה עשו לה את זה
.
[בגלל שהוא קיבל את התפקיד הראשי בNCIS? אוף עם אנשים.]

למעלה