סדרות

בקושי היה משהו!

dans girl

New member
אני לא יודעת מה אצלך, אבל אצלי לא מעט. ביום שני 'משחקי הכס' ופרק כפול של 'מד מן'.
ביום רביעי 'הארט אוף דיקסי' ו'הפרויקט של מינדי'.
ביום חמישי CSI וthe americans.
ביום שישי Go on, קומיוניטי ופארקס.
בשבת ניקיטה.

הייתי שמחה דווקא אם היה מעט יותר דברים

Rachel47

New member
הישרדות

סתם כדי להוציא את זה
פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק!!!!!!!!!!!!!!!!

אבל הסוף היה תחת
עם כל מה שקרה היה ראוי ששחקן גדול ילך במהלך הזה
מייקל לא שווה את מה שהלך כאן ואת הקפיצות שלי ברחבי החדר (אתם חושבים שאני צוחקת..אני לא)

LemonLimeLilach

New member

בגלל שאני ממש אוהבת את מלקולם אז כמובן שרציתי שהוא יצליח ואנדראה תלך (ומה היה הבכי ההזוי הזה שלה שהיא חושבת שהיא הולכת, אם היא יודעת שיש לה את הרוב? כי הרי זה היה א-ח-ר-י שדון ושרי סיפרו לה שמלקולם ניסה לשכנע אותם לעבור אליו והם אמרו שלא)

מצד שני, מלקולם יצא אידיוט. קורין כבר ניסתה את המהלך הזה עם אותם אנשים והם דפקו אותה. איך הוא לא עשה 1+1 והבין שלא ללכת לדון? למה הוא לא דיבר שיחה רצינית עם אריק? למה הוא חשב ששרי תרצה לשחק יחד עם אדי וריינולד? אין בזה הגיון!

Rachel47

New member
זה גם מה שאני חשבתי

ברור שלא רציתי שמלקולם יילך אבל גם אם ריינולד היה הולך בסופו של דבר היה יכול להיות מגניב כי זה בכלל לא היה בתוכנית ופתאום הוא שם את השם שלו

הקטע עם אנדראה היה הזוי
מה את נלחצת?!
יש לכם סוליד תוכנית!!!!

והקטע של ללכת לדבר עם דון
אין לי מושג
באמת
זה היה דבילי

אבל
בנוגע לאנדריאה - היא חשבה שאם מלקולם ישתמש באיידול, אז היא תעוף.
זה לא משנה מבחינת מספרים.. היא רצתה לשנות למייקל שהיא ידעה בוודאות שאין לו איידול.

אריק + ברנדה - אין לי מושג איפה הם עומדים, הם מקבלים התעלמות מוחלטת מההפקה + השחקנים (כך נראה).

שאגב
זה מה שהיה קורה אם היא לא הייתה חכמה מספיק בשביל לחשוב על זה.
היא שינתה ברגע האחרון למייקל וזה מה שהציל אותה!

LemonLimeLilach

New member

אבל היא לא יודעת שיש למלקולם איידול... ומי היה יכול לדמיין לעצמו מצב שבו ריינולד מעביר את האיידול שלו?!

Rachel47

New member

אבל זו בדיוק הפראנויה שמביא המשחק הזה
יש כל כך הרבה פסלונים שאת תכלס לא יכולה לדעת

limors2

Well-known member
קומיוניטי!!!!!

לא סתם פרק עם בובות, פרק מחזמר עם בובות!!!

Rachel47

New member

הוא קצת היה..חסר משמעות כזה..
אבל חמודי
והקטעים מאחורי הקלעים בסוף היו מהממים

o0Invisible0o

New member
אני הולכת לבאס.

לא אהבתי.

בהתחלה התלהבתי וגם שירים וזה...אבל הציק לי שהם כל הזמן יצאו מהבובות - אם כבר אז תנו לנו להנות מזה עד הסוף.
ו..גם הסיפור בתכלס - התחיל קורע, סמים ביער וכו'...בסוף סודות שהם נאלצו לשתף, לא התמודדו עם זה בכלל וממשיכים הלאה - בעיני היו או צריכים לוותר על הסודות וללכת על מסוממים ומופרעים עד הסוף או..להגיע לסודות יותר מוקדם ולעשות משהו עם זה. זה לא היה לא לכאן ולא לכאן..שזה פחות או יותר נכון לכל העונה הזו שמנסה להיות קומיוניטי אבל לא הולכת עד הסוף כי הם לא דן הרמון, הם מעפנים.

מה שכן, הסוף עם מאחורי הקלעים היה מעולה ונהדר..שירלי רוקדת!
לפחות בלופרס של העונה עדיין יהיו טובים בזכות הקאסט הנפלא?

dans girl

New member
אני לא אגיד שלא אהבתי, הרעיון היה מצוין, פשוט הביצוע היה יכול להיות טוב יותר.
זה אכן היה די מעצבן שהם כל הזמן יצאו מהבובות, היה הרבה יותר טוב אם הם היו נשארים עם הבובות לאורך כל הפרק.
קטעים שאפשר לציין לטובה - הבלופרס בסוף, הבינגו שהרס אותי מצחוק, הקטע עם בריטה שציינתם.
העונה הזאת מנסה אבל היא לא ממש מצליחה.

למעלה