סדרות

LemonLimeLilach

New member
סמאש

מתקרבת ללהיות באיגנור במייאפיזודס שלי... לקח לי יומיים לראות את הפרק המשעמם הזה

limors2

Well-known member
הפכה להיות מוקפצת לגמרי אצלי.

אני מריצה רק לשירים של אייבי. שתעשה לי טובה ותעזוב כדי שאני אוכל להפסיק לראות

dans girl

New member
ניקיטה האחרון
היום סיימתי רשמית להשלים הכל. מחר אני נותנת צ'אנס לthe americans, אעדכן אתכם אם זה שווה משהו.
בכל אופן, חשבתי שהם יגייסו בסוף את הבחורה, אבל הסתבר שהיא של אמנדה. אני לא מאמינה שניקיטה לקחה את הנעליים שלה בסוף
. ואני שמחה ששון הצטרף רשמית, הם עשו את זה בצורה די טובה בהיבט העלילתי לדעתי. העונה הזאת די מוצלחת עד כה
.

LemonLimeLilach

New member

ראיתי גם היום! לא הפסקתי לצחוק כשניקיטה לקחה לה את הנעליים
לא חשדתי בהתחלה שהכונפה של אמנדה, אבל הייתי צריכה לנחש, כי היא ת-מ-י-ד משחקת מופרעת פסיכופתית!!

דה אמריקנס זה זה עם קרי ראסל?

Rachel47

New member
אכן

היא תמיד משחקת פסיכית משוגעת
אבל זו אכן תוכנית גאוני שהיא תתחזה לחובבת קונספירציות כי ראיין כזה והם יקבלו את זה כלגיטימי ולא יפקפקו
הנה, בתור קהל אפילו לא פקפקנו
וקשה להעביר דברים מתחת לאף שלנו בד"כ, אז כל הכבוד על זה
והיא לקחה לה את הנעליים! זה היה גאוני!!!!!!!

dans girl

New member
crash course (האנק וג'ון וכו') אז כחלק מהחפירה הבלתי נגמרת שלי בשניים האלה, והיא באמת בלתי נגמרת כי זה מסוג הדברים שאני לעולם לא אוכל להשלים כי הם פשוט עולם ומלואו, נועה הכירה לי את הערוץ שלהם שנושא את השם שבכותרת. כמובן, הוא מעולה. זה ערוץ שמכיל פרקים לימודיים וגאוניים ומצחיקים ממש של 10-12 דקות בנושאים שונים, ואני כרגע משלימה את world history הנפלא של ג'ון (וממנו נבע המוטו החדש שלי - you know what would be awesome?? MORE food!!!, כמו גם כמובן DFTBA
), והתחלתי את כימיה שהאנק התחיל להעלות לפני שבועיים. בנוסף יש גם ספרות, אקולוגיה, ביולוגיה וההיסטוריה של ארה"ב שג'ון התחיל לפני כמה שבועות. מיותר לציין שאני אשלים את כולם, על אף התואר שאני הולכת לסיים השנה בביולוגיה ובכימיה
. בקיצור, מומלץ.

LemonLimeLilach

New member
אני כמעט מסיימת את העונה של גירלז

(הראשונה) ואני honestly לא מבינה את הקטע של הסדרה. אם זה אמור להיות כמו סקס והעיר בקטע של הארבע בנות וניו יורק ודייטינג והכל- FAIL. אף אחת מהבנות לא סימפטית אפילו לא בקצת (אולי שושנה אבל ממש בקטנה) ואני לא מבינה את הקטע של לקחת בחורה לא מכוערת בכלל כמו לנה דאנהם ולהפוך אותה לקופה שמנה עם הבחירת איפור/שיער/בגדים רק בשביל שזה יהיה "מגניב" שיש גיבורה ראשית מכוערת (וגם כל הזמן בא לי לצעוק עליה "תעמדי ישר!!!")

לא נראה ששום דבר מתקדם מבחינת העלילה (כן, מארני נפרדה מהחבר שלה אבל... זה לא מרגיש כמו התקדמות כי זה נראה מובן מאליו מהפרק הראשון). כל הקטע עם ג'סה והאבא של הילדים שהיא "מטפלת" בהם כל כך לא מעניין
האנה פשוט פתטית בכל מה קשור לאדם אבל לא מהבחינה של "אוי זה חמוד היא מסכנה" כמו שיש בסדרות נעורים כאלה שהבחורות בנות 15 כי היא לא בת 15.

בקיצור, אוף, ציפיתי ליהנות יותר מהסדרה.

Rachel47

New member
מישהי פה רואה Touch?

סיימתי עכשיו את הפרק הראשון
וזה די מטורף
נראלי שאני נותנת לזה צ'אנס

אוסקר 2013 מישהו ראה?? היה מעפן
ראיתי בדילוגים..
מיזה המנחה הזה?

נראהלי נהנתי רק מההופעה של ברברה סטרייסנד וג'ניפר האדסון..
וטקס בסימן מיוזיקלס! יכלו לעשות את זה כ"כ טוב..

LemonLimeLilach

New member
ראיתי את החלקים החשובים

לא נהניתי בכלל מג'ניפר האדסון, היא בייסיקלי צרחה את כל השיר... קתרין זיטה ג'ונס הייתה ממש ממש נוקשה בכוריאוגרפיה (אולי הגיל, כמה זמן עבר מאז שהיא עשתה את שיקגו?). ראיתי ביקורות שזה היה מיותר כי האוסקר הוא טקס של סרטים וזה היה נראה כמו הטוני. וול... יש בזה משהו קצת. אדל מושלמת כרגיל.

הקטעים הכי טובים היו הראיונות של ג'ניפר לורנס אחרי הטקס! תיראו בטאמבלר, הכי טוב מבחינתי היה שראיינו אותה וג'ק ניקולסון בא באמצע להגיד לה שהיא מעולה והיא התרגשה נורא (וגם נופפה לג'ניפר גארנר
), ובראיון אחר סיפרו לה שיו ג'קמן בא לעזור לה כשהיא נפלה והיא לא האמינה
היא גדולה.

אני חושב שמשהו בסאונד שם לא היה משהו, זה באמת נשמע צרחני לעיתים. אבל עדיין טובה.
ואדל גם- בקושי שמעו אותה, וההופעה הייתה דיי משעממת. ראו את זה גם בתגובה של הקהל, חצי נרדמו נראה לי..
קתרין זיטה זה היה פלייבק? נשמע טוב מדיי...
ההופעות בכללי לא היו משהו.

אני חייב לומר שלא ראיתי את Silver Linings Playbook אבל זה נראה מזה אובר-רייטד....

אה ולגבי בן אפלק - מה זה היה ההערה הזאת לג'ניפר? "הם עובדים על הנישואים"? יש להם בעיות כאילו?

o0Invisible0o

New member
לגמרי אובר רייטד.

זאת קומדיה רומנטית עם חורים בעלילה ובעיות בתסריט.

לא ראיתי כלום עדיין, רק את השני דברים על ג'ניפר לורנס שלילך ציינה בטמבלר ועכשיו אני תוהה אם זה לילך עשתה ריבלוג או מאנשים אחרים.

LemonLimeLilach

New member
אני גם חושבת שאוברייטד

כאילו, זאת קומדיה רומנטית. לגמרי לא אוסקר מטריאל

לא אני! אני ריבלגתי את בן אפלק
אבל זה היה בפיד כל כךךךך הרבה

Rachel47

New member
טוב

ראיתי את הקטע עם ג'ק ניקולסון 700 פעם עכשיו!
בואנה היא מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה