סדרות

LemonLimeLilach

New member
ריבנג'

לרגע חשבתי שנעבור את כל היריות והפצצות ועדיין גם ג'ק וגם אמנדה המבאסים יישארו בחיים. איזה מזללל!!!!!!

o0Invisible0o

New member

אני כ"כ שמחה שהיא מתה!!!!
ועדיין לא מאמינה שאת לא אוהבת את ג'ק.
היה די גרוע וכ"כ טיטאניקי - עם השרשרת בסוף? עם ההתחלה?

הכל בערך היה מגוחך, בא לי שפרק הבא יהיה טוב.

LemonLimeLilach

New member

אני כל כך חשבתי על טיטאניק בזמן ששתיהן היו על הסירת הצלה השוקעת
אמרתי לעצמי "שיו אם זה היה טיטאניק אמילי הייתה אומרת "אין מקום, תמותי"

דווקא היה פרק טוב יחסית לכל העונה, היה קצבי ועם עלילה. לא היה דניאל/אמילי בכלל אבל עדיין סבבה.

LemonLimeLilach

New member
הם הרבה יותר מתאימים מאמילי/ג'ק

וכמובן מאמילי/איידן.

ג'ק כזה למלם אני לא יודעת איך אפשר לתמוך בו. אם יוציאו אותו מהסדרה אף אחד לא ישים לב, הוא לא תורם כלום!

dans girl

New member
השלמתי סוף סוף
כבר שנים לא שמחתי כל כך מדמות שמתה
.
באתי לסמס לידיד שלי שסימס לי על הפרק ביום שני ופשוט חיכיתי עד סוף הפרק כי היא כמעט מתה כל כך הרבה פעמים שחשבתי שאולי זה לא יקרה בסוף, ולא רציתי להתאכזב.
אני אוהבת את נולן.
אני קצת רוצה שג'ק יחיה כי אני כן אוהבת אותו, אני יכולה להבין איך אנשים לא רוצים אותו ואת אמילי יחד (אני דווקא רוצה כי זה הכי boy next door ואני אוהבת כאלה.), אבל דניאל כזה מלוכלך כמו כל המשפחה שלו, וזה לא משנה כמה הוא יעמיד פנים. כן, גם אמילי ככה אז במקום מסוים הם כלכך מתאימים אבל בעוד הוא מוציא ממנה את הצד הרע, ג'ק מוציא ממנה את הצד הטוב וזה מה שאני אוהבת. איידן הוא קצת סתם, אבל אני כבר מעדיפה אותו על דניאל.
יו, איזה כיף שאמנדה מתה.

Switched at Birth..? מישהו?
רק לי זה ממש מוזר ולא אמין כל הקטע עם הידיים של רג'ינה?
עד כדי כך שהיא לא יכולה לעשות שפת הסימנים?
עכשיו כל פעם שהיא משתמשת בידיים אני אומר "אה את זה היא כן יכולה!!"
אני מניח שזה מקל על השחקנית..

LemonLimeLilach

New member

לשחקנית באמת קרה משהו בידיים בגלל שהיא למדה שפת הסימנים בצורה מהירה ממש אז עושים את זה בכדי להקל עליה

dans girl

New member
ריבנג' 2.11
בסוף אני אשלים את הכל

כל מה שיש לי להגיד זה שרוב הדברים בפרק היו צפויים למדי - המזימה עם איידן, וזה שפדמה היא המרגלת של הלן ולא מרקו. סתם חבל שנולן חסר מזל בדברים האלה
.

o0Invisible0o

New member
ריבנג' 213.

גאד זה היה משעמם והדיאלוגים היו כתובים כ"כ גרוע! הכל היה גרוע.
כאילו, מצאתי את עצמי אומרת "אם לויקטוריה וקונראד לא היה טונות של כסף הם בחיים לא היו מגיעים לשומדבר" וזה לא באמת נכון לויקטוריה וקונרד אז מה הקטע?

קודם כל - למה אמנדה דפוקה? ברור שאם היא חושפת שיש לה את כל ההוכחות וההפלות היא מודה שהיא עשתה הכל כדי להרוס את חייהם וחיי האנשים המעורבים ברצח של אבא שלה. למה שהיא תעשה את זה בכזאת בוטות? אבל נו, לטיפשות שלה אני מאמינה.
קונרד רואה את זה מול עיניו - במקום להפיל אותה, לגנוב את זה ממנה, משהו..מתקפל?? מדובר בייצור של עוד מיליונים עם השינוי של המרינה וקידום אישי-תעסוקתי!! כ"כ תמוה בעיני.

ויקטוריה - מה בשם האלוהים גרם לה לחשוב שלרצוח את ההיא זה חכם? קודם כל - הרי ברור שהיא רק כלי של היוזמה, תמיד יש Bigger man! היא הפעילה אותם אבל מישהו הפעיל אותה. דההההה..זה בייסיק, ויקטוריה.
חוצמזה במשרד מצלמים את דניאל, ברור..אבל אצלך בבית לא? למה את חיה בסרט? [כנראה שהם ילכו עם לא כי זה יהיה קל מדי אבל נו באמת]

הסוף עם הסירה גם היה צפוי, טוב שלא טחנו לנו שהילד רחוב רוצח הזה 'יטפל' בבעיה שלהם..אם הם יתפרעו אז ירצחו את אמנדה אבל בטח לא יעשו את זה, אה?
בכל מקרה, למה הוא צריך לחתוך את הכבל? למה לעורר חשד? ג'ק לא שומע, תרצח אותם וזהו. בעיית אמינות פה.

בכי לא יושב טוב על הפנים של אמילי.
לא, באמת אבל - גם זה היה נראה מזויף ברמות וגם היא נראתה מוזר, משהו בזווית. אה והשמלה שלה הייתה מכוערת [יואו אני כותבת את השורות האלה ומתעצבנת על עצמי!
]

היו לי עוד הרבה דברים לרטון עליהם אבל אין לי כוח.
אה, אני מתה על נולאן.
הוא היה נראה מושלם בחתונה! שיפסיק לספר דברים לפדמה, אני חושבת שאבא שלה יותר חשוב ממנו..למרות שעכשיו כשההיא מתה מי יודע מה יהיה.
אה, וג'ק מגולח נראה כמו בובת ברבי - זה היה מטריד!

לילך - הסוף אכן היה קורע.

LemonLimeLilach

New member
סוויצ'ד

היי הבת של זאתי!!!!! לרגע חשבתי שהיא כן תהיה הבת של מי שמתמודדת מול ג'ון אבל אז אמרתי לעצמי שהיא כל כך לא דומה לה (כי היא כן כל כך דומה לאמא שלה) שלא יכול להיות, ובסוף היא כן הייתה

נואה הולך להיות בקטע של ביי או של דפני?!?!

Rachel47

New member
אוקיי...

אני כל כך אוהבת אותה (איך קראו לה פה? נו ג'ולייט)
ואני זוכרת שתמיד התלהבתי שהיא הבת של זאתי
ודווקא עכשיו כשראיתי את הפרק לא זכרתי את זה
אז עכשיו זה עוד יותר מגניב שהיא הופיעה פה

והנה סדרה נורמלית בה פרוטקציות של בני משפחה באמת נותנות משהו

איזה כיף לאמא שלה לבוא ליום צילומים רגיל... ולראות את הבת שלה מתפשטת

ואין לי שמץ של מושג אבל משום מה בא לי ביי ואמט בכל מקרה סו...

LemonLimeLilach

New member
שקרניות

אם שבוע הבא לא יראו את השיחה שספנסר מספרת להן אני ממש אכעס.

פרק טוב.

RenanaD

New member
כן

אני חייבת להגיד משהו בנוגע לאריה - עזרא - מלקולם.

אוקיי, אז לפי מה שהם אמרו בפרק, קיבלנו את טווח הזמן הרשמי שבו עזרא נסע לראות את הבן שלו ולא היה בבית - כמה שבועות. סבבה. זה אומר שלאריה היו כמה שבועות שבהם היא רק ישבה בבית עם עצמה, בלי שעזרא יתקשר אליה. כל מה שהיא עשתה במשך כל השבועות האלה היה רק לשבת לחשוב על המצב המחורבן שהם נקלעו אליו, שאלת יחסיהם לאן, ואיך כל הסיטואציה השתנתה כשמלקולם פרץ פתאום אל חייהם. סבבה. פתאום!!! אמא של עזרא קופצת לבקר אותה בבית הקפה וזורקת כמה משפטים על איך שהמצב מסובך עכשיו, כשלעזרא יש בן ואקסית. ואז! אריה חוטפת פיק ברכיים ונכנסת ללחץ של החיים שלה. כאילו, מה?!?
האמא לא אמרה שום דבר שלא חשבת עליו לבד, בעצמך, קודם לכן - אז מה נסגר איתך?!
ילדה קטנה וטיפשה. לא הבנתי את כל הסצינה שהיא רצה פתאום לבכות לאמילי והאנה שהכל מורכב מדי ומסובך מדי ואיך היא תעמוד בזה ובלה בלה בלה. מטומטמת, זה לא שגילו לך את אמריקה

LemonLimeLilach

New member
בערך כל מה שהולך עם אריה

מגוחך ולא קשור בכלל לעלילה של הסדרה. זה הכי חבל שלא הלכו עם הספרים. ובכלל, איך אמא של עזרא ידעה איפה למצוא את אריה?????????? והכי מעצבן היה שהיא הלכה אחרי ספסנר, ותוך כדי שספנסר בוכה בשירותים והיא מנסה לשכנע אותה לצאת, פתאום היא אומרת "עזרא חזר". ואז עם אמילי והאנה, בדיוק אותו משפט. איזו צומי אלוהים.

למעלה