ריבנג' 213.
גאד זה היה משעמם והדיאלוגים היו כתובים כ"כ גרוע! הכל היה גרוע.
כאילו, מצאתי את עצמי אומרת "אם לויקטוריה וקונראד לא היה טונות של כסף הם בחיים לא היו מגיעים לשומדבר" וזה לא באמת נכון לויקטוריה וקונרד אז מה הקטע?
קודם כל - למה אמנדה דפוקה? ברור שאם היא חושפת שיש לה את כל ההוכחות וההפלות היא מודה שהיא עשתה
הכל כדי להרוס את חייהם וחיי האנשים המעורבים ברצח של אבא שלה. למה שהיא תעשה את זה בכזאת בוטות? אבל נו, לטיפשות שלה אני מאמינה.
קונרד רואה את זה מול עיניו - במקום להפיל אותה, לגנוב את זה ממנה, משהו..מתקפל?? מדובר בייצור של עוד מיליונים עם השינוי של המרינה וקידום אישי-תעסוקתי!! כ"כ תמוה בעיני.
ויקטוריה - מה בשם האלוהים גרם לה לחשוב שלרצוח את ההיא זה חכם? קודם כל - הרי ברור שהיא רק כלי של היוזמה, תמיד יש Bigger man! היא הפעילה אותם אבל מישהו הפעיל אותה. דההההה..זה בייסיק, ויקטוריה.
חוצמזה במשרד מצלמים את דניאל, ברור..אבל אצלך בבית לא? למה את חיה בסרט? [כנראה שהם ילכו עם לא כי זה יהיה קל מדי אבל נו באמת]
הסוף עם הסירה גם היה צפוי, טוב שלא טחנו לנו שהילד רחוב רוצח הזה 'יטפל' בבעיה שלהם..אם הם יתפרעו אז ירצחו את אמנדה אבל בטח לא יעשו את זה, אה?
בכל מקרה, למה הוא צריך לחתוך את הכבל? למה לעורר חשד? ג'ק לא שומע, תרצח אותם וזהו. בעיית אמינות פה.
בכי לא יושב טוב על הפנים של אמילי.
לא, באמת אבל - גם זה היה נראה מזויף ברמות וגם היא נראתה מוזר, משהו בזווית. אה והשמלה שלה הייתה מכוערת [יואו אני כותבת את השורות האלה ומתעצבנת על עצמי!
]
היו לי עוד הרבה דברים לרטון עליהם אבל אין לי כוח.
אה, אני מתה על נולאן.
הוא היה נראה מושלם בחתונה! שיפסיק לספר דברים לפדמה, אני חושבת שאבא שלה יותר חשוב ממנו..למרות שעכשיו כשההיא מתה מי יודע מה יהיה.
אה, וג'ק מגולח נראה כמו בובת ברבי - זה היה מטריד!
לילך - הסוף אכן היה קורע.