סדרות

limors2

Well-known member
קומיוניטי

לא היה מבריק, סתם נחמד. וציפיתי ליותר מהדין וורס, אבל פיצו על זה עם סדרת התינוקות בתוך הסדרה בתוך הראש של עאבד

Kill Bernard

New member
יפ, ממש לא

אוף. הייתי אפילו הולכת רחוק יותר ואומרת שזה היה משעמם. לא ציפיתי להרבה, אז זה לא היה הפתעה, אבל חבל.
אה, חוץ מהפתיחה שממש אהבתי

limors2

Well-known member
אנטומיה

טוב, זה ברור לגמרי מתחילת הפרק שנפגעי המטוס הולכים לקנות את הבית חולים בחזרה.

ואני ממש מקווה שאלכס והאינטרנית ישארו רק חברים. למרות הסיכוי הקלוש לזה.

LemonLimeLilach

New member
פחח

מהרגע הראשון שג'ו הופיעה על המסך היה ברור שהיא בדרך למיטה של אלכס

באמת שלא הבנתי מה הבלגאן עם הילד שהם הצילו, השבועה שלהם בתור רופאים זה להציל חיים אז מי יכול להתווכח עם זה???????????

כריסטינה ואוון, כל עוד זה רק סקס, זה בסדר מבחינתי אבל שלא יעיזו להפוך את זה ליותר.

o0Invisible0o

New member
אוף.

הפרקים ממש מעפנים לאחרונה!!
ממש היה ברור מה5 דק' הראשונות שהם ישימו את הכסף.
להביא את הילד לביה"ח רק כי אפריל מפלרטטת עם הפרמדיק היה כזה מטופש - טוב שלא כולם עזבו הכל בשביל להתעסק בילד....
אהבתי את המשימה של קאלי והצ'יף לפחות.
וכן, לגמרי אהבתי שלמרות המחשבה שכבר בפעם הראשונה שהם בילו ביחד הם ישכבו, נהניתי לראות את אלכס וג'ו רק ידידים אבל זהו, הרוחות השתנו, הוא רואה אותה אחרת עכשיו..בלהבלהבלה.
עכשיו הם יהרסו את זה.

נחמד לי שאייברי מקנא באפריל עכשיו למרות שכל עלילות 'ישו' שלה הורגות אותי ואני שונאת אותן. >< אני עדיין איכשהו בעדה..ואני לא אוהבת את המתמחה שלו בכלל.

אה, אהבתי את קו העלילה עם הטרנסג'נדרים למרות שהוא נסגר מפגר "הנה כסף, תודה שאמרת לי את מה שלא רציתי לדעת...צאו לי מהחיים"
שזה כנראה נאמן למציאות, אבל עדיין.

Rachel47

New member
לא מוריד לי כלום

אני לא מצליחה להבין אם זה בעיה אצלי או באתר או במחשב או לא יודעת מה

limors2

Well-known member
גם לי היו בעיות הורדה

האתר שקניתי ממנו פרמיום התחרפן ולא מוכן לקבל את אחד מ2 השרתים שאני משתמשת בהם, ולא לעבוד עם הג'יידאונלודר. אז הייתי צריכה להוריד הכל (9 דברים, וזה כי החלטתי לא להוריד לאחיות שלי בנפרד באיכות פחותה) קובץ קובץ

limors2

Well-known member
הפרמיום של אופיר.

זה פרמיום לכל מיני שרתים שונים, שאם הוא היה עובד בצורה מושלמת הוא היה מושלם. אבל הוא לא

Rachel47

New member
כן ריל דבריד

גמני משתמשת בו והוא היה על הפרצוף היום

אה עברת אליו? הבנתי שהיו לו כמה בעיות לאחרונה.
אני עדיין בסימפלי, נראה ששם זה יותר יציב..

LemonLimeLilach

New member
יומני

אין ספק שרבקה הדמות הכי שווה של הסדרה...

מה הייתה הפואנטה בכלל של כל הקטע עם קרוליין וקלאוס

למה אלנה כזאת מעצבנת?????????

דיימון חזר להתנהג כמו ילד קטן קנאי, הידד

Rachel47

New member

אלנה מעצבנת ברמוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווות!!!!!!!!!!! וואו היא כזאת נוראית

גם נורא מעצבן שהיא לא נותנת לדיימון את החופש לחשוב שאולי אחרי שהיא תיקח את הקיור היא תבין שהרגשות שלה לא אמיתיים (ונראה שהם אכן הולכים על הקו הזה)
כאילו, הוא חייב לקחת את זה בחשבון וזה יותר בריא לחשוב שיש סיכוי שזה מה שיהיה
והקטע שהיא ניסתה לגרום לו לקחת את הקיור
וואט?
מתי הוא אי פעם הבטיח לך שהוא ייקח אותו בשבילך?!
זה קצת היה נראה כאילו על אף זה שהיא אומרת שהיא אוהבת אותו ורק אותו, היא מנסה להפוך אותו לסטפן
וזה היה די מעצבן

סטפן היה דווקא ממש אחלה בפרק הזה והבנתי אותו בקטע של לקחת את הקיור אפילו בלי קשר לאלנה

רבקה הייתה מלכה!

למעלה