סדרות

limors2

Well-known member
ההארי שלו לא היה נפלא

dans girl

New member
איך לא אמרתן כלום על פרינג'?!
אני צריכה לחזור לסכם את הפרק הבלתי נגמר שאני עובדת עליו היום בפיזיולוגיה, אבל עכשיו ראיתי את הפרק האחרון (את זה שלפניו ראיתי בבוקר), וכל מה שיש לי להגיד, זה שזה מושלם ושאני אוהבת את הסדרה הזאת כלכך ושהיא תחסר לי ממש
.

אני מניחה שם Liberty היה לבדו

ו- An Enemy of Fate היה בשבוע שאחרי גם אני הייתי קצת לא מסופקת,
אבל Liberty היה מה שחיפשתי.
כאילו היה פרק לאוליביה והיה פרק לוולטר ופיטר...

dans girl

New member
אני חושבת שliberty היה מבריק. מצאו דרך לגיטימית להראות לנו שוב את הרדוורס, ואוליביה וקורטקסיפן, והיה מאממוש.

limors2

Well-known member
הייתי צריכה לחשוב על הסוף.

לכאורה כל הבנייה אליו הייתה נפלאה, היה נפלא לראות את אוליביה המגניבה ואת לינק, פיטר/וולטר היו נפלאים והסוף היה נפלא, אבל הוא היה נורא פתאומי ויצאתי קצת עם הרגשה של "מה, זהו?". אולי כי חתכו לי את הקרדיטים

LemonLimeLilach

New member
זה מה שאני הרגשתי

בדקה 37 של הפרק הם עדיין היו בתהליכים של להגיע לפתרון, זה הרגיש לי כאילו וואו מה הולך. וגם החזרה לרגע עם אטה בפארק והכל היה נורא צפוי, זה שהם לא זכרו מה היה היה מאכזב, וגם סה"כ הרגשה של "אוקיי אז כל העונה הייתה סתם..." שזה בערך מה שיצאתי איתו מעונה 4 גם!

גם אני בדקתי את הזמן של הסדרה ולא האמנתי שהם יסיימו הפרק ...
אני לא מאמינה שאני אוהבת פרק כ"כ צפוי

זה שוולטר ימות או במקרה שלנו יקריב את עצמו, ותמיד ידענו שזה הולך לכיוון reset...
אבל התוספת של ספטמבר, הייתה מעולה קיוויותי לזה אבל לא ציפיתי לזה כי ידעתי שכמעט כל ערב מייקל היה בברודוואי...
אבל עונה שלמה אוליביה ניסתה לאסוף את השברים של עצמה וראו את כולם חוץ ממנה עושים משהו לטובת המטרה, ורק ב-2 פרקים האלו ראו אותה ממש חוזרת להיות האוליביה שהיא תמיד הייתה

אהבתי שהם חזרו לכ"כ הרבה דברים כמו-
Entrada- היה פרק שייזכר כאחד הטובים של פרינג', והם חזרו אליו כשאוליביה הצילה את מייקל כמו שברוילס הציל את אוליביה לפני שחתכו אותה לחתיכות.
וכמובן - White Tulip- שמסמל לסדרה כ"כ הרבה, זה היה קצת פחות מאכזב אם אוליביה ופיטר היו זוכרים שהם היו בג'קסנוויל ביחד בתור ילדים

לא ציפיתי שהם יצילו את ברוילס, באמת חשבתי שהוא ימות בפינאלה, אבל זה נתן להם תירוץ לחזור לכל התיקים,זה היה מעולה! You don't know how lucky you are this room has no ventilation.

בנוגע לעונה 4, אני מתייחסת אליה כאל 4.1 ו-4.2, ההבדל הוא מתי שאוליביה מתחילה להיזכר, היו צריכים לומר לאנה טורב שאוליביה הולכת לקבל את הזכרונות שלה בחזרה, גם השחקנים בעצמם אמרו את זה...
עד כמה שאני מעדיפה את 4.2, היו כמה פרקים מעולים של אוליביה Vs. בוליביה ב-4.1... Mata Hari. Deceived and betrayed anyone yet today? It is almost lunchtime, after all.

LemonLimeLilach

New member
ריבנג'

ביי איידן. הוא לא שם לב שבכל הקליפים היא הייתה עם אותה חולצה ושהם היו בהמשכים וזה אומר שאם היא מתה, היא מתה לפני שהוא ראה את החלק הראשון אפילו?

אמילי ודניאל

Rachel47

New member
יואו זה מה שאמרתי

כאילו בקול רם כשהראו את הסרטון..זו הרי אותה חולצה
וזה נראה כאילו הרגו אותה מראש ושלחו לו את הסרטון רק אחכ
קיצר דביל
אבל ביי ביי לו

למה
?
להפך דווקא עכשיו שכל אחד יודע את האג'נדה של השני אולי כן יהיה משהו ביניהם...

עכשיו למשל כל עלילת ג'ק משפחתו והבר שלו מיותרת לחלוטין..

הכל מיותר

ג'ק לא מעניין אותי, דניאל מטומטם, ואיידן הלך
עד שהוא יבין מתישהו שעבדו עליו ואז זה יהיה מאוחר מידי והוא יבין שהוא הפסיד את אמילי...

המונולוג פתיחה שלה כל פעם נהיה גרוע וגרוע יותר, מה לעזאזל הקשר??

אמילי VS ויקטוריה

וסוף סוף ראו את שארלוט!

אני אוהבת לראות את הקטעים שאמנדה מספרת על העבר שלה כאילו היא מדקלמת אותו, זה נהדר!

נולן , ממש חבל לי עליו

אני רוצה לדעת כבר איך פאדמה קשורה להכל!

Rachel47

New member
גם לי חבל על

נולן

באמת באמת באמת רציתי שסתם תהיה לו מישהי נחמדה וזהו..

שארלוט

והמונולוגים של הפתיחה תמיד היו חלק שבו אני די חולמת ולא מקשיבה אפילו..
היו לה כמה טובים...בתחילת העונה הראשונה
זה הידרדר מאז

LemonLimeLilach

New member

פאדמה עובדת של האינישייאטיב... נראה לך שיש עוד משהו מעבר לזה?

יהיה ממש כיף לראות איך נולן משחק בה!

כן

השיחה של פאדמה עם הלן:

Padma:
I'm doing everything I can.
Helen:
Remember what's at stake for you if you don't find the Carrion program
Padma:
Not a moment goes by that I don't
Helen:
You're one of many irons I have in the fire Don't give me a reason to pull you out

+ הפנים הדואגות / מעוצבנות של פאדמה כשהיא דיברה איתה...

כן, אני ממש מקווה שהוא יבקש עצות מאמילי...

והטקסט בין אמילי לנולן היה אדיר

o0Invisible0o

New member
אני לא חושבת שיש פה משהו יותר..

כאילו, גם פאדמה פועלת בעקבות סחיטה של הלן, אבל כבר הבנו שככה הלן גורמת לאנשים לפעול.
את רוצה שנגלה מה להלן יש על פאדמה כאילו? חייבת להודות שזה לא קו העלילה הכי מעניין בעיני.

נולן ואמילי אדירים.

והבר והקריירה הפוליטית של קונראד יותר מעניין?

למרות שאני אוהבת כל זמן מסך של קונראד, הנרי פשוט מעולה!

o0Invisible0o

New member
זה הגיוני שחסר לי עוד דיבורים

על ליזי בנט גם בפורום?
לא? לא חשבתי.

חברה אמריקאית כתבה ציטוט מהספר היום [היא קוראת אותו שוב..] אז ישר הגבתי לה שהיא חייבת לראות ושמתי לינק לפרק הראשון [וראיתי אותו שוב, כמובן] וזה עבד!!! היא ראתה ואמרה שהיא תראה הכל כי היא ממש אהבה!!!

limors2

Well-known member
יאי!!

אני מנסה כל הזמן לחשוב על חברות שיאהבו כדי לפזר את האובססיה.

למעלה