גם אני בדקתי את הזמן של הסדרה ולא האמנתי שהם יסיימו הפרק ...
אני לא מאמינה שאני אוהבת פרק כ"כ צפוי
זה שוולטר ימות או במקרה שלנו יקריב את עצמו, ותמיד ידענו שזה הולך לכיוון reset...
אבל התוספת של ספטמבר, הייתה מעולה קיוויותי לזה אבל לא ציפיתי לזה כי ידעתי שכמעט כל ערב מייקל היה בברודוואי...
אבל עונה שלמה אוליביה ניסתה לאסוף את השברים של עצמה וראו את כולם חוץ ממנה עושים משהו לטובת המטרה, ורק ב-2 פרקים האלו ראו אותה ממש חוזרת להיות האוליביה שהיא תמיד הייתה
אהבתי שהם חזרו לכ"כ הרבה דברים כמו-
Entrada- היה פרק שייזכר כאחד הטובים של פרינג', והם חזרו אליו כשאוליביה הצילה את מייקל כמו שברוילס הציל את אוליביה לפני שחתכו אותה לחתיכות.
וכמובן - White Tulip- שמסמל לסדרה כ"כ הרבה, זה היה קצת פחות מאכזב אם אוליביה ופיטר היו זוכרים שהם היו בג'קסנוויל ביחד בתור ילדים
לא ציפיתי שהם יצילו את ברוילס, באמת חשבתי שהוא ימות בפינאלה, אבל זה נתן להם תירוץ לחזור לכל התיקים,זה היה מעולה! You don't know how lucky you are this room has no ventilation.
בנוגע לעונה 4, אני מתייחסת אליה כאל 4.1 ו-4.2, ההבדל הוא מתי שאוליביה מתחילה להיזכר, היו צריכים לומר לאנה טורב שאוליביה הולכת לקבל את הזכרונות שלה בחזרה, גם השחקנים בעצמם אמרו את זה...
עד כמה שאני מעדיפה את 4.2, היו כמה פרקים מעולים של אוליביה Vs. בוליביה ב-4.1... Mata Hari. Deceived and betrayed anyone yet today? It is almost lunchtime, after all.