סדרות

וורקראפט
לא המשחק רשת world of warcraft, אני אהבתי את וורקראפט 3, המשחק מחשב הרגיל

שיחקתי בו איזה מאה פעם, מה שטוב זה שהוא נגמר, זה לא משחק אינסופי...
בשונה מ-WOW, שזה משחק רשת, שלא נגמר. לכן אני מעדיף לא לנסות בכלל, שלא לאהוב יותר מדיי... חוץ מזה שצריך לשלם על זה כסף
(בטוח יש דרכים אחרות אבל עדיין)

Rachel47

New member
אני חושבת שאין דרכים אחרות

זה מה שאני אוהבת אצל תומר
הוא מת על משחקי מחשב ועדיין מתלהב מכל אחד שיוצא
אבל הוא לא רשום לכל האונליין
אז כן יוצא שלפעמים הוא ממש מתלהב כמו ילד ויושב שעות ומשחק, אבל אז המשחק נגמר..
המשחקי אונליין האינסופיים האלה זה הכי חור שחור ששואב את כל החיים שלהם פנימה

o0Invisible0o

New member
זה מה שאני לא מבינה..

את הבזבוז האינסופי של כסף במשחקים האלה..
אני לא זוכרת אם זאת הייתה פלישה או ידיד שלה שאמרו שהם קנו משהו במשחק ב50$ והייתי כזה "200 שקל על משהו למשחק???"
בחיי שאני לא מבינה את זה.
מצד שני זה כן נראה לי חוויה לעבוד ביחד ולשחק עם עוד אנשים..אבל לא שווה את הכסף. ><

אה גם יש לפלישה סרטון שהיא משחקת עם הדמות שלה במשחק דרגון אייג' והיא רוצה לשחק עם דמות של המשחק שהיא, פלישה דיי, מגלמת אותה [זה..אממ..ברור? יש דמות שכל שחקן יכול ליצור והיא הדמות שלו..ויש את פלישה דיי שמשחקת את אחת הדמויות המובנות במשחק שכל אדם שמשחק את המשחק יכול לשחק איתה...]
בקיצור זאת הרחבה והיא לא התקינה אותה כשהיא התחילה לצלם את הסרטון והסרטון פשוט מקליט אותה בהתחלה לא מוצאת את האזור, מבינה שהיא צריכה להתקין את ההרחבה, קולטת שאין לה מספיק נקודות במשחק כדי לקנות את ההרחבה, משלמת כסף כדי לקנות את ההרחבה, מכניסה פרטי כרטיס אשראי, מתחילה את ההורדה הכי איטית בעולם...
בקיצור, קורע ומגוחך שהיא צריכה לשלם כדי לשחק עם..עצמה.

|סחפירה|

[פלישה דיי קילקלה אותי.
]

limors2

Well-known member
ממש אהבתי את זה!!

לא בטוח שאת השלישי, אחד מהם. היה לשכנים שלי שעשיתי בייביסיטר אצלם כמה פעמים והבנות התעצבנו ואמרו שהן יגידו לאמא שלהן שאני בייביסיטר רעה כי רציתי רק לשחק בזה ולא איתן

חבילת הבסיס הניסיונית היא חינם, ומסתבר שאחר ישלב 20 אי אפשר לפתח את הדמות יותר. היה כתוב שאפשר לעשות אפגרייד לגרסה מלאה ב20 דולר אז עשיתי, ואחרי התשלום גיליתי שכנראה שזה רק לחודש. וזה ממש מעצבן אותי. כי מוכרים את המשחק בחנויות, אני בטוחה שבהן זה לא לחודש!

אז אני מקווה שזה לא נכון ושאחרי חודש זה ימשיך. נראה מה יקרה.

אה את עדיין בזה? חשבתי שדיברת על העבר חח

אחרי שבדקתי-
יש את קניית המשחק עצמו (מה שיש בחנויות) שזה נותן 30 ימי ניסיון, אחרי הימים האלה צריך להירשם עם כרטיס אשראי לתשלום חודשי (אפשר גם כל שלושה/שישה חודשים)
התשלום הוא בערך 20$ למשחק עצמו ואז 15$ לחודש (ואו
הם מרוויחים מלא כסף)

את שיחקת בגרסה "קלה" ומיוחדת, ויקי:
World of Warcraft is available as a free Starter Edition, which is free to play for an unlimited amount of time. Starter Edition characters are unable to gain experience after reaching level 20, and there are other restrictions in effect for Starter Edition accounts, including the inability to trade, use public chat channels, join guilds, or amass more than ten gold.

אח"כ שידרגת לגרסה המלאה, אבל זה נותן רק 30 יום ניסיון.
ממליץ להתרחק מזה כל עוד את יכולה

ז‎ה הצחיק אותי

חבל שהם לא משקיעים בלעשות וורקאפט4

limors2

Well-known member

אני די חדשה שם. ומכורה
זה העביר לי את כל ימי המחלה בצורה נפלאה!
אבל זה ממש יקר ואני לא אשלם להם כל חודש

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

אני לא יודעת אם השתבש להם שם הזמנים אבל זה נראה לי היה הפרק המתאים לצאת איתו להפסקה ולא לחזור איתו...

ביי אדל. שנאתי אותך תמיד.

limors2

Well-known member

למה? כלום לא נשאר פתוח! ונסגר בצורה יפה. ואהבתי. במיוחד את אלכס והמתמחה החדשה שתהיה דמות די ראשית אבל אני עדיין לא מצליחה לזכור את השם שלה. במיוחד כשהיאסיפרה לו את הסיפור המומצא על הדליים במרתף
ואז הם בכו כדי לקבל מפתח

LemonLimeLilach

New member
ג'ו

אני גם מחבבת אותה.

פשוט בגלל שהפרק הזה היה ממש קשור לפרק הקודם עם הסיפור הכללי של החתונה, וגם כי הוא היה... קצת חלש ביחס לפרק חזרה. ואני כבר לא זוכרת למה כריסטינה ואוון היו צריכים להתגרש בגלל המשפט

limors2

Well-known member
אוי, לא זוכרת

משהו שקשור לניגוד אינטרסים או שקר כלשהו?

o0Invisible0o

New member
אני חייבת להודות

שגם אני הרגשתי שעבר יותר מדי זמן בשביל עלילות כאלה המשכיות..אני לא יודעת, אולי זאת אשמתי ששכחתי? או שהזדקנתי והזיכרון הלך?

משהו לא הסתדר לי בכך שאנחנו עדיין בחתונה של ביילי והטיפול של אדל.
עם זאת, יאיי. אני שמחה שאדל מתה, דמות מיותרת כבר יותר מדי זמן.

לגבי הגירושים אני גם תהיתי - חח זה אאל"ט על אותו הקו שגוסיפ הלכו.
אם היא נשואה לו היא לא יכולה להעיד נגדו, אם היא גרושה היא יכולה וכך הם מפילים עליו את כל התיק..אבל אני לא מבינה למה שתסכים עם זה.
כאילו, משהו עדיין לא מסתדר לי.

אני שונאת שהם חזרו אבל כן אהבתי את עלילת ה"חיים בתוך קופסא" כלא וכאלה גם אם זה קלישאתי ולא נעשה בצורה הכי מוצלחת..

LemonLimeLilach

New member

פיליפ???????????????????????????????
ברנדון האחיין של ראסל?!?!?!?!?

הם חולים בראש אלוהיםםםםםם!!!

ואריק ממיקרונזיה? בעעעע. ועוד כמה שאני לא זוכרת. וקוקרן?! בעעעעע!!! הם לא נורמליים פשוט.

Rachel47

New member

כן אני לא יודעת מה להגיד לך
איכס ברנדון
ואריק..פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!

למעלה