סדרות

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

אני לא הבנתי אם היא עשתה הפלה בסוף?????? כי מצד אחד נראה שכן אבל מצד שני טלוויזיה אמריקאית???????????

ולמה מישהו לא מספר את מקס??????????????????

איפה האדי????????????????????????

איפה לוק קאפרטי???????????????????????????

למה שמארק ירצה לעזאזל את שרה בחזרה אחרי שהוא נפרד ממנה מסיבות לגמרי טובות והגיוניות???????????????

והשאלה הכי חשובה- למה לא נערם השלג?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Rachel47

New member
עשית לי כאב ראש

ואני חושבת שהיא כן עשתה הפלה אבל לא אמרו את המילה בכלל ולא הראו כלום ולא דיברו על כלום רק הפרידו ביניהם ודרו בכה כי הוא בעצם לא רצה שהיא תעשה הפלה (דבילי דרימי ומפגר מצידו)

ומקס חייב להסתפר!!

ובאמת למה לעזאזל שמארק ירצה את שרה בחזרה!?

הרי גם אם הם יחזרו יגיע עוד גבר אחר והם יהיו שוב באותו מצב

היא עברה הלאה כ לכך מהר...פשוט איכס!

o0Invisible0o

New member
IAWTVAwards!

טוב, קשה לי להאמין שמישהי מכן תצפה בשעה וארבעים אאוט אוף סינק אז תקציר:

כל האנשים של פלישה זכו!
היא זכתה על כתיבה לפלוג
שון בקר זכה על בימוי הפלוג
הוא זכה גם על הבימוי של הסדרה של טיל שירר [ששיחקה את וונום בדה גילד]
טיל שירר עצמה זכתה על משחק בסדרה קומית והודתה מלא לפלישה שהייתה החברה הראשונה שלה באל.איי וחשפה אותה לעולם של סדרות אינטרנט וכו' וכו'...
ג'יף לואיס [וורק, דה גילד] זכה על משחק בסדרה שלו והודה לאישתו שאמרה לו "תשחק בסדרה של פלישה, למרות שאתה לא רוצה"
ואח"כ הוא דיבר יותר מדי והייתה מוזיקה וכיבו את האורות והוא לא הפסיק והיה מביך.

יומניה של ליזי בנט זכו!!!
זה..היה כיף ומאוד הולם.

היה להם אחלה נאום וגם אשלי קלמנטס [ליזי] הציגה פרסים והייתה משעשעת למדי.

גרייס הלביג שהיא הוולוגרית האהובה עלי כי היא פשוט הכי מצחיקה אבר, הביסה את פלישה דיי בשתי קטגוריות: הנחיה של תוכנית מוקלטת [לעומת חיה] ו..תוכנית מוקלטת הכי טובה? שאז בתכלס היא הביסה את טייבל טופ של וויל וויטון. בכל מקרה בנאום הראשון שלה היא הייתה קורעת והודתה למפיקים, מאפרת, מלבישה, צלמים, עורכים ואפקטים וזה מצחיק ממש כי היא עושה הכל.

ואז בשני היא הייתה כזה "אוי לא, אבל בזבזתי את הנאום שלי ועכשיו אני הולכת להיות רגשנית וכנה ולהודות לאנשים באמת..." ואז היא הודתה לאלוהים, ישו, משה וכל דבר כזה ועדיין הייתה קורעת מצחוק.

ואז סקרוויל זכו על אנסמבל [מה??] הם גם זכו על בימוי או כתיבה אני כבר לא זוכרת..והם זכו הסדרה הקומית הטובה ביותר!! ודפ? זה חביב מינוס.
פלישה דיי מתה על הסדרה הזאת אבל נראה לי שהיה לה מר-מתוק להציג את הפרס שלהם כי גם הסדרה של טיל וגם הסדרה של ג'ף לואיס היו מועמדות מול סקוורוויל והפסידו.
וסדרות דרמה - אני רואה רק את HPLUS והם הפסידו אז זה לא רלוונטי.
אה, טוב חפרתי אבל רגע..הערוץ של פלישה דיי הפסיד [בקטגוריה בערך הכי קשה! מועמד מול nerdist, funny or die, collegehumor, my damn channel..] בכל מקרה נרדיסט זכה ואז כשהיא הציגה איתו [כריס הרדוויק] את הפרסים האחרונים הוא אמר לה שהוא בכנות רוצה להודות לה ולהגיד שהיא מובילת הדרך והיא הייתה בין הראשונים ובלי אנשים כמוהה שלקחו סיכון ובלהבלה הוא לא היה מתחיל את הערוץ שלו וזה..ואז היא הסמיקה והייתה ממש חמודה וזה היה כזה רגע יפה.
וגם כשהיא זכתה היא הודתה מלא לגרייס ושכחתי למי עוד, עוד מישהו שהפסיד לה - ואמרה שרק כשהיא התחילה לעשות את הפלוג היא הבינה כמה זה קשה לעשות וולוגים ופשוט להיות עצמך מול מצלמה וכל שבוע וזה ושהיא רוצה להודות לשניהם על העבודה הקשה והטובה שהם עושים...

ואוו חפרתי. פשוט היה לי כ"כ כיף.

פלישה יחסית די הפסידה ממש
אבל נו, התחרות נהייתה קשה והיא עדיין מלכת האינטרנט.
לא כ"כ הבנתי איך דה גילד לא קיבלה מועמדות כי נראה לי שבתאריכים זה בדיוק נפל בין הכיסאות ואז זה יהיה מועמד שנה הבאה אחרי שכל העונה הזאת תשכח.
[ו..אני כבר ממש משתכנעת שפלישה לא תעשה עונה נוספת..זה היה כזה סוף סופי.
]

אה, כן - הטקס:
http://www.dailymotion.com/video/xwlnil_iawtv-awards-live-stream-2013_people#.UO3j42995cG

RenanaD

New member
"שקרניות" - אפילו לא ספוילר!

די, די, בחיאת, אין לי כבר כח. תעשו שהסדרה הזאת תגמר. אני אתן לכן מה שתרצו, רק שיפסיקו לחפור כבר. הפרצופים מלאי ההבעה שלהן לא באמת מביעים הבעה אנושית כלשהי, המתח שהם מנסים לבנות כבר מזמן נהרס, כל הטוויסטים המתפתלים האלה לא מפתיעים אף אחד כי כולם שכחו מי נגד מי עוד בעונה הראשונה. אז די. זה הזמן להגיד יפה שלום וללכת הביתה.

LemonLimeLilach

New member
וואי, תפרשי מהסדרה!

את הורסת את הכיף

האמת שהיה פרק לא משהו, אבל אני עדיין מאוהבת בבנות האלה.

RenanaD

New member
אני לא יכולה

מה כיף, איזה כיף. הכל נמרח וחסר משמעות כבר, מה זה שווה. ומה יש להיות מאוהבת בבנות האלה, סתומות אחת אחת

Rachel47

New member
היה לא משהו..אבל מצחיק

אני אסביר:

האנה: "לוקאס תסביר לי את זה אתה חייב להגי לי מה אתה יודע!!!!!! בלה בלה בלה בלה צעקות צעקות צרחות ועצבים"
לוקאס: "אני לא יכול לספר לך יותר מזה"
האנה: "אני מבינה"

אריה קורעת דפים מהיומן, ומחליטה שהדרך הטובה ביותר לא להתפס היא להחזיק אותם מול הפנים של הקריפוש ההוא

הבגדים של אריה כמובן-

וזה מה שכתבתי לחברה שלי כשראיתי את הסצינה של המירוץ :
"לא די נו כולם עם בגדי ספורט ואריה בניטים וחולצה זרוקה, חשבתי שהיא באה לעבוד, עכשי ואתם אומרים שהיא רצה

אתם לא יכולים לתת לה ללבוש דברים הגיוניים לסיטואציה אף פעם?!?!?!"

קיצר היה לי מצחיק בעיקר

ברור שלא הבנתי כלום
ברור שלא הבנתי מה ג'ייסון קשור
אבל אני מתה עליהן
אז אני נשארת!

Moreiro

New member
וואו, אחת הסדרות הבודדות

שאשכרה נטשתי באמצע. וקשה לי לנטוש, אני רואה כמה סדרות בכוח למרות שלא כיף כבר לראות אותן.
אבל זה, זה כבר היה מוגזם!

למעלה