סדרות!!!

LemonLimeLilach

New member
הומלנד!!!!!!!

הולי שיט!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שהם פוצצו את הכל! ושחררו את הקלטת של ברודי!!! כל עונה הבאה תהיה להוכיח שהוא לא אשם!!! ומה אם הוא כן עשה את זה?????? אהההה אני לא יכולה להתמודד!!

דיינה
היא שחקנית נהדרת. כשהיא ניסתה להגיד שהוא לא אשם בלי להגיד שהוא אשם במשהו אחר
ואז בסוף כשהיא תפסה את הראש

אסטס מת. לא מאמינה.

סול המלך. הוא גרם לי לבכות, לשמוח. מלך!!!!

עכשיו לחכות חצי שנה

Moreiro

New member
הולי שיט אינדיד!

ממש קשה לי להאמין שהוא עשה את זה כי אפשר לראות מאוד בבירור שקרי היא זו שעושה לו עיניים של "בוא נעוף מפה" ואם הוא היה יודע שיש פצצה אז או שהוא היה נשאר שם כדי למות או שהוא היה בורח למקום הרבה יותר רחוק. לא באמצע...
כן מוזר הקטע שהוא עשה פרצוף מוזר כשהם התנשקו אבל לא נראה לי שזה קשור... נראה לי שזה קצת כמו שאמרו לו שאבו נזיר מת שהוא לא יודע כ"כ כבר איך להביע את עצמו...

אני ממש לא יודעת אם כל העונה הבאה תתרכז בזה... לדעתי יש סיכוי לא מבוטל שהוא בכלל לא יחזור. אני יודעת שהיו אמורים להרוג אותו כבר בסוף העונה הראשונה, ואז בגלל הכימיה הטובה שנוצרה ברומן שלהם השאיר אותו עוד עונה, ואז היו אמורים להרוג אותו עכשיו (והייתי בטוחה שקרי הולכת לירות בו כי זה ברור שאי אפשר לתת לקווין להרוג אותו אחרי ששלושה פרקים גורמים לנו לחשוב שקווין הולך להרוג אותו) אבל בסוף הם החליטו להשאיר לעצמם את האופציה להחזיר אותו... אבל לדעתי אם זה יקרה זה יהיה רק להבלחות פה ושם... הרי גם היה את כל הקטע שהיא אמרה לו "אני אנקה את שם שלך" והוא אמר לה "את חיה בסרט". אבל אוף, אני אתגעגע

ויש לי הרגשה שהולכים לעשות בעונה הבאה רומן קרי-קווין ולא בא לי!

אני יודעת שהרבה אנשים ממש ירדו על העונה הזו כי היא התרכזה ברומן שלהם שזה כאילו לא אמור להיות הלב של הסדרה אלא יותר המאבק של הסיאייאיי בטרור (ויכול להיות שזה הכיוון שיקחו את זה אליו עכשיו), וגם כי היו ממש הרבה דברים לא אמינים וחורים בעלילה, שזה נכון, אבל לא אכפת לי!
אני אהבתי
ומתתי על הסצינות שלהם ביחד. שני שחקנים מעולים.

סול היה חמודי לאללה, ממש אהבתי שבהתחלה כשהיא קראה לו הוא חשב שהוא רק מדמיין את זה ואת החיוך. בא לי שיראו אבל מה קורה כמה דקות אחרי השמחה הזו, כשהוא פתאום קולט שהיא נעלמה ל24 שעות... אבל בטח יתחילו את העונה הבאה מכמה חודשים אחרי, כשהם כבר עמוק בשיגרה...

קיצור, אהבתי. כמו את כל העונה! ומצטערת לבאס אבל חצי שנה זה רק עד שהם מתחילים לצלם

אגב, שמת לב שהראש חוליית טרור החדש זה אלון אבוטבול?

LemonLimeLilach

New member

אני יודעת שדמיאן ניסה ליצור דרמה ומתח כשהוא אמר דברים כמו "אני לא יודע אם אני חוזר לעונה הבאה" אבל אני חושבת שזה בולשיט ענק. אין סיכוי שהוא לא חוזר. אין סיכוי שהם מוותרים על הבנאדם זוכה הפרסים שלהם ועל הכימיה המדהימה שלו עם קלייר דיינס (שכן, הרומנטיקה והכל זה נורא מגוחך כשהיא CIA והוא טרוריסט, אבל הם כל כךךךך מדהימים ביחד שלא אכפת לי שהסדרה אמורה להיות עמוקה יותר מזה, אני רוצה יותר מהם
)

דיברתי עם ידיד שלי וההימור שלו שהעונה הבאה מתחילה כמה חודשים מאוחר יותר ותתחיל כשנראה את ברודי על איזה חוף.. וישר אמרתי לו "אבל אין מצב שיוותרו על הקטע שסול שואל את קארי איפה היא הייתה?!?!" והוא אמר "את בטוחה שאת מכירה את הטלוויזיה האמריקאית"
אז כן. ואוף. שלא יהיו פחדנים ויתחילו את זה מאותו הרגע שזה נגמר, זה יהיה מעולה.

לא שמתי לב לאלון אבוטבול, אבל כתבו על זה בכל הכתבות

Moreiro

New member
חח כן ראיתי

מצד אחד אני רוצה לצחוק, כי זה מצחיק והם עושים את זה ממש(!) טוב
מצד שני אני רוצה לכעוס כי היי אל תצחקו לי עליהם

סתם נו, זה מצחיק
הכי טוב זה החיקוי של דיינה, זה היה מעולה! עם השרוולים!

limors2

Well-known member
איף.

זה הזכיר לי את פריזון ברייק. "סיימנו את הנושא הראשי שהתרכזנו בו בסדרה אז בואו נמציא בעיות חדשות". אין לי כח

ת'כלס זה נכון, אבל אני חושב שהם עשו את זה בצורה טובה, בניגוד לפריזן ברייק ששם העלילות (שאני כבר לא זוכר) היו פשוט לא טובות..
הרי הם לא היו מסיימים ב-2 עונות לסדרה הזאת

חוץמזה נראה לאן הם יקחו את זה בעונה הבאה, זה עדיין לא ברור..

דקסטר
(אני אגיב כבר פה)

אני חייב להגיד שחשבתי שזה היה נורא מעצבן ודיי לא אמין שנתנו בסוף לדברה לירות בה.
כאילו, איך היא הגיעה למצב כזה מאיך שהיא הייתה לפני כמה פרקים?!
מילא לתת לדקסטר להרוג אותה, אבל למה להרוג אותה בעצמך? אפילו דקסטר היה מלא מצפון על זה.
הייתי מבין אם היה מצב נגיד שלגווארטה הייתה תוקפת את דקסטר ואז דב הייתה יורה בה מחוסר ברירה. אבל סתם ירתה בה..
זה היה עצוב, כאילו היא לא מספיק התייסרה בעונה הזאת

אה ואיילת - גם אני תהיתי למה היא לא הזעיקה תגבורת, אבל אז אמרתי שזה הגיוני עם כל השם שיצא לה בתחנה כמשוגעת, שלא כדאי לה להסתכן בעוד סיפור כזה.

אם כבר נכנסים לפרטים אז מה שתהיתי לגביו זה האם אפשר להוציא נתוני GPS מפלאפון אפילו כשהוא לא היה פעיל (למשל עם Waze). אבל זה כבר יותר מדיי..

אגב: הופתעתי לגלות שהתיאוריה של כולם שדב הרעילה את עצמה לא הייתה נכונה חח

Rachel47

New member
וואי שכחתי מזה לגמרי

שיצא שבסוף היא כן הרעילה אותה!
למרות שאני לא קונה את זה ב100%
אבל אם זה נכון אז אווווף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o0Invisible0o

New member
אגב..

אני כנראה הבנאדם היחיד בעולם [כי חיפשתי באינטרנט, לראות אם אני לבד ונראה שכן!] שלא האמין להתוודאות ההרעלה של האנה.
אני הנחתי שהיא הבינה שהוא לא יאמין לה, לא משנה מה - היא כבר עברה לשלב הנקמה, אז מה יש לה להתווכח? היא יכולה רק לנקום עכשיו.
גם בחילופי הדברים בינה לבין דב נותר ספק לדעתי..כי דב אמרה לה "זאת ההזדמנות שלך להתוודות על מה שעשית" והאנה ענתה "I will if you will"
וכן, השיחה אח"כ המשיכה לכך שדב שומרת את הסוד של דב וזה כאילו מה שהיא "עשתה" אבל מכיוון שאנחנו יודעים שלהאנה אין מטרה לחשוף את דקס גם ככה, אני לא חושבת שזה המקרה..אני חשבתי שזה היה רמז בעצם שזאת כן, אחרי הכל, הייתה דב...או שלפחות נסכים שהשאלה הזאת נותרת פתוחה.

מה שכן אם איבון חוזרת עונה הבאה, היא בטוח תגלם את ה100% רוע והשאלה מי הרעיל את דב כבר לא ממש תשנה [אלא אם ירצו לחזק את הערעור המוסרי של הדמות..שזה דווקא כיוון לחלוטין הגיוני]

Rachel47

New member
גמני לא

לא קניתי את זה לשניה
גם חפרתי לתומר כמה נוראית דב על זה שהיא הרעילה את עצמה
ואז הייתי ממש בשוק ממה שהאנה אמרה ופשוט אמרתי לו מה שכתבת
שפשוט אין מצב
היא ידעה שאת האמון לא יהיה אפשר להחזיר אז היא אמרה שהיא עשתה את זה כי תכלס מה ייתן לה להתווכח? זה יהפוך את הפרידה ביניהם ליותר חזקה ובכל מקרה היא תהיה חייבת להעלם אחרי הבריחה
ואז באמת גם אם היא תחזור זה יהיה בשביל נקמה (
)

קיצר גמני לא מאמינה לזה עדיין ואני פשוט תוהה אם הם יעשו עם זה משהו או ישאירו את השאלה באוויר (או שישימו לב שחוץ מ2 משוגעות מישראל אפחד בכלל לא שואל את זה וזה יעלם)

RenanaD

New member
הלוואי שזאת כן האנה

שהרעילה את דב! ככה אני ארגיש יותר טוב עם עצמי שבפרק הקודם לא חשבתי לבד על זה שדב הרעילה את עצמה

האמת,
אני חושב שזה מאוד הגיוני.
הם מאוד ניסו לרמוז לנו בשיחה שדב אכן הרעילה את עצמה.
במיוחד בקטע כמו שהזכרת שהיא אומרת I will if you will - אבל אח"כ היא עוד פולטת All that xanax....
xanax - התרופה שדב השתמשה בה, AKA אלפרזולם - החומר שמצאו בבקבוק.

עם זאת, אני לא קונה את זה שהיא "ויתרה מראש" אז היא אמרה לדקסטר שזאת היא.
למה שהיא תעשה את זה?
אם היא הייתה זורעת את הספק בראש שלו, יש מצב שהוא היה חושב על האפשרות שזאת דב.
חוץ מזה שממש כל השיחה שלהם הייתה מבוססת על זה שהיא עשתה את זה, אפילו לא הייתה פה התחמקות.

אה, ואיזה נקמה?
אם היא הייתה רוצה לנקום בו היא הייתה מלשינה עליו או אפילו מאיימת על דב עם זה.
אולי, אם כבר, היא תרצה לנקום בדב...

בקיצור, יש מצב שקצת מנסים לשחק בצופים בשביל הגילוי הזה בעונה הבאה (דיי על חשבון אמינות מבחינתי), בטח דקסטר נורא יתגעגע אליה ואז הוא יגלה שדב אשמה בהכל ויהיה בלגן.

אה, ואנחנו לא היחידים, קראתי במקום נוסף שהעלו את האופציה הזאת

חוץ מזה בהמשך למה שכתבת קודם, תגובות שלך זה כמו מש"שים

RenanaD

New member
יש לי תשובה לשאלה הטכנית שלך

לא יודעת מה לגבי GPS, אבל את המיקום של הפלאפון שלך ( = איכון) אפשר להוציא בכל רגע נתון, באמצעות האנטנות הרבות שנמצאות סביבך.
כל פעם שאתה מקבל/מוציא שיחה, מקבל/שולח סמס, גולש באינטרנט, ווטאבר - בכל פעם כזאת הפלאפון שלך יוצר קשר עם האנטנה הקרובה אליו, היא מעבירה את המידע הלאה וכו'. חברת הפלאפון שלך יודעת בדיוק איפה ממוקמת כל אנטנה, כלומר יודעת בדיוק גם איפה אתה.
אז בקיצור, נכון תמיד בסדרות מראים שהגיבור מדבר בפלאפון עם הרשע ומנסה להשאיר אותו על הקו כמה שיותר זמן, כי רק כך הוא יצליח להשיג איכון מדויק שלו? בולשיט גס

Rachel47

New member

אבל דווקא לא תמיד מראים את זה בפלאפונים
לפעמים זה שיחות מטלפונים ביתיים (כן נו זה קורה)
או דיספוסבל פונס כאלה למרות שזה כן אמור לעבוד על אנטנה
או אפילו טלפון ציבורי (יצא לי לראות סצינה כזו)

RenanaD

New member
כן, אז את יכולה להבין שגם בקוויים זה שטויות

נייח! זה אפילו פשוט יותר מפלאפון, שהוא נייד

ודיספוזבל פונס זה בדיוק אותו דבר. אם המספר ידוע לך, ויש לך גישה למאגר המידע (מן הסתם
) - יש לך הכל.

אהה
אז את אומרת שזה כן תלוי בשיחות/SMS או שימוש בפלאפון שמתקשר לאנטנות. זה כבר יותר מסתדר.
זה אומר בת'כלס שאם דב/דקס לא השתמשו בפלאפון אין להם סיבה לדאגה.

(ברור לי שבסופו של דבר התסריטאים עושים מה שבא להם
)

למעלה