דקסטר סוף עונה!
אני רוצה שירשם ברקורד שב24 לנובמבר אני רשמתי את השורה הבאה:
" קשה לי לדמיין endgame של הסדרה שבו לגוורטה היא שחושפת את דקסטר, אני חושבת שהוא או דב יעצרו את הגילוי או לחילופין יביאו למותה לפני שזה יקרה."
אני עדיין קצת לא מאמינה שהם הלכו על זה, ממש קיוויתי שקווין יהיה זה שימות העונה אבל לא הוא סתם ישתכר ויתחיל מערכת יחסית עם ג'יימי..כנראה רצינית הפעם [היי, אולי היא מספיק דפוקה גם כן כדי שזה סופסוף יעבוד לו!]
אגב, בפרומו הראו סצינה שלא קרתה בפרק! של דקס זורק את לגוורטה לתא המטען...באור יום! לא היה ולא נברא!
וגם..יש להם מזל שדואקס לא באמת חי הוא משהו..אבל זה היה יותר מאכזב מחזיון שלו - סתם פלאשבק?
כל קו העלילה הממש לא סגור עם האנה - ואוו. מזל טוב למעריצים? היא חוזרת עונה הבאה? זה היה לגמרי פתוח! מה שכן, כל הבריחה שלה הייתה הדבר הכי מונפץ שראיתי בחיי. בכל סדרת בית חולים שראיתי אסיר נשאר אסיר בביה"ח - כלומר, גם היה ליווי משטרתי כל הזמן..וגם היו אזיקים אמיתיים כל הזמן...מה שכן, אני לא יודעת מה קורה במציאות..ה..לא טלוויזיונית.
בכל מקרה, זה היה גרוע לרמת המעצבן.
דברים אחרים שלא מסתדרים - למה שלגוורטה תלך לבד למה שמו כשהוא נשמע בכזה מצב חירום? למה שלא תתקשר לגיבוי משטרתי אחרי שהיא יודעת בוודאות שדקס מפליל אותה ושהוא הפיל חתיכת תיק רצח על דואקס ואז הרג אותו. היא יודעת את זה, היא מאמינה בזה והיא רצה כמו הפתיון הכי קל בלי גיבוי בכלל?
אה, ולגמרי ברור שאנג'ל יחזור להחליף את מריה/דב בכל מקרה, יחזור למשטרה אחרי המקרה הנורא הזה.
זאת תהיה אירוניה נהדרת אם אחרי הרצח הראשון שלה דב תתקדם לתפקיד של מריה. לול.
טוב, יש לי עוד..אני אכתוב פוסט...מתישהו. ><