סדרות

RenanaD

New member
התלבטות?

זה חצי קשור לשרשור סדרות וחצי לא

בחודשים האחרונים אני משדרגת את הפלאפון שלי עם צלצולים (זה לא כזה פשוט וחופשי, אפל המניאקים עשו הגבלה של קובצי ring
למרות שיש מצב ששינו את זה לאחרונה? ניחא). חילקתי את כל המשפחה והחברים לקבוצות ולכל אחת עשיתי רינגטון, משהו שקשור רק אליה ומיד מזכיר לי אותה, כך שכשאני מקבלת שיחה/סמס אני מיד יודעת מאיזו קבוצה זה. עכשיו, זה לא רק מנגינות, נניח כשחברות מהתיכון שולחות לי סמס אז הפלאפון שלי צועק "In your face"
(בדיחה פרטית)
בקיצור, בחודש וחצי האחרון אני רואה רק "דקסטר" אז חשבתי לעשות רינגטון שלו גם לכם!

זוכרים שבתחילת עונה 6, כשטראוויס וגלר רק התחילו עם ההמחזות של ה-"טאבלו", מצאו על החוף גופה שהבטן שלה היתה מרוקנת ותפורה בצורה של האותיות אלפא ואומגה, וכשדקסטר גזר את התפרים יצאו מהבטן 7 נחשים קטנים? דברה צעקה ברקע "!Holy frankenfuck! Snakes" וזה פשוט הרס אותי מצחוק

אז חשבתי לשים את דברה כצלצול הסמסים שלכם. לעשות את זה, או שזה מוזר מדי?

LemonLimeLilach

New member
אני חושבת שמגיע לי צלצול מיוחד

כזה שיגרום לך לחשוב "היי זאת שוב זאתי שרוצה לאכול איתי צהריים אבל אני מבריזה תמיד
"

dans girl

New member
פרנטהוד
אז ככה.
אני אתחיל מהדברים הפחות חשובים -
ג'וליה משחדת את ויקטור
. וכריסטינה מצחיקה כשהיא מסוממת
.
ריאן כושל בעבודה
. מסכני
. אפשר שהסוף שלו לא יהיה טרגי בבקשה
?
הקטע עם הלאנצ'נט היה יפה בסוף.

אבל העיקר.
במהלך הפרקים האחרונים עברתי תהליך. תהליך שבו האהבה שלי לדמות של מארק גברה על הרצון שלי שהוא יישאר בסדרה. כי אני יודעת שזה יאמלל אותו וזה רק יכאיב לי לראות אותו אח"כ. והוא יהיה מסכני. אז כבר כמה פרקים שאני פשוט רוצה שהוא יצעק על שרה. בגלל זה כל כך שמחתי שהוא אמר לה שהיא ארוסה גרועה, בגלל שהיא באמת באמת ארוסה גרועה, והמבטים המאוכזבים שלו הפרק שברו לי את הלב. ממש דאגתי שבקטע עם החדר כושר הוא באמת ייקח אותה חזרה, אבל אני שמחה שהוא התפקח אחרי השיחה עם האנק. אני גם ממש שמחה מאיך שהוא נפרד ממנה. שהוא אמר לה את האמת בפרצוף. שהיא טיפשה והיא בורחת והיא הורסת הכל כל פעם שמשהו נהיה טוב מדי. אני לא מאמינה שזה יעזור לה להשתנות אבל אני כן יודעת שזה חשוב שהיא תשמע. אני ממש ממש מקווה שזה יישאר ככה והוא לא יחזור בו או ישתכנע מכל טיעון שהיא תשלוף לו בעתיד. הוא מאז ומעולם היה טוב מדי בשבילה, מאז ומעולם אהב אותה יותר מדי. והוא כזה מושלם, וזה כל כך כואב שזה מתבזבז עליה.
בכל מקרה, באמת שהגעתי למצב שבו אני שמחה, באמת באמת שמחה, שהם נפרדו. ואני אשמח גם אם זה אומר שאני לא אראה את הדמות של מארק יותר לעולם. ויש משמעות לזה שאני אומרת את זה, כי הדמות שלו פשוט מושלמת בכל מובן מבחינתי. וזה שהוא לא יהיה בסדרה ישאיר בעיני חור ששום דמות אחרת לא תוכל למלא, אפילו לא ג'ואל או ריאן שמתקרבים לשלמות שלו. אני כמובן אשמח אם הוא יישאר בפני עצמו, ותהיה לו עלילה משל עצמו, אבל אני לא משלה את עצמי שזה באמת יקרה - הסדרה היא על הברייברמנס והוא לא אחד מהם יותר. אבל אני מעדיפה שהוא יעזוב ואני אוכל לדמיין שהוא מאושר מאשר שהוא יסלח לשרה ויתחתן איתה ותמיד תמיד יהיו לו ספקות, והוא אף פעם לא יוכל להביא אותם לפני השטח, כי הוא יפחד שהוא צודק.

LemonLimeLilach

New member

אני כל כך שונאת את שרה שאני ממש שמחה שהוא זרק אותה. לא מגיע לה. הרגע שהוא קלט שהיא ידעה שהעבודה בLA הייתה עבודה בעיניים ועדיין נסעה במקום להיות איתו- שברון לב!!! טוב מאוד שהוא העיף אותה לכל הרוחות.

מבחינתי ג'ואל הוא עדיין הגבר הכי מושלם בעולם... ואני בטוחה שהוא יעזור ללוק להשתלב בעבודה והכל

dans girl

New member
דקסטר
העונה הזאת מתחילה להתפזר. לא בצורה מאוד קיצונית של פרקים גרועים, אבל עדיין, משהו פחות עובד מאשר בתחילת העונה.
כמו שאמרתן שבוע שעבר, כל הקטע של רוצח סדרתי חדש 3 פרקים לסיום העונה נראה לי הזוי ברמה, ואין ספק שהשילוב שלו בפרק היה נכון (מבחינת ההבנות שדקסטר הגיע אליהן), אבל אני לא חושבת שהם ניגשו לזה כמו שצריך. הפוקוס עליו גרם לזה להיראות כאילו הוא הופך להיות הbig bad וזה היה סתם מוגזם.
התהליך שדקסטר עבר היה מעניין ואהבתי את ההבנה שהוא הגיע אליה (גם אם הם קצת דחפו אותה יותר מדי בקטע שהוא נאם לבחור המצית, קצת כמו לקסי והספר של הפציינטית ומארק באנטומיה לפני כמה עונות). התפקיד של האנה העונה ממש עובד לי יופי. היא מצד אחד נותנת לו חופש מלא להגיד מה שיש לו להגיד ולהיות עצמו, על כל צדדיו, ומצד שני מאתגרת אותו ושואלת ולא מתביישת לגרום לו לפקפק בדברים. היא כאילו הגרסה המוצלחת של brother sam מהעונה שעברה. ואיבון מושלמת, כמובן.
העלילה של קווין לגמרי לא מעניינת בשום צורה, כבר מתחילת העונה. אני מצטערת, אבל זה סתם. אחרי שהוא הרס את הראיות היו יכולים להפסיק להתעסק עם זה כי זה פשוט לא מעניין.
פרק טוב בסה"כ, אבל איכשהו כשמסתכלים על התמונה הגדולה יש הדרדרות מסוימת. מזל שזה רק 2 פרקים לסוף העונה, הם לא יכולים להרוס את זה יותר מדי
.

dans girl

New member
פארקס האחרון
היה מושלם ממש
.
אפריל ואנדי
מיסיז היטלר

בן ולזלי

איגלטון
.
טום ו-rent a swag