? "דקסטר" - גמרתי את עונה 6!
האאא אני קרובה לסיום העונות, כמה נחמד.
עונה 6 היתה ככה ככה. ראיתי שאתן לא אהבתן
דת:
נהניתי דווקא מהשילוב שלה בעונה, אני חושבת שבעולם של הסדרה יש מקום חשוב בשבילה ובשביל ההתמודדות של דקסטר איתה. הבעיה היחידה היא שהביצוע היה לא משהו, והמסקנות של דקסטר לא היו מדהימות. אין ספק שהתסריטאים יכלו לעשות יותר, וחבל...
האינטרן הקריפי שמאוהב בדקסטר ושלח לו את היד של האייס טראק קילר:
לא יודעת מה הולך לקרות איתו הלאה, אם בכלל, אבל אני ממש מקווה שיהיה המשך (בלי ספוילרים!). הוא מסקרן אותי ואני די מחבבת אותו בכלליות, בינתיים.
דב רואה את דקסטר רוצח:
ספיילרתן לי את זה פה בפורום, באסה לי
כל הפרק הייתי על קוצים לראות איך הם הולכים לעשות את זה! חבל שהתוצאה היתה מעפנה. ואני גם מבואסת שאני יודעת שזאתי מ-"צ'אק" תהיה בעונה הבאה...
דב והרגשות המונפצים שלה לדקסטר:
אוקיי, עוד בסצינה הראשונה, שראו אותה יושבת אצל הפסיכולוגית/פסיכיאטרית וקלטתי שהאחרונה מתחילה לזרום לכיוון הזה, לא הפסקתי לצעוק על המסך שלי "אייייייייייייכ! איייייייייייייייייייייייייכ!! איייייייייייייייייייייייייייייייייייייכ!!!". מסכן.
וגם כשהסצינות האלה נמשכו זה לא עזר... תדירות הנהימות שלי אמנם פחתה במקצת, אבל המסך עדיין נאלץ לעמוד בגבורה מול הזוועות. אומלל שלי
איזה דוחה זה! דוחה!!!!!! מה התסריטאים נשמו כשהם כתבו את זה, לעזאזל?! איכסה! גילוי עריות!!! ולא מעניין אותי כלום!
|מקיא|
טוב, אז מחר אתחיל את עונה 7 וזה ממש מוזר לי. התחלתי להשלים את הסדרה באמצע אוקטובר - ראיתי שוב את עונה 2 ואח"כ המשכתי ל-3 והלאה (שאותן כבר לא ראיתי), אז אני רגילה ללכת לארכיון ולקרוא הודעות ממש ישנות שלכן... כשהן עוד לא היו כחולות וממוספרות לפי צפיות! עכשיו אני ממשיכה לעונה 7, והיא התחילה ממש לאחרונה... אז לא רק שסיימתי את כל הדפים בארכיון, ההודעות שלכן על הפרק הראשון מתחילות בעמוד 3 בפורום
הכל כבר מוכחל אצלי וזה ממש מוזר.
אה, ויש לי עוד משהו להגיד על העונה, במיוחד הסוף שלה... שדב גילתה שהיא מאוהבת בדקסטר.
איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!