סדרות

RenanaD

New member
סדרות

כי ככה

RenanaD

New member
?"דקסטר" עד 609 - לעזאזל איתך, איילת!

אוף, היית חייבת לספר בפורום על כל התיאוריות של אנשים שפרופסור גלר מת כבר מזמן ונמצא רק בדמיון של טראוויס, סטייל "מועדון קרב"? כי אני ממש לא בטוחה שהייתי חושבת על זה לבד... בטח לא כשכולם דיברו על זה מהפרק הראשון שהוא הופיע בערך

אז בקיצור, זה חירב לי את כל ה-"הפתעה" של סוף פרק 9. אוף

העונה הזו באמת איטית יותר בהשוואה לאחרות. כל הסיפור הזה עם האח סם שיעמם לי את החיים... היו לו דיאלוגים הרבה יותר מדי ארוכים עם דקסטר, איזה שעמום. יאללה, הבנו את הקטע, העונה עוסקת בדת, נקסט. חאלס חפירות.

RenanaD

New member
אה! ועוד משהו!

אני לא מאמינה שאף אחד לא אמר על זה
כלום!

(לפחות לא בהודעות שקראתי עד עכשיו)
(כן כן, אשכרה חיפשתי תמונות בגוגל כדי להוכיח את התיאוריה שלי
)

limors2

Well-known member

וכן, גם לי התאוריה ביאסה. אני שונאת שמעלים תאוריות

o0Invisible0o

New member
סורי.

זה פשוט היה בכל מקום ברשת משלב ממש מוקדם ואחרי שזה התחיל there was no going back, זה רק הפך ליותר ויותר ברור מאליו.

אשמתם, נו..היו צריכים לעשות את זה פחות צפוי. ><

RenanaD

New member
? למה לא כתבת "מש"ש" או משהו

מקודם ראיתי שבהודעה שלך על פרק סיום העונה כתבת שיש תיאוריה שהאינטרן היצור של מאסוקה הוא הבן של רודי. רציתי להרביץ לך באותו רגע

אבל אז קראתי תגובה של דפי שכתבה שאם זה נכון רודי היה צריך להיות בן 13 כשהוא נולד, אז אני מה זה מקווה שהיא צודקת

o0Invisible0o

New member
כי זאת תיאוריה ולא ספוילר.

גם עכשיו על העונה השביעית יש לי תיאוריות..אני לא מחשיבה את זה. ><
מש"ש זה אשכרה משהו שיקרה ואני יודעת בוודאות אבל עדיין לא שודר.

בכל מקרה, מצטערת שפגמתי לך בצפייה.
תזהרי מהודעות עתידיות שלי?

LemonLimeLilach

New member
למישהו יש בעיות עם הbsplayer?

כל כמה הפעלות הוא נתקע ומת וצריך לסגור אותו מהמנהל משימות.
חצי מהפעמים הוא עושה הודעת שגיאה (שאפשר ללחוץ המשך ואז לראות אבל הוא לא מחפש כתוביות).
התקנתי גרסא ישנה יותר וזה לא עזר ואז דרכה עדכנתי לגרסא הכי חדשה וזה עדיין כך.
זה אומר שההארדיסק שלי הולך למות שוב בקרוב?

Rachel47

New member
הבי אס תוכנה די מעצבנת

אני עברתי בנייד כבר לVLC
בדרך להוריד את זה לנייח
אני לא סגורה על איך זה עובד מבחינת כתוביות (אולי הוא כן מחפש, לא שמתי לב) כי אני לרוב רואה בלי אבל אם אני כן רואה לא ביום של השידור ובא לי כתוביות אני מחפשת בסאבסנטר וזהו

אני עובד עם הכי פשוט (וטוב), Media Player Classic Home Cinema.
לא חסר לי הפיצ'ר לחיפוש כתוביות.. אני מעדיף להיכנס להוריד בעצמי.
כל הנגנים האלה בד"כ סתם כבדים ומעצבנים..

limors2

Well-known member
ליזי בנט החדש

אומייגאד!

ההתחלה הייתה אדירה, עם הצחוק הפרוע של לידיה שקוטע את הפתיח, ואז הלידיה של ג'יין!

ואז לידיה הלכה ונהייתה רצינית ודואגת לאחיות שלה
אוף. שלא יעשו לה כלום

o0Invisible0o

New member
רק כדי להגיד

שהלידיה של ג'יין היה קורע! צחקתי בקול. ואוו.
הלידיה של ג'יין היה כ"כ הרבה יותר טוב מהליזי של לידיה.
ואיזה מוזר פרק בלי ליזי!!!

לגמרי לא רוצה שיעשו לה כלום.
אבל מעבר לסיפור המקורי גם כאן כל הרמזים המטרימים כבר נמצאים....

RenanaD

New member
? "דקסטר" - גמרתי את עונה 6!

האאא אני קרובה לסיום העונות, כמה נחמד.
עונה 6 היתה ככה ככה. ראיתי שאתן לא אהבתן

דת:
נהניתי דווקא מהשילוב שלה בעונה, אני חושבת שבעולם של הסדרה יש מקום חשוב בשבילה ובשביל ההתמודדות של דקסטר איתה. הבעיה היחידה היא שהביצוע היה לא משהו, והמסקנות של דקסטר לא היו מדהימות. אין ספק שהתסריטאים יכלו לעשות יותר, וחבל...

האינטרן הקריפי שמאוהב בדקסטר ושלח לו את היד של האייס טראק קילר:
לא יודעת מה הולך לקרות איתו הלאה, אם בכלל, אבל אני ממש מקווה שיהיה המשך (בלי ספוילרים!). הוא מסקרן אותי ואני די מחבבת אותו בכלליות, בינתיים.

דב רואה את דקסטר רוצח:
ספיילרתן לי את זה פה בפורום, באסה לי
כל הפרק הייתי על קוצים לראות איך הם הולכים לעשות את זה! חבל שהתוצאה היתה מעפנה. ואני גם מבואסת שאני יודעת שזאתי מ-"צ'אק" תהיה בעונה הבאה...

דב והרגשות המונפצים שלה לדקסטר:
אוקיי, עוד בסצינה הראשונה, שראו אותה יושבת אצל הפסיכולוגית/פסיכיאטרית וקלטתי שהאחרונה מתחילה לזרום לכיוון הזה, לא הפסקתי לצעוק על המסך שלי "אייייייייייייכ! איייייייייייייייייייייייייכ!! איייייייייייייייייייייייייייייייייייייכ!!!". מסכן.
וגם כשהסצינות האלה נמשכו זה לא עזר... תדירות הנהימות שלי אמנם פחתה במקצת, אבל המסך עדיין נאלץ לעמוד בגבורה מול הזוועות. אומלל שלי

איזה דוחה זה! דוחה!!!!!! מה התסריטאים נשמו כשהם כתבו את זה, לעזאזל?! איכסה! גילוי עריות!!! ולא מעניין אותי כלום!
|מקיא|

טוב, אז מחר אתחיל את עונה 7 וזה ממש מוזר לי. התחלתי להשלים את הסדרה באמצע אוקטובר - ראיתי שוב את עונה 2 ואח"כ המשכתי ל-3 והלאה (שאותן כבר לא ראיתי), אז אני רגילה ללכת לארכיון ולקרוא הודעות ממש ישנות שלכן... כשהן עוד לא היו כחולות וממוספרות לפי צפיות! עכשיו אני ממשיכה לעונה 7, והיא התחילה ממש לאחרונה... אז לא רק שסיימתי את כל הדפים בארכיון, ההודעות שלכן על הפרק הראשון מתחילות בעמוד 3 בפורום
הכל כבר מוכחל אצלי וזה ממש מוזר.

אה, ויש לי עוד משהו להגיד על העונה, במיוחד הסוף שלה... שדב גילתה שהיא מאוהבת בדקסטר.
איייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייכ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rachel47

New member

למה מבאס אותך שאת יודעת שאיבון מגיעה?
אני חשבתי להפסיק מרוב שסבלתי בעונה השישית (פחחחח זה בטוח לא היה קורה, אני ממשיכה סדרות גרועות מזה) אבל לגלות שהיא מגיעה גרם לי דווקא ממש לצפות לעונה השביעית (במקום סתם לזרום עם זה שהיא קיימת) ואני ממש נהנית מהעונה הזו, וממנה

RenanaD

New member
לא מבאס אותי שהיא מגיעה... אני מבסוטה מזה!

מבאס אותי שאני יודעת שהיא מגיעה

Rachel47

New member
אהה נו אני מתכוונת לזה

אם לא הייתי יודעת שהיא מגיעה לא היה אכפת לי שיש עוד עונה
וזה לא היה מקפיץ את זה לראשון בסדר עדיפות הצפייה שלי

למעלה