סדרות

o0Invisible0o

New member
אני ממש שמחה כרגע שאני לא בקטע

של לקנות דיוידיים מקוריים וכאלה.
כ"כ אין לי כסף לזה!!!
הייתי רוצה לקנות ה-כ-ל-! [לא המפץ.
אבל אממ...כן מד מן, למשל.
]

limors2

Well-known member
אז לא לומר לך שעוד 11 שעות יש מארז מד מן

באמאזון UK?

limors2

Well-known member
אז ב9 וחצי באמאזון הבריטית!

תתכונני שם לפני, לפעמים המארזים נגמרים ב2 דקות. ראיתי את זה קורה

הו, המארז במחיר שווה!!!!!

אבל אני לא באמת רוצה את כל מד מן...לא באמת אשב ואראה את כל העונות. אני רוצה רק את עונות 4 ו-5. את עונה 4 הזמנתי ביום חמישי... עדיף פשוט לחכות שעונה 5 תהיה במבצע, נכון?

נכון?

Rachel47

New member
אני עדיין חולמת עלהמארז

של זהות בדיה (אומייגאד הודעה שקשורה לנושא הפורום)
וזה לא יקרה לעולם לצערי

אבל גיליתי מישהי מהלימודים שלי שגם ראתה את הסדרה ומאוד אהבה! יאי

LemonLimeLilach

New member
הישרדות

חייבת להבין איך התכנית של אבי ופיט הייתה הגיונית... הם היו 6 נגד 2... אם מישהו היה מצטרף אליהם ומצביע מלקולם זה היה אחרי ההדחה של מלקולם 4-3 ועדיין הם היו במיעוט והיו מעיפים אותם... למה שמישהו בעולםםםםםם היה מוכן להצטרף לזה?

זה מפתה כי מלקולם חזק מדיי.. הוא פופולארי, יש לו איידול, הוא איום פיזי והוא בראש הברית שלו. נראה שאין לו כל בעיה להגיע לסוף.
וכולם ממש אוהבים אותו אז הוא כנראה יזכה אם יגיע לגמר.
זה טוב במיוחד לבנאדם שבתחתית הברית ואין לו ממש מה להפסיד.

מבחינת מספרים זה סיכון אבל הקלפים היו מתערבבים ולא חושב שזה נשאר 4-3. אולי ליסה הייתה מצטרפת בכל זאת לסקופין? אולי פנר?
אבל זה מסוכן מדיי בגלל זה אף אחד לא עשה את זה... בכל זאת זה הברירה האחרונה והכי הגיונית שהייתה לאבי ופיט אז אפשר להבין את זה.

זה דווקא מוזר שאף אחד לא ניצל את פיט/אבי כי בגמר כל אחד היה מנצח נגדם...

אבי קורעת בפרק כהרגלה, אבל הם קצת רצחו אותה מדיי במועצה האחרונה, במיוחד ג'ף שממש... שחט אותה רגשית. הוא מגזים בזמן האחרון.

ברית של מלקולם, דניס, ליסה וסקופין - אהבתי, אם כי אני חושב שהיה עדיף שזה היה פנר. גם נראה יותר אמין וגם מלקולם-דניס צמודים מדיי וזה לא טוב לליסה/סקופין.
פנר כ"כ יתחרט על הסירוב הזה בטח

LemonLimeLilach

New member

ג'ף בעונה הזאת מגזים בטירוף. בעצם בכמה עונות אחרונות. הוא ממש מתערב במשחק כבר עם ההערות שלו וצריך לשתוק קצת.

אבי הביאה את היחס של כולם (חוץ מג'ף כן
) על עצמה. שלא תאשים הבדלים תרבותיים, ברזילאיים הם לא איזה עם ברברי מהמאה ה-9.

פנר בדוק מתחרט!! הוא לא יודע שתמיד צריך להגיד כן לבריתות!! בקשר להדחה של מלקולם, ברור שהוא חזק והכל, אבל תמיד צריך לחשוב על המספרים. מי שהיה מצטרף אליהם כנראה היה עובר מלהיות מקום 1-5, למקום... 5-7+בגידה בברית. עדיף להישאר איתם ולקוות שמלקולם לא יזכה מתישהו בחסינות ואז להעיף אותו מאשר לקחת סיכון כל כך גדול שהדברים ישתנו ויהיה משהו סוער. בסה"כ מי שלוקח את הסיכונים האלה, בסופו של דבר עף מהר מאוד. קוקרן...

זה נכון לגבי ג'ף, בעונה הנוכחית ממש הרגשתי את זה..
קודם עם קייטי (?) שהוא כל פעם צעק שהיא גרועה באתגרים. ואז אבי שהיא אף פעם לא משתתפת באתגרים. זה ממש להחדיר למתמודדים רעל נגד מתמודד..

כן, אבי נוראית, אבל כשהיא התחילה לבכות פתאום התחלתי לרחם עליה

יש לי משהו להגיד בהקשר של הפריוויו שאני לא יודע אם ראית אז אני אמנע.

לגבי המשפט האחרון שלך - מאוד שנוי במחלוקת.... קודם כל, אני כבר לא זוכר מה קוקרן עשה

דבר שני, סיכונים כאלה במשחק זה משהו שרוב האנשים מסכימים שהוא הכרחי בשביל להגדיל סיכויים לנצח את המשחק. לעשות big moves זה משהו שבד"כ מוביל אותך לסוף.
או מצד שני, להדחה מהירה וכואבת. בת'כלס אי אפשר לדעת... אני חושב שזה כבר עניין של מזל. אבל זה בד"כ יותר טוב מלא לעשות כלום, "לצוף" ולחכות שאנשים אחרים יפלו..

o0Invisible0o

New member
מצד אחד אני רוצה להתלונן שאין כלום

פארקס, רוק 30, האנטומיה והמפץ..מצד שני, באמת שאין לי זמן לראות כלום אז זה לטובה.

LemonLimeLilach

New member
היום היה כל כך פנוי שהשלמתי מלא!

ועוד מרפאה פרטית
היו כמה פרקים טובים, זה ממש הפתיע אותי.

Rachel47

New member
יש לי השלמות מכל השבוע

חוץ מדקסטר לא ראיתי כלום
אז טוב שלא היה כלום היום

limors2

Well-known member
היום לא עבדתי, אז ביאס אותי שלא היה כלום

זה נתן לי יותר שעות פנויות לשוטט באמאזון ושם את הכסף שלי בסכנת הכחדה

אבל הספקתי לראות 2 סרטים. חבל שהם היו כאלה שהורדתי אתמול ולא כאלה שיושבים לי במחשב ומחכים שאצפה בהם, אבל ניחא

limors2

Well-known member
יומנו של חנון החדש, ודמדומים 2.

התחשק לי פתאום לראות אותו

וואי, זה מתי שהם נפרדים וכל הסרט בלה בדיכאון ולא יודעת מה לעשות עם עצמה ומתחילה לדמיין אותו או משהו?
כי אני זוכר שממש השתעממתי ממנו חח

אני ראיתי לאחרונה "טד" שהיה חביב ממש ו"האמיצה" שהיה מאכזב!

limors2

Well-known member
כן, זה
לא יודעת מה עבר לי.

אני מחכה שטד יצא באיכות מושלמת כדי להוריד אותו, ומאמיצה נהניתי! הוא לא היה בכלל מה שציפיתי שהוא יהיה מהטריילר, אבל עדיין נחמד. והשיער שלה היה אדיר

למעלה