סדרות

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

קודם כל, הנה ראיון מהמם של מיי וויטמן (אמבר) שבו היא מודה לאובססיה קלה לטים ריגינס (דה).
http://www.salon.com/2012/11/18/par...o_is_talk_about_tim_riggins_and_the_panthers/

הפרק:
הסצינה שסידני בורחת מהבית הייתה פשוט מדהימה. אני בכיתי וצחקתי ביחד
המשפחה הזאת מושלמת.
מקס צריך למות.

dans girl

New member
חוסר הסבלנות שלך כלפי מקס משעשע אותי
. יש לו אספרגר, הוא לא סתם אידיוט חסר רגישות, זה קליני
. זה כן מעצבן, אבל אני חושבת שזה מובן. הוא לא כמו כל ילד סטנדרטי עם אינטיליגנציה רגשית ואמפתיה שיכול לדאוג לאמא שלו בצורה פתוחה ולהתרכז לרגע במשהו שהוא לא הוא עצמו. זה מעצבן אבל זה ככה.
סידני מדהימה. אני מתה עליה.
כנ"ל אמבר ולוק (ריאן?
). שיתחתנו.
מי שלא הולך להתחתן, obviously, זה שרה ומארק. מצד אחד, אני מאחלת למארק יותר ואני אפילו לא יכולה להתחיל לתאר כמה הוא הרבה יותר מדי טוב בשביל שרה. מצד שני, הוא יעלם מהסדרה ומהחיים של כולנו וזה יהיה טראגי. אם הם היו יכולים להיפרד והוא היה נשאר ומוצא חברה אחרת שראויה לו הייתי שמחה עם זה הרבה יותר. הוא יחסר לי והוא יצא מזה כל כך נפגע, אני כבר רואה את זה. הם מכינים את הקרקע. אני שונאת את זה.

LemonLimeLilach

New member
לאלאלא

קראתי מספיק תגובות באינטרנט של הורים שיש להם ילדים אמיתיים עם אספרגר והם מתלוננים נורא שמקס לא משקף את זה בכלל. מקס הוא הרבה מעבר לאוטיסט- הוא נרקיסיסט מפונק שלא שמים לו שום גבולות.

האקס בוקס הזה למשל, למה הוא עדיין בבית? הורים נורמליים היו מעיפים את זה מזמן. הקטע עם הכלב- כישלון היסטרי שלהם שבכלל לקחו אותו לפני שדיברו עם מקס שעות על גבי ימים ושנים לגבי חוקים של הכלב. במקום זה הם עשו החלטה מטומטמת ורגשנית ולקחו את הכלב (אחרי שהם ידעו שלקריסטינה יש סרטן) בלי שום תכנון מוקדם. שזה משהו שלא עושים עם ילד רגיל, אז בטח ובטח לא עם אספרגר. ויש עוד מיליון דוגמאות.

אמבר ולוק, אני קצת רואה את זה הולך בכיוון של כריסטינה ואוון, שפתאום הוא חונק אותה מתוך חלום של PSTD
מקווה שלא.

אני כל כך לא אוהבת את שרה שכבר לא אכפת לי ממארק

עונות של מד מן ב8-10$!!!!

אני מזמינה את העונה הרביעית ב8$. יאי

באמאזון כמובן. ובטח לכבוד הבלאק פריידי.
מהרו והזמינו!!

בדיוק רציתי לשאול, אם אתן מתכננות משהו לבלאק פריידי
(אני זוכר שניצלתם אותו בעבר)

אבל רציתי לשאול -
אמזון עושה משלוח לארץ? בתשלום?

ודבר שני -
כל דבר שאתן קונות זה בויתור על תרגום עברי?
כי באופן עקרוני אני מסתדר עם אנגלית (לרוב רואה בלי תרגום), אבל אם כבר אני קונה, הייתי רוצה שיהיה תרגום.

וסתם שאלה... איך את מתעדכנת על מבצעים מעניינים? נכנסת לאמזון?

limors2

Well-known member
אני חורשת עליהם כל היום

יש באתרים (UK וCOM) דף של הבלאק פריידי עם המבצעים המהירים ואפשר לבחור בו לפי קטגוריות ולראות איזה דברים שווים יש ומתי, ויש גם קטגוריות של כל המבצעים המיוחדים בהכל.
סתם ככה שמתי מארזים וסדרות שאני רוצה בסל קניות כי ככה אפשר לעקוב אחרי מחירים משתנים, וככה ראיתי שEASY A ירד ל5 דולר והעונה השלישית של קומיוניטי ל10 דולר

הבאסה היא (וזה עונה לשאלת המשלוח שלך) המשלוח. הוא יצא 14 דולר לפריטים האלה
אני מניחה שיותר משתלם לחכות ולעשות הזמנה גדולה, אבל אני לא רוצה לקחת סיכון שהדברים יגמרו. וזה עדיין יוצא סופר זול.

והיום תפסתי בפוקס באתר הבריטי מארז של כל סרטי הארי פוטר, בבלו ריי, ב134 ש"ח!!!!!!! כולל משלוח!!!!!!!!!!!

וכן, אין כתוביות בכלום, אבל לא באמת אכפת לי.

זה מבאס בלי כתוביות. אם כבר אני קונה.
נגיד שאני אסתדר, אם אני ארצה לראות עם מישהו?
ואם אני רוצה לקנות את זה כמתנה למישהו?
זה דיי תוקע..

ובאותה מידה אני יכול להשיג הכל בחינם עם כתוביות וכנראה איכות אפילו יותר טובה, אז..

המשלוח הוא כאילו לא קבוע? לפי המוצר?
ושירות משלוחים כלשהו, לא יותר משתלם?

המארז של הארי פוטר - שווה ביותר!

אבל סתם שאלה, איך את רואה בלוריי? צריך הרי נגן מיוחד או משהו.

Kill Bernard

New member
הזמנתי מאמאזון האמריקאי,

וכמו תמיד אני מתלוננת על המשלוחים היקרים שלהם אבל איכשהו עדיין ממשיכה להזמין מהם...

זה 10$ משלוח, ו-5$ לכל פריט נוסף, אם אני לא טועה. משהו כזה. נכון?

אני לא מצאתי פתרון יותר טוב וזה שהמוצר עצמו זול (כן כן כן מד מן
) גורם לי להתעלם מבחירה מהסכום הסופי ולהחליט שזה שווה

limors2

Well-known member
בדיוק כזה.

ויש לנו פלייסטיישן 3. יש בו נגן בלו ריי.

עלול לבאס, אבל המחירים שווים הכל!

השיטה שלי היא להכניס דברים לWISH LIST ולחכות שהמחירים יירדו. וזה קורה המון, גם בלי קשר לבלאק פריידי. לפעמים סתם נשארו להם כמה בודדים בסטוק והם רוצים להיפטר מהם, או כשיוצאת עונה חדשה של סדרה, הם מורידים את המחירים של העונות הקודמות.
למחסור בכתוביות מתרגלים. לי כבר מוזר לראות משהו עם כתוביות...

אבל.. אני גם לא מושלם באנגלית. במיוחד, למשל, בסדרות כמו קומיוניטי שיש הרבה שנינות ותחכום..
תודה על הרעיונות אבל!

LemonLimeLilach

New member
הארט אוף דיקסי

אם יש בנאדם אחד בעולם שלא חושב שוייד וזואי זה הדבר הכי מושלם שיש...

חתכו את מקיילה כמעט לגמרי מהפרק
לפי התמונות היא הייתה אמורה לעשות not impresses עם זואי. זאת טוניה הזאת אגב, שהייתה בבר עם רוז.

limors2

Well-known member
משלוח באמאזון זה זנות

קניתי עכשיו בלייטניג דיל (המבצעים הסופר מהירים והממש שווים) את ארבעת העונות הראשונות של המפץ הגדול ב8 דולר כל אחת (32 דולר), והמשלוח עצמו עלה לי 23 דולר
בשביל מה?!

זה עדיין יוצא סופר זול. 55 ש"ח לעונה!
וזו הייתה סדרה ששמרתי בסל קניות כי בטוח רציתי לקנות ופשוט עקבתי אחרי המחיר שלה. איזה מזל שלא עבדתי היום

limors2

Well-known member
אוקיי, תיקון הזמנה-

באמאזון הבריטית היה עכשיו מארז של כל חמשת העונות ב25 פאונד. עם משלוח זה יצא לי 180 שקל
40 שקל פחות מרק 4 עונות באמריקאית!
אז זה ממש משתלם, למרות שעונה 5 הרבה פחות טובה.

הבאסה היחידה היא שאמאזון האמריקאית טוענים שאני לא יכולה לבטח את ההזמנה מהם כי היא קרובה להישלח. למרות שכתוב שהיא נשלחת רק ביום שני

אבל הם אמרו שאני יכולה לשלוח להם בחזרה את ההזמנה (על חשבונם!) כשהיא תגיע ולקבל החזר, אז אני אעשה את זה. וככה תהיה לי עוד חבילה לחכות לה

למעלה