סדרות.

dans girl

New member
זו הייתה הסצנה הטובה בעולם
נשבעת, הרגשתי חשמל בחדר כשראיתי אותה
.

Rachel47

New member
כן היא הייתה מושלמת לגמרי

וגם רעיונית ועלילתית היא הייתה די גאונית
דב
השוטרת חוקרת הקשוחה מסובבת את הגב והולכת מזירת רצח פעילה
רק בגלל שיש משהו בכל העניין הזה שמסתדר לה
קטע..

dans girl

New member
אז שיין בוטווין
[מדהים שהצלחתי לראות ווידס במשך 8 עונות ועדיין לא לזכור איך קוראים לבחור שמשחק אותו.]

מכירות את זה שאתן הולכות ברחוב ומעיפות מבט במישהו שהולך מולכן ואז לשבריר שניה אתן חושבות שזה מישהו אחד שלא הייתן מצפות לראות אבל אז אתן חייבות להביט שוב כדי להאמין ומגלות שסתם דמיינתן?

אז זה לא מה שקרה לי עם הבחור שמשחק את שיין בוטווין
.
ממש חבל שמשרד התיירות לא מינף את זה יותר
.
ירושלים הזאת, מי צריך לנסוע להוליווד
.

RenanaD

New member
חחחח די!

אוקיי, הדבר הראשון שעשיתי היה להכנס ל-IMdb כדי לגלות איך קוראים לו באמת
להעתיק את השם ולהדביק בגוגל. האופציה הראשונה שצצה בחיפוש? "alexander gould in israel"

בדקתי אם יש לו טוויטר, כי אין כמו מידע מהמקור עצמו, ולא מצאתי. אבל מה כן גיליתי?! WTF!

o0Invisible0o

New member
אומג!

שועשעתי כ"כ.
טוב, דפי יש לך עוד שנה של לראות אותו.
וממש לא ידעתי שהוא עשה את הקול של נימו!!!
ואוו המרחק בין נימו התמים לשיין.

וואי, הוא ממש מכוער עכשיו

בחיים לא הייתי מזהה אותו (אולי גם כי הפסקתי את הסדרה בתחילת עונה 4...). אבל אולי עוד אתקל בו

הכי מגניב!!!

dans girl

New member
הבית הלבן עד 1.16 1. דיוויד האסלהוף

2. שרה מ-CSI

3. מלודי מסוויצ'ד

4. ארון סורקין ממש אוהב את המשפט הזה עם הrosebuds
.

o0Invisible0o

New member
אומג. ד"ר הוריבל.

אתמול זה שודר בCW בפעם הראשונה בטלוויזיה! וזה לא באמת מלהיב [אולי כן? אני אבדוק את הרייטינג תכף.
] אבל....החכמים האלה עשו לייב טוויט עם פלישה דיי, ניית'ן פיליון וכל התסריטאים [כלומר כל אלה עם טוויטר - שזה עכשיו כולם מלבד ג'וס.
] וזה היה קורע מצחוק!!!! כאילו אשכרה קראתי טוויטים בדרך לאוטו ונקרעתי מצחוק לעצמי...
מלא פלירטוטיי פלישה-ניית'ן, הרבה פאן פקטס כמו העובדה שפלישה בכלל לא אוהבת יוגורט [תודו שזה אדיר!!] ושלמרות שהיא לא צילמה סצינות עם סיימון היא שיכנעה אותו לבוא לדה גילד וניית'ן...אחחחח ניית'ן.
הוא הצחיק אותי בעיקר עם האינטרקציה עם טוויטים אחרים - כמו שהוא תמיד עושה בטוויטר וגם עם זה שתמיד ניגשים אליו ואומרים לו The hammer is my penis במקומות וזמנים לא הולמים.

אה ופלישה צייצה מאיפה הנעליים בסצינה..אמממ..עליה היא שרה בקומנטרי [לא רוצה לספיילר למי שטרם ראתה.
] אז היא כזה "שואלים אותי הרבה, אז הנעליים בסצינה הזאת עם מסטיב מאדן..אם הם רוצים לשלוח לי נעליים עכשיו מתנה הם מוזמנים"

טוב, היה כיף, למרות שקראתי אחרי ובלי לצפות [טוב שאני לא זוכרת הכל בע"פ.
]

dans girl

New member
אפרופו הנעליים. אני מוכנה להישבע שהיא נעלה אותן בפרק הראשון של העונה החדשה של דה גילד!

o0Invisible0o

New member
זה לא יפתיע אותי.

אני כבר פחות או יותר מכירה את הארון שלה - היא תמיד משחזרת בגדים.
וכשהיא רוכשת משהו חדש ושווה היא לגמרי משתפת באחת מהרשתות החברתיות.

היא גם אמרה בלייב טוויטינג שכמעט כל הבגדים שהיו על פני זה בגדים שלה שהמלבישה התאימה.
וגם בדה גילד כל הבגדים שלה...עד סוף עונה 4 הבגד היחיד שהיא רכשה במיוחד לקודקס היה החולצה עם המחשוף בעונה השנייה שהיא לבשה בשביל הסטנט-גאי.

וכן, אני מפחידה גם את עצמי.

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

אוי הסדרה הזאת מושלמת.

לראות שוב את האדי רק הראה לי שהיא פשוט הדמות האהובה עליי

למעלה