סדרות

LemonLimeLilach

New member
היי זה פשוט בטאמבלר

ונמצא מול העיניים שלי
אפילו ראיתי את השירים (כמובן שהקשבתי רק לליאה
)

limors2

Well-known member
דה גילד!

לא מאמינה שהקדמתי את איילת

היה טוב! קצת פחות מדי גילדי ויותר מדי בוס מניאק חדש בעבודה, אבל העבודה נראית כמו מקום מבטיח לעתיד.
אבל לא אהבתי את הפתיח החדש
מילא ויזואלית, אבל הוא לא נעים לי באוזניים.

o0Invisible0o

New member
כן.

הקדמת אותי כי הפרק קצת ביאס אותי.
כן, זה קרה.
הכל היה מלוטש מדי..לא?
אני אוהבת את תחושת האינדי של הסדרה ופתאום זה יותר מדי "יש לנו תקציב".

בכל אופן, ואוו הסאונד של הפתיח נורא וזה גם הדיון המרכזי בתגובות ביוטיוב. בכל מקרה, צייצתי את זה עכשיו לפלישה והיא ענתה לי..!!! אעהאהע! אני אוהבת שהיא ברנדומליות מגיבה לטוויטים.
חהחה.

בקשר לפרק עצמו - מה שהכי אהבתי זה את הדמות של הבוס כי חוצמזה לא היה הרבה. כאילו, לא כ"כ ברור לי איך טינק הגיעה למעמד שכולם עובדים בשבילה אבל זה לא כזה משנה כי זה מתפרק, זאבו היה תלותי כהרגלו, וורק סיפק את השורה הכי טובה בפרק
קלרה והילדים - זה בכלל לא היה כזה קיצוני אפילו!!! הילדה בגיל סביר כדי להכין קפה או לפחות נראית ככה..והשפם-חלב הזה היה חלש.
מה זה לעומת כלובים? חשמל? כל הדברים מהעונות הקודמות?

בליידז היה די טוב אבל...ראיתי את הכל בפרומו כבר. ><
אממ נראה לי שזהו, אפילו הקליפהאנגר היה יחסית חלש כי כבר הבנו מה הבוס הזה ברגע שהוא נתן לה את הקיוביקל [כן שועשעתי לראות את קים איבי בתמונה של "מי כל האסייתים האלה?"
]
אה והג'קט עבודה שלה היה אדיר.
בכל מקרה, אמממ....היה חצי כוח, הפתיח עם הסאונד ואוו. ממש יבאס אם זה ישאר ככה כל העונה [כנראה שכן.
אלא אם הצופים ממש יכניעו אותה בתגובות..
] והמראה..אממ..רק לי זה נראה מלוטש מדי? הכל? טוב נו, בטוחה שתהיה עונה טובה.

קשה לי.

limors2

Well-known member
ראיתי

שצייצת, ראיתי עכשיו שהיא הגיבה! יאי!!

וכן, הכל נורא מלוטש. אפילו השיער של קלרה. ואני לא קונה את זה שהסיבה היא כי היא רוצה להראות רצינית יותר. זה התקציב

והשורה של וורק

o0Invisible0o

New member
חחח האמת שקלרה זה מהשחקנית..

והרבה העירו לה ולפלישה על הדמיון בצבע אז דווקא שועשעתי שהיא הכניסה את זה לסדרה.

o0Invisible0o

New member
מסתבר...

שעניין השותפות עם מיקרוסופט שבוטלה לא הייתה מצידה של פלישה בכלל! הייתי בטוחה שהיא זרקה אותו לטובת יוטיוב.
מסתבר שהם לא רצו לחדש את דה גילד לעונה נוספת!! מפתיע, אה?
אז למזלה [או עקשנותה] היא שמרה על הזכויות לסדרה שלה והייתה יכולה להחליף פלטפורמות בקלות...ובאמת למזלה יוטיוב נתנו לה ערוץ ותקציב.

Talk about timing...
כי היא אומרת שמההצלחה של העונה הראשונה הם היו בשיחות עם יוטיוב על תקציב אבל יוטיוב לא היו מוכנים לממן תוכן אז...ועכשיו הכל השתנה.
ואוו. לא יאומן כמה קורה מאחורי הקלעים שם...>< בכל מקרה מגניב, גם לפי נתוני הערוץ שלה [ועם כמה שהעונה הזאת בטח תצליח ביוטיוב...נראה לי.
] בטח יחדשו אותה לשנה נוספת - כלומר, את הערוץ.

אגב, מלבד תלונות על הפתיח החדש, צופי אקבוקס מתלוננים על המעבר. [באמת? זה ביוטיוב!! מה קשה לכם?
זה בחינם ופתוח לכולם..איך זה יכול להיות לא נוח? בחיי, אם הם רק היו גדלים עם טלוויזיה ישראלית הם היו לומדים להעריך את זה.
]

o0Invisible0o

New member
ראיתי סקוורוויל - הסדרה של לידיה!

מישהי ראתה, נכון? דפי? ליאורה? אני זוכרת שדיברנו על זה..
בכל מקרה השלמתי את כל 15 הפרקים היום ובלי ספוילרים -
ואוו. אני ממש מעריכה את השחקנית הזאת עכשיו - ההבדל העצום בין לידיה לבין זלדה!!! טוב שלא דמויות הפוכות לגמרי! מרשים.
הסדרה עצמה חביבה, אני כאילו אוהבת את הדמויות אבל כאילו...לא ממש קורה כלום אף פעם, לא? מעבר לעובדה שכל פרק הוא סטנד-אלוני הם קצת כזה "תראו יום בחיינו" ואז ממשיכים הלאה.

נמנ. קצת מאכזב כי אחרי 15 פרקים אני אוהבת את הדמויות וקצת בא לי שתהיה עלילה אמיתית.

dans girl

New member
כן, ראיתי אבל הפסקתי לפני כמה פרקים. בדיוק מהסיבה שאמרת, לא באמת קורה שם שומדבר ומבחינתי חוץ ממרי קייט ווילס שהיא אדירה ממש השאר לא מלהיבים כל כך.
אבל היא עצמה נהדרת

o0Invisible0o

New member
המפץ - בלי ספוילרים

טוב, ראיתי 11 פרקים...זה אמממ לא משהו. נדיר שאני צוחקת בקול ואני לא אוהבת אף אחת מהדמויות הראשיות, רק וולוויץ' משעשע אותי...><
זה משתפר או שאם עד עכשיו זה לא עובד לפרוש?

Rachel47

New member
אני התאהבתי מהרגע הראשון

זה די נדיר שלא אוהבים
תנסי לסיים עונה ראשונה
נראלי שאם לא תאהבי עד אז אין סיבה להמשיך

הארט אוף דיקסי

more please
.
איזה כיף שהיא לא נפרדה גם מוויד בסוף
שימשיכו ככה!
עד כמה שריב של שני בחורים על בחורה אחת הוא הדבר הכי קלישאתי בעולם, תמיד כיף לראות! במיוחד שזה על רקע מצב חירום של בני ערובה

כמה כיף שהם חזרו!!

dans girl

New member
לא ידעתי שאת רואה!!! ולא קראתי מה כתבת. אני מתה לראות כברררררררררררררררררררררר
.

כשאגיע הביתה אשים הורדה ואראה בינתיים בונז.

dans girl

New member
לא ראיתי, לא נשמע לי כמו משהו שאני אתחבר אליו, ויש לי מספיק סדרות גם ככה
.

למעלה