סדרות

LemonLimeLilach

New member
FNL 507

ג'ייסוןןןןן סטריטטטט!!!!!!! אההההה אני לא מאמינה שלא שמו אותו בפרק יחד עם טים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקיי אני הולכת לבדוק אם הוא מגיע שוב, כי כאילו, ג'ייסון וטים!!!!

ג'ולי חזרה להיות עצמה המעצבנת מהעונה שלא אומרים את שמה ומתעלמים מזה שהיא קרתה. יופי, FNL

ווינס- אם קואץ' לא מספסל אותו לשאר השנה, אני מאוכזבת.

LemonLimeLilach

New member
508

ישששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אההה אני כל כך שמחה!!!!! חשבתי בוודאות שג'ולי הסתומה הזאת נוסעת לבקתה של הטמבל ההואאאאאאאא!!! אבל איך שראו את מאט מאחורה ידעתי שזה הואאאא יששששששששששששש

דפי איפה אתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

dans girl

New member
אעעעעעעעעעעעע גם אנייייייייייייייי אעעעע יוווו איזה יופי שהיא לא טיפשההההההההההההההההההההההההה
מאטטטטט

תתחתנו כבררררררררררררררררר

LemonLimeLilach

New member
נראה לי שאני מחר מסיימת

מקסימום מחרתיים אם אני באמת אכתוב מחר את הסמינריון שלי

dans girl

New member
טוב שאת אומרת את זה. אז אני לא אעצור את עצמי ואמשיך לצפות. כנראה שגם אני אסיים אז
.

dans girl

New member
עד 5.10 טים השתחרר

הוא נראה כזה כבוי
. אפילו יותר מבד"כ
. מסכני
.

דווקא הגיוני שקואוץ' יעזוב בסוף הסדרה.
מאט וג'ולי בפרק הקודם היו מדהימים וכמעט צעקתי עליו שירוץ אחרי האוטו שלה לפני שהיא נוסעת כל כך כעוסה.
באדי נהיה דמות נסבלת בצורה מפתיעה.
וינס נהיה דמות בלתי נסבלת בצורה מפתיעה. ג'ס עשתה בשכל שנפרדה ממנו.

LemonLimeLilach

New member

וינס ברמות אחרות!! קואץ' סיפסל אותו מאוחר מדי במקום לסדר לו את הראש. טוב שהיא נפרדה ממנו, והיא עשתה לו smackdown מילולי אבל פחות מדי. הייתה צריכה לצרוח עליו הרבה יותר על איזה אפס הוא נהיה. וזה חבל כי הוא היה כל כך חביב אחרי הכמה פרקים הראשונים שהוא היה בהם.

Rachel47

New member
גלי

זהו
זה קרה
פרק של גלי שאין בו שומדבר שאני סבבה איתו

הפרק הזה, באמת לראשונה בסדרה, שאין לי במה להאחז

הוא היה בלתי נסבל

כלומר, ברמת הסבלתי

כל הקטעים עם רייצ'ל היו חמודים
אבל השיר היה מעצבן (שזה מעצבןןןן אותי!!! אני בד"כ נאחזת בשירים)
מזל שהיא מהממת אחרי המייק אובר וסוף סוף לובשת בגדים לגיטימיים ולפחות הקטע של הריקוד שלה עם חתיכי היה מושלם (הקטע שהם רצים ברחוב היה דפוק למדי, לא אהבתי)

מה שחשבתי בסצינה בדירה שלה בסוף שזה ממש חבל שהוא כזה חתיך וכל התפקיד שלו הוא סתם להיות ה"דברים שרייצ'ל מנסה לפני שהיא מבינה שהיא רוצה את פין"

ועוד יותר התעצבנתי על הסוף שפין נכנס
כן
כמובן שזה היה צפוי פצצות
פשוט בסתרי ליבי קיוויתי שהיא תעשה את כל הטעות עצמה עד הסוף ורק אחכ תרגיש רע לגביה.

כל שאר הפרק לא שווה תגובה

שרה ג'סיקה פארקר, איכס!

וכל שאר עלילות הפרק היו נוראיות

אוף

סמייילי

New member
וואו זה היה נורא

ברמה שאם הייתי שחקנית בסדרה הייתי מוחקת את העובדה הזו מקורות החיים.. זה כתם שאי אפשר להוריד!

כבר לא סובלת שם אף אחד! ממש אף אחד
ועדיין אני צופה בזה... מזוכיזם טהור.

RenanaD

New member
מסכימה! מישהי מוכנה להסביר לי מה הקטע

עם שרה ג'סיקה פארקר? כאילו, ברצינות?!
אני אולי לא מבינה שום דבר בעולם האופנה, אבל קראתי מספיק כתבות וראיתי מספיק סרטים בשביל לקבל מושג כללי, ומה הסיכוי באמת שמישהי בסדר הגודל של שרה תסתמך ככה על מישהו בסדר הגודל של קורט? תקבל אותו תוך שניה לעבודה, תספר לו את כל קורותיה בשניה שאחרי זה, ולקינוח גם את כל הפחדים הכי גדולים שלה? להפתח ככה בפני מישהו נובאדי כמוהו, שהרגע נחת בניו יורק ולא מבין כלום מהחיים שלו?

זה דבר אחד. הדבר השני שעצבן אותי היה הקטע עם פין באמת. גם אני ציפיתי לבגידה ממש, ואז לסיפור שלם של משולש-אהבה-רומנטי קורע לב
אבל לא, היי פין, איך היה בצבא

אבל אין מה לעשות. ככה זה כשפרק של "גלי" מתחיל עם ווייס-אובר של בליין, ובשיר סולו שלו. שום דבר טוב לא יכול לצאת מפרק כזה

dans girl

New member
פארקס
הם מושלמים
.
הישיבה של לזלי עם הנציגה של סוויטאמס היה אחד מרגעי המופת הטלוויזיוניים של התקופה האחרונה בעיני
גאונות מוחלטת
.
היה ברור מההתחלה שאפריל מציירת את בן אבל זה עדיין היה חמוד
. והסוף שהיא איימה על הבחור
. אני מתה עליה
.
הקטע עם בן והפונט - אני נשבעת, he's my other half
.
הקטע עם כריס היה די סתמי אבל שיהיה.
הייתי מקווה לטייק יותר משמעותי של רון על הצעת החוק של לזלי, משהו כמו "אם אני רוצה להשמין למשקל של 500 ק"ג בגלל משקאות סוכר במשקל של ילד בן שנתיים אני יכול לעשות את זה, וזה מה שיפה באמריקה", אז זה היה קצת זווית מפוספסת בעיניי, אבל עדיין, הוא מדהים
.

כל כך התגעגעתי לפארקס אעע
.

Kill Bernard

New member

ואנדי!! שכחת את אנדי נמרח על הרצפה!
רק שאני לא הפסקתי לחשוב איך זה עוזר לו אחרי ריצה, רצפה באמצע היום אמורה לטגן ביצים!

וכן, אפריל בסוף - אני אוהבת את האישה הזאת!!!!!!

אבל אני קצת רוצה שהיא ובן יחזרו. הפיצול התרחשויות קצת קשה לי, לא יודעת למה.

dans girl

New member
אני ממש מבינה
גם אני קצת מתקשה עם הריחוק שלהם מהשאר.
בעיקר בהיבט של בן ולזלי שממשששש חסר. וגם אנדי ואפריל. וחבילה בתחילת הפרק זה לא מספיק. אבל זה עדיין מדהים.
וכן גם אני תהיתי לגבי ההימרחות על הרצפה

limors2

Well-known member

How is this a child-size soda?
Well, it's roughly the size of a 2-year-old child, if the child were .
liquefied.

וwater zero. zero water

היה נפלא. ואני מתה על אנדי-אפריל ורון-לסלי
כולם צריכים לחזור להיות ביחד.

o0Invisible0o

New member
! אני ודפי חפרנו אתמול

על הסצינה הזאת בדיוק, שהיא שמה בפייסבוק.
זה פשוט כ"כ נכון.

וכן, יאללה שיחזרו להיות ביחד.

אה ושכנעתי חברה לראות את הסדרה...היא סיימה את העונה הראשונה וחיבבה אותה [!!!] ועכשיו היא מתחילה את השנייה, יאיי!

Times New Roman

גם אני ואחותי פריקיות של פונטים, אבל לכיוון השני. אנחנו שונאות פונטים בנאלים (אריאל, דיוויד, טיימס ניו רומן).
והיו הרבה קטעים מצחיקים בפרק, אבל רק אני הרגשתי שהוא היה קצת יותר מדי "לאבי דאבי"? בעיקר עם רון ולזלי בסוף..

limors2

Well-known member
פרינג'

יאי, היא חזרה

ו- It's always the red wire. Unless it's the white wire.

למעלה