סדרות.

dans girl

New member
Go On
ראיתי את הפרק הראשון.
זה מצחיק

וחמוד
.
ויש שם את ההוא מפלאשפורוורד
.

אני אוהבת את מתיו פרי
.

Kill Bernard

New member
אני אוהבת את מתיו פרי גם!

אבל כל דבר שהוא עושה מרגיש לי כאילו הוא שתי שניות מהמוות אז... נראה מה

Rachel47

New member
אני גם אוהבת אותו

רוב הדברים שהוא עשה אחרי פרינדס היו די גרועים

אבל ראיתי פרק ראשון וזה מצחיק
אני אמשיך עם זה
עד שיבוטל

o0Invisible0o

New member
טוב, ראיתי את שני הפרקים

מהראשון ממש לא התלהבתי, השני היה הרבה יותר טוב בעיני.
סדרה קצת מוזרה אך מעניינת.
הוא נראה ממש זקן! ממש!

Kill Bernard

New member
יפ, חמוד ולא מזיק.

אבל לא נראה לי שזה יספיק בשבילו להחזיק סדרה. הוא ממש לא טוב בזה!

פרינג' 1X9-10

יאי! סוף סוף הקצוות מתחילים להתחבר! לא רק stand-alones! זה מתחיל להרגיש כמו סדרה ששווה להישאר ערים בשבילה עד 4 לפנות בוקר

o0Invisible0o

New member
טוב..סופסוף נשברתי

וראיתי חמישה פרקים של אקס פקטור הבריטי [היה מאווווד פורה היום] וזהו, בטוח נשארת עם הבריטי. כל דבר בו פשוט יותר טוב מהאמריקאי המוגזם הזה...לדוג' - בבריטי יש אודישן מדהים הם אומרים למתחרה "האודישן הכי טוב שראינו היום" או "זה היה ממש טוב" אמריקאי? "זאת ההופעה הכי טובה שראיתי בחיי" "לא שמעתי זמר כמוך מעולם" בלהבלה. באמאשל'כם.
לא אומרת שבבריטי לא מגזימים, כן? הם גם אומרים "אני רואה אותך כאמן הקלטות עכשיו" וכאלה אבל ההסחפות לא מוגזמת. חוצמזה הם לא מחפשים להשפיל אנשים ועונים להם ממש יפה גם כשמדובר באודישן מגוחך..והם גם מעבירים הרבה אנשים שונים ולא מושלמים, באמריקאי עושים את זה רק כדי להשפיל אותם אח"כ.

מה שכן - ליאורה! לא הבנתי דבר אחד - מי המנטורית הרביעית אם השופטת הרביעית כל הזמן מתחלפת? ג'רי [שהיא סתומה! מה זה??] ניקול שרזינגר או מל בי [שהיא כלבה! מה זה?
]

אין לי שומדבר נגד הספייסגירלס - זאת התדמית שמציגים להן בתוכנית.

אה והחידוש הכי גדול מבחינתי - אני רואה את הפרקים בפלייליסט ביוטיוב, חוסך כ"כ הרבה זמן.

limors2

Well-known member
ניקול שרזינגר.

היא פשוט הבריזה מרוב האודישנים אז הביאו שופטות מתחלפות. מל בי הייתה האהובה עלי

אה כן? חשבתי שבשלב הזה הם עדיין לא החליטו מי יהיה השופט הרביעי והם "בדקו" כל מיני אפשרויות..

מסכים! גם אני חושב ככה.
האמריקאי פשוט לא זורם לי כמו הבריטי. פחות נחמד לאנשים, שופטים פחות זורמים ואודישנים פחות מדהימים.
לפחות בנתיים.. שנה שעברה אהבתי את ה-US וה-UK שיעמם אותי. אז לא יודע.. חח
אז אני עדיין רואה את שניהם כרגע..

חוץ מזה קצת מזעזע אותי אחרי מה שהיה עם רייצ'ל שנה שעברה לראות ילדים קטנים מתמודדים. במיוחד כאלה שלא הולכים לנצח.. למה לא לגדול קצת ואז לבוא??

אין כמו הבריטי

אבל זה לא אותו דבר בלי שריל קול

ואין על האודישנים של הבריטים!

dans girl

New member
ווידס
אני מצטערת, לא הבנתי את הפרקים האלה.
איילת, תובנות של אשת מקצוע?

limors2

Well-known member
למה? אהבתי!

במקום ללכת על הסוף הרע או על הסוף שהיה נראה שמתקרבים אליו של "ננסי יוצאת להרפתקה חדשה, מה יקרה איתה הפעם?", הלכו על סוף טוב וסגור. ומופרע כמו הסדרה.

למעלה