סדרות.

o0Invisible0o

New member

ראית את התגובות שלי ושל ליאורה למטה?

dans girl

New member
|שושו|עכשיו ראיתי.
אני יכולה להבין את שתיכן.
מצד אחד - כל הנוסטלגיה הזאת למתי שהסדרה הייתה כזאת טובה ומגניבה וביקורתית כלפי החלום האמריקאי היה כיף.
מצד שני - הם אכן לא ניגשו לזה כל כך טוב. עם מייגן באופן פרטני אין לי בעיה, בעיקר כי זה ברור שסילאס לחלוטין צדק כשהוא אמר שהיא הייתה הבחורה היחידה שהוא אי פעם אהב וזה ברור שהעזיבה שלו גרמה לו לserious issues with girls. אז אני יכולה לראות אותם חוזרים לזה מאוד מהר בצורה ממש לא מפתיעה והגיונית עלילתית. אבל אני בהחלט מבינה את חוסר הסיפוק שלך מזה שתוך פרק אחד ננסי מקימה רשת כזאת ועוברת מ"הו יש לי רעיון טוב" ל"הנה כל התוכנית מוכנה" בפרק בודד. אם הם היו בונים את זה במהלך העונה מילא. אבל הם בזבזו יותר מדי זמן על לבנות מערכות יחסים שקלירלי אין להן חשיבות להמשך (למה להשקיע כל כך הרבה זמן בג'יל ואנדי אם אתם מתכננים להכניס אותנו ללופ של ננסי ואנדי שוב?! או בערך כל מערכת יחסים אחרת של אנדי העונה), במקום להשקיע אותו בלבנות את הרעיון הזה לאט ולגרום לזה לקרום עור וגידים בקצב שהוא לא מזלזל בצופה. אז אני מבינה מה את אומרת.
that being said, כל כך נהניתי מרגרסטיק בזמן הצפיה שאז לא השקעתי בזה מחשבה, אלא הייתי עסוקה מדי ב"רגרסטיק! איזה כיף!"
.

dans girl

New member
ליזי - שני הפרקים האחרונים
סליחה איילת
. אני חולה ולכן הלכתי לישון אתמול באיזה 10 בלילה
. זה תירוץ מספק?

וויקהאםםםםם

אני לא יודעת מי השחקן הזה שהביאו אבל הוא די מושלם לתפקיד
.
הוא יוצא די נעל, אבל גם לא, והוא חתיך אש
.
ולידיה

הכימיה בינו לבין ליזי מצוינת, והם סופר חמודים יחד (למרות שמן הסתם אני לא אמורה להיות בעדם
).
המסיבה אצל בינג לי! אני מחכה שזה יגיע כבר! battle plan
.
הקטע עם הנוצות של הטווס

ג'יין חמודה ועושים את כל הקטע של המערכת יחסים שלה עם בינג fading away ממש טוב.

בקיצור, יאי זה כיף

o0Invisible0o

New member

תרגישי טוב!!! ברור שזה תירוץ מספק.

וויקהאם - לגמרי מסכימה, הוא ליהוק די מושלם מבחינת ה-ואוו. יאמי אבל טמבל בצורה שקל לפספס כזה?
אומג לידיה גורמת לו להוריד את החולצה.

אני פשוט מתה על ג'יין..אני תוהה מה אני ארגיש כלפיה כשאקרא את הספר! כי בסרט לא אהבתי אותה כמו פה.
יש רגעים שבהם אני טיפ טיפה מתאכזבת מלא לראות את האירועים עצמם - כמו נניח המסיבות אבל נו, אני מבינה והם כן מעבירים את החוויה בצורה מעולה.
מישהי ראתה את השרלוט השני? אני תוהה אם כדאי.

limors2

Well-known member
Don't trust the B.

לפעמים זה סתם נחמד, לפעמים זה אדיר
וג'יימס ואן דר ביק גאוני.
למה היו רק 7 פרקים בעונה הראשונה?

Kill Bernard

New member
אוי, מתישהו רציתי לראות את זה.

אז מתישהו, אם את אומרת שכדאי. את אומרת?

dans girl

New member
ג'יימס ואן דר ביק
ההערכה שלי אליו כל כך גדלה מאז שראיתי את הפרקים, היכולת שלו לצחוק על עצמו בכזאת כנות ובכזאת חופשיות די מעוררת הערצה. לא כל שחקן אמריקאי מפורסם כמוהו יכול היה לעשות דבר כזה. זה ממש מוערך בעיני.
אני צריכה להשלים אותה, כאמור, בזמן the wire.

LemonLimeLilach

New member
ראיתי רק 6 פרקים

לפי הקצב של יס. זה באמת נורא נחמד ומשעשע!! אני מניחה שהיו קצת פרקים כי זה התחיל מאוחר בשנה או משהו כזה?

limors2

Well-known member
7 זה לא סתם קצת,זה מספר פרקים של סדרה שבוטלה!

אבל היא לא בוטלה, ולכן זה מוזר

o0Invisible0o

New member
אני גם מתכננת לראות..

אחותי רואה ביס ומחבבת.

מתי מישהי מתחילה? ננסה לתאם!

Rachel47

New member
אני די פנויה

אין לי לימודים...אז אולי ני אוכל לראות עכשיו...

Rachel47

New member
אז סיימתי את 7

הפרקים ביום

זה חמוד ממש

ג'יימס ואן דר ביק
הוא גאון!

התחלתי! נראה נחמד בנתיים..
הרעיון עם ג'יימס ואן דר ביק מזכיר מאוד את הרעיון של מאט לבלאנק ב-Episodes. קצת חיקוי.

dans girl

New member
הוריי!! אמגי, עונה אחרונה
.
וגם של גוסיפ

מה אני אעשה בפברואר
.

למעלה