סדרות.

o0Invisible0o

New member
סדרות.

דפי, שיקרת! נכנסתי לפורום בתקווה לקרוא על ליזי ולא כתבת כלום!

תתקני במהירות.
וזהו, דברו על טלוויזיה או משהו..עוד לא חזר כלום לאף אחת? כבר אמצע ספטמבר! :S

LemonLimeLilach

New member
FNL עד 408

למה העיפו ככה את מאט מהסדרה. ושהוא לא מתקשר אפילו לג'ולי. זה כזה מעצבן.

עדיין לא הבנתי כלום ממה שקרה בין טים לליילה. הוא פשוט הפסיק להתקשר אליה ואז שכב עם אמא של בקי (וזה המקום להגיד- איכס טים ובקי. איכס איכס איכס! והיא בת 15 בערך, אז איכס עוד יותר). ואז ליילה חזרה ליומיים ואז שוב עזבה ושכחנו ממנה שוב? וטים הולך לבקי. בעעעע.

לא מבינה גם את כל הסיפור בין וינס לג'ס. למה הם עושים מזה כזה מסתורין גדול בקשר למה שהיה/לא היה ביניהם?

dans girl

New member
את שואלת שאלות מצוינות מה שג'ייסון כשל בו ככל הנראה בכתיבת העונה הזאת זו סגירת קצוות.
אני מבינה את קו העלילה החדש, אני לא חושבת שהוא החלטה נכונה אבל אני מבינה אותו. אבל אם אתה כבר עושה כזה מעבר רציני בסדרה, תוודא שאתה עושה אותו כמו שצריך. ההיכרות של הדמויות החדשות הייתה סבבה. אבל מה עם הדמויות הישנות? חלק מהן כל כך נשארות תלושות עלילתית, כי האנשים שסביבן התחלפו ואנשים משמעותיים בחיים שלהן נעלמו ובלעדיהם כל ההתנהלות של הדמויות האלה צריכה להיות אחרת, אבל הן מתנהגות כאילו הכל כרגיל, ואף בנאדם חשוב לא נעלם להם מהחיים. עשוי לא טוב.

לגבי מאט לא מתקשר - אני מצליחה איכשהו להבין. אם כי אני שונאת את איך שהעזיבו אותו. הייתי מעדיפה שהוא פשוט יעזוב לקולג' וזהו.
לגבי טים ולילה - הזוי לגמרי. טים ובקי כמובן הזוי עוד יותר. לא סגרו את זה עם לילה וטים כמו שצריך. לחזור לשני פרקים זה לא סביר, וזה סתם to mess with his head. זה רע. הם צריכים להתחתן וכאלה. אבל כאילו די, או שייפרדו כמו שצריך או שמישהו מהם יעשה את הצעד ויתחייב. שטים ייסע לאיפה שהיא לומדת. שהיא תסיים ללמוד ותחזור לדילון. זה מעפן שזה כזה חסר וודאות ומעצבן.
וינס וג'ס - כנ"ל. אתם רוצים לספר מה היה ביניהם או לא? אם לא, סבבה, אם כן- תספרו כבר ותפסיקו לנהל את כל קו העלילה שלהם בmeaningful looks.

dans girl

New member
עד 410
הסיפור של בקי וההריון לא מעניין בשום צורה.
כמו גם 99% מה שקרה בשני הפרקים האלה.

dans girl

New member
עד 4.11
לילך איפה אתתת. מאטטטט

תכלס ג'ולי צדקה ב-100%. אבל זה לא משנה את העובדה שהייתי רוצה שהיא תגיד לו "יאי, אז אני אבוא לקולג' בשיקגו שנה הבאה ונתחתן כברררר כי זה מה שהיינו צריכים לעשות כבר בעונה 1." או משהו.
אני מקווה שהיא תתרכך עם הזמן, למרות שמאט יצא חרא. אני מקווה ממש שהיא תבין שהוא היה במשבר ושאולי הוא לא התמודד עם זה כיאות אבל זה היה מתוך כוונה טובה כי הוא חשב שהוא מעכב אותה והיא אותו והוא היה מבולבלי ומסכני. בקיצור, שישלימו ויתחתנו כבר. ובלי קשר, גם לילה וטים.
יופי שטים עוזב את המפגרת ההיא, בקי חמודה אבל אמא שלה פסיכוטית.
כל הנושא של ההפלה מרתיח אותי.
לוק טיפש.
וינס טיפש.
ג'ס כל כך הולכת לזרוק את לנדרי לטובתו.
אני ממש מחכה למשחק נגד הפנת'רס.

אוף לילך, תראי כבר.

LemonLimeLilach

New member
אני פה אני פה

ראיתי עד 410. מסתבר שתכננו לי תכניות משפחתיות לכל יום בחג הזה, וזה התחיל עוד אתמול
אז אין לי זמן לראות

LemonLimeLilach

New member
411

רק הערה אחת בינתיים- מאט וג'ולי לא היו ביחד "כמעט 4 שנים" אוקיי? הם היו ביחד שנתיים וגם זה אולי לא. עונה ראשונה. הם נפרדו בתחילת עונה שנייה וחזרו מתישהו בעונה שלישית. כל עונה מסכמת חצי שנה בערך וזה אומר שבעונה 4 אנחנו בערך בנובמבר או דצמבר (ולא באוגוסט שאז אפשר להגזים לכיוון השלוש שנים). אז הם אפילו שנתיים שלמות לא היו ביחד, ואם כן, אז רק שנתיים. לא 4.

dans girl

New member
עד סוף עונה 4
[סורי לילך, מרגע שמאט חזר לא באמת יכולתי להפסיק. אני אחכה לך לעונה הבאה, חסרים לך רק 3 פרקים].

ההתפתחות עם וינס וג'ס הייתה הכי צפויה והכי גרועה בעולם.
אני שמחה שהליונס ניצחו. הפרק וחצי האחרונים היו ממש אפלים ואני שמחה שהם לפחות נגמרו on a happy note.
העניין של ההפלה עדיין מעצבן בצורה יוצאת דופן, רפובליקנים מחורבנים. לפחות תמי הצליחה למצוא פשרה נורמלית. היא כזאת נפלאה.
היא וקואוץ' טיילור כל כך מאממים ביחד.
טים
. זה אמנם גם היה די צפוי, אבל זה גם כל כך יפה, כי טים כזה מאממי. הכי פייסי 2.0. כמובן שאף גרסת-פייסי לעולם לא תשתווה לפייסי-גרסת-המקור, אבל עדיין.
מאט
. השיחה שלו עם ג'ולי הייתה כל כך אדירה
. היא צודקת אבל אוף
. They HAVE to end up together. they're PERFECT together.
וזהו.

limors2

Well-known member
חזר לי דוקטור הו, אבל אני בספק שמישהי פה

תתעניין

סמייילי

New member
אני!

I'm a huge WHO fan

ובינתיים העונה החדשה ממש מאכזבת אותי
סטיבן מופת ירד מגדולתו, הפרקים מפוזרים מדי..

הורסים לי את הפונדים, מכניסים מלא דמויות חדשות סתם ובצורה מוזרה (מה נפרטיטי הייתה באמת קשורה שם?)

ובעיקר אני מתגעגעת לדיוויד טננט...

limors2

Well-known member
געגועים לטטנט זה ישן.

כבר מעונה 6 לא מתגעגעים אליו!

ובטח שמכניסים דמויות חדשות, ככה זה בסדרה! יש כאלה בכל פרק.

ולגבי האכזבה- הפרק הראשון היה מעולה לדעתי, השלישי סתם פילר נחמד. רק השני היה גרוע.

סמייילי

New member
תמיד אתגעגע לטננט

נכון שיש דמויות חדשות בכל פרק - אבל הכניסו מלא "חבר'ה" לדוקטור בלי סיבה טובה

הרי זה אמור להיות הדוקטור והקומפניון מול האתגר החדש
פתאום נהייתה חבורה שלמה - הדוקטור, הפונדים, אבא של רורי, נפרטיטי ועוד אחד לא קשור, כולם מול הרעים של הפרק

לא היה באמר חיבור בין נפרטיטי והשני לדוקטור או לפונדים

LemonLimeLilach

New member
פרנטהוד

אוי לא. עד שהשיער של האדי נהיה נורמלי היא הולכת

כמה אירוני שקמיל לא רצתה את ג'ייסון ריטר בתמונה שרוב הסיכויים שהוא עוד שניה יעזוב כי שרה תתאהב בריי רומנו. כמה מפתיע שאמבר שוב שוכבת עם מישהו שהיא לא צריכה לשכב איתו. מעניין ממי היא למדה!

מקס. שונאת אותו. כמה קשה יהיה לראות את אדם קריסטינה ומקס בלי האדי.

ג'וליה וג'ואל לנצח

dans girl

New member
אוף אני שונאת אותם. כאילו ספציפית בקטע של שרה ומארק. מארק מושלם. היא טיפשה. הוא טוב מדי בשבילה, אבל אני רוצה שהם יהיו ביחד כי הוא מאוהב בה והוא חמוד ואני רוצה שהוא יהיה מאושר
.
והיא!!! כל כך מתאים לה להדלק על בחור אידיוט כמו הבחור שריי רומנו משחק
מכות. אם היא זורקת את מארק בשבילו
.
ג'ייסון ריטר חייב להישאר. screw הסדרה החדשה של ג'ייסון. אני בספק אם הדמות שלו שם תהיה מדהימה כמו הדמות שלו פה. אני כל כך אכעס אם שרה תיפרד ממארק. כל כךךךך.

באשר לשאר הדברים - מסכן דרו, איכקוראימלה עוד שניה זורקת אותו, רק שהוא יודע ומתכחש כי הוא חמודון, אני שונאת את זיק, חבל שהאדי עוזבת, כל הקטע עם ג'באר והאמונה היה ממש חמוד, נורא יפה שהם משפחה קצת מושלמת עכשיו, רק שיישאר ככה. ג'ואל וג'וליה
סידני ענקית
היא כאילו גדלה 3 שנים בשנה אחת
. הגיוני ויפה שהויקטור הזה לא מתאקלם במהרה בבית ושזה גורם להם לקשיים.
ומקס הוא... מקס
.
ולא זוכרת מה עוד קרה. רק שמארק יישאר.

RenanaD

New member
התחילה עונה שלישית של "דה ווייס"

ראיתי כמה דקות ראשונות.

dans girl

New member
ווידס! התגעגעתי לאגרסטיק
.
החזרה של מייגן הייתה הזויה. אבל אני סבבה עם זה.
והסוף
.

למעלה