סדרות

o0Invisible0o

New member

ודפי - אני חושבת שאקח את הספר מהספרייה באוני' [בהנחה שיש להם, טרם בדקתי] כי מאז שחיפשתי ספר כבר סיימתי לקרוא אחד [נערה עם עגיל פנינה] ויאיי לי! אבל אני צריכה להתחיל כבר משהו חדש.

Kill Bernard

New member
כן. בדיוק באמצע של המעבר בין שני הצדדים.

רגע, אני בטוחה שאני רוצה לעזוב את העבודה הזאת?!

limors2

Well-known member
קליפים ביוטיוב נכנס לסדרות, נכון?

אז הקליפ שצילמתי שמתעד את הדס מספרת לנו על הקעקוע שלה. נכנסתי לסטטיסטיקה שלו ושועשעתי.

686 צפיות, מתוכן 60 מארה"ב ו2 מאוסטרליה
והשאר בארץ.
רוב הצופים הם בגילאי 13-17 (
????), ויש צופים מעל גיל 65

ו29% מכל הצופים נשארו עד הסוף

LemonLimeLilach

New member
FNL 305

אני ממש ממש ממש שונאת את הסדרה הזאת כרגע. אני לא מאמינה כמה עוד אפשר לזרוק על מאט. זה כל כך עצוב. נשבר לי הלב בשיחה שלו בחדר הלבשה עם קואץ'. הרגתם אותו סדרה מטומטמת! ואותי!! די כבר!!! בא לי להגיד "לא רואה יותר עד שדפי אומרת לי שהכל מסתדר בסוף"

dans girl

New member
הלוואי ויכולתי לנחם אותך בקטע הזה
. אבל האמת שמאז שגמלתן אותי מספויילרים אני ממש משתדלת להתמיד בזה, אז אין לי מושג. וזה באשמתך
. סתם
.
בכל מקרה לגבי 304-305 - השקיעה של מאט באמת עצובה נורא. הוא לוקח את זה כל כך קשה והוא כל כך צודק וקואוץ' טיילור כל כך לא אמר את הדברים הנכונים בחדר ההלבשה ואוף, זה כל כך לא אופייני לו. אני מתה שמאט וג'ולי יהיו ביחד כבר כדי שהוא יהיה שמח קצת כבר. הם מקשים עליו יותר מדי העונה, ללא ספק
. כל כך עצוב לי עליו.
אני שמחה שהדברים עם סמאש הסתדרו בסוף. הסצנה שלו עם קואוץ' בסוף הפרק הייתה אחד הדברים המרגשים שקרו בסדרה הזאת בעיני. אם הייתי מהאנשים שבוכים מסדרות טלוויזיה וסרטים, לגמרי הייתי ממררת פה.
החזרה של ג'ייסון הייתה הדבר הכי תקוע בעולם וזה ברור שהרעיון שלו גרוע והולך להפיל אותו ממש. מי מקשיב לטים ריגינס בעינייני עסקים?!? כבר היה עדיף אם רק היו אומרים לאן הוא נעלם וזהו.
אני לא אוהבת את החבר החדש של טיירה. אבל אני כן אוהבת את זה שהיא התווכחה על זה עם לאנדרי, כי זה היה לגמרי ברור שהמערכת יחסים ביניהם לא באמת השתנתה כל כך מאז שהם נפרדו וזה היה הדבר ההגיוני שלאנדרי יתפוצץ עליה. אם כי אני באמת חושבת שהם היו סבבה ביחד, וזרקו עלינו את הפרידה שלהם בצורה כל כך סתמית ביחס לכמה מרכזי זה היה בעונה שעברה שזה קצת לא מכובד כלפי הצופים.
לא זוכרת מה עוד קרה, זה כנראה לא חשוב
.

LemonLimeLilach

New member

זה רק מראה כמה הם כולם כזה ווייט טראש מטורף
ג'ייסון והחברה שלו שהוא כל כךךךך מאוהב בה והילד שלהם כשהם בגיל 19. טיירה והקאובוי שלה. בילי ומינדי. בילי והקופר וייר ואיך שהוא גרר לזה את טים (זבל). המוכר סמים, שחזר שוב. אוי אלוהים

אם מאט וג'ולי לא חוזרים ממש בקרוב (כלומר, ב306), נראה לי שאני אבכה מתסכול על כמה מאט מסכן. די זה לא פייר. זה לא רק בעונה הזאת, מתחילת הסדרה מפילים עליו את כל הקשיים שיש (חוץ מהקטע של הנכות שהפילו על ג'ייסון). די! פרי מאט.

LemonLimeLilach

New member
306

עד שמאט וג'ולי התנשקו זה היה נראה ממש מעפן
אבל יאייי!!!

סבתא של מאט הכי חמודה. לא רוצה להרגיש רע בשביל ג'יידי מקוי, זה לא עובד עליי!!

עכשיו בילי וטים והרק יעבדו ממש קשה כדי לסיים את הבית כדי שלג'ייסון יהיה מספיק כסף בשביל הבן שלו? ממממממ.

LemonLimeLilach

New member
307

אני לאאאאאא מאמינה שלא היה בכללללל מאט וג'ולי
ועוד אחרי הפרק הקודם!! מה זה!! אחד הבזיונות הגדולים בתולדות הטלוויזיה.

כל פעם מישהו זורק משהו לג'ייסון והוא משנה את כל החיים שלו לפי זה- לאמן, למכור מכוניות, להפוך בית, ועכשיו להיות סוכן. בשום דבר הוא לא מתמיד אז למה שעכשיו כן? אני אמורה לשמוח בשבילו (והוא עוזב, זה ברור, כי סקוט פורטר גסט סטאר) אבל זה כזה בלה. למרות שהיה יפה השיחה בינו לבין ליילה בסוף ואיך שהיא התרגשה, סה"כ אי אפשר לשכוח את כל מה שהיה ביניהם.

הוידאו על טים
אבל שהוא לא יעזובבבבבבב

dans girl

New member
306-307
מאט וג'ולי צריכים להתחתן כבר. הם בטקסס. it's not unheard of. שיתחתנו. נכנסו רשמית לרשימת 10 הזוגות הטלוויזיוניים החביבים עליי (שגובשה זה עתה, סתם מתוך סקרנות כמה זוגות טלוויזיוניים חביבים עליי ממש באמת יש. אני בטח אשכח אותה עוד 3 דקות).
ודי בזיוני שלא היה עליהם כלום בפרק הזה. אבל חכי חכי, עדיין לא ראינו את התגובה של קואוץ' טיילור ותמי. אנחנו עוד נשמע מהם
.
וכן, ג'ייסון התברר כדמות די מעפנה, ציפיתי ממנו להרבה יותר אחרי העונה הראשונה ואחרי זה שגו פאג קוראות לסקוט פורטר ג'ייסון סטריט אפילו כשהן מדברות על הארט אוף דיקסי. אחרי העונה הראשונה הוא פשוט נהיה מעפן ומיותר. וכן, הוא ממש לא החלטי על דברים. נכנס בהם בכל הכוח ואז יוצא תוך 2 דקות. אבל השיחה שלו עם לילה באמת הייתה יפה.
והוידאו על טים
.
לאנדרי וטיירה לגמרי צריכים לחזור להיות יחד.
הבחור הזה שצץ משום מקום בנבחרת הפוטבול זה שטות די מפגרת. אם לא שמעתי את השם שלו עד עכשיו, מה קרה פתאום?
והפוך עם סנטיאגו. לא שאכפת לי שהוא נעלם, אבל בחיאת תהיו עקביים. זה כאילו הם הבינו שהעונה השניה שהם עשו הייתה ממש גרועה וניסו פשוט להתעלם מכל מה שקרה שם עד כמה שהם יכלו (להוציא נגיד את התינוק של ג'ייסון, כי יש גבול) ופשוט התחילו מחדש כי הם ידעו שהם פיקששו אותה.

o0Invisible0o

New member

כתבתי תגובה ממש ארוכה ואז היא מתה.
בכל מקרה - The Hour סיימתי את העונה.
הגעתי למסקנה שהליד שלהם היא סוג של פגי של סוף עונה 5 [
]
ושהדרך היחידה שלי לשכנע את לילך לנסות היא להגיד שזה מלא על פוליטיקה ומלא על ישראל.

מישהי הולכת לנסות?? יש שם דומיניק ווסט והוא כזה בריטי מהמם!

[אף אחת גם לא ראתה הסמויה, אה?
שרי??
]

זהו, אהבתי, חושבת שחלקכן תהנו גם.
עונה חדשה בספטמבר!

היי, אני ראיתי הסמויה!

גם אם לא את כולה

אבל החזקתי כמעט 3 עונות שלמות! זה יותר מכולכן יחד

o0Invisible0o

New member
יותר מכולנו יחד כי רק אני ואת ראינו!

והיי אני ראיתי כמעט 2 עונות שלמות!! נשארו לי שני פרקים לסיום העונה..וזה יקרא, מתישהו.

למעלה