סדרות

LemonLimeLilach

New member
FNL 206

אני מוכנה לראות לנצח את הברומנס בין סמאש, טים ומאט
עם קואץ' צוחק עליהם מהצד

dans girl

New member
לגמריייי

זה היה סוף די מאמם ממש

ואם אהבתי את קייל צ'אנדלר עוד ב'מהדורה מוקדמת' עכשיו אני אוהבת אותו פי 1000, הדמות שלו פה כל כך טובההה

סוף סוף פרק עם פוטנציאל.

אבל לרעתו יאמר - שהעלילה הזאת עם לאנדרי תיגמר כבר, היא גרועה, הם לא עושים אותה טוב, והיא מיותרת לגמרי :|.

LemonLimeLilach

New member
206

שניים ממגרש ביתי באותו פרק- 1. המורה של ג'ולי (פליז שלא יהיה ביניהם רומן). 2. הבחורה שבאה לאכול ארוחת ערב אצל סמאש.

מאט וקרלוטה- כמה צפוי!!!!!!

הריקוד של הבנים בפנתרמה היה ענק וגם הפה הפעור של תמי

כל כך לא אכפת לי מסנטיאגו.

כן אכפת לי מסמאש וכל העניין הזה. הוא היחיד? זה אומר שמאט צעיר יותר? ולמה אין שום מילה על זה שזה שטים עכשיו לא בקבוצה הורס לו את העתיד??? (ובכלל, למה טים לא מספר לקואץ' למה הוא נסע למקסיקו ומה הם עשו שם. קואץ' יחזיר אותו לקבוצה
)

dans girl

New member
גם אני תהיתי לגבי טים.

ומאט וקרלוטה היה אמנם צפוי אבל גרוע בכל מקרה. כנ"ל ג'ולי והמורה שלה. תחזירו אותם להיות ביחד כבררררררררררררררררררררררר
. כאילו מצד אחד זה הגיוני, היא הייתה כלבה טיפשה והוא צריך קצת זמן. מצד שני קרלוטה? והמורה שלך? תמצאו אנשים נורמליים. כמו הבחורה שמבינה במכוניות. שהיא קצת מוגזמת, וריבאונד ברור, אבל עדיין. הם כאלה טיפשים
.

dans girl

New member
208
הסדרה מתה שוב.
טוב שהעניין עם קואוץ' טיילור ותמי נפתר.
החזרה של טים לקבוצה הייתה בערך הדבר הטוב היחיד שקרה הפרק.
תמי יוצאת על המורה של ג'ולי בלי לסגור את הדלת -
. מאוד לא אופייני לה. היא צדקה ב-100% שהבחור היה לגמרי inappropriate עם הבת שלה, אבל אם היא רק הייתה צועקת עליו עם דלת סגורה זה היה יוצא הרבה יותר טוב. ומתאים לה.
אני אוהבת את מאט ממש, אבל הוא פחדן עלוב.
ואני לא מאמינה שהוא שוכב עם קרלוטה. no, let me rephrase that. אני לא מאמינה שקרלוטה שוכבת איתו. אמג את גדולה ממנו באיזה 10 שנים מה נסגר איתך.
אמן שהעלילה עם לאנדרי תיגמר כבר.
וזהו.
[אני נראה לי רואה עכשיו עוד אחד. אל תכעסי, מחר בטח לא יהיה לי זמן לראות הרבה אז יהיה לך זמן להדביק אותי.]

למה העונה הזאת כל כך גרועה
.

LemonLimeLilach

New member

העונה הזאת מזעזעת, אני לא מצליחה להבין ולו קו עלילה אחד שהם הלכו עליו. ג'ולי וכל השטויות שלה, מאט וקרלוטה (עופי לי מהמסך שטן עם מבטא מעצבן), לאנדרי והרצח, טים והאיש הזה עם האוגרים והמת' לאב והעובדה שהוא מתנצל בפני אנשים על זה שהוא נסע אחרי ג'ייסון למקסיקו בכדי להציל אותו מדם כרישים (ואיפה ג'ייסון לעזאזל???), ליילה והדת. כלום לא מסתדר. אוף.

dans girl

New member
209
[ראיתי אותו אתמול אז זה מזיכרון, ולא ישנתי הרבה בלילה, אז יש סיכוי סביר לחורים.]
ככלל הדבר היחיד שגורם לי לקוות לשיפור בהמשך העונה [או במעט שנשאר ממנה...] זה העובדה שכל הסיפור המפגר עם המוות הזה נגמר. לאנדרי בחור אינטילגנטי. כבר ברגע שהוא הלם לבחור בראש זה היה ברור שזה self defense, בטח עם האיום שהוא סינן לפני שהוא הסתובב ללכת. הוא היה יכול לצאת מזה נקי עם הרבה פחות רגשות אשמה אם הוא פשוט היה הולך למשטרה באותו הרגע. ולחסוך לכולנו הרבה דקות מיותרות של ייסורים בעונה הזאת.
אבל העיקר שזה נגמר סוף סוף.
לגבי השאר - קרלוטה ומאט צריכים להיגמר. אני שמחה שתמי וג'ולי סוף סוף פתרו את הדברים, בתקווה שסופית. הן מתחילת העונה במערכת יחסים כל כך שונה ממה שהייתה להן בעונה הראשונה שזה נראה פשוט מוזר. ואני מבינה שזה בגלל גרייס אבל עדיין. אני מקווה שעכשיו הן יעלו על דרך המלך.
באדי אשכרה יוצא בסדר עם סנטיאגו.
ואני לא זוכרת מה עוד קרה.

אהה ועוד מוזר לי - 1. החברה הזאת של סמאש באמת נעלמה כלא הייתה בצורה ממש רשלנית.
2. כנ"ל כל החברות בין מאט ללאנדרי. אין ביניהם יותר אינטראקציה. בכלל כאילו. מה נסגר.

LemonLimeLilach

New member

גם אני חשבתי על שתי הנקודות שלך בסוף. דווקא פה היה מתאים החברות עם מאט, או לפחות דיון על למה הם התרחקו (נגיד כי לאנדרי רצה להסתיר את הרצח אז הוא התחמק ממנו או וואטאבר).

ג'ולי מעצבנת אותי ממש. כל הקטע של "שום דבר שאני עושה לא בסדר בשבילך", אני מבינה, באמת, אבל לא הראו לנו כ-ל-ו-ם שהיא עשתה. ממש כלום. אז על מה תודה? במה עזרת? מה את רוצה יא קרציהההההההההההההההה
ואם זה בגלל שג'ולי מקנאה בגרייס אז עשו את זה בצורה מעפנה כי אני לא הבנתי את זה ככה בכלל.

אם זאת הייתה סדרה משפטית, לאנדרי היה יוצא אשם, כי ניתוח זירה היה מראה שהוא הרביץ לו מאחור, ולכן זה אוטומטית לא הגנה עצמית. חשבתי שהם ילכו בכיוון הזה. אבל אני מניחה שלא. ועכשיו שלאנדרי וטיירה חזרו לבלות זמן ביחד, אבא שלו בסדר עם זה פתאום?

LemonLimeLilach

New member

טים

ובהתעלמות משתי הדקות האחרונות של הפרק:
טים

חוץ מזה שתמי התנהגה כמו מפגרת, זה הרגיש כמו עונה ראשונה.

dans girl

New member
עד סוף העונה... טוב סה"כ זו הייתה עונה מחורבנת בכל רמה אפשרית.
כמעט לא קרו בה דברים טובים.
הסוף עם ההריון של הבחורה של ג'ייסון הכי wtf. סמאש הולך למכללת שקר
. מאט התקלקל
.
טיירה השתפרה ואני שמחה שהיא ולאנדרי ביחד בסוף אבל איכ על כל הדרך שהם עברו עד שזה קרה.

הדבר היחיד הטוב בעונה הזאת היה טים, ו-210.
אמן שעונה 3 תהיה שווה משהו. לילך תגיעי לשם כבר!

o0Invisible0o

New member
ליזי 38

היה ממש מעניין.
מצחיק כל הקטע של המשכנתא ואיך שההורים מסתירים מהם..מעניין.

האוטו-קורקט בסוף ממש הצחיק אותי.

dans girl

New member
האוטוקורקט היה כל הקטע של הפרק והוא היה אדיר

וחי, אני מתה לדעת מה ההמשך, למרות שאני יודעת מה ההמשך
.
וכן, הקטע עם המשכנתא מגניב למדי. הם מכניסים את זה בדיוק במידה הנכונה אז זה מצוין!

dans girl

New member
יש שני פרקים חדשים של לידיה
עדיין לא ראיתי, אבל הבחנתי בזה כשנכנסתי ליוטיוב.
אז סתם שתדעו.

o0Invisible0o

New member
חבל שלא לינקקת

אני מתוך עקרון לא עושה לייק לעמוד הפייסבוק שלה או סבסקרייב לעמוד - הם צריכים להשאיר את זה באותו הערוץ!

dans girl

New member
false alarm
סורי

זה היה דברים עם שמות של פרקים שלא היו עד עכשיו אצל לידיה, וזה היה ברשימה אחרי הפרק האחרון שהיה, אז חשבתי, אבל עכשיו מסתבר שהם סתם עשו פלייליסט של סרטוני לידיה מתוך הבלוג של ליזי
. כה מאכזב
.

למעלה