סדרות

LemonLimeLilach

New member
שקרניות החדש

אוקיי, נייט הזה ממש קריפי ואין ש-ו-ם סיכוי שהוא הבן דוד של מאיה. שום בן דוד שלי (ויש לי שישה!) לא יזכור מה לבשתי לים לפני "כמה קיצים", אוקיי. אני ממש בספק אם הם זוכרים איזה צבעים אני בדר"כ לובשת, שלא לדבר על סגנון. הוא כל כך לא הבן דוד שלה. קריפי קריפי קריפי.

וחזרנו לנקודת ההתחלה מבחינת הרציחות- לא גארט, לא נואל, ולא ג'נה. זה באמת נואל שלח לספנסר? הגיוני מצד אחד, כי זה מנקה אותו, אבל למה היית צריך להיות כל כך קריפי לפני כן במקום פשוט להגיד לה??????? ולמה לשקר שהוא וג'נה לא ביחד בזמן שהם כן. הזויים.

רן- לך לספנסר.

RenanaD

New member
על הכל

נמאס לי מכמה שנייט מתאבל על מאיה, וכבר חפרנו על זה שהחפירה על מאיה לא מעניינת אף אחד. ועכשיו גם החברה של אמילי (שגם היא לא מעניינת אף אחד) ראתה אותם מתנשקים. אוווווווו, כמה מעניין

רן (וורן?) - אשכרה! הוא פשוט עובר שם על כל הבנות
ושהאנה תפסיק להיות כזו sexually frustrated בלי קיילב, זה מחרפן. היא חולה לו על התחת, אז מה פתאום היא מתנשקת עם רן או בכלל חושבת עליו. יאללה יאללה.

זאק והאמא ה-"סקסית" של אריה? גם הוא בחור די מוזר. בפרק הבא הוא כבר ירצח אותה

מה עוד רציתי להגיד? אה! מגי. בהתחלה כשאריה שאלה כמה כסף האמא שילמה לה כדי שתעלם, ועזרא סיפר שהיא לא ענתה לשיחות או למיילים שלו, חשדתי פתאום שהאמא בכלל רצחה אותה... אולי היא התנגדה וכאלה ואז האמא החליטה להעלים אותה, בכל מחיר. אבל בהמשך עזרא סיפר שהוא מצא אותה, אז עכשיו אין, בדוק שהיא שמרה את התינוק
הוא ידבר איתה או יילך ישר לפגוש אותה ו - סופריצה! אתה אבא

למעלה