סדרות

LemonLimeLilach

New member
FNL 201

טוב ראיתי רק חצי פרק אבל מה לעזאזל קורה בין מאט לג'ולי???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

LemonLimeLilach

New member
רשמים על כל הפרק

מה לעזאזלללללללל.

עשו את הקואץ' החדש ממש רע כדי שיהיה קל להחזיר את אריק.
ג'ולי- וואט דה פאק ילדה.
מאט- מה קורה איתך?! למה אתה לא עושה משהו?! הדיחו אותו מהקפטן, החברה שלו מתמסמסת לו בין הידיים, הוא אפילו לא מנשק אותה בלחי כשהוא רואה אותה ברחוב!
טיירה ולאנדרי- קודם כל, מה זאת התספורת המכוערת הזאת של טיירה. ושנית כל, אתם ל-א הפכתם עכשיו לאני יודע מה עשית בקיץ האחרון. וואט וואט וואט.
לא מצליחה להבין מה קורה פה.
אני מבינה שהם רוצים לעקוב אחרי עונת פוטבול וזאת מסתיימת באמצע שנת לימודים ואז הם קופצים קדימה שוב לעונת פוטבול אבל זה לא טוב לסדרה. אף דמות לא מרגישה מה שהיא הייתה בעונה הקודמת. יותר מדי דברים קופצים מכל מקום. אין לי מושג מה הולך בסדרה. הכל מוזר.

LemonLimeLilach

New member
202

ג'ולי אני שונאת אותך.

טיירה ולנאדרי, סקס שאחרי רצח, זה בטוח ייגמר טוב.

מתי כבר קואץ' חוזר?

כולם כל כך מסכנים וסובלים!!!!!!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
אני יודעת. העונה הזאת מתחילה כל כךךך כל כךךך אפלה. אבל ממש. אני מקווה שהיא תשתפר כי כרגע היא נראית ממש גרוע. כל הדמויות כל כך אומללות.
ואני דווקא ממש אוהבת את התספורת של טיירה, כל כך יפה לה!!
ואני גם ממש בעדה ובעד לאנדרי, אבל דאמיט, למה הייתם צריכים להכניס את כל עניין הלהרוג מישהו?! למה אי אפשר שהם פשוט יחבטו בו והוא יאושפז ויהיה לזה את אותו אפקט!? או שונאת את זה.
And don't even get me started on Julie
.

LemonLimeLilach

New member

אפשר היה גם בלי להחזיר את האנס בכלל. לפתח את זה בצורה טבעית יותר, שזה משהו שהסדרה הייתה כל כך טובה בעונה הראשונה. יש מצב החליפו את כל הכותבים או משהו כזה?

LemonLimeLilach

New member
203

בא לי למות מבפנים אחרי הפרק הזה. אני לא מאמינה מה שהמאמן הזה עשה למאט. ככה מתייחסים לקווארטרבק שלך!??!?!?! איזו בושה. איכס. שונאת אותו. למה בכלל היו צריכים לעשות את הקטע שקואץ' עוזב, זה כזה מיותר. חוץ מזה שכל המשפחה שלו מתפרקת, אבל סתם. ג'ולי חתיכת מטומטמת ונראה לי שעל כל פרק אני אגיב ב
בכל מה שקשור אליה. לא הבנתי- היא לא רוצה להיות אמא שלה? היא עצובה שאבא שלה עזב? (את בת 16, גט אובר איט) היא מקנאה באחותה הקטנה? הכל מתנקז ל- סתמי כבר ג'ולי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כשאני הייתי בת 16 לא הייתי כזאת בכיינית!!!!!!!!!!!!

טיירה ולאנדרי אולי נחמדים והכל, אבל זה ממש נראה כאילו היא רוצה אותו רק כי הוא הבנאדם הראשון שמתייחס אליה יפה.

LemonLimeLilach

New member
204

הרגו אותי בסוף עם ה"הודעה לציבור" מאת ג'ולי על סלולרי וחברים בנהיגה

ג'ולי עדיין מעצבנת, ואיך אין אפילו לא מבט בינה לבין מאט או משהו? איפה מאט בכלל. זה לא בסדר.

החזרה של קואץ' הייתה anti climax רציני. בלי שיחה על זה שהוא אשכרה חוזר לתמיד ולא רק לסופ"ש עם תמי וג'ולי, בלי תגובות של השחקנים (בעיקר מאט, אבל גם סמאש, וג'ייסון).

הנסיעה של ג'ייסון וטים למקסיקו הייתה הזויה. הם לא בני איזה 17? והכי וואטדהפאק הקטע עם הכריש

אבא של לאנדרי "ינחש" שהם קשורים לרצח?

LemonLimeLilach

New member
205

הפרק הביא לי כאלה עצביםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! TEAM MATT!! מה הקטע שאף אחד לא ראה למה מאט מעוצבן על סמאש? אף אחד מהמאמנים? איזה בולשיט. כולם יכלו לראות איך סמאש מתנהג. וג'ולי הסתומה הזאת? עד שהיא נפרדה ממנו, בשני הפרקים הראשונים של העונה, היא אפילו לא אמרה לו שלום כשהיא ראתה אותו בבריכה, ועכשיו פתאום היא באה לדבר איתו? הלו מטומטמת? למה כשהייתם ביחד התעלמת ממנו לגמרי וזה נראה לך בסדר? מעצבנתתתתתתת

הקווי עלילה מעצבנים אותי. ג'ייסון וכל מה שקשור לניתוח המפגר הזה, למה לא יכלו להתמקד בו בתור מאמן? ולמישהו מהילדים האלה יש הורים? הם כבר שבועיים במקסיקו.
האנס הנרצח וכל זה- יוווווו חבל שאי אפשר פשוט לשכוח שזה קרה ולהמשיך הלאה. אלוהים.

o0Invisible0o

New member
ליזי!

אוי זה היה מעולה!!

אני גם אוהבת שכל הזמן מפקפקים באופן שבו היא מייצגת את אמא שלה.
לידיה קורעת ומלכה והיא חיקתה את ג'יין ממש טוב! ואיך שהבנתי את חיקוי דארסי-ליזי לא יכולתי להפסיק לצחוק.

ולסטורמינג אאוט שלה הייתה חסרה לי טריקת דלת.
זהו.

היא די טיפשית, אבל אני נהנית

יש רגעים שזה מרגיש לי כמו פרקים חדשים של בנות גילמור. ויש המוווווון שחקנים אורחים משם. כל פרק אורח חדש. זה כיף!

RenanaD

New member
שני הפרקים האחרונים של "שקרניות"

רק אתמול היה לי זמן לראות אותם... ואני חייבת לציין שתי התפתחויות שממש עשו אותי מבסוטה:
1. המשפחה העשירה של עזרא - כי מישהו הרי חייב לחבל בקשר שלהם, ועל המשפחה שלה חפרו כבר 50 עונות.
2. קיילב עלה על A, נהיה אסרטיבי ולוקח את העניינים לידיים.
שימשיכו כך!

LemonLimeLilach

New member
קיילב

ממש אהבתי את זה שהוא נהיה אקטיבי ושלח לה את הסמס ההוא ואז בא לפגוש אותה.

המשפחה זה עזרא סבבה, אבל הקטע עם מגי...

אני אשתמש בהודעה הזאת גם בכדי לקטר עוד קצת על איך הורדתי את הפרק החדש והקובץ פעל לי רק עד הדקה ה-16 ואז שבק חיים

RenanaD

New member
דווקא אין לי בעיה עם

מגי... זה סיפור שהיה בעבר ונגמר, זה לא שמוסיפים לך עכשיו תינוק/ת למשוואה. זה לא באמת משפיע על שום דבר, רק מראה לך עד כמה האמא מרושעת ומשתמשת בכסף שיש לה כדי לשלוט על כולם במונופול הפרטי שלה.
חוץ מזה, יש להם עוד מה לחפור על זה מעבר? לא נראה לי
אלא אם כן יגלו פתאום שמגי לא באמת עשתה הפלה

אגב, זה היה בספרים?

מההודעה החדשה שלך נראה שהפרק הסתדר... אני אראה אותו רק מחר, נוסעת עכשיו לירושלים

LemonLimeLilach

New member
לספרים

ממש לא בספרים... אל תשכחי שאחרי ספר אחד A דרך נואל קאהן הסגירה את עזרא למשטרה והוא עזב
הלוואי שזה היה קורה פה, זה היה ממש מעניין.

יש מצב גדול שיגלו שמגי לא עשתה הפלה
אחרת למה בכלל העלו את זה.

RenanaD

New member
אה, לא זכרתי את זה (אם סיפרת)

(ואם לא, אז סתם לא ידעתי
)

למעלה