מה יש לאהוב בו?
נשבעת לך שאני לא מבינה. הוא חתיך, שחקן גרוע, והפסיק להיות רלוונטי כשדרק ואדיסון נפרדו. אי שם בעונה... 3? 2? לא זוכרת אפילו. נחמד היה החברות בינו לבין דרק, אבל זה היה כל כך מועט שזה לא באמת היה חשוב. נחמד היה שהוא מוריד חולצה ועושה שרירי חזה, אבל... כולם שם ממש חתיכים שזה לא קריטי
כנ"ל על לקסי, היא נחמדה והכל, חמודה, יפה... אבל במה היא משפיעה לי על הסדרה? הייתה את הדרמה עם זה שהיא אחות של מרדית, סבבה, now what? וזה לא אשמת אף אחד שאריק דיין החליט עכשיו שהוא רוצה לעזוב בזמן שאיךשקוראיםלה השחקנית של לקסי החליטה לפני חצי שנה או יותר. אני האחרונה שאוהבת את שונדה, אבל מאיפה היא יכלה לצפות את זה?
בכל אופן, בסדרות מהסוג הזה, שיש כל כך הרבה דמויות, וכולם היו/שכבו/ניהלו רומן/בגדו/עבדו עם כולם, זה כזה לא קריטי מי נשאר ומי עוזב. זה באמת לא משפיע על כלום. זה לא כמו אם פתאום ג'ון האם יחליט לעזוב את מד מן. אריק דיין באמתתתת לא היה כזה חשוב לאנטומיה של גריי. גם אם אלן ופטריק יעזבו זה לא יהיה כזה קריטי כבר, כי מרוב שיש מלא דמויות אחרות, אפשר למלא איתן את הזמן ולזרום הלאה. אז מארק ולקסי? זה מה ששובר אותך? לא מבינה.