סדרות.

o0Invisible0o

New member
מי רואה פה מזל סרטן?

מישהי ראתה את עונה 3?
כרגע ראיתי את 307 ו-ודפ??

אני רואה
טוב, זה היה צפוי שמתישהו יפטרו מהתינוק הזה, לא?

אבל כן, זה היה דיי מפתיע

ממש אהבתי את הקטע בפרק אחרי שהיא משתגעת עליהם

o0Invisible0o

New member
חח אני כבר לא זוכרת...

אבל היה משהו אחר בפרק שעצבן אותי יותר..
אה, נו..עלילות אח שלה!! זה היה ה-ודפ.
פרק אחרי היה קורע..עכשיו כבר סיימתי את העונה, ככה-ככה. ממש עצבן אותי איך שטיפלו בעלילות ג'וי.

dans girl

New member
דה גילד עונה 1! [לילך, אני מחכה לך עם FNL מחשש שזה יגרור אותי למרתון בלתי נגמר בזמן שאני צריכה ללמוד. אז אני מנסה למשוך את הזמן כמה שיותר עם סדרות שיש לי סיכוי טוב יותר לרסן את עצמי בצפייה בהן ואני צריכה להשלים גם ככה. אני ממש אשתדל למשוך את הזמן עד יום שלישי, אבל יש סיכוי סביר שכבר מחר או ביום שני אני אתחיל אותה, אעדכנך.]

טוב להניח בצד את העובדה שכל הפרק הראשון הייתי כזה "wtf אני לא מבינה מילה ממה שהם אומרים"
, זה משעשע ונחמדי
. התחילת פרקים עם הוובקאם של פלישיה מדהים למדי
. הדמויות מצחיקות ממש ולגמרי עוברות כאנשים שיעדיפו קיום ממוחשב מקיום במציאות
. הבחורה עם הילדים הורגת אותי מצחוק ממש
. ופלישיה די אדירה
. ואיכ, הבחור ההודי די דוחה ומלחיץ
. כל הקטע עם הסטוקריות שהוא עושה לכולם ושהוא למד את הfloor plans של כל הבתים שהיא גרה בהם
.

בקיצור, יאי, זה משעשע
.
עכשיו אני עושה הפסקה מקשר כימי והולכת לראות את עונה 2
.

o0Invisible0o

New member
יאיי!

הוובקאם של קודקס - אני רוצה לצטט את כולם! הם פשוט אדירים.

הבחורה עם הילדים - קלרה!
היא הדמות שפלישה הכי מזדהה איתה.
שזה מוזר כי קודקס היא כמעט אוטוביוגרפית לפלישה.

זאבו ההודי- גם אני בהתחלה חשבתי שהוא דוחה אבל הוא אדיר! floor plan'd! Door step'd!

I have to drop some kids at the pool
What?
I gotta poo
Oh, ew.

יאיי! עונה 2! אני כ"כ שמחה עכשיו!

LemonLimeLilach

New member
FNL 101

אמממממ... לא חשבתי שה-ספוילר קורה כבר בפיילוט
איזה הזוי. אבל טוב שזה קרה עכשיו, אחרת היה לי מאוד קשה להמשיך, עם כל הפוטבל הזה- איכסה. תיכף הולכת לקרוא קצת בוויקיפדיה על החוקים של המשחק המטופש והכל כך מסוכן הזה. בחיים לא אצליח להסתדר עם ספורט שבו המקביל שלהם לגול שווה כל פעם מס' אחר של נקודות. זה נורא!!!!

כולם שם כל כך ווייט טראש. אני מעדיפה לראות סדרות על אנשים עשירים עם בגדים יפים
זה עושה אותי סנובית?
זה האסקפיזם שלי. קשה לי ככה. נראה מה יהיה.

כרגע הבת של המאמן נראית לי הכי מעניינת. קצת התאכזבתי שבסוף הם כן ניצחו, אבל אמריקאי עד הסוף

LemonLimeLilach

New member
עד 103

איזה ספורט מגעיל ואלים זה. ועוד כל זה ברמה של בית ספר תיכון! בחיים אני לא אצליח להבין אמריקאים כשזה מגיע לזה. כאילו אני מבינה את כל הסימבוליזם של העיירה הקטנה שאין לה כלום ולאף אחד אין עתיד ופוטבול זה הדבר היחיד שמחזיק אותם אבל פאק! צ'יל אאוט!!

במהלך הפרק עשיתי הימורים עם עצמי מי הראשון שיהיה לו מלט דאון מטורף- ליילה, טים או מאט. ויצאה ליילה. שזה בסדר. אבל העדפתי לראות את טים מגיע כבר לראות את ג'ייסון!
אולי פרק הבא.

אני לא מצליחה להבדיל בין כל הבלונדיניות.

dans girl

New member
1. קייל צ'נדלררררררררררררררר
. כה התגעגעתי אליך ואל קיומך בעולם
. אתה מופלא ואל תרד לי מהמסך לעולם.
2. כמו שכבר אמרתי לך, סקוט פורטר לא עובר כתלמיד תיכון בשום צורה, וגם מינקה קלי לא ממש (אם כי לא בצורה קיצונית כמוהו)
. וכן גם אני מופתעת לטובה שהספויילר שגיליתי מגו פאג כזה מוקדם.
3. אחוז הסדרות שאני צופה בהן שבהן יש מבטא אמריקאי דרומי גדל, וזה מדאיג אותי. אני שונאת את המבטא הזה יותר מכל מבטא אחר, אבר.
4. וואו, הם ממש אוהבים את אלוהים
.
5. אני לגמרי רואה את הקוורטרבק המחליף עם הבת של המאמן, שהיא די מגניבה.
6. המון המון ווייט טראש, בעיקר הבחורה הבלתי נסבלת שנמרחת על כולם ועל סקוט פורטר. וגם איך היא מתלבשת. איכיק.
7. אני לא חושבת אני אשקיע בללמוד יותר מדי את החוקים. להבנתי הרעיון הכללי די פשוט - רבים על הכדור, ומספר הנקודות שהקבוצה מקבלת פרופורציוני למספר המטרים שהיא רצה על המגרש בכיוון החלק של הקבוצה היריבה לפני שהצליחו לעצור אותה, כשהמקסימום מתקבל בטאצ'דאון בקצה של הקבוצה היריבה (כן, בכלל לא רואים שביליתי את כל היום שלי בלפתור מבחנים במשהו שדורש ממני יותר מתמטיקה משאי פעם רציתי לדעת
). תנסי לחשוב על זה כמו על כדורסל - ככל שקולעים מרחוק יותר מקבלים יותר נקודות. פה ככל שרצים רחוק יותר מקבלים יותר נקודות. אולי מתישהו אני אסתקרן לגבי כמה זמן נמשך משחק ואיך הוא מחולק וכאלה אבל נראה. אני פשוט שונאת את הספורט הזה ממש (לומר את האמת ידעתי שזו סדרה על ספורט אבל לא ידעתי על איזה ספורט זה לפני שהתחלתי לראות, אז די התבאסתי
), בניגוד נגיד לבייסבול שאם הייתה לי אפשרות הייתי רואה ברצינות. הוא כזה אלים ומעפן והם בייסיקלי מרביצים אחד לשני בשביל הכיף. אני לא רואה את הקסם בזה בכלל. ואני מחשיבה את עצמי כחובבת של ספורט ממרבית הסוגים.
8. כן, סדרות על אנשים עם בגדים יפים זה בהחלט קצת יותר מפתה
. לא אכפת לי אם הם עשירים או לא, אבל אם הם מתלבשים יפה זה בהחלט עשוי להצדיק את הצפיה (עד גבול מסוים - לא ליומני קארי!!). mind you בד"כ להתלבש יפה מצריך כסף אז זה די הולך יד ביד
.
9. נו, סדרה אמריקאית, למה ציפית?
. אבל היי, הם עשו את המשחק די טוב בעיני, ממש היה לי מעניין והייתי בסוג של מתח והיה נחמדי.

מחר או מחרתיים אמשיך

LemonLimeLilach

New member
הבעיה שלי

שנראה לי שבכל פרק יהיה משחק, נכון? וכל פרק יגיע לאיזה מצב שהם בפיגור או ahead ויש איזה משהו דרמטי, ואני רוצה לדעת מה קורה לפי מה שקורה על המסך, כלומר האם הם הולכים לנצח או לא. כי מן הסתם זה חשוב להבנה של הסדרה
אז אני פשוט רוצה להבין מההתחלה שמישהו זורק או תופס או זז כמה נקודות הוא הולך לקבל והאם זה אומר ניצחון או לא
וכרגע אני ל-א מבינה את זה. אולי עם הצפייה זה יבוא לי, כמו שלמדתי לזהות קרנות ונבדלים ולא רק להבין את העיקרון הטכני שלהם. ולא נראה לי שזה רק לפי כמות ריצה, נראה לי שחייב בסוף לעשות את המקבילה לטאצ'דאון, כלומר חייב להגיע לקצה בשביל לקבל נקודות. נראה לי. לא בטוחה

מה שכתבת על הספורט זה מה שכתבתי בתגובה ל 103

סקוט פורטר נראה פה צעיר בהרבה ממה שהוא נראה באישה הטובה והארט אוף דיקסי, אז זה בסדר מבחינתי. ובכלל, ממתי שחקנים נראים בני 16? אף פעם. לא אכפת לי בכלל. דווקא מינקה קלי נראית צעירה יחסית, אבל היא שחקנית די גרועה פה.

o0Invisible0o

New member
קומיקון.

אפשר להתאבל כבר מעכשיו על זה שאני לא שם?
כן, זה גדול והמוני ולא באמת יהיה כיף עם כל התורים ו-0 זמן להפגש עם מי שאוהבים אבל עדייןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! כ"כ הרבה פאנלים.

ולפלישה יש מלא הכרזות, סופסוף יהיה משהו על דה גילד עונה 6 אבל יש מצב שזה יהיה שלילי, אנשים ברשת מודאגים מכך שזה יהיה שאין דה גילד עונה 6, לפחות לא בתקופה הקרובה.
ואמממ לא ראיתי פיירפליי ואני רוצה להיות בפאנל איחוד הזה!!! אאאאאאעהעההה.
ואמ. זהו.
הפלוג של פלישה מוידקון היה פחות מצחיק מבדר"כ אבל הוא היה ממש כיפי ועכשיו בא ליייייייייייייי.
מה שכן הmeet and greet שם היה הרבה פחות שווה!! זה היה כמו פאנל אבל מצומצם ורק אח"כ היא נפגשה איתם אחד אחד לחתימות, זה לא באמת מיט&גריט!

ככה כולנו...

הפאנל האחרון של פרינג'

וגם יהיה פאנל עם אנה טורב Women Who Kick Ass ואני לא אהיה שם

פאנלים של Childrens Hospital, Shameless, Wilfred, Nikita
ועוד ועוד ועוד
(אבל בעיקר על פרינג'... )

לפחות אני מתעודדת שזאכרי ליוי עושה שוב פעם פאנלים, והוא ישדר את כולם בסטרימינג, ויהיה פאנל עם כל השחקנים של צ'אק

Rachel47

New member
כן יהיה פאנל של כל השחקנים של צ'אק?

ואיפה הוא משדר את העניינים האלה?

o0Invisible0o

New member
בדר"כ מפרסמים בטוויטר לפני שהפאנל מתחיל

והכל גם ככה מוקלט ועולה אח"כ ליוטיוב..כי בדר"כ אצלנו זה יהיה בשעות לא נוחות..הפרשי שעות וכאלה.
אאל"ט הפאנלים שלו הם מלכתחילה בסטרים ליוטיוב אבל אני לא בטוחה.

למעלה