1. קייל צ'נדלררררררררררררררר
. כה התגעגעתי אליך ואל קיומך בעולם
. אתה מופלא ואל תרד לי מהמסך לעולם.
2. כמו שכבר אמרתי לך, סקוט פורטר לא עובר כתלמיד תיכון בשום צורה, וגם מינקה קלי לא ממש (אם כי לא בצורה קיצונית כמוהו)
. וכן גם אני מופתעת לטובה שהספויילר שגיליתי מגו פאג כזה מוקדם.
3. אחוז הסדרות שאני צופה בהן שבהן יש מבטא אמריקאי דרומי גדל, וזה מדאיג אותי. אני שונאת את המבטא הזה יותר מכל מבטא אחר, אבר.
4. וואו, הם ממש אוהבים את אלוהים
.
5. אני לגמרי רואה את הקוורטרבק המחליף עם הבת של המאמן, שהיא די מגניבה.
6. המון המון ווייט טראש, בעיקר הבחורה הבלתי נסבלת שנמרחת על כולם ועל סקוט פורטר. וגם איך היא מתלבשת. איכיק.
7. אני לא חושבת אני אשקיע בללמוד יותר מדי את החוקים. להבנתי הרעיון הכללי די פשוט - רבים על הכדור, ומספר הנקודות שהקבוצה מקבלת פרופורציוני למספר המטרים שהיא רצה על המגרש בכיוון החלק של הקבוצה היריבה לפני שהצליחו לעצור אותה, כשהמקסימום מתקבל בטאצ'דאון בקצה של הקבוצה היריבה (כן, בכלל לא רואים שביליתי את כל היום שלי בלפתור מבחנים במשהו שדורש ממני יותר מתמטיקה משאי פעם רציתי לדעת
). תנסי לחשוב על זה כמו על כדורסל - ככל שקולעים מרחוק יותר מקבלים יותר נקודות. פה ככל שרצים רחוק יותר מקבלים יותר נקודות. אולי מתישהו אני אסתקרן לגבי כמה זמן נמשך משחק ואיך הוא מחולק וכאלה אבל נראה. אני פשוט שונאת את הספורט הזה ממש (לומר את האמת ידעתי שזו סדרה על ספורט אבל לא ידעתי על איזה ספורט זה לפני שהתחלתי לראות, אז די התבאסתי
), בניגוד נגיד לבייסבול שאם הייתה לי אפשרות הייתי רואה ברצינות. הוא כזה אלים ומעפן והם בייסיקלי מרביצים אחד לשני בשביל הכיף. אני לא רואה את הקסם בזה בכלל. ואני מחשיבה את עצמי כחובבת של ספורט ממרבית הסוגים.
8. כן, סדרות על אנשים עם בגדים יפים זה בהחלט קצת יותר מפתה
. לא אכפת לי אם הם עשירים או לא, אבל אם הם מתלבשים יפה זה בהחלט עשוי להצדיק את הצפיה (עד גבול מסוים - לא ליומני קארי!!). mind you בד"כ להתלבש יפה מצריך כסף אז זה די הולך יד ביד
.
9. נו, סדרה אמריקאית, למה ציפית?
. אבל היי, הם עשו את המשחק די טוב בעיני, ממש היה לי מעניין והייתי בסוג של מתח והיה נחמדי.
מחר או מחרתיים אמשיך