סדרות.

שאלו אותו בטוויטר היום...

o0Invisible0o

New member
האם כבר אמרתי שאירועי הערוץ של פלישה

בימי רביעי-חמישי הם אירועים פתוחים?? לא צריך כרטיס אפילווווווווווו!!!!
והם גם חיפשו מתמחים-מתנדבים שיעזרו להם.
ו..טוב, די. מתישהו אני טסה לקומיקון!! אולי שנה הבאה?
גם מישהי מהכנס הקודם שלי התנדבה לקומיקון אנגליה וקיבלה להיות העוזרת של היידן פנטייר [Save the cheerleader save the world!!]
איזה מגניב, נכון??

[אני אפסיק להתבכיין אחרי שהכנס יגמר, אם טעיתן מתי זה יקרה.
]

dans girl

New member
FNL עד 107
קודם כל העלילה עם וודו הייתה מיותרת לחלוטין. אני לא מאמינה שהם הביאו אותו לעשות פרצוף ממורמר למצלמה ולהעלות את כל הדיון של "מי יהיה QB1?!" רק בשביל להעיף אותו 3 פרקים אח"כ.
לילה וטים
. ג'ייסון טוב מדי בשביל שניהם. מה שמזכיר לי שאיכשהו סקוט פורטר נוטה לשחק תמיד את הגוד גיי, אבל זה שהוא גוד גיי בצורה מוגזמת
. חוץ מהתפקיד שלו ב"האישה הטובה" אבל הוא לא היה גדול כמו התפקידים שלו פה ובהארט אוף דיקסי... בקיצור זה הולך להתפוצץ בקרוב ובצדק. אני בעיקר כועסת על לילה. כי טים לפחות לא מעמיד פנים שכולו מושלם ותומך ואוהב. היא פשוט צבועה וזה בלתי נסבל. אבל אני ממש מקווה שטים באמת הפסיק לשתות. מה שעוד מעצבן זה שהוא באמת מודה שיש לו רגשות כלפיה, היא סתם מדחיקה את זה ומעצבנת.
אהה, ואני שונאת את אבא שלה.

שמאט וג'וליה יצאו כבררררר! למה חזרת בך יא אידיוט?! היא הייתה אומרת כן בסוף
. טוב הם יצאו מתישהו אבל אוף. בא לי עכשיו. והקטע שקוצ' טיילור אמר לו שאם יש בחורה שהוא מחבב שייקח אותה למושב האחורי שלו, ואז בסוף הפרק הוא קלט שזו ג'וליה -
. אני אוהבת אותו, הוא חמוד.
עוד חמוד - השותף של ג'ייסון לחדר.

טיירה סוג של נהייתה פחות בלתי נסבלת, אבל שהיא לא תנהל רומן עם אח של טים כי זה יהיה סתם. וגם הרומן שלה עם הבחור מלוס אנג'לס היה מיותר למדי.

אהה, ואני מתחילה לראות חן מסוים בפוטבול, מבחינת טכניקה וטקטיקה. אבל זה מוסתר מתחת לערמות של אלימות וגועל, אז זה עדיין לא מספיק.

o0Invisible0o

New member
קוגר טאון - סוף עונה 3

טוב..אפשר כבר שלורי וטראביס יהיו ביחד??
סצינת השכרות שלו הייתה קורעת מצחוק אך כה עצובה.

דיוויד ארקט!! יאיי!! ואלי!

מייקל אוסילו קפץ לביקור.
לא מאמינה שזיהיתי אותו! הוא שחקן גרוע בערך כמוני.

היה ממש חמוד למרות שקצת חפרו על החתונה הזאת הרבה יותר מדי...וגם שהיה ברור בסוף שזה כפילים על הסוס והשחקים על איזה סוס-מכונה או משהו.
כאילו, ברור מדי, לא באמת אכפת לי אם הם על סוס או לא אבל אני לא צריכה לראות את זה..

בקיצור חמוד, אני שמחה שהם חוזרים לעונה נוספת.

dans girl

New member
יש מארז של כל העונות של באפי ב-78$ לכבוד קומיקון

זה יוצא 312 ש"ח
.
לכל העונות

למה אין לי כסף
.

לא נורא, יש מבצעים כאלה כל כמה זמן...

אני קניתי את באפי שלי ב70$ (!) באמאזון.
פשוט צריך להיכנס לבדוק כל כמה זמן..זה כמו המארז האמריקאי של גילמור, שעולה כרגע 140$, אבל ביום שלישי היה מבצע ליום אחד והוא עלה 88$.
אז אל תאמרי נואש!

באנהדז 1X04= גילמור גילמור!

אז באנהדז.
מסקנת ביניים: אני אוהבת את הסדרה הזאת.

זה מין גילמור שאבדה דרכו והגיע בטעות לABC Family
והפרק הזה היה גילמורי במיוחד: הררים של אזכורים מהירים (ביניהם הכי אהבתי את של הארטיסט (יאי!
) ואת של משחקי הכס), פיתוח של הדמויות ההזויות (בעל הפאב [AKA מיצ'טם הנטצברגר מגילמור] וטרולי שיודעת תוך רגע מה כולם רוצים חוץ מעצמה.. וטום הקבלן קפץ להופעת אורח!.
ומישל מנסה לפתות את כולם
(No one wants to me or your floors
).
היא שחקנית נהדרת, זמרת מצוינת, אבל בתור רקדנית היא לא כ"כ משוחררת, אני מרגישה שהיא קפואה כזאת, בכל דבר שהיא עושה. גם כשראיתי קטעים מAnything goes חשבתי שהיא נראית קפואה (ואפילו כתבתי את זה כאן בפורום! הא!
).

ובו וסשה חמודות, אבל הן לגמרי עברו מעלי ולא עניינו אותי

dans girl

New member
מה? איפה היה טום? פספסתי אותו! וגם את האזכור של הארטיסט!
אבל היה פרק נחמדי.

זה היה רפרנס גאוני!

כשפאני פורקת את כל הארגזים של מישל באמצע הלילה היא שואלת אותה "Do you have any hangers?",
מישל עונה "You're very Peppy Miller".

וטום היה "בוב", אחד מהמוכרים בחנות כלי בניין שהיא ניסתה לפתות.

למעלה