FNL עד 107
קודם כל העלילה עם וודו הייתה מיותרת לחלוטין. אני לא מאמינה שהם הביאו אותו לעשות פרצוף ממורמר למצלמה ולהעלות את כל הדיון של "מי יהיה QB1?!" רק בשביל להעיף אותו 3 פרקים אח"כ.
לילה וטים
. ג'ייסון טוב מדי בשביל שניהם. מה שמזכיר לי שאיכשהו סקוט פורטר נוטה לשחק תמיד את הגוד גיי, אבל זה שהוא גוד גיי בצורה מוגזמת
. חוץ מהתפקיד שלו ב"האישה הטובה" אבל הוא לא היה גדול כמו התפקידים שלו פה ובהארט אוף דיקסי... בקיצור זה הולך להתפוצץ בקרוב ובצדק. אני בעיקר כועסת על לילה. כי טים לפחות לא מעמיד פנים שכולו מושלם ותומך ואוהב. היא פשוט צבועה וזה בלתי נסבל. אבל אני ממש מקווה שטים באמת הפסיק לשתות. מה שעוד מעצבן זה שהוא באמת מודה שיש לו רגשות כלפיה, היא סתם מדחיקה את זה ומעצבנת.
אהה, ואני שונאת את אבא שלה.
שמאט וג'וליה יצאו כבררררר! למה חזרת בך יא אידיוט?! היא הייתה אומרת כן בסוף
. טוב הם יצאו מתישהו אבל אוף. בא לי עכשיו. והקטע שקוצ' טיילור אמר לו שאם יש בחורה שהוא מחבב שייקח אותה למושב האחורי שלו, ואז בסוף הפרק הוא קלט שזו ג'וליה -
. אני אוהבת אותו, הוא חמוד.
עוד חמוד - השותף של ג'ייסון לחדר.
טיירה סוג של נהייתה פחות בלתי נסבלת, אבל שהיא לא תנהל רומן עם אח של טים כי זה יהיה סתם. וגם הרומן שלה עם הבחור מלוס אנג'לס היה מיותר למדי.
אהה, ואני מתחילה לראות חן מסוים בפוטבול, מבחינת טכניקה וטקטיקה. אבל זה מוסתר מתחת לערמות של אלימות וגועל, אז זה עדיין לא מספיק.